Tabte nøgler - af Mikkel
2011

Sikken travlhed, tænkte Jette. Hun var på vej hjem i bussen overlæsset med masser af pakker. Alle kikkede på hendes, følte hun.

Det var godt nok kun den første fredag i julemåneden, men i år havde hun besluttet sig til, at få købt alle julegaver i rigtig god tid. Sidste år havde hun skulle fare rundt de sidste 2 dage før jul for at nå det hele. Hendes mor havde snakket om, at sådan var det med de unge mennesker; udsætter det hele til sidste øjeblik. Selv om hun efterhånden var blevet 32, var hun stadig et af "de unge mennesker," som hendes mor udtrykte det.
Endelig skulle hun af. Så op i lejligheden og slappe af med et dejligt bad, stille musik på stereoen, en flaske god vin og måske en lille bid ost.

I døren mødte hun overboen. "Nå, du har nok ordentlig fået købt ind." Ja," svarede Jette. "Mangler kun en enkelt julegave nu, så resten af måneden skal jeg slappe af."
Overboen holdt hoveddøren for hende.
"Tak," sagde hun.
De skiltes; han var på vej ud i nattelivet som altid om fredagen.

Langsomt gik hun op til 1. sal hvor hun boede. Hun satte pakkerne på trappen og fandt sin håndtaske frem. Hun rodede efter sine nøgler men fandt dem ikke. Fandens, tænkte hun. Hun rodede endnu engang efter dem, uden held. Så tømte hun tasken ud på et af trappetrinene.
Wow, tænkte hun. Sikke meget jeg har fået puttet i den. Hun smilede. Mon ikke det normalt var, hvad mænd tænkte om kvindetasker, tænkte hun. Hun rodede rundt blandt de mange ting. Men nøglerne var der ikke.
"Lort," sagde hun højt. Hun proppede tingene tilbage i tasken.
Så må det blive ekstranøglen hos genboen. Heldigvis havde hun set, at der var lys i vinduerne, da hun ankom. Så der må i det mindste være en af dem hjemme.
Hun lettede stille på postkassen. Joh, tænkte hun. Der var tændt stearinlys i stuen og stille musik strømmede hende i møde.
Hun ringede på hos Susie og Lars. Og ventede ...  uden der skete noget.
Underligt, tænkte hun. Man tænder da ikke stearinlys og så går hjemmefra. Man lægger sig da heller ikke til at sove. Og, tænkte hun, de er jo samme alder som mig, så det kan ikke undskyldes med at de er dårligt gående eller ikke hører så godt.
Hun ringede på igen. Så hørte hun endelig liv bag døren.
Langsomt blev døren åbnet. Lars stod indenfor, kun iført en slåbrok, fornemmede Jette. De kikkede på hinanden.
"Hej Jette," sagde han. "Hvad kan jeg hjælpe dig med?"
"Jeg har tabt mine nøgler. Jeg har givet Susie en ekstranøgle; kan jeg låne den, tak," sagde hun.
Lars kikkede på hende. "Det har hun ikke fortalt mig; kom indenfor, så skal jeg se om jeg kan finde den".
Da han drejede sig omkring gik slåbrokkens bælte op og Jette kunne se at Lars´ stolthed stod stiv lige ud i luften. Hurtigt trak han den om sig. "Kom indenfor," sagde han igen, mens han gik ind i lejligheden.
Han gik ud i køkkenet. "Jeg kikker lige herude først," sagde han. Det er her vi normalt opbevarer nøgler og lignende".

Mens han rodede i køkkenet, gik Jette rundt i stuen. Hun kikkede på de mange bøger i bogreolen, og al den julepynt som allerede var hængt op rundt om i den lille stue, da hun hørte nogle underlige lyde fra soveværelset. Hun lyttede igen. Nej det havde nok ikke været noget; der var ikke noget at høre nu.
Så pludselig var lyden der igen. Lige som nogen der stønnede, men højere nu.
"Er Susie syg?" spurgte Jette. "Det lyder som om hun ligger og stønner i soveværelset."
Lars kom farende ind. Hans slåbrok var helt åben nu og hans stive pik stod lige ud i luften. "Det ... det er ikke noget," stammede han.
"Det lyder nu ikke sådan," sagde Jytte. "Mon ikke jeg skal se til hende; jeg er jo trods alt sygeplejerske." Mens hun sagde det sidste åbnede hun døren til soveværelset.
"Nej," råbte Lars.
Jette stoppede op. Hold da op, tænkte hun. Susie lå på sengen. Og hun var bestemt ikke syg. Hun lå spændt fast til sengen som et X. Hun var iført sexet undertøj, selvsiddende nylonstrømper og stiletter. Og alt sammen rødt ... julerødt. Hun var blindfoldet, havde en stor ball-gag i munden og hovedtelefoner om ørerne. Og i hendes varme hule snurrede en stor dildo. Og hendes stønnen tog nu til i styrke.
"Åhh," sagde Jytte stille. Hun kikkede på Lars som stod i døren. Hans pik så endnu stivere ud nu.
Hun havde altid syntes godt om Susie og Lars, og haft et godt øje til dem begge. Hun havde altid været lidt til både piger og drenge og de var begge to nogle lækre typer.
Hun kikkede på ham igen. "Mon ikke Susie skal forløses ... eller skal hendes orgasme trækkes lidt endnu?"
Hun smilede frækt til Lars. Så gik hun langsomt hen til ham og tog et fast greb om hans stive pik. Han stønnede. "Åhh."
Hun vendte sig nu mod Susie. Så skruede hun ned for dildoens vibrator. Det var tydeligt at hun ikke var tilfreds med det, men det var der ikke noget at gøre ved, tænkte Jette. Hun satte sig på hug og tog langsomt Lars´ stive pik i munden. Hun slikkede og sugede og Lars stønnede højere og højere.
Pludselig mærkede hun hans hænder på sine spændte bryster. Også Jette stønnede nu. Hun mærkede safterne løbe til hendes skød.
Pludselig kom hans udløsning; hun slugte det hele mens Lars langsomt satte sig på gulvet.
Jette var helt oppe og køre nu. Dette er interessant, tænkte hun.
Langsomt begyndte hun at klæde sig af, indtil hun også stod kun i sit undertøj. Lige så frækt som Susies og også med selvsiddende nylonstrømper og stiletter. Hun tog de drivvåde trusser af og lod en finger glide hen over den spændte klit. "Åhh," stønnede hun.
Også Susie stønnede igen. Jette vendte blikket mod sin udspændte genbo.
Hun trak dildoen ud af Susies skød. Det var helt tydeligt at Susie ikke var tilfreds med det. Langsomt sænkede hun sin mund ned over Susies varme skød. Hun lod tungen glide langs revnen, hun slikkede og sugede den spændte klit og med et eksploderede Susie i en kæmpe orgasme.
Hun hev og sled i remmene som holdt hende fast til sengen, uden at kunne komme fri.
Jette kuplede hænderne om Susies små, faste bryster. Susie vågnede til live igen; hun stønnede atter mens hun ligesom søgte at følge de mange kram Jytte foretog mod hendes bryster.
Så lod Jytte sine lange negle finde de stive brystvorter. Med et stivnede Susie. Hvad var dette, tænkte hun? Det var i hvert fald ikke Lars’ hænder. Jette fortsatte med at hive i de spændte brystvorter, så fandt hendes varme tunge først den ene, så den anden brystvorte. Slikkede og bed i dem på skift. Langsomt tøede Susie op og begyndte og stønne igen.
Jette så nu hvorfor. Lars kælede for hendes nylonben; lod hænderne glide op og ned ad benene og ind imellem lod han den ene hånd ramme hendes venusbjerg.
Jette tog hovedtelefonerne og gag'en af Susie.
"Åhh, hvad foregår der," stønnede hun.
"Stille skat; glid med og lad det ske," sagde Lars til hende.
Jette søgte Susies skød med munden. Så kravlede hun op over Susie så hendes skød lå lige over hendes mund. Begærligt begyndte Susie at slikke Jettes skød. Lars stod nu ved siden af sengen. Han lod hænderne gå på opdagelse på Jettes dejlige nylonben. Pludselig mærkede han en hånd: Jette søgte hans stive pik, fandt den og begyndte at gnide frem og tilbage.
Alle tre stønnede højlydt nu og med et eksploderede de to piger næsten samtidigt. Jette nærmest faldt sammen over Susie. Begge de to piger stønnede svagt nu.
Langsomt løsnede Lars Susies arme og ben; så fjernede han blindfoldet.
Han satte sig på hug ved siden af sengen og kikkede på de to piger mens de langsomt kom op til overfladen; tilbage til virkeligheden.

"Wow, sikke en oplevelse," sagde Jette. Susie satte sig op; hun trak sig hen i det ene hjørne af sengen, lidt beklemt ved situationen.
Lars kikkede på hende. "Skat, det skete bare," sagde han mens han studerede Susies ansigt. Søgte ligesom efter tegn på om han var gået over stregen sammen med Jette.
"Det er min fejl," sagde Jette. "Jeg trængte mig på og benyttede mig af lejligheden; det var slet ikke meningen, det havde jeg ingen ret til," sagde Jette.
"Men," sagde hun med et skævt smil om munden, "det var nu en dejlig oplevelse".
Susie var allerede tøet op. Hun kikkede på dem begge.
"Det var dejligt. Skønt at blive "serviceret" af to på en gang og helt uden at kunne protestere og gøre modstand. Ikke at jeg på noget tidspunkt havde lyst til det." Hun smilede til dem begge.
"Måske kunne vi gøre det om igen en anden gang," sagde Susie. "Måske Jette har lyst til at prøve at være bundet, når vi to "servicerer" hende".
"Det er en aftale," sagde Jette.
Lars sad også og smilede for sig selv. "Hvorfor vente. Aftenen er jo ung endnu." Han smilede til de to piger.
Langsomt lagde Jette sig til rette på sengen. Ord var ikke nødvendige og aftenen fortsatte med masser af orgasmer i det lille soveværelse.
Og venskabet genboerne imellem blev tættere og tættere med årene.

Og hvor nøglerne blev af… fortæller historien ikke noget om.

Hvad synes du om novellen - skriv din mening til Mikkel  HER
Flere noveller af samme FORFATTER