BONUSNOVELLERNE

2007

1. December
Juletræssmæk - af Chessvaffi

Min eksistens som alene fyr, havde efterhånden et par år på bagen. Min forhenværende hustru var af beskæftigelsesmæssige årsager flyttet til Brasilien, med en arbejdsrelateret bindingsperiode af tre år. Kontrakten var allerede underskrevet, inden jeg nogensinde var blevet inddraget og delagtiggjort i beslutningen. Den afgørelse var jeg på ingen måde enig i, da jeg ikke ville forlade mit elskede fædreland eller for den sags skyld mit gode job.
Selv om Brasilien lød fristede med det gode klima, der var sikkert også imponerende flotte sandstrande. Men nu var de fire årstider herhjemme, heller ikke en begivenhed, som jeg på nogen måde ville undvære eller give afkald på.
Så hele balladen endte med en noget hurtig, pludselig og meget spontan skilsmisse. En afgørelse, som jeg egentligt ikke efterfølgende har fortrudt på noget tidspunkt.

Mærkeligt som tilværelsen med ét slag kan ændre sig. Skilsmisse var aldrig før blevet debatteret imellem os. Vi levede et ganske almindeligt liv, som så mange andre, det fungerede, men siden der ikke skulle mere til at opløse samlivet, må det jo alligevel ikke have været særlig prangende at forsøge bevaret.

Efter skilsmissen købte jeg en nedlagt landbrug, med en hel del jordarealer til. Et pænt stykke af arealet var beplantet med juletræer. Opvækst af juletræer virkede som et grotesk forehavende, som jeg kort og godt ikke anede en bjælde om på forhånd, før jeg ganske hovedløst kastede mig ud i projektet.
Men ved hjælp af Internettet samt flere lånte fagbøger fra biblioteket, lykkedes det dog mig alligevel hen ad vejen, at få lidt brugbar viden om juletræs avl, proppet effektivt ind mellem ørene.

Sidste år holdt jeg så for første gang, åbent i alle weekenderne i hele december måned, for udelukkende privatsalg af træerne. Børnefamilier og andet godtfolk strømmede såmænd også til i en lind strøm, for med egne øjne at udvælge netop deres favorit træ.
Så i år skulle succesen gentages.
Klokken var tre, det var anden søndag i advent, adventskransen som stod på køkkenbordet, blafrede svagt med sine to hvide stearinlys. Dagens foreløbige sidste kunder var akkurat lige kørt. Der havde allerede været et pænt salg, selv om der stadig var to uger til juleaften.

Samtidigt med at jeg hældte en lille tår kaffe op i kaffekoppen, kørte endnu bil ind på gårdspladsen. Jeg stoppede fødderne i et par støvler og trak en jakke på, for at gå kunden i møde.
En kvinde var trådt ud af en beigefarvet Saab, da jeg nåede udenfor døren. Hun kom hen imod mig i en lang sort frakke og hvad der lignede et par tynde støvler, der nåede hende næsten til knæerne. På hovedet bar hun en hvid strikket hue. Hun spurgte til et juletræ, med en højde på cirka 4 – 5 meter. Jeg studsede over hendes fodtøj, men kommenterede det ikke nærmere overfor hende. Himlen var mørklødet af tætte skyformationer, det støvregnede let og inden længe ville det såmænd allerede blive bælgravende mørkt ude i skoven. En rigtigt grå og trist decemberdag var det.

Vi små sludrede lidt om vejret, mens vi sammen traskede ned af en skovsti tæt ved gården. Hendes fremtræden osede langt væk af en form for øretæveindbydende arrogance, der ikke tiltalte mig synderligt meget.

Efter en del søgen i skovterrænet, udpegede kvinden til sidst det juletræ som hun gerne ville have. Jeg oplyste hende om prisen, lige inden jeg gjorde mine til at fælde grantræet.
”Du vil vel ikke donere juletræet til en kommunal børnehave,” spurgte hun så med én uventet fortrolig stemmeføring.
”Nej da – jeg sponserer såmænd den kommunale skatteforvaltning mere en rigeligt.” Svarede jeg forbløffet over hendes initiativ og det pludselige stilskifte hun udviste, for i stedet at spille på sin charme, for at nå sine mål. Den opførsel fra hendes side, tirrede mig grænseløs.

Vi parlamenterede lidt om hendes forslag, uden at vi blev mere enige af den grund. Hun var særdeles velklædt og den beigefarvede Saab hun var ankommet i, så også næsten splinter ny ud. Efter mine begreber, lignede hun en kvinde, der selv var i stand til at sponsorere prisen på det juletræ, som hun så gerne ville købe. Basta, ingen velgørenhed fra min kant, til præcist det formål.

Jeg spejdede vurderende op og ned ad hende og syntes om synet, eller i hver tilfælde det jeg kunne vurdere gennem vinterfrakken. Der var selvfølgelig begrænset udsyn, men hendes ansigt var særdeles vindende af udseende. Hvad hun også selv var sig bevist om. Nu brugte hun det indlysende imod mig, som et letkøbt våben, der pegede plagende mod min pande. Jeg kiggede derfor udelukkende på hendes trutmund da jeg højt sagde.
”Du kan jo selv vælge at betale, der findes jo flere måder at betale på.”
Hun tabte underkæben i ren forbløffelse over mit åbenbare forslag, der absolut ikke kunne misforstås på nogen måde. Inden hun med et dybt forargende udtryk placeret i sine lynende øjne, nåede at adskille sine læber, for at besvare mit ligefremme spørgsmål - sagde jeg, mens jeg pegede med en hånd.
”Mens du tænker over mit forslag – fælder jeg lige et træ for dem derovre.” Hun havde slet ikke observeret, at der gik et yngre ægtepar med et mindre barn bagved hende. Parret havde udvalgt et træ, og nu stod de og vinkede ivrigt til mig. Jeg traskede væk fra kvinden og hjalp børnefamilien med at fælde deres træ. Da jeg havde fældet det, fulgtes jeg med familien tilbage til gården. Jeg kunne ikke se kvinden, der ville have et træ gratis, nogen steder længere. Men da vi nærmede os gården, holdt den beigefarvet Saab overraskende nok, stadig parkeret på gårdspladsen.

Da jeg havde afregnet med det unge par og de var ved at forlade gårdspladsen, så jeg mig søgende omkring. Kvindes Saab var der ingen menneske i, og hun havde heller ikke været synlig nogen steder ude i skoven. Det var efterhånden også blevet næsten mørkt udenfor, så jeg gik lettere bekymret indenfor i baggangen, for at fange en lommelygte. Derinde så jeg så kvinden stå med ryggen til inde i køkkenet. Hun var ved at sætte en kande frisklavet kaffe over. Jeg trak på smilebåndet og drejede nøglen i yderdøren.
”Hej.” Sagde jeg.
”Hej.” Svarede hun let.
Jeg gik lige forbi hende og ind i stuen, trak rullegardinerne ned og begyndte roligt at smide brændestykker i pejsen. Da jeg var færdig med at tænde op i pejsen, kom kvinden gående ind i stuen med to krus kaffe. Hun satte sig i en læderstol ved sofabordet og smækkede fødderne op på en skammel. Hun lynede støvlerne af og viste et par lækre sorte nylon ben. Hendes skjortebluse var knappet op i de øverste knapper og skjulte ikke meget af et par runde velformede bryster, der ellers ineffektiv forsøgte at putte sig under det tynde stof.
”Rejs dig op.” Sagde jeg. Hun tøvede lidt med fulgte så min anvisning.
”Vend dig om. Bøj dig ind over stolen. Slå nederdelen op over ryggen. Uhmm… hvor lækkert. Tiltrækkende, lige min smag af et par skønne baller. Træk så trusserne af. Sæt dig ned. Nej.. sæt dig med den bare hud mod læderet. Sådan, du er lærenem.”
Opfordringerne faldt i en lind strøm til hende. Hun fulgte dem langsomt og meget pirrende hver og én.     
Jeg satte mig ned i sofaen, begyndte at snakke løs som om intet var hændt, mens jeg drak en slurk af kaffen. Hun legede med og lod ligeledes som ingenting. Vi småsludrede i starten om hverdagsting og andre almindelige lettilgængelige snakkeemner. Inden hun begyndte på en mere personlig vinkel. Hun ernærede sig som tandlæge og var frivillig medhjælper i en organisation, som ville afholde en juletræsfest for småt bemidlede enlige mødre. Hvad det så havde at gøre med en børnehave, spurgte jeg hende ikke om.
”Fjern skjorteblusen. Træk brysterne ud over BH`en.” Jeg gispede ved synet af de to fyldige herligheder, der uden tøven blev vippet til syne. Hun smilede frækt, der var ingen tvivl, legen tændte hende. Jeg tømte kruset. Gik over ved siden af hende. Slog nederdelen op over hendes mave. Hun så en smule usikkert på mig, mens jeg lod en finger undersøge hendes glatbarberede skød.
”Du er jo blevet våd. Det var da vidst ikke aftalen. Nu bliver jeg nødt til at smække dig.” Sagde jeg langsomt men bestemt, mens jeg stirrede hende direkte ind i øjnene. Hendes øjne flakkede svagt, men hun forholdt sig tavs.
”Læn dig ud over ryglænet.” Sagde jeg. Ryglænet gled nedad, så snart hun havde fået sig vendt om og lå på knæerne med numsen strittende op i luften, gav jeg hende det første slag. Hendes numse var så fræk og indbydende, at pikken efterhånden havde store problemer med rummet i mine bukser. Jeg gav hende yderligere fem slag på hvert sin balle, hårdt og meget kontant. Som om jeg ejede de to ophidsende balleflader, som hun normalt sad ned på. Det var på en måde virkelighedsfjern, og så alligevel så nært og livsbekræftende. Kødets sære lyster, der sejrssikkert havde bemægtiget sig det fulde overtag.
”Det betyder konsekvens – når du gør noget du ikke har fået besked på, så straffes du prompte. Er det forstået.” Ikke en lyd kom der fra hendes læber. Jeg smækkede hende ti gange mere, gentog mit tidligere spørgsmål. Stadig ingen reaktion. Jeg repeterede og gentog seancen seks gange i alt, først efter tres slag på hendes bydende numse svarede hun.
”Ja… nu er det forstået Hr. Juletræsmand.”
Jeg åbnede bukserne og stillede mig hen bag hendes smukt pyntede røde numse. Jeg kærtegnede de røde baller med et fornøjet og liderligt blik. Det var et delikat og net berøring, for satan da et kvindemenneske, der blot lå der tålmodigt og ventede på, at jeg indtog hendes våde kvindekøn. Styrede så forventningsfuld min voldsomt stive pik hen mod hendes fisseåbning og stødte uden problemer ind i hende. Hun gispede af begær og jeg stønnede som en brunstig okse. Hun var så våd, at det var en salig fryd, at indtage hendes higende fisse med lange seje stød. Stuen emmede af elskovsstemning, som haven efter en nyslået græsplæne på en lun sommerdag. Hun begyndte at snappe hørligt efter vejret, mens hendes fisse sitrede glædesstrålende mod min piks stød, det rykkede gevaldigt i mit underliv da hun kom i en langtrukken orgasme. Jeg trak mig ud af hende, det var jeg simpelthen nød til. Med mindre da jeg ville komme inden i hende, endda uden at nogen af os bevægede os. Så meget vibrerede hendes fisse, så ophidset var hun blevet af, at blive smækket og hundset rundt med.
Jeg hentede et spejl og stillede det om bag ved hende, op af sofabordet. Hun var kommet til sig selv igen efter orgasmeflyveturen. Jeg slentrede om til hendes ansigt og kiggede forlangende ned på hendes trutmund. Hun sendte mig et blik, der så afgjort ikke tydede på at hun ville sutte pik. Jeg trådte et skridt nærmere, ignorerede hendes afvisning total. Jeg trådte endnu et skridt nærmere, så min pik lå mod hendes kind og hel om mod hendes ører. Jeg tog fat i håret på hende, og kiggede over hende og ind i spejlet. Sikke et herlig syn tænkte jeg. Det røde skær på hendes baller, var aftagende. Jeg lod en hånd glide ned af hendes ryg og nåede til sidst ballerne, der i den grad ophidsede mig. Jeg løftede hånden og med den anden hånd solidt holdende i hendes hår, fik hun et slag bagi. Der var et psykologisk spil kørende mellem os nu. Hun vidste udmærket besked med hvad jeg ville have, og jeg ville af samme grund ikke sige det højt til hende, når hun allerede viste besked om mine forventninger. Jeg havde rigelig med tid, spejlet holdt mine øjne guddommeligt beskæftiget, mens mine hænder havde deres at se til. Jeg skiftes til at kærtegne, beføle og smækkede hende numse. Jeg var så liderlig og paralyseret af hendes numse i spejlet, at jeg protesterede vildt da hun med uventet pludselig ryk trak sig beslutsom væk fra mig.
”Det brænder ude i køkkenet.” Råbte hun og løb hen mod køkkendøren. Jeg opfattede først nu, hvad det var hun mente. Det lugtede rigtignok brændt og en svag røgsky drev ind i stuen. Jeg stavrede hurtig bagefter hende, med en rumsterstang så stiv, der flagrede faretruende rundt fra side til side ude i luften. Da jeg nåede ud til hende, stod hun med en tom vaskebalje, som hun lige havde tømt ud over køkkenbordet. Der var gået ild i adventskransen. Jeg havde glemt alt om de tændte advents lys. Jeg gloede dumt på hende, hendes nederdel var gledet ned og dækkede hendes underliv, men hendes bryster hængte stadig indbydende ud over BH`en. Jeg stod næsten nøgen, kun iført sokker, med en pik der var for nedadgående. Det var uden tvivl et komisk skue, hvis andre havde kunnet overværet redeligheden. Så begyndte vi med ét, begge to og samtidig, at skraldgrine over hele det barokke optrin, der kunne have udviklet sig meget værre, en det heldigvis nøjes med.

Situationen var særpræget. Alt det seksuelle, der var blevet opbygget i seancen, var som blæst væk. Her stod vi så, to voksne mennesker uden ret meget tøj på, og kendte rent faktisk ikke hinanden og grinede hjertens skærende. En juletræshandel der mislykkedes og et seksuelt samkvem, der blev afbrudt på grund af ildebrand i en adventskrans. Pudsigt.

”Lad mig give dig et blowjob. Jeg har allerede lige slukket én brand – lad mig slukke én mere.” Sagde hun da grineflippet var stilnet af. Hun satte sig ned på en køkkenstol og vinkede mig hen til hende. Pikken vågnede op i små ryk, da hun tog om den og gned den lidt, før hun lukkede sin lækre trutmund omkring pikken. Hun kunne sutteteknikken, havde så sandelig prøvet handlingen før, men jeg overtog alligevel utålmodigt efter nogen tid. Måske bange for flere dumme afbrydelser. Jeg stødte længere og længere ind i hendes mund, og til sidst var hun udvidet så meget, at hun tog den til roden. Det gjorde udslaget, for jeg pumpede brølende sæden ned i halsen på hende, og prustede efterfølgende som en gammel hjulbenet krikke, over den vidunderlige udløsning, der var overgået mig. Hun lagde armene omkring mig, men slap ikke taget i pikken. Den skrumpede i munden på hende, inden hun atter lukkede den ud i friheden. Den var slikket og vasket ren som en barnenumse efter en vaskeklud, intet var gået til spilde i denne trutmund, der kunne andet en trutte og havde leveret et blowjob af højeste rang.
Jeg faldt ned på knæ, skilte hendes ben af. Fissen åbnede sig inviterende lige foran mit ansigt. Hun lænede sig overgivent tilbage i stoleryggen. Jeg snusede til hende, smagte på hende, rørte ved hende med en søgende finger, der legede med hende, fik hende til at sukke efter mere velvære. Skilte mine læber ad og slikkede hende med tungen, ligesom en kattekilling, der labre varm sødmælk i sig. Lukkede læberne om hendes lille hæmningsløse tap og begyndte at bearbejde den grådig med mundens potentialer. Det var noget damen kunne lide, hun snappede hørligt efter vejret. Nu kendte jeg hendes tegn på nydelse, da det arrogante kvindevæsen atter var pakket af vejen. Alle hæmninger kasseret for trangen til rendyrket nydelse. Hun var forvandlet til et hungrende hundyr, der jagtede forløsning. For nu var det mig, der brutalt i håret blev trukket tættere på. Hun kørte mit fjæs rundt i hendes optændte underliv og slap først sit solide tag i mig, efter at have opnået endnu en skrigende orgasme, der gav genlyd helt ud mellem granerne i den mørke granskov.

”Hvem skylder egentlig for hvad nu?” Spøgte hun efter en stille stund. Jeg lå med hovedet på hendes ene lår, med et fjoget smil klæbet på læben.  

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Vil du læse andre noveller af samme forfatter kan du finde dem HER

RETUR

Har du en fræk novelle eller julehistorie du vil have
med på siden så send den i en e-mail