Pakkeleg, del 3 - af Face-it
2011

Jeg vågnede ved tretiden, Mona var på toilet. Jeg lod, som om jeg sov, og hun kravlede stille i seng igen. Jeg lå et stykke tid og tænkte på, hvad Mona havde ment med sit svar, inden vi faldt i søvn, og troede nu jeg havde gættet det. Hvis jeg mente, jeg var en mand, skulle jeg tage initiativ og styre en leg, når vi vågnede. Jeg tænkte på forskellige muligheder, men var ikke meget for at beslutte mig. Måske var jeg bare en slaveknægt!

Jeg vågnede omkring halv syv og lå og betragtede Mona. Hun lå i ”foster stilling”, med armene op til brystet, på venstre side, så jeg havde det bedst tænkelige syn på hendes afslappede ansigt og kunne fornemme hendes rolige vejrtrækning – hun sov garanteret godt. Jeg besluttede, at nu skulle jeg tage kontrollen over hende. Forsigtig listede jeg rebet fra stolpen lige bag mig ned i hånden, hun måtte ikke vågne. Jeg lavede to løkker på rebet, et ”Dobbelt halvstik”, og listede dem forsigtigt ned over hendes hænder og strammede til. Hun vågnede med et spjæt, men det lykkedes mig at føre den korte ende et par gange rundt imellem hendes håndled og holde fast i hendes hænder med rebene. Så kæmpede vi pludselig hårdt, imens jeg fik bundet en knude på rebet ved hendes hænder og trak dem op til hovedgærdet, og fik rebet bundet nogle gange rundt om en af stængerne. Hun råbte, at jeg skulle slippe hende, men jeg holdt på.
Under kampen fik jeg nogle fæle spark i maven, og det var tydeligt, at hun enten kæmpede alvorligt, eller også ville hun bare prøve, om jeg havde modet til at gennemføre, det jeg startede, men jeg holdt fast.

Efter jeg havde bundet hendes hænder fast, satte jeg mig op på hendes højre ben, og vred det venstre hårdt op imod hendes bryst, og greb fat i hendes skridt så hårdt, at jeg forventede, at det gjorde ondt. Så blev hun stille.
M: Hvad laver du Hans?
H: Jeg besluttede i nat, at det nu var min tur til at bestemme. Nu er det mig, der styrer vores oplevelser.
M: Hvad vil du gøre?
H: Du får se. Først vil jeg sikre mig, at jeg har styr på dig.
Jeg betragtede Mona, og i det dæmpede lys fornemmede jeg, at hun smilte. Jeg tog det ene reb ved fodenden og bandt fast om Monas ene ben og så til en hjørnestolpe, så kunne hun ikke bevæge sig så meget mere. Imens sad jeg og holdt det andet imellem mine ben. Så tog jeg rebet ved den anden stolpe i fodenden og bandt hendes sidste frie fod fast. Nu havde jeg styr på hende. Jeg vidste, at rebene strammede om hendes håndled og ankler og besluttede at skifte dem med manchetter, så jeg tog alle mine manchetter af og gav hende dem på. Så tog jeg det sidste frie reb og bandt til en ribbe i hovedgærdet, ned igennem begge håndledsmanchetters øjer, og tilbage til hovedgærdet. Så tog jeg rebene af hendes håndled. Brugte dette reb til at binde imellem højre ankelmanchet og en stolpe i fodenden, og bandt rebet fra denne fod af. Dette brugte jeg til venstre manchet og fjernede det reb, der holdt denne. Nu lå Mona med samlede arme, op til en ribbe i midten af hovedgærdet, og benene bundet stramt ud til sengens hjørnestolper i fodenden. Godt åben og stramt udspilet. Klokken var 10 minutter i syv.
H: Nu har jeg dig, hvor du fortjener at være! Og jeg vil fornøje mig med dig!
M: Ja, det fornemmer jeg. Så var du altså ikke bare en slaveknægt! Men har du mod til at gøre noget ved det?
Jeg svarede ikke, men lagde mig ned ved hendes side, trak dynen over os begge. Greb igen fast i hendes skridt med venstre hånd og legede med hende. Hun nød det, og jeg lod hende have glæden. Så slap jeg mit greb i hende og lod hende slikke sine safter af mine våde fingre. Hun gjorde modstand. Jeg satte mig op og holdt hendes hoved fast med højre hånd. Stak hænderne ind i hendes mund, og hun var nødsaget til at slikke dem rene.
Hun ville stritte imod, ok med det, så gør jeg det på den bestemte måde. Jeg stod op, trak dynen af hende. Hun var varm og afslappet. Jeg stillede mig ved fodenden af sengen og så på hende.
H: Din krop ser noget slap ud. Brysterne er flade og bløde, og dine ben er løse i huden. Jeg åbner lige et vindue, og tager et bad, så må vi se, om lidt kulde kan få din krop strammet lidt op! Det var stille frost ude, så jeg kunne roligt åbne, uden at gardinet blafrede vildt. Vinden var kold, og jeg forlod hurtigt soveværelset. Tog et hurtigt bad og fandt en morgenkåbe, jeg havde bemærket, da jeg badede i aftes. Da jeg kom ind til Mona, havde hun fået et fastere udseende. Hun havde gåsehud, men faste lår. Og brysterne stod og struttede med hårde vorter, der pegede lige op i luften. Nu så hun fræk og indbydende ud.
H: Det var bedre, så er der noget ved at se på dig tøs! (Skulle hun kalde mig knægt, kan jeg vel også kalde hende tøs)
Jeg lukkede vinduet og så på vækkeuret. Klokken var halv otte.
Jeg satte mig på knæ overskrævs på hendes kolde underkrop. Huden var isnende kold imod mit varme og nøgne skridt. Jeg nød hendes fyldige og faste bryster. Jeg havde før nydt at kæle med pigers bryster, de tiltrækker mig. Men jeg har altid været bange for at tage for hårdt på dem, ville nødig virke grov og fjendtlig. Men her havde jeg ikke nogen fornemmelse af, at det ville virke forkert, måske var det faste hænder Mona søgte.
Jeg tog et fast greb om brysterne og masserede dem hårdt. Mona gav sig, men virkede ikke skræmt. Da jeg havde æltet dem godt, og de igen var varme, lod jeg begge mine hænder samle sig under det venstre, klemte hårdt sammen, så det blev presset op imod mig som en kuglerund globus med en lille vulkan på toppen. Jeg nappede hårdt i vulkanen med tænderne, og imens jeg trak i den stramme hud, så brystet nu var som en selvstændig del, jeg havde taget af Mona. Jeg bed hårdt og nådesløst. Hun skulle ikke skånes, efter den omgang hun havde givet mig i aftes. Jeg mærkede tydelig Mona vride sig under mig, og kunne høre hende klage – men nåde fandtes ikke. Da jeg slap brystet, var det blot for at gribe hårdt om et andet. Jeg fangede Monas øjne, de var blanke – var det tårer af smerte, eller af glæde? Jeg spurgte ikke. Jeg lod min lyst og mit begær styre – hun kendte legen – fra den stærkes side, og nu måtte hun prøve at være den, der blive udnyttet af den, der har magten, og acceptere sin skæbne.
Jeg åbnede min mund. Hun så mine tænder. Jeg smilte. Så lænede mig frem, satte dem i den hårde vorte og bed fast i det yderste af den. Aauuvvvvv… Hun spændte hårdt i kroppen, og jeg kunne mærke hendes underliv spænde under mig.
Da jeg følte, det havde varet længe nok, slap jeg.
Jeg lænede mig tilbage og betragtede Mona.
H: Nu er dine bryster vist varme igen. Så må jeg se, hvad jeg ellers kan finde på at gøre ved en fræk tøs som dig! Jeg vil fornøje mig så godt, som jeg kan – dine lyster har jo ingen betydning! Hvor gemmer du det legetøj, du bruger, når du har besøg af din faste slave?
Mona så på mig, med spændte øjne. Jeg rejste mig og stillede mig ved sengens side.
H: Du har
noget bestemt, du bruger, når du får tilfredsstillet dine fantasier, og udnytter ham. Vil du fortælle mig hvor, eller skal jeg rode hytten igennem?
M: Det yderste skab ud mod væggen. Der hænger tøj derinde, men i venstre side er der nogle udtræksplader, hvor der hænger piske og andre ting. Og i de to skuffer under ligger de fleste af mine sager.
Jeg åbnede skabet. Umiddelbart et almindeligt skab med tøj på bøjler. Men der var et panel i venstre side, og det gled let op. Og da det var trukket helt ud, kunne jeg åbne en låge i hele bredden, og der hang piske, spanskrør, samt spredestænger m.m. på begge sider. Jeg betragtede indholdet. Så tog jeg en kraftig nihalet i hånden og gik over til Mona. Hun så med rædsel på den.
M: Pas på med den – Den kan slå meget hårdt!
Jeg lyttede til hendes råd. Jeg ville ikke gøre hende fortræd. Jeg lod snerterne løbe legende over hendes nøgne hud og tirrede hende – dels med berøringen, og dels med uvidenheden, om jeg ville slå eller ikke. Det var fristende at prøve at give hende et svirp, men jeg kendte ikke kraften i sådan en pisk, så jeg hængte den på plads.
Jeg trak et par skuffer under skabet ud, og de var fyldte med legetøj. Buttplugs – små og store, gags i mange udgaver, dildoer i flere størrelser, nogle med vibrator, nogle hårde, nogle bløde. Jeg fandt også kæder, låse, håndjern, udstyr til at tvinge en slaves mund op, klemmer af træ og metal, og meget andet.
Jeg holdt en stor hård dildo op og spurgte: Er det en slaven bruger til at fornøje dig med?
M: Næe… Det er, når jeg har besøg af den ene af pigerne fra lejligheden på den anden side af gaden!
H: Nå! Du piner altså både mænd og kvinder.
M: Ja, når de er ulydige, så må de mærke en fast hånd, og det har jeg.
H: Spændende – men det har du ikke megen glæde af lige nu!
M: Det må jeg indrømme. Leger man med ilden, kan man brænde sig, og det tager jeg med som en oplevelse. Jeg havde ikke forventet, at du kunne finde på det, du har gang i – men det er ikke uinteressant.
Jeg betragtede igen udvalget af piske og erkendte, at det var svært for mig at bruge en af piskene sikkert her, men spanskrøret virkede ikke så kompliceret. Som dreng havde vi leget med pilekviste, som vi ”fægtede” med og brugte som kårde, når vi legede musketerer, og ofte gav vi hinanden et rap på de bare lår. Jeg tog et, der var dejlig tyndt og mærkede på det. Det var smidigt og lå godt i hånden.
H: Jeg tror, dette passer til at varme din kolde hud, jeg vil ikke kneppe en slave med gåsehud på benene!
Mona fulgte mig koncentreret, da jeg kom over til sengen.
H: Mon ikke 10 faste rap kan bringe blodomløbet lidt i gang og få varmen i huden.
M: Det kommer an på, hvor du vil slå.
H: Her. Fem fra hver side.
Jeg stillede mig på hendes højre side, og markerede fem slag. 1. øverst på hendes faste mave. 2. på højre lår, så det rammer for- og inderside. 3. Fem cm under navlen. 4. øverst på højre lår, for- og inderside. 5. hen over venusbjerget.
M: Du ved godt det gør h… ondt der.
H: Ja – og jeg gør det kun, hvis du siger, at det er i orden. Denne ene gang vil jeg spørge dig til råds, du kender til legen og konsekvenser.
M: Det er i orden. Jeg har længe haft lyst til at prøve lidt på mig selv, men nok med en erfaren, men lige nu er det fandeme frækt, det du gør. Og hvis du ikke slår hårdt igennem, men bare svirper – gerne hårdt - så sker der ikke noget alvorligt. Men jeg kommer bestemt til at fortryde, at jeg gav dig lov.
Jeg fornemmede, at Mona var tændt og havde lyst til, at jeg gjorde det, så jeg holdt fast om spanskrøret og gav hende et fast rap over den udspilede mave. Hun vred sig og gav et hyl. Godt der ikke boede nogen lige i de nærmeste lejligheder. Jeg betragtede hende. Hun bed tænderne hårdt sammen – havde jeg slået for hårdt?
Så nikkede hun og hviskede: Godt Hans, du har et godt håndelag – Gosh hvor det sved. Jeg ved, jeg fortryder om lidt, men slå hårdere, det har jeg fortjent.
Jeg så mistroisk på hende. Her lå hun og sagde, at det sved, men bad mig slå hårdere. Godt, hun var selv ude om det!
Jeg følte stolthed og varme – jeg havde tændt en erfaren kvinde, der var vant til at styre alt i sit sexliv og have kontrol over andre.
Jeg koncentrerede mig om hendes højre lår og på et tidspunkt, hvor jeg fornemmede, at hun slappede lidt af, svirpede jeg hårdere imod det.
M: AAAUUUuuuvvvv…
Mona trak hårdt i rebene, og hele sengen gav sig, imens hun vred sig væk fra mig. Jeg lod hende ligge, til hun igen faldt tilbage på ryggen.
M: Det er godt sådan – kors hvor slog du hårdt. Husk at giv mig tid til at komme mig efter hvert slag, før du giver mig det næste.
Mona halvt bad og halvt instruerede mig.
Jeg var nysgerrig, men vidste ikke helt, hvordan det ville udvikle sig. Rolig lod jeg hende få det 3. slag. Hun tabte fuldstændig vejret, da jeg ramte hendes mave igen. Jeg fortsatte, hvor jeg havde markeret de første fem slag. Hver gang vred hun sig og kom med uartikulerede lyde af smerte.
Imens hun lå og kom sig efter dem, stillede jeg mig om på hendes venstre side. Hun lå stille og ventede på de sidste slag, som hun vidste, var uundgåelige. Jeg markerede de fem slag derfra. På maven lidt under de 2 slag, der var faldet der. På låret nøjagtig samme sted, bare på venstre lår, og til sidst på venusbjerget, vinkelret på det første. Hun så bedende på mig – bad hun mig skåne hende? Eller bad hun mig køre på? Jeg spurgte ikke, jeg fortsatte.
Hvert slag havde en fantastisk virkning. Nu følte jeg mig mere sikker og kunne ”nyde” Monas reaktion. Efter det sidste slag lod jeg Mona ligge og vente i uvished, indtil hun havde fuld kontrol over kroppen.
Hun lå måske og frygtede for flere slag. Jeg vurderede hende koncentreret og hang derefter spanskrøret på plads og gik tilbage til Mona. Hun havde 10 tydelige røde striber, der afslørede, hvor slagene havde ramt. Sådan måtte det være.
Jeg lod min højre hånd glide let over hendes mærkede hud, den var varm. Jeg satte mig op i sengen imellem hendes ben, stadig med slåbrokken på. Luften i rummet var stadig kølig, og jeg ville ikke fryse. Så begyndte jeg at massere og kærtegne hende, og hun gav sig dejligt. Det begyndte at glinse imellem hendes ben, og jeg lod flere gange tilfældigt en finger ramme hendes klit, der stod spændt imellem hendes opsvulmede skamlæber. Hun var tændt!
Hun gispede og var på vej mod orgasme, da jeg lod mine hænder søge længere op. Fingrene på min højre hånd legede med hendes forpinte maveskind, imens min stive pik kørte let hen over hendes hårde klit, når jeg vippede lidt frem og tilbage. Venstre hånd greb et kondom og rullede det på. Og så kneppede jeg hende, så hårdt jeg kunne.
Jeg koncentrerede mig om at holde på mine safter. Hun skulle have så megen pik, jeg kunne gi’ hende! Ikke noget med at holde pause, bare frem og tilbage, helt ud og helt ind, hårdt og nådesløst, og så kom jeg.
Det dunkede i hele min krop, da jeg faldt ned over hende. Udpint og brugt – og forløst – det var vi begge.

Jeg lå meget længe med min pik oppe i Mona. Hun var våd og brændende varm. Jeg kunne mærke vores fælles puls i brystet – det bankede af sted.
Jeg tror, vi begge blundede lidt, for da jeg rigtig kom til mig selv, var klokken halv ni.
Mona var også klar og smilte til mig, da jeg fangede hendes øjne med mine.
H: Nu tror jeg, det er tid til et hurtigt farvelbad – jeg skal ikke lugte af sex, når jeg kommer ned til Per.
M: Det er helt i orden, kommer jeg så fri?
H: Nej! Jeg ved ikke, hvad du kan finde på, hvis jeg slipper dig fri, og jeg har først indfriet min aftale kl. 09.00. Det skal jeg ikke have dig til at forhindre.
Jeg smilte, da jeg sagde det – jeg var klar til at blive her hele livet!
H: Og jeg så noget ovre i dit skab i morges, som jeg tror, kan holde din opmærksomhed fanget, imens jeg bader.
Jeg rejste mig, tog kondomet af min slappe pik. Gik over til det åbne skab og fandt en almindelig tøjklemme i en af skufferne.
M: Vil du sætte en klemme i mig?
H: Ja, bare en – Men på dit mest følsomme sted.
M: I min klit! Hun viste rædsel i øjnene
H: Ja, jeg har faktisk leget lidt med SM på mig selv og har tilfredsstillet mig med fantasier imens. Og det, der virkede bedst, var en tøjklemme i en af mine brystvorter. Dine vorter er større og kraftigere, så jeg tror ikke, virkningen er så god. Men din klit er lille og følsom, så det er der, jeg vil sætte den i. Og så kan du ligge og glæde dig over, at jeg tænker på dig, imens jeg bader.
Mona vred sig for at undgå at få den i, og jeg tror ikke, det var på skrømt. Hun forsøgte virkelig at undgå, at jeg fik helt rigtig fat i hendes klit, men jeg satte mig over hende og holdt hende i et fast greb. Åbnede hende, pressede fast ned på hver side af klitten, og den kom frem – flot og indbydende. Klitten var ubeskyttet og ”kaldte” i min observans på klemmen! Så satte jeg klemmen i.
Jeg slap hende med det samme og lod hende vride sig og gispe og hvæse – jeg nød synet af hendes kamp. Hun kunne ikke få den rystet af, og det gjorde sikkert bare smerten værre. Da hun lå helt stille og spændte, fik jeg øjenkontakt med hende, og jeg fornemmede igen et smil. Det var anspændt, men det var et smil. Jeg fornemmede, at hun inderst nød oplevelsen, selvom det gjorde hulens ondt.
Jeg gik ud og tog et hurtigt bad – havde jo badet for kort tid siden! Jeg gav mig god tid og klædte mig på. Jeg lod med vilje være med at gå ind til Mona. Hun skulle høre, at jeg gik rundt og var ligeglad med, at hun lå og var forpint. Men jeg ville have givet meget for at se hende.
Jeg så på mit ur, den var 8.55, da jeg fuldt påklædt gik ind til Mona.
H: Så er det vist tid til at tage klemmen ud, hvis jeg skal nå at nyde resultatet.
Mona havde tårer i øjnene, hun havde måske grædt! Hun kunne have bundet sine hænder fri, knuderne på rebet var lige ved hendes hænder, så hvis det havde været for meget, kunne hun have løst problemet.
M: Jeg ved det, og jeg er bange for at det.
Jeg sagde intet, rakte frem og åbnede klemmen med et hurtigt tag og fjernede den. Wauw for en reaktion. Igen vred hun sig og gispede og hulkede.
M: Så gør dog noget mand! Kæl for mig, kys mig eller trøst mig – Auvvv, hvor gør det ondt – hulkede hun.
Jeg betragtede hende uden at gøre det mindste.
Da hun lå rolig og forsøgte at få styr på vejrtrækningen igen, satte jeg et knæ i madrassen ved hendes side og lænede mig ind over hende. Hun forventede sikkert, at jeg ville binde hende fri. Men i stedet bandt jeg cirka 10 halvstik med den lange tamp af rebet, omkring den ende hun kunne nå, og spurgte:
H: Hvor er din nøgle til huset?
M: Hvorfor det?
H: Imens du kommer fri – det tager nok et par minutter – smutter jeg. Og så henter jeg morgenbrød til Per og mig – og jeg kan jo lige tage lidt frisk brød med til dig.
M: Der ligger et sæt nøgler i den midterste skuffe i kommoden i entreen.
Hun accepterede, at jeg forlod hende bundet, vi vidste begge, at hun kunne komme fri. Og jeg forlod hendes lejlighed. Der var stille i huset, alle sov måske endnu! Jeg bankede på hos Per, han kom ud og åbnede – så træt ud, men smilte og spurgte:
P: Har du haft en god nat?
H: Ja, og jeg henter lige morgenbrød til os og en pose til Mona.
P: Tag rigeligt med! Jeg har besøg af to piger, der blev snydt for en gave i går! De kom ned, lige efter du var gået op til Mona, og de har været meget krævende i nat. Han så også helt smadret ud!
Jeg gik fornøjet ud i den friske morgen og hentede en kæmpe pose morgenbrød. Smuttede først op til Mona. Låste mig ind, og så hun sad i stuen. Hun var krøbet sammen i en dybe stol, godt viklet ind i tykke tæpper. Hun holdt en kop dampende varm kaffe imellem sine hænder, lige i åbningen foran brystet. Hele hendes krop var indhyllet i tæppet, men jeg fornemmede, at hun var nøgen under det. Vidunderligt.
H: Hej, hvordan går det?
M: Godt – du er godt vild og hæmningsløs! Mona smilte tilfreds og fortsatte, jeg har altid troet, at jeg var hård og havde ”næsten” dårlig samvittighed over det, jeg gjorde ved dig i aftes – og så kører du mig helt derud hvor jeg intet kan styre, den første morgen du tager kontrollen over mig.
H: Jeg forsøgte bare at mærke, hvad du gerne ville, og det føltes sikkert.
M: Det var fantastisk dejligt! Gud, hvor jeg nød det. Det var godt, jeg snuppede dig for næsen af de 2 skolepiger, der havde udset dig som gevinst.
H: Jeg er også overlykkelig for den oplevelse, du har givet mig – og det jeg har lært er i orden. Men jeg tror ikke, vi skal fortælle hele Århus, hvad vi har lavet!
M: Nej – de andre i huset behøver ikke kende mine tilbøjeligheder. Og jeg tror, vi skal lade det blive ved denne ene gang, – så det er vores hemmelighed.
H: Enig – på fredag er mine kurser færdige, og så er det juleferie. Til januar tager jeg ned til vores kontor i Rio og skal være der hele næste år. Jeg må hellere komme ned til Per med vores morgenmad. Hvor mange rundstykker vil du have?
M: Giv mig 3, jeg kan se, du har købt en halv bagerforretning.
Mona nikkede i retning af den store pose, jeg havde i hånden.
H: Ja, men Per fortalte, at han havde besøg af to piger, der blev snydt for en gave i går. De var kommet ned i aftes! Så der er fire munde, der skal mættes.
Jeg lagde 4 rundstykker, smilte til Mona og gik.
På vejen ned ad trapperne følte jeg en kæmpe glæde, og med højt humør gik jeg ind til Per og de to søde piger.


Glædelig jul og godt nytår
Ønskes alle Juleerotiks læsere
Hilsen Face-It

Hvad synes du om novellen - skriv din mening til Face-it  HER
Flere noveller af samme FORFATTER