Pakkeleg, del 2 - af Face-it
2011

Mona gik og lod mig ligge alene. Jeg så på vækkeuret, klokken var knap ni. Jeg forventede, at Mona lukkede og slukkede og gjorde sig klar til natten. Hun havde lukket døren, så jeg kunne ikke høre ret meget.

Mona lod mig ligge i en halv time, hun havde ingen hastværk. Jeg tænkte på de gange, jeg havde været sammen med en pige. Det var for det meste ophidset og gik stærkt fremad, Mona var helt anderledes rolig.

Da hun kom ind, kunne jeg mærke min puls stige. Hun stillede sig ved fodenden og betragtede mig koncentreret. Vi havde intens øjenkontakt, og jeg fulgte enhver af hendes bevægelser, da hun roligt og inciterende knappede skjorten op. Den gled ubesværet af hende, da hun førte armene lidt bagud og rystede en lille smule på kroppen. Den sorte BH holdt hendes flotte bryster fast, og mit blik var fikseret på dem.

M: Nå slave, kan du li’, det du ser?
H: Ja Mona, det ser fristende ud!
M: Det var ikke et godt svar! En ydmyg og underdanig slave er mere tilbageholdende med sine egne ønsker og udtryk for, hvad han føler glæde ved. Det, han skal have fokus på, er, at tilfredsstille den, der har magten! Og skabe glæde og stolthed hos hende – ellers kan det blive forbandet hårdt at være slave. Inden jeg fortsætter med at vise dig min krop, vil jeg lige lade dig mærke den sandhed!
Jeg var noget forvirret. Her bagefter kan jeg godt se, at jeg skulle have givet hende nogle komplimenter, men jeg var jo ikke vant til at være i denne rolle.
M: Jeg tror, at en lille demonstration af din svage krop kan hjælpe på forståelsen.
Herefter begyndte hun at nappe mig i huden på indersiden af lårene, og det gjorde ondt. Og det blev værre og værre, jo længere hun kom op imellem mine ben. Jeg vred mig, ikke kun af smerte, men også fordi det var så fremmed, at jeg slet ikke kunne forholde mig til min krops reaktion. Mona blev bare ved og ved, og jeg var helt fra den, da hun stoppede, og min hud brændte.
M: Så må jeg se, om det var nok til, at du kan lære at tænke, før du taler!
Hun stod nu i sengen over mig og åbnede Bh’en, og jeg betragtede hendes flotte bryster i en skøn vinkel.
Hun lagde sig på knæ, med det venstre på min højre side og det højre imellem mine ben. Og ubemærket lod hun knæet ramme hårdt ind imellem mine ben, det ramte nådesløst mod min pung, idet hun satte det i madrassen. Jeg mistede pusten og kunne ikke holde et auvvv tilbage.
Hendes reaktion kom prompte – et smil og en fræk tunge, der fugtede hendes læber og viste en let åben mund. Hun reagerede som en vild hunkat, der skal lege med et forsvarsløst bytte. Jeg var byttet, og jeg vidste, at intet kunne beskytte mig – jeg var helt i hendes magt – mere end nogen sinde før.
Hun lænede sig frem og lod sit højre bryst glide legende hen over min mund, og jeg skyndte mig at kysse det. Jeg slikkede, det bedste jeg havde lært og forsøgte at kærtegne hende. Da jeg havde fugtet, kysset og leget med hele brystet og benyttet enhver mulighed for at bearbejde hendes faste vorte, drejede hun sig en smule til højre, så det venstre bryst kunne få samme tur.
Nu virkede Mona tilfreds. Hun kravlede lidt op over mig, så hendes talje var ved min mund.
M: Nu vil jeg se, om min slave kan åbne mine bukser?
Hun kravlede op, så knappen var ud for min mund, og jeg fik åbnet den med munden og trukket lynlåsen ned.
M: Godt klaret slave! Mona stillede sig imellem mine ben og begyndte at massere bukserne ned over hofterne, og jeg glædede mig til at se hende uden.
Jeg tænkte: Hvilke trusser har sådan en kvinde på en dag som i dag? Men svaret kom klart – ingen.
Der åbenbarede sig en helt ny verden for mig. Hun var flot, havde en flad mave, faste brede hofter og muskuløse ben, og havde en veltrimmet trekant af mørke hår lige over klitten. Resten var glatbarberet. WauW
Rutineret kom hun ud af bukserne og satte sig på hug, med et ben på hver side af min krop, helt oppe ved min brystkasse. Jeg havde hendes vidt åbne skød 6 tommer fra mit ansigt og fuldt udsyn, til alt det en mand kan drømme om – men det var hende, der bestemte, hvornår jeg havde mulighed for at mærke det.
Jeg huskede, at lige her og nu, så var det hendes oplevelse, der skulle sikres, min verden var ganske uden betydning.
Hun lænede sig fremad, så hendes venusbjerg rørte min næse, og sagde: Vis hvad din tunge kan. Hvis du vil helskindet herfra, så gør du klogt i at gøre dig umage!
Jeg lod forsigtigt spidsen af tungen gå på opdagelse i hendes våde og liderlige grotte, og reaktionen kom forbavsende hurtigt. Hun begyndte at stønne tungt. Havde bestemt savnet at mærke liderligheden styre.
M: Hvis du stopper nu, fortryder du det bitterligt. Slik mig slave og bliv ved - hvæsede hun ud imellem sammenbidte tænder – og jeg blev ved! Hendes orgasme kom overvældende, og hun pumpede med hele underlivet og udløste en strøm af safter.
Jeg havde aldrig oplevet noget, der bare kom i nærheden af den forløsning, jeg mærkede her. Mona kastede sig frem og tilbage og tog på ingen måde hensyn til, at jeg lå under hende.
Mona sad længe over mig, og jeg måtte sluge en stor del af hendes udløsning.

Da hun atter var tilbage, så hun tilfreds på mig.
M: Godt forarbejde af en ny slave. Men du lod det meste af min udløsning komme ud i sengen. En velopdragen slave havde holdt sin åbne mund fast imod mit skridt og taget imod safterne, så der ikke kom noget ud i sengen. Du kommer selv til at ligge i det, så på den måde generer det ikke mig nu.
Jeg kunne tydelig mærke det våde lagen, og mit hår var klistret. Mona formåede virkelig at spille rollen, som den Domina hun var, og jeg følte mig helt nede i skidtet – men stolt over, at jeg havde tændt hende så meget.
Hun gik ud, lukkede døren og lod mig ligge. Det begyndte at tørre i mit hår og på lagenet. Klokken var godt ti. Da Mona først begyndte at bruge mig, tog det ikke lang tid, før hun kom, så hele forspillet i stuen og her i sengen havde gjort det ved hende, hun ønskede.
Nu lå jeg igen og ventede. En spændende måde at lege på.

Efter en halv time kom Mona ind, hun duftede dejligt, havde sikkert taget et bad. Jeg bemærkede, at hun havde et glas mousserende hvidvin eller champagne.
Nu vil jeg have lidt sjov med dig – jeg vil se dig vride dig og høre dig jamre. Og du skal vide, at det alene er, fordi det hidser mig op at gøre det ved min slave!
Hun tog en tår af glasset, betragtede mig. Mona satte sig på kanten af sengen. Glasset holdt hun elegant i venstre hånd. Højre hånd greb fast om min pik og begyndte at køre hårdt frem og tilbage. Jeg var meget påvirket af det jeg havde oplevet og fik rejsning på et øjeblik.
M: Typisk mænd! Tror de kan benytte enhver chance for at få ståpik og måske udløsning. Men du skal lære det! Igen tog hun demonstrativt en mundfuld af glasset og højre hånd gled ned af pikken og greb fast om min pung. Masserede mine sten så alle mine nerver var tændte, og så pressede hun hårdt om min venstre sten…
Jeg vred mig og gispede af forskrækkelse og smerte. Hun holdt fast, imens hun atter drak roligt af glasset. Hun virkede fuldstændig upåvirket af, at jeg var helt ude i tovene. Det var absurd at opleve. Da jeg lå med alle muskler spændt og hev i rebene, i et naivt forsøg på at dæmpe smerten, slap hun grebet, og jeg slappede af. Hun betragtede mig – måske med afsky, måske bare af nysgerrighed. Forventelig blot fordi jeg lå der, og hun sad ved min side - men absolut ikke med medlidenhed.
Så et hårdt knips med en finger mod den forpinte sten. Og et smil fra hende.
Mona stillede glasset og satte sig på knæ på sengen, lænede sig ind over mig og nappede med tænderne i min venstre brystvorte. Hun legede med den imellem tænderne, kørte frem og tilbage og fra side til side. Det var markant, og pirrende, men ikke så hårdt, at det gjorde rigtig ondt. Hun slap og begyndte at slikke på den, og jeg kunne nu mærke hver bevægelse, og da hun pustede let på den våde brystvorte, kunne jeg mærke kulden.
Hun betragtede mig en stund. Så lænede hun sig igen ned over mig og satte tænderne i min højre brystvorte på samme måde som den venstre. Hun begyndte at massere den med tænderne, imens hun tog fat om min pik med højre hånd, og kørte på den. Det føltes som kærtegn, og jeg mærkede ophidselsen tage fat i mig. Det var lige før det begyndte at dunke i pikken, da hun kørte hånden ned til min højre sten, pressede på den, så jeg vred mig. Mona holdt hovedet fast og bed samtidig hårdere, så jeg ikke kunne trække vorten fri, så smerten derfra voksede også pludselig. Resultatet var sikkert det, hun ønskede – jeg skulle vride mig og hyle – det gjorde jeg.
Hun holdt bidet helt fast, arbejdede måske lidt med tænderne, imens hun kørte min sten imellem fingrene under et ret fast pres.
Pludselig slap hun både bid og greb, satte sig afslappet tilbage og tog roligt glasset, nippede til indholdet og så ganske tilfreds ud. Det dunkede i min forpinte vorte, og enhver form for rejsning var væk.
Mona kravlede ned mod fodenden med et knæ på hver side af mit højre ben, og lænede sig ind over mig. Så greb hun min slappe pik med munden og begyndte at slikke og tirre den. Langsomt mærkede jeg en tirrende fornemmelse, der tog over for smerten i mine lemmer, og jeg kunne fornemme, min ophidselse komme.
Da rejsningen kom, fortsatte hun med at lade tungen køre rundt om pikken. Trak forsigtigt forhuden tilbage ved at klemme med læberne omkring hovedet og presse ned over den. Da jeg igen havde en hård rejsning, slikkede Mona lige ved hovedet og nappede i kanten med tænderne. Jeg var ved at sprænges. Hun fandt et kondom og rullede det på - kunne jeg nu håbe på, at jeg skulle mærke hende nu?
Som en kælen kat kravlede hun op og sad nu med et knæ på hver side af mig. Højt, så hun kunne glide ned over min pik, hvis hun ville! Hun sænkede sig lidt, og jeg mærkede hende mod pikken. Så kom dog kvinde, tænkte jeg! Men ak, jeg havde ingen mulighed for at nå hende. Havde mine hænder ikke været bundet, havde jeg grebet om hende og presset hende ned over mig. Jeg ville kneppe hende! Nu!
Så lagde hun begge hænder på mit bryst. Bøjede fingrene og kørte neglene ned over det. Jeg blev overrasket og anede ikke, hvad der skete. Inden jeg nåede at reagere, gled hun rolig, og brændende varm ned over min pik, og jeg mærkede hendes vidunderlige og varme indre om min trængende pik.
Så greb hun mine brystvorter imellem to fingre, holdt hårdt fast og red mig vildt og intenst. Det gjorde ondt i vorterne, men var fantastisk intenst i underlivet – kaos i mine følelser - og jeg fik den mest forrygende udløsning. Det dunkede i mine ben og sortnede for mine øjne, da jeg pumpede hende fuld af mine safter.
Da hun endelig ville have mig, tog det kun et øjeblik. Men sikken et øjeblik!


Jeg gispede og var helt ude af den – og Mona så meget tilfreds ud.
Der var helt stille i soveværelset, og jeg anede ikke, hvad der nu kunne ventes, men det var også mindre betydende, for jeg havde oplevet noget, jeg aldrig havde drømt om kunne ske. Jeg kunne nu mærke, at Mona sad og masserede min pik med musklerne i underlivet, hun pressede og slappede af, og jeg ville have givet en masse for at kunne holde min pik hård, men den faldt, og jeg gik måske glip af endnu en oplevelse.
Mona lettede sig, og tog den sidste tår af vinen, inden hun tog kondomet af mig. Hun gik ud med det og kom et øjeblik efter ind til mig. Trak en stor dyne over os begge, lagde sig ned ved min side, lod det ene ben ligge kælent over mig, lige i mit skridt, og masserede med knæet min pik og området dernede, imens hun strøg en kælen hånd over mit bryst. Nu var hun sød og dejlig!
Vi lå begge og slappede af, jeg bundet.

Da vi havde fået pulsen ned, sagde hun:
M: Det var dejligt Hans, jeg håber ikke, jeg var for hård ved dig. Jeg vidste vist ikke selv, hvor meget jeg savnede at få et godt knald! Det var skønt, jeg vandt dig.
H: Jeg er godt nok øm hist og pist, men det fortager sig vel. Den oplevelse, du har givet mig, opvejer til fulde mine ømme vorter og et forpint klokkeværk.
M: Dejligt at du føler sådan. Om lidt binder jeg dig fri, og så er det vist sovetid. Jeg er godt træt.
H: Det er jeg også, og jeg trænger til at blive vasket.
M: Godt, du går ud og bliver vasket, og jeg skifter sengetøj. Men du skal beholde manchetterne på! Det er stadig mig der bestemmer, det er mig, der vandt retten til at bruge dig.

Mona bandt mig fri, og jeg gik ud og vaskede mig. Da jeg kom ind, havde hun skiftet sengetøj og rullet rebene sammen, så der hang et over hver af de fire sengestolper, klar til brug igen. Jeg lagde mig ned til Mona, hun var dejlig varm.
M: Jeg har brugt dig som den slave, jeg havde lyst til at bruge, og du har spillet godt med. Jeg tror også, at du virkelig har fået en på opleveren, så det har været godt for os begge. Nu er det jo muligt, at du ikke er en slaveknægt, men en mand! Hvis det er tilfældet, så kan du jo overveje om du har krudt til at give mig et ordentligt knald i morgen, eller om alt skal være op til mig.
H: Noget specielt du tænker på?
M: Når du spørger sådan, så er du en slaveknægt!
Mona smilede, lukkede øjnene og lod til at ville sove. Rummets dæmpede lys var stadig tændt, og jeg lå stille og betragtede hende. Hvad havde hun mon ment, med det sidste hun sagde? Jeg tænkte længe og faldt i en dyb søvn uden at finde mit svar.

Fortsættes i morgen

Hvad synes du om novellen - skriv din mening til Face-it  HER
Flere noveller af samme FORFATTER