BONUSNOVELLERNE

2007

3. December
Julebazar - af Mizze Munther

Der var ikke så travlt i kaffe boden ved spejdernes jule basar. De fleste var bænkede med gløgg og æbleskiver og snart skulle Nissekoret optræde med deres julesange. Det var også godt det samme, for der var vrøvl med det elektriske, faktisk var al strømmen gået i min lille bod.
"Bruce den almægtige", som jeg i sit stille sind kaldte ham, var kommet for at kigge på det. Lige nu lå han på knæ under bordet. Der for en djævel i mig, nu ville jeg finde ud af om han virkelig var almægtig eller ej. Det måtte briste eller bære. For at komme ud fra det trange rum under bordet ville han være nødt til at vende sig om så hovedet ville dukke op først. Jeg stillede mig lige der hvor han ville dukke op, spredte benene let og ventede. I morges da jeg havde gjort mig klar til at tage af sted, havde jeg taget mit julesæt på, røde selvsiddende strømper, minimal rød g-streng med tilhørende BH, den løst siddende nederdel – alt i alt en påklædning til lidt af hvert.
Det rumsterede under bordet, Bruces hænder dukkede op først. Han løftede uden at vide det op i både dugen – og min nederdel. Der var nu frit udsyn til herlighederne. Jeg kunne høre at han stønnede højt. For ligesom at hjælpe ham lidt på vej, spredte jeg benene lidt mere og skød mit underliv længere frem. Koret satte i gang med den første julemelodi – Vær velkommen Herrens år – det kunne ikke være et bedre valg.
Bruce lod forsigtigt hænderne glide op af mine lår, skubbede g-strengen til side og kærtegnede min fisse. Han havde gode stærke håndværkerhænder – og fingre, en af dem stak han prøvende op i min våde fisse – to – så var der trængsel. Det var godt at alles opmærksomhed var rettet mod scenen i den anden ende af lokalet, og der stadig manglede lys hos mig. Bruce havde prøvet det før kunne jeg mærke, snart måtte jeg holde meget fast om bordet for at kunne holde mig oprejst. ”Den yndigste rose er funden” sang de deroppe nu. Og sandelig siger jeg jer – Bruce havde med sin tunge fundet den yndigste rose, og han smagte på den som om han aldrig havde gjort andet. Han burde have fået et duelighedstegn i at slikke fisse. Men det er nok ikke med på listen.
Bruces stærke tunge fløj ind og ud af min fisse, brugte den til at kneppe mig med, mens hans fingre vandrede sine egne veje. Jeg sank lidt længere ned i knæ så han bedre kunne komme til. Koret var nået til ”Sikken voldsom trængsel og alarm” da Bruce stak sin finger op i min stjerne. Det sortnede for mine øjne. Med en finger i min stjerne – en i fissen og en tunge på rosenknoppen, arbejdede Bruce sig frem til Nisse korets sidste sang inden pausen, - ”Når du ser et stjerneskud” og jeg skal love for at jeg så stjerneskud, sol og måne – det hele på en gang. En voldsom orgasme rullede igennem mig. Jeg kunne ikke tilbageholde mit lille orgasme hyl. Det passede heldigvis med korets sang. Dog var der nogen af dem på bageste række, som kiggede strengt på mig. Jeg var fuldstændig ligeglad, jeg nød bare Bruces efterbehandling af min fisse.
Nu var der pause deroppe på scenen. Folk begyndte at rejse sig og myldre op til min lille bod. Heldigvis var der stadig termokaffe, gløgg og æbleskiver tilbage. Bruce trak sig stille ind under bordet igen.
”Har du stadig ikke fået strøm?” spurgte Lone, gruppelederen. ”Har Bruce ikke været her endnu? Det er da for dårligt.” ”Han har været her, men gik igen. Jeg tror han kommer lige om lidt og ordner resten,” svarede jeg, og var taknemmelig for mørket, som skjulte min rødmen.
Nissekoret lagde an til at starte igen, endnu en halv time med julesang. Jeg måtte hellere sørge for at Bruce blev færdig, han skulle jo optræde som Julemand efter Nissekorets optræden, mange ville blive skuffede hvis han ikke var der.
Bruce kom ud fra sit skjul. Han havde nogle ledninger og en stik dåse med. Bruce sagde: ”Jeg må vist hellere få det her ordnet, men der er noget under bordet som jeg synes du skulle få sat skik på.”
Med et lille smil gled jeg ned under bordet. Jeg vidste godt hvad det var der skulle ordnes. Nu ville jeg få mulighed for at se om Bruce var almægtig eller ej.
Hurtigt fik jeg løsnet op for Bruces bukser. Wauuuw – hvem havde anet at han havde så meget humor. Knald røde tights med på skrift i guld: ”The Almighty.” Og ja, han var virkelig Almighty. Lille Bruce forsvandt til tonerne af ”En lille nisse rejste” og blev til ”Højt fra træets grønne top, stråler jule glansen.” Bruces glans strålede om kap med mine øjne. Han var stor. Jeg var ikke sikker på at jeg kunne rumme ham helt. Men jeg ville afgjort prøve.
Jeg slikkede Bruces store dejlige pik fra roden og op, fulgte den bankende åre hele vejen. Lod tungen cirkulere blidt rundt om glansen. Vædede mine læber og gabte over ham. Det var en stor mundfuld, som jeg lige akkurat kunne klare. Bruce kunne li' det kunne jeg høre, han stønnede om kap med Nissekoret deroppe. De var i fuld gang med Julemanden der kyssede mor, her var det omvendt. Pikken i min mund fik en ordentlig omgang. Jeg slikkede og suttede det bedste jeg havde lært. Brugte tungen til at malke Bruce, jeg fornemmede at han kunne li det.
”Jingle Bells” Mine hænder fandt Bruces Bells, masserede dem, kørte let med neglene ned over dem. De trak sig let sammen, det gav mig mod til at fortsætte legen med neglene. Jeg førte mine hænder om til Bruces faste lækre røv – og satte neglene i. Det gav et sæt i Bruce. Han stønnede højt og strammede ballerne lidt mere. Han kunne li min behandling, med neglene trak jeg nu ti streger hen over hans dejlige røv. Pikken gled ud og ind af min mund, længere og længere ind. Med stolthed kan jeg sige at der kun manglede ganske få centimeter at den store pik, (20 cm. ca.) i at den var helt i bund. Jeg nød det i fulde drag. Jeg ville ha at han skulle sprøjte sin varme sperm langt ned i halsen på mig. Derfor brugte jeg alle tricks, jeg kunne fornemme at Bruce ikke skulle behandles blidt. Med et fast tag i Bruces røv, lod jeg mine tænder køre med op og ned langs pikken. Kneppede ham hårdt med min mund til lyden af Nissekorets version af ”Santa Claus is coming...” Det kunne han ikke stå for. Bruce sprøjtede hele sin ladning af dejlig varm sperm langt ned i min hals. Han ville trække sig tilbage, men jeg havde andre planer. Intet skulle gå til spilde, jeg ville ha det hele.

Jeg skal hilse og sige, at tempoet i melodien ”En kold, kold vinter” er alle tiders til at sutte en ellers slatten pik stiv igen. Ganske langsomt fik jeg Bruce op og køre igen. Min tunge bearbejdede hans pik, vendte ned omkring julekuglerne og sugede dem en efter en ind i min mund. Gav dem den helt store tur og snart var Bruce klar igen.
Min fisse var også klar, den havde ventet længe nok på at få det den helst ville ha. Bruce the Almighty. Så jeg smuttede lynhurtigt ud fra mit skjul under bordet, og krængede min minimale g-streng af. Med et listigt smil hviskede jeg til Bruce: ”Tør du?” Han nikkede. Han nærmest kastede mig rundt og rev nederdelen op over mine hofter. Uden hensyn til noget bankede han sin store, stive dejlige pik ind i min fisse. Kneppede mig hårdt og brutalt der i Spejdernes kaffebar. Nisserne var ved deres afslutnings sang ”Nu er det jul igen” og det var godt de tog den to gange, for anden gang de skrålede ”Nuuuuuuu er det jul igen” hylede jeg med. Orgasmen fik det til at svimle. Bruce var også helt færdig. Der var ikke mere tilbage i den almægtige.
Hurtigt fik de tøjet på plads begge to, koret var færdig med at synge. Om lidt ville der igen blive travlhed med kaffen. Bruce satte hurtigt stikket i stikdåsen, og lyset tændtes. Mistænksomt kiggede jeg på ham, men han smilede bare og blinkede til mig.
”Nå, Bruce har fået ordnet strømmen for dig.” Lones stemme lød pludselig meget tæt på. ”Det er vist ikke det eneste han har ordnet” Grinede hun og børstede lidt støv væk fra min nederdel.

Dette var begyndelsen til et meget langt og godt samarbejde mellem to mennesker i vores lille by. Jeg så i hvert fald frem til nytårsparaden.

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Vil du læse andre noveller af samme forfatter kan du finde dem HER

RETUR

Har du en fræk novelle eller julehistorie du vil have
med på siden så send den i en e-mail