BONUSNOVELLERNE

2007

6. December
En julefrokost med overraskelser - af Merlin

Indrømmet! Jeg er nok noget af en strid mokke, og jeg er nok også den type der fremhæver mig selv på andres bekostning. Men det blev ændret under firmaets Julefrokost her forleden dag.
Vi var alle mødt op i vort fineste skrud. Jeg havde taget en lårkort på, til trods for årstiden, selvsiddende strømper, en lækker blød kashmir bluse, med en "interessant" nedringning. Små lyseblå satin trusser, med en lækker blondekant om lår og talje, samt et næsten gennemsigtigt mønster foran (ikke noget med G-streng til mig. Jeg hader når de kravler op mellem balderne, hvilket de altid gør, synes jeg) og en bh der matchede. Ikke noget virkelig frækt, men sødt og pikant.
Specielt kunne jeg godt lide bh'en. Skålene dækkede lige brystvorterne, men lod lidt af den nougatfarvede krans være synlig.. pirrende? Mmm ja, men hvorfor ikke…
En enkel perlekæde afsluttede billedet…
Den sippede Frk. Nielsen nede fra arkivet, havde, som sædvanligt, fået klemt sig ned i et eller andet kikset, og hun indkasserede mange overbærende, og skadefro blikke fra os andre piger. Vi plejede at sige, at hvis alt andet kiksede for Nielsen, kunne hun jo altid låne Peters hund, og det var selvfølgelig mig der kom op med den ide, og der gik lang tid hvor vi sigende smilede til hinanden når Frk. Nielsen en sjælden gang vovede sig op i vores afdeling.
Peter er firmaets aften/nattevagt, og af en eller anden grund var han også inviteret med. Hvorfor ved jeg ikke. Han hører ligesom ikke til firmaet, og med sin lidt fedladne fremtoning, og altid lidt for fedtede hår var han ikke ligefrem en man kiggede efter mere end en gang, for ikke at tale om at han altid gik med sin hund, en arrigt udseende Rottweiler som vi alle følte os utrygge ved.
Den ny junior afdelingsleder Steen var også med. Det var hans første jul i firmaet, og ikke nok med at han var noget der var værd at se efter, han forstod også at klæde sig så vi piger ikke kunne lade være med at vende os en ekstra gang. Denne aften var han iført et nyt jakkesæt, ikke noget skrigende, men smagfuld sat sammen med en matchende skjorte og slips, i moderne snit, og levende farver.
Julefrokosten blev holdt i firmaet, men det var underforstået at vi nok tog ud og danse bagefter, og jeg havde allerede udset mig Steen som mit "offer" for den aften, og nat, og jeg var ikke i tvivl om hvor vi ville ende, og SLET ikke i tvivl om hvad vi ville lave, og lad mig gøre klart allerede nu, at sove var overhovedet ikke på agendaen.
Der var den sædvanlige buffet, med de sædvanlige vel tilberedte retter. På grund af et godt regnskabsår, havde direktøren lovet fri bar, og fri vin til maden, hvilket jo blev positivt modtaget.
Der var ikke bestemte pladser, og jeg fik med lidt uhøflig behændighed manøvreret mig ind på plads ved siden af Steen, og havde et par hyggelige timer under buffeten, hvor jeg mere end én gang diskret, lod ham mærke mit lår mod sit. Jeg havde tilfældigt fået knappet min bluse op, mere end situationen egentligt krævede det, og sørgede da for at Steen fik en appetitvækker flere gange når jeg rakte ind efter salt og peber og den slags. Det var dejligt at mærke han øjne på min kavaler gang, og situationen og mine syndige tanker fik langsomt mine brystvorter til at rejse sig, og stramme mod bh og bluse. En ikke ubehagelig fornemmelse, og Steen nød helt sikkert synet.
Efter buffeen, og direktørens tale, hvor han som sædvanligt takkede for et godt år, og forsøgte at være morsom (vi lo alle høfligt af hans vittigheder) var det tid til at danse. Julefest komiteen, havde arrangeret at vi skulle "lege" Vild med Dans, og jeg greb straks chancen, og hægtede mig på Steen. Julekomiteen var "dommere" og der blev delt stemmesedler ud, så der kunne stemmes om det bedste par.
Første præmien var en flaske Champagne, og en middag for to på en af byens bedre restauranter, og jeg forestillede mig allerede Steen og mig siddende overfor hinanden i skæret af levende lys.
Den første dans var en Jive, og jeg benyttede chancen til rigtigt at vride mig til rytmerne, bøjede mig frem mod Steen, rystede skuldrene og lod brysterne gynge under min tynde bh. Jeg lagde mærke til at Steens blik oftere og oftere gled ned mod dem, og hver gang han igen så mig i øjnene, smilede jeg til ham og blinkede. De næste par danse gik på samme måde, en Cha Cha Cha, der gav mig rig lejlighed til at vride i hofterne, og bevæge mig utvetydigt udfordrende, næsten som en opfordring til Steen om bare at tage mig lige der på gulvet.
Den sidste dans var en Vals, min favorit fra min tid på danseskolen.
Jeg gled ind i Steens arme, og klemte mig tæt ind til ham, og sammen gled vi ud på gulvet. Jeg pressede mine bryster mod ham, lagde hovedet mod hans skulder, og benyttede hver en chance til at lade et ben glide ind mellem hans, og gnubbe mig tæt op af ham. Det var dejligt at mærke hans voksende manddom mod mit lår, og jeg begyndte at få den velkendte søde kriblen i maven, og ned mod mit skød, som langsomt begyndte at blive fugtigt. Steen stønnede stille i mit øre, hvilket bare æggede mig endnu mere, og i et drej, lykkedes det mig at låse mine lår om hans, og lade ham mærke mit skøds bløde runding mod sit lår, mens jeg sagte stønnede mod hans kind.
Hans lem var nu vokset anseeligt og af det jeg kunne mærke, var han dejligt veludrustet og jeg så i ånden hvorledes han skubbede mig om på sengen, hev min kjole op om mine hofter og trak mine trusser til side, for at komme op i mig. Ohhh hvor jeg bare ønskede at mærke ham tage mig.
Musikken stoppede, og modstræbende lod jeg ham slippe ud af min favn. Mens vi ventede på dommernes resultat, gik vi op til baren, hvor Steen skyllede en stiv whisky i sig i en slurk, mens jeg fik et glas kølig hvidvin. Steen så på mig over sit glas, smilende kom han med en kommentar om at dette lige var hvad han trængte til oven på den dans.
Så er det nu, tænkte jeg. Jeg så ham direkte i øjnene, lænede mig lidt tilbage på barstolen, og lod den ene fod glide frem og støtte på gulvet hvilket fik min kjole til at glide op og vise et stort stykke lår. Jeg troede at der var noget andet du trængte mere til, smiskede jeg, med mit allermest uskyldige smil.
Steen lod blikket glide op ad mit lår, og ugenert stirrede han på den lille trussekant der var blevet synlig. Er det en trøste præmie hvis vi ikke vinder dansekonkurrencen, grinte han, og lod en hånd glide op af mit lår. Jeg rejste mig hurtigt op, vendte mig mod baren så jeg var skjult for nysgerrige blikke og greb ham om håndledet og førte hans hånd helt op til mit varme, fugtige skød. Det er præmien uanset hvad vi bliver, lykkedes det mig hæst at hviske tilbage, mens jeg med blide tag førte hans hånd frem og tilbage over mine skamlæber. Jeg faldt næsten forover af lyst da han lod fingrene spille mod min fisse, og pressede min trusse op mellem mine nu opsvulmede skamlæber. Lad mig se om jeg ikke kan finde ud af et eller andet smilede han. I det samme annoncerede chefen at dommerne var kommet til et resultat, og vi måtte MEGET modstræbende gå over ved dansegulvet. Jeg var sikker på at jeg havde sivet igennem, og havde en våd afslørende plet på min kjole, men Steen var galant og checkede diskret og fortalte beroligende at der ikke var noget at se. Det samme kunne ikke siges om ham. En dejlig afslørende bule, spændte hans bukser ud, og jeg kunne ikke lade være med at smile lidt da vi sammen kort tid senere, gik hen over dansegulvet for at modtage første præmien i konkurrencen.
I den efterfølgende tumult blev Steen og jeg skilt fra hinanden, og han forsvandt i mængden af sine mandlige kolleger, mens mine veninder, selvfølgelig skulle pludre om hvor godt jeg havde set ud på gulvet, og hvor sexet jeg havde danset.. ja, ja hvis de bare vidste…
Steen var ikke at se nogen steder, og efter en halv times tid, var min længsel ved at blive forvandlet til irritation og vrede. Hvad pokker bildte han sig ind? JEG var ikke vant til at blive droppet på den måde, og jeg kunne mærke hvordan jeg blev rød i kinderne af arrigskab. Jeg gik op til baren og skylle i hurtigt tempo en tre fire glas vin i mig, og var efterhånden en del påvirket. Det "Lady like" var gledet lidt af mig med antallet af genstande. Skide være med ham tænkte jeg, og begyndte at se mig om efter et nyt "offer" da en af pigerne der var ansat for aftenen kom over og gav mig en sammenfoldet seddel.
Med rystende hænder åbnede jeg den og læste: Mød mig på fjernlagret om 30 minutter. HA! tænkte jeg. Han kan rende mig, men så kom jeg i tanke om hans søgende fingre på mine trusser og igen mærkede jeg den dejlige kriblende fornemmelse mellem lårene. Med let vaklende skridt forlod jeg festsalen og begav mig på vej mod vort fjernlager der lå et stykke længere nede i bygningen.
Det var ikke svært at finde, selvom det ikke lige er det sted jeg kommer mest. Med spænding og forventning, rakte jeg ud efter dørhåndtaget, og med billedet af Steen, lækker og nøgen brændt ind på min nethinde, åbnede jeg og trådte hurtigt ind, og lukkede døren bag mig.
Oh, Gud!!
Hvilket chok… Foran mig på gulvet, lå Frk. Nielsen på hænder og knæ, med kjolen oppe om livet, og trusserne nede om lårene, havde hun taget Peters lem i munden og var igang med at give ham en gevaldig sutte tur. Men den største overraskelse var nok at mens hun suttede Peter, var hendes hånd travlt beskæftiget under Peters Rottweilers mave, med at onanere en tydeligt opstemt hundepik i lange tag.
De var fuldstændig optaget af deres forehavende, og hvis det ikke havde været fordi jeg i min fuldskabs opstemthed var begyndt at fnise hysterisk, havde jeg kunne snige mig uset ud af rummet.
Nu kiggede de begge op.. Frk. Nielsen, sprang hurtigt på fra sin knælende stilling, og løb forbi mig, mens Peter langsomt kom gående over mod mig, med sin stive (og imponerende) pik svajende fra side til side. Jeg regnede med at Frk. Nielsen var stukket af, skamfuld over at blive fanget på denne måde, men blev overrasket ved at se hende stå med ryggen mod døren, nøglen i hånden, og et ondskabsfuldt smil om munden.
Jeg mærkede et fast greb, og mine arme blev tvunget om på ryggen. Peter holdt mig i et jerngreb, mens Frk. Nielsen kom nærmere og hvæsede ind i mit ansigt. Troede du at Steen ventede dig her? Hun griner, nærmest lidt hysterisk. Næh, ser du, søde... Peter og jeg så jeres lille opvisning, og da Peter kender lidt til dig og din opførsel, igennem mig, foreslog han denne lille hævnakt.
Jeg begyndte at blive lidt bange, og benægtede at jeg skulle møde Steen her, prøvede at fortælle at det hele var en fejltagelse og at jeg nok skulle tie stille med hvad jeg havde set, bare de ville lade mig gå. Så du skulle ikke møde Steen her? Jeg rystede benægtende på hovedet, og du er slet ikke en lille liderlig tøjte nu? Endnu kraftigere rysten på hovedet. Frk. Nielsen smilede. Peter, sagde hun sukkersødt, vil du ikke lige se om tøjten taler sandt.
Peter tog fat og holdt begge mine hænder i en af sine, og inden jeg nåede at reagere, havde han rakt rundt om mig, og stukket sin frie hånd op under min kjole og jeg mærkede hvordan han befamlede mine trusser. Unødvendigt brutalt, lod han hånden glide ned under det tynde stof, og hans fingerspidser søgte op mellem mine skamlæber, trængte lidt op i mig, gled opad. Jeg bukkede uvilkårligt forover med et lille skrig af lyst da hans fingerspidser strejfede min klit som efterhånden var vokset, og jeg vidste instinktivt at mine safter nu drev ned over hans fingre. Med en lille kluklatter tog han hånden til sig, men ikke før han havde hevet mig i den lille bane kønshår jeg havde ladet blive tilbage under sidste barbering. Smerten fik mig til at klynke forskrækket og jeg rettede mig hurtigt op igen, og skød underlivet fremad for at mindske det brutale ryk, men det var for sent, og smerten skød gennem min krop i et jag, og samledes i mit skød.
Peter rakte hånden frem mod Frk. Nielsen. Hans våde fingre skinnede i lyset fra den enlige lampe der var tændt i rummet. Frk. Nielsen lænede sig frem, studerede Peters våde fingerspidser, lukkede så læberne om dem og begyndte at slikke og sutte dem med alle tegn på nydelse. Jeg lagde mærke til at hendes bluse var åbnet, og hendes bh er trukket op, så hendes bryster var blottede. De stive brystvorter stod strunke frem fra de modne bryster og mens hun lystent slikkede mine safter fra Peters fingre, lod hun hænderne glide op og begyndte at kæle for dem.
Pludselig tog hun hænderne væk. Hold tøsen ordentligt fast, Peter, lød hendes kommanderende stemme, og jeg mærkede hvordan Peters greb om mine arme blev hårdere. Han trak mine arme bagud, tvang min overkrop frem i en bue, så mine bryster blev spændt stramt og smertefuldt mod min bh og bluse. Samtidig pressede han sin krop mod min bagfra, og jeg mærkede tydeligt hans hårde lem gnide mod mine balder. Frk. Nielsen lod hænderne glide ned over min krop. Hun så mig direkte ind i øjnene, og jeg fandt ingen medlidenhed, kun hånlig skadefryd. Hun lod hænderne kæle for mine lår, og med en brutal bevægelse skilte hun dem, og trådte ind i mellem dem og stod helt tæt op ad mig. Langsomt begyndte hun at åbne min bluse, og knap for knap, blev min overkrop blottet indtil min bluse var helt åben og min tynde gennemsigtige bh synlig for hendes øjne. Peter havde i mellemtiden trukket min korte kjole op om mine hofter, og jeg kunne mærke hans stive lem, glide ind mellem mine lår, og gnubbe mod mine trusser. Frk. Nielsen, drejede sig lidt, og pressede et lår ind mellem mine og skubbede på den måde Peters stive pik hårdere mod min fisse Jeg lukkede mine øjne i skam, skammede mig over at de kunne se min ophidselse, men ønskede samtidig at de ville blive ved.
Peter trak mig brutalt op over bordet, indtil jeg lå på ryggen og stirrede ned mellem mine ben hvor Frk. Nielsen stadig stod og gnubbede sit lår mod min nu drivende våde trusse. Et par hårde slag på mine ubeskyttede bryster fik mig til at dreje hovedet, og jeg stirrede lige på Peters kampklare pik. Han greb mit hår og trak mit hoved bagover, tvang mig til at åbne min mund, og lod den store pik glide ind mellem mine læber. Viljeløst lukkede jeg læberne om det hårde skaft, lod tungen glide i cirkler omkring det spændte pikhoved. Mærkede Peters hånd på mit ene bryst, kramme det.. fingrene fandt den spændte brystvorte og begyndte at lege med den, men han langsomt stødte pikken ind og ud af min mund.
Jeg mærkede Frk. Nielsens hænder glide kærtegnende ned over min næsten nøgne krop, hendes fingre gled ind under trusse elastikken og begyndte at trække mine trusser ned. Instinktivt pressede jeg min bagdel så hårdt ned mod bordet som jeg kunne for at forhindre Frk. Nielsen i at trække trusserne af mig, men smerten da Peter pludselig klemte hårdt om min spædte brystvorte fik mig til at spjætte og Frk. Nielsen rev brutalt mine trusser af mig og blottede mit våde åbne skød. Hun lagde sig på knæ mellem mine spredte ben, og snart mærkede jeg både hendes fingre og tunge i min fisse, og jeg begyndte ufrivilligt at rotere hofterne og prøve at støde mod hendes arbejdende fingre det nu gled ind og ud af mit brændende skød og sendte den ene bølge efter den anden af liderlighed gennem mig. Jeg begyndte at sutte hårdere på Peters pik, lod tungen glide kælende op og ned af hans jernhårde skaft, kunne tydeligt mærke de spændte årer og pikhovedets form mens han kneppede min sugende mund. Peters Rottweiler som under hele denne seance havde siddet lydigt og set på havde nu rejst sig om kom luntende tung og klodset hen i mod os. En skarp kommando fra Peter fik det store dyr til at sætte sig uroligt ned. Det var ikke svært at se at Frk. Nielsens tidligere håndarbejde, og lugten af brunst havde gjort sin virkning. Den røde hundepik, der så enorm ud under dens bug, stod stift fremme. Synet var fascinerende, men samtidig skræmmende, men Frk., Nielsens fingre og tunge fik mig snart på andre tanker. Hun var god, det måtte jeg indrømme. Hun brugte fingrene dygtigt i min fisse, og hendes tunge der snoede sig om min spændte klit, hendes læber der drillende nippede i den, fik mine safter til at flyde rigeligt. Hun så op på mig og lod så en tredje finger glide op mellem mine skamlæber og så en fjerde. Det begyndte at spænde dernede, og jeg klynkede svagt ved at blive spændt ud på den måde. Peter nød synet, grinende spurgte han om hun troede at jeg kunne tage det hele. Frk. Nielsen så op på ham, og tog munden væk fra min fisse lang tid nok til at svare, at det kunne tæven sgu blive nødt til, og ikke så snart havde hun sagt det før jeg mærkede hvordan min fisse blev spændt ud. Frk. Nielsen havde trukket sine fingre ud af mig, men lettelsen blev kortvarig. Hun foldede fingrene og pressede nu dem alle fem ind mellem mine ømme fisselæber og op i min fisse. Jeg prøvede at skrige min smerte ud, men Peters pik i min mund kvalte skriget og det blev kun til en slags liderlig hulken da jeg mærkede min fisse blive spilet ud til bristepunktet. Jeg prøvede at samle benene, men Peter trak sig hurtigt ud af min mund, og mens jeg lå og gispede efter vejret, bandt han mine ben til bordbenene, så jeg nu lå forsvarsløs og åben foran dem begge. Frk. Nielsen fortsatte med at håndkneppe mig, og jeg lå og vred mig under en uvirkelig blanding af smerte og utrolig liderlighed. Gennem en tåge så jeg ham knæle bag Frk. Nielsen og af hendes liderlige støn og grynten kunne jeg forstå at han havde boret sin pik op i hende og kneppede hende i lange dybe stød.
Hvert stød han gav hende, skubbede hendes hånd lidt længere op i min fisse, og hun begyndte at stønne højere og vildere mens hun skubbede bagud mod ham, og samtidig fistede mig. Hendes øjne var halvt lukkede i nydelse, og hun kastede hovedet fra side til side. Giv mig Bastian, gispede hun, mens hun skubbede sig rytmisk mod Peters pik der for ind og ud af hende med våde slubrende lyde. Et stempel af kød og lyst der borede sig frem og tilbage i Frk. Nielsens liderlige hul. Mens jeg stirrede vantro, trak Peter sin glinsende stang ud af Frk. Nielsen. Med hurtige skridt var han henne og hente en kasse, og førte den store Rottweiler om bag Frk. Nielsens roterende røv. Han hjalp hunden op, og med en behændighed der røbede at dette ikke var første gang, lod han en hånd glide ind under hundens mave, greb om den strunke røde hundepik, og førte den hen til Frk. Nielsens gabende fisse.
Hunden stødte allerede med sin bagkrop, og med ét gav Frk. Nielsen en liderlig jamrende lyd, og blev skubbet op over min mave da hundepikken gled op i hende. Vore øjne mødtes da vi lå ansigt til ansigt. Frk. Nielsens hånd og underarm spilede min fisse ud og smerten og den ubeskrivelige følelse af liderlig lyst kæmpede om overtaget i mig mens Bastian gjorde sit bedste for at kneppe sjælen ud af kroppen på tæven under ham.
Jeg kunne mærke min orgasme bygge sig op, spænde i min krop som en boble af vild uhåndterlig lyst. Frk. Nielsens hånd var smertefuldt boret op i min fisse, hendes fingerspidser næsten rørte ved min livmoder mund. En rød tåge sænkede sig over mine øjne, og jeg kom! Kom igen og igen. I lange hede bølger af liderlig fryd skød orgasmerne igennem mig og min mund åbnede sig i et lydløst skrig mens mine safter sivede fra mig. Frk. Nielsen pressede sin mund mod min i et hedt langt kys, og jeg mærkede hendes krop ryste ukontrollabelt. Hendes tunge skød ind mellem mine læber og snoede sig om min. Jeg kunne ikke sanse andet end denne liderlige kvinde oven på mig, og hendes hånd der vibrerede i min fisse og gav mig disse vindunderlige orgasmer.
Efter hvad der virkede som en evighed, ebbede mine orgasmer langsomt ud og en varm følelse af velvære overtog min krop. Frk. Nielsen lå slapt over mig, og jeg kunne se Rottweilerens hoved over hendes skulder, også den stod stille. Peter stod ved siden af os. Hans lem stod stadig stift ud fra hans krop, og små dråber af smørelse glinsede i lampens skær. Frk. Nielsen drejede langsomt sit hoved mod ham, og tog hans pik i munden og begyndte langsomt at slikke og sutte ham til hans store fryd. Jeg lå bare slapt under hende, og nød hendes varme krop mod min.
På et eller andet tidspunkt trak Bastian sig ud af Frk. Nielsens fisse og hun gav et lille suk fra sig da hundelemmet gled ud af hende. Jeg mærkede at hun trak sin hånd langsomt tilbage, og stønnede svagt da hendes hånd gled ud af mig med et fugtigt plop… Jeg var totalt udmattet, udmattet og brugt af en kvinde jeg ikke havde haft andet end foragt tilovers for. Jeg lå og samlede mig, ventede på at de nu ville løsne mig og lade mig gå...
Frk. Nielsen begyndte at sutte hurtigere på Peters tykke pik, hendes skød begyndte langsomt at rotere mod min ømme fisse, mens Peter rytmisk begyndte at støde frem og tilbage i hendes mund. Hun suttede med største velbehag, og lod hans pik glide lang ned i sin hals ved hvert stød… Peter greb hende i håret, trak hendes hoved bagover og stødte hurtigere og hurtigere frem og tilbage indtil hans krop spændtes i en bue mod hende, og han med en høj stønnen lod sin sperm sprøjte i hendes mund. Jeg så at Frk. Nielsen sank et par gange, og lod så lidt af Peters safter sive ud af hendes mundvige, og ned på mit ansigt. Jeg drejede mit hoved, prøvede at fange et par af dråberne. Frk. Nielsen slap Peters endnu dryppende scepter, og pressede sine læber mod mine, og lod hans sæd sive ind i min mund. Grådigt drak jeg af hende, den klæbrige, lidt salte substans føltes dejlig, og var, syntes jeg, en passende afslutning på en vild kneppe tur.
Med et sidste kys, trak Frk. Nielsen sig væk fra mig. Med tunge åndedrag stod hun ved siden af bordet og så ned på mig. Har du fået nok, kælling, spurgte hun, og jeg kunne kun nikke svagt. Ja! Jeg havde fået nok! Min fisse lå åben, brugt og øm til skue for dem. Jeg ville bare løsnes nu…
Frk. Nielsen vendte sig mod Peter, hviskede noget i hans øre der fik ham til at grine. Så vendte hun sig mod mig. Hvor er mine manerer dog henne, spurgte hun ud i luften. Vi har jo slet ikke præsenteret dig for Bastian!
En iskold gysen løb igennem mig. Fisting, og kvinde sex var en ting, og selvom det havde været fascinerende at se Frk. Nielsen tage den store hundepik havde jeg aldrig i min vildeste fantasi drømt om.
Jeg begyndte at rive og flå i mine bånd. Det gør I ikke, det må I altså ikke, tårerne vældede op i mine øjne og jeg åbnede munden for at skrige, tilkalde nogen lige meget hvem. Peter så min reaktion og stoppede hurtigt og unødigt brutalt mine trusser ind i min mund.
Efter at have kneblet mig på denne måde, hjalp han igen Rottweileren op og placerede dens forpoter på hver side af mig. Frk. Nielsen gled ned på knæ, og tog fat om hundens pung og begyndte at gnubbe den, og inden længe kunne jeg se at spidsen af den dens pik kom til syne. Jeg vred mig under den store hund der tårnede sig op over mig, mit blik var låst på dyrets pik der langsomt blev større og større indtil det var helt fri af den beskyttende pose, og hang frygtindgydende under dens mave. Jeg rystede vildt på hovedet i benægtelse over hvad der skete, ville have dem til at forstå at de skulle stoppe. Men i stedet så jeg hvordan Frk. Nielsen med et fast greb om hundepikken ledte den hen til min skedeåbning og med et hævngerrigt grin gav hun slip. Følelsen var ubeskrivelig. Hunden jog i et stød sin pik op i mig, dyrisk og primitivt tog den mig i besiddelse. Jeg prøvede skrækslagent at trække mig tilbage fra denne indtrængen, men var låst fast mellem bordpladen og hunden som igen og igen stødte op i mig. Det føltes som om at jeg skulle splittes, spidsen af Bastians hundepik, knaldene heftigt i mod min livmoder mund, dens knudrede skaft som jeg kunne mærke hver millimeter af gned mod mit g-punkt, og sendte elektriske stød af lyst igennem min forsvarsløse krop. Frk. Nielsen havde placeret sig ved siden af mig, lænede sig op af bordet. Jeg kunne fornemme at Peter var blevet liderlig igen, for han stod bag ved hende med hænderne på hendes hofter og tog hende med hårde stød mens de så på hvordan jeg blev brugt af den store hund.
Efter at den første smerte og ydmygelse havde fortaget sig begyndte en anden fornemmelse at tage over. Ved hvert stød af Bastians pik i min fisse, blev jeg mere og mere liderlig. Fik lyst til at slå mine ben op om dens bagkrop og presse dens arbejdende pik længere op i min sultne fisse. Ufrivilligt begyndte jeg at løfte mig op i mod ham.. mødte hans vilde stød med min fisse. Ville ikke have at de andre så mig på denne måde, men det var for sent. Jeg kunne mærke noget stort presse mod min udspilede åbning, og med ét pressede Bastian sig hårdt i mod mig, og jeg mærkede hvordan dens store knude pressede mine skamlæber til side og gled ind i mig. Jeg var fyldt af dyrisk liderlig hundepik, og jeg var dens villige tæve, et primitivt liderligt ukontrollabelt hundyr i brunst. Jeg ville at han kneppede mig. Ville føle ham komme dybt oppe i mig, og jeg begyndte uhæmmet at støde i mod ham, lod mine fisse muskler malke denne kneppe maskine der gav mig så megen glæde og fryd.
En stram knude byggede sig op i min mave, blev større og større indtil jeg ikke kunne rumme den mere. Et skærende hvidt lys, og en orkan af følelser og lyst hvirvler gennem min krop som begynder at ryste i kramper. Jeg kastede mig fra side til side i orgasmen der tog mig i besiddelse som et stormvejr. Min fisse gik i kramper jeg ikke kunne kontrollere og jeg skreg min liderlighed ud gennem de våde trusser i min mund. Bastian holdt op med at bevæge sig, og så kom det. Han pressede sig tæt op af mig, og jeg mærkede hans kraftige sprøjt spule indersiden af min pulserende fisse, Hvert sprøjt fra denne vidunderlige hundepik fik mig til at ryste i en ny orgasme og jeg kunne tydeligt fornemme hvordan jeg blev fyldt med hundesperm og hvordan den begyndte at sive ud af mig på trods af Bastians knude, og ned mellem mine spredte lår.
Jeg var færdig. Ikke mere tænkte jeg. Gispende lå jeg der og nød at mærke hunden i mig. Brugte min fisses muskler til at kæle for hundepikken der stadig var begravet i mig slappede så fuldstændig af.
Efter hvad der virkede som en evighed, trak Bastian sig ud af mig, og efterlod en tom fornemmelse. Jeg kunne blot ligge og se Frk. Nielsen og Peter gøre sig færdige ved siden af mig. Peter pressede sig op mod Frk.
Nielsens ende, og greb om hendes bryster mens han med en uforståelig grynten tømte sig oppe i hende. Frk. Nielsen stødte bagud mod ham, rakte ned mellem sine lår og malkede hans testikler indtil han var færdig. Så gjorde hun ham ren med mund og tunge, og begyndte at klæde sig på.
Peter kom hen til bordet og begyndte at løsne mit bånd. Jeg lå blot slap som en dukke med Bastians hundesperm silende ud af min fisse, for udmattet til at bekymre mig om nogen ting. Frk. Nielsen smed mine trusser hen til mig, og gav mig besked om at blive klædt på. Så forlod hun og Peter rummet, og lod døren stå åben.
Vaklende kom jeg op, jeg ved ikke hvordan jeg fik mit tøj på, kan bare huske at jeg på rystende ben gik i gennem den festende mængde på vej ud til den taxa jeg havde ringet efter, fulgt at mange undrende blikke.
Jeg sank tilbage i taxaens sæde, fik fremmumlet min adresse og afværget et klamt forsøg fra chaufførens side på en tilnærmelse.
En utrolig oplevelse rigere...
Peter og Frk. Nielsen skal for resten giftes her til foråret og Frk. Nielsen har spurgt om jeg vil gøre dem en tjeneste at passe Bastian mens de er på bryllupsrejse.
Jeg ender jo nok med at sige ja.

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Vil du læse andre noveller af samme forfatter kan du finde dem HER

RETUR

Har du en fræk novelle eller julehistorie du vil have
med på siden så send den i en e-mail