BONUSNOVELLERNE

2007

2. December
Adventssex - af Busse

I mange år har jeg kørt mad ud fra det kommunale plejehjem, og det kan ikke undgås, uden der er nogen man få et særlig forhold til.
Og sådan var det også med Lene. Lene var invalidepensionist og sad i kørestol, fordi hun manglede det ene ben og den ene arm efter en færdselsulykke, hvor hendes mand blev dræbt.
Lene var sidst i fyrrene, lidt kraftig, men ellers en rigtig sød pige med et kærligt sind, en af dem der går lige ind i folk, og man ikke kan sige nej til, når hun beder om noget. Endvidere havde hun to børn, som begge boede i ulandet og ikke lige kunne komme hjem, når hun kaldte.

I slutningen af november måned beklagede hun sig over, at hun ikke havde mulighed for at få pyntet til jul, og det skulle åbenbart være først gang, der ikke blev det i hendes voksne liv. Jeg fortalte det til min kone, som altid har været vild med at pynte op. For eksempel har hun 300 nisser, som alle skal sættes op hver år, så hun var vaks på, at der skulle pyntes op hos Lene og helst med det samme.

Jeg fik aftalt en eftermiddag hvor vi begge mødte op, og inden vi gik hjem var min kone og Lene de bedste venner.

Nu gik der en uges tid hvor min kone Lis og Lene var sammen mindst en gang daglig, da der ikke var længere imellem os, end vi kunne gå på 5 minutter, og de aftalte, at vi skulle have en god middag for det arbejde, vi have gjort.
Lene havde bestilt mad udefra, så da vi mødte op, var det bare at sætte sig til bords og drikkevarerne flød rigelig. Da hjemmehjælperne mødte kl. 22, var Lene ikke klar til at komme i seng og sagde, at det skulle hendes gæster nok klare, så de kørt igen.
På et tidspunkt var jeg blevet lidt rundtosset, så jeg var faldet i søvn. Hvor længe jeg havde sovet, ved jeg ikke, men pludselig blev der meget stille da cd spilleren løb tør for musik, og min kone og Lene var ingen steder at se. Jeg kikkede efter dem, og fandt dem i soveværelset. Jeg skulle til at brase ind, men tog mig i det, og i sted stod jeg i mørket i entreen, og gennem den åbne dør, så jeg de to piger elske på livet løs.
De lå på Lenes seng nøgne og i en 69´er med hvert sit massageapparat, som de brugte flittigt og efter deres lyde var det ikke ubehageligt.
Lene brugte den raske arm og sin tunge, hvor min kone brugte en finger i hendes anus og massageapparatet på hendes klit. Det var min kone, der var øverst, men det varede ikke længe, for hvordan de bar sig ad, ved jeg ikke, lige pludseligt var det modsat, min kone havde fået øje på mig og vinkede mig ind og pegede på Lenes huller, og jeg kom lynhurtigt af tøjet. Min pik havde aldrig været stivere, og da jeg nærmede mig Lene, styrede min kone mig ind i Lenes kanal, hvor jeg gled i bund i først stød. Der kom et hvin og et brøl fra Lene, men da min kone rejste sig op, for at jeg kunne komme til, blev Lenes brøl noget dæmpet af min kones fisse, der blev klemt mod Lenes mund.
Det var svært at holde sig i sadlen, for Lene er en af dem, der bruger hele kroppen nå hun kommer i gang, så hendes hofter gik op og ned og til siderne, så her var det bare med at holde fast.
Med et snuptag fik Lene væltet min kone af, og hun udstødte et brøl og krøllede sig sammen til den ene side, så jeg gled ud af hende. Min kone var ikke sen til at vælte om på ryggen og sige ”kom, for jeg trænger” og der gled jeg ind i vante omgivelser, hvor vi samen nåede toppen af nydelsen.

Vi lå mange minutter uden at sige noget og bare nød efterdønningerne. Det var Lene, der brød tavsheden. - Tak skal I have, hvor var det bare skønt igen at blive fyldt helt ud, det har jeg ikke prøvet siden jeg blev alene, men I må godt gøre det igen.
Lis, min kone, rejste sig og gik ind i stuen og hentede en flaske vin, og vi fik skyllet halsen.
Må jeg smage på din mand, spurgte Lene. Ja, selvfølgelig, sagde Lis og Lene rullede over og tog mit meget slappe lem i munden, og det varede ikke ret længe, før den var på højkant igen.
Lene lagde sig på ryggen og sagde, kom og gør det stille så jeg rigtig kan mærke dig. Og meget langsomt gled jeg ind i hende og som i slowmotion gled jeg meget langsomt ud igen af hendes kanal. Efter nogle minutter, var det Lene, der ved sine bevægelser og modstød satte tempoet op. Lis havde fået gang i en af massagestavene, og med den mod hendes brune ring, kørte vi igen Lene mod orgasmens tinder. Hun slog det raske ben og arm, samt stumpen af ben og arm om mig, og knugede mig ind til sig. Oh hvor er I bare søde, sagde hun.

Jeg var stadig ikke kommet anden gang, så da jeg endelig kom fri af Lene, stod den stadig ud i luften. Er der nogen, der har lyst til at gøre mig færdig, spurgte jeg, og på den måde lod jeg det være op til Lis, hvem der skulle.
Lene kikkede på Lis som nikkede, og Lene tog mig i munden. Og nu fik jeg den stor suttetur, hvor hun prøvede at få mig så langt ind som muligt, men der var jeg nok for stor, og i stedet suttede hun mig af og slugte hele ladningen.
Tak skal I have, hvis I får lyst, vil jeg gerne være med en anden gang.

Og på den måde blev der pyntet til jul hos Lene i mere end én forstand

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Vil du læse andre noveller af samme forfatter kan du finde dem HER

RETUR

Har du en fræk novelle eller julehistorie du vil have
med på siden så send den i en e-mail