BONUSNOVELLERNE

2007

7. December
Sexet hjemmehjælper - af Busse

Det startede lige efter sommerferien på et medarbejdermøde, hvor der skulle vælges et festudvalg til den årlige julefrokost og til at gøre lokalerne på plejehjemmet lidt festlige op til jul.

Sammen med min øjesten, blev jeg valgt til den ene gruppe, og da jeg var ny i det game, viste jeg ikke hvad det indebar, for det var ikke så meget gang jeg havde på plejehjemmet, da jeg var reserve for pedellen, som chauffør på mad turene. Men det skulle vise sig, at gruppen hurtigt fandt ud af, at jeg kun var på arbejde 2 dage om ugen, og havde meget fritid, og det blev hurtigt sådan et slags valgsprog, når der var et eller andet problem; jamen det klare Busse bare. Det medførte mange besøg i mine arbejdes kollegaers hjem, for der var mange småting, der skulle laves, så som diverse julepynt, og da jeg har en varebil, var det også mig, der skulle være transportør. Lisa, min øjesten, og jeg fik hurtigt et fint forhold, og en aften hvor vi sad sammen med tre andre piger og flettede julestjerner, begyndte pigerne at diskutere sex og kontra ægteskab.  Karen, som en af pigerne hed, sad og fortalte, hvor herligt hun havde det i sit ægteskab, men hun havde også kun været gift i tre år. Lisa forsvandt pludselig ud i køkkenet, og jeg kunne se, at hun var meget ked af det. Jeg rejste mig og gik efter hende. Hun stod og græd ved køkkenvasken, hvor jeg tog om hende, for at trøste hende. Vi fik sammen lavet noget kaffe, og mere skete der ikke den dag.

December nærmede sig, og jeg skulle ud og samle al det ind, som vi havde lavet, og det foregik sammen med Lisa. Det var sidst på eftermiddagen, og på vejen nærmede vi os en rasteplads, hvor jeg holdt ind. Jeg vendte mig om mod Lisa og spurte, - Hvad var det, der gik dig så meget på, sidst vi var sammen med pigerne, siden du pludselig gik i køkkenet.
Lisa begyndte igen at græde, og hun lagde sit hoved ind til min skulder, hvor jeg tog om hende. Hvordan det skete, ved jeg ikke, men med et mødte vore læber i et hidsigt kys, og samtidig begynde vore hænder at fare søgende rundt på hverandre. Jeg fandt hurtigt hendes velformede bryster, og hun søgte ned mellem mine ben, hvor der meget snart blev for trangt. Hun var begyndt at knappe op, da en stor lastvogn kom ind på rastepladsen og hævede fortryllelsen ved at lyse vor bils indre op med sine forlygter, og vi slap hinanden.

Medens vi kørte tilbage til plejehjemmet, fortalt Lisa, at hun aldrig havde opnået tilfredsstillelse sammen med sin mand, og at når hun endelig fik ham overtalt til sex, så var det noget, som var overstået på få minutter. Derfor blev hun altid ked af det, når andre fortalte hvor godt sex var. Hun sagde også, at var den lastbil ikke kommet, så var den gået for hende, for hun var helt oppe at køre, men sådan er der så mange hvis’er.

Så kom julefrokosten, som blev alle tiders fest, hvor alle var klædt ud som et eller andet forbillede. Nogen som politibetjent, andre som soldater, der var også en læge, og sådan kunne jeg blive ved, da vi var 55 tilmeldte. Alt forløb pænt, der var godt nok nogen der blev rimelig overrislet, men det var jo også et plejehjem, der skulle fungere næste dag, både Lisa og jeg skulle på arbejde dagen efter, og vi havde uden at tale sammen, begge valgt at overnatte der sammen med to mere som skulle være med til at rydde op efter festen, og da kl. var 2.30 var vi færdig og gik over på plejen.
Karen og Anna gik til deres afdeling, og så var Lisa og jeg alene.
Går du ikke med ned til mig spurte hun med hovedet lidt på skrå, og jeg fulgte efter hende. Nu skal det siges, at der er rimelige stor aldersforskel på os, da jeg er 30 år ældre end Lisa, men ellers er vi begge til gennemsnittet i højde og drøjde.

Line havde valgt en gæstestue i kælderen, hvor vi havde alt for os selv, og sikker på ikke at blive forstyrret.
Vi var ikke mere end lige kommet inden for døren, da hun tog mig om halsen og sank hen i et stort kys, som var ved at tage vejret fra os begge. Og nu gik det stærkt. På få sekunder var vi begge af tøjet, og vi sank ned på sengen, hvor der var rigelig plads til os begge to.
Vi kyssede og slikkede på hinanden, og Lisas bryster kunne jeg slet ikke lade være, og jeg kunne høre på hende, at de var meget følsomme. Jeg kom øverst, og nu havde jeg besluttet, at Lisa skulle slikkes og jeg mavede mig ned ad hende, til min tunge fandt hendes revne, først søgte jeg lidt rundt langs kanten, og så med bred tunge helt omme fra det bagerste hul og helt op til hendes klit. Lisa hylede som en stukket gris, hun knugede og rev mig i håret, medens hendes klit fik den store tur, med benene låste hun sine lår om mig, og gik helt i krampe, medens hun hvinede. Godt vi var gået i kælderen.
Lisa var ekstrem følsom over alt hvor jeg ramte med tungen, og hendes safter sejlede ud af hende.
Kom, vil du ikke nok, sagde hun og trak mig i håret. Jeg kravlede på plads over hende, og hun ledte mig på plads i sin spalte. Jeg gled lidt ind og holdt en lille pause, da jeg er ret stor, og så igen et lille nyk, og til sidst var jeg inde. Hun var meget stram, og roligt begyndte vi at glide mod hinanden. Lisa havde slynget sine arme om mig, som om hun aldrig ville slippe mig igen. Efterhånden trængte jeg til at få udløsning, så jeg satte tempoet op, men det var Lisa der kom først, og hun trak mig med og jeg tømte mig i bund i hendes indre.
Vi rullede rundt, og hun kom øverst, og sådan lå vi lidt.
Efter en lille halv time kravlede hun ned og tog mig i munden. Hun suttede og legede med strengen på bagsiden, og hvor mærkeligt det end lyder, så reagerede jeg med at den rejste sig igen. Jeg fik hende til at lægge sig på maven, og tog hende bagfra.
Jeg pumpede nogle gange i hende og spurte, om hun nogen sinde var blevet taget i det andet hul. Nej, sagde hun, men det kan da ikke lade sig gøre. Jo, sagde jeg, hvis du slapper af. Jeg fedtede hende godt ind med hendes egne safter, og det af mit der var sivet ud af hende. Jeg banede vejen med en finger, og så en mere, og hun begyndte allerede at stønne og vrikke med røven. Så satte jeg mit jern til og pressede hovedet ind, og her hvilede jeg lidt, inden jeg fortsatte. Da hun kom med modstand, gled jeg helt i bund. Det resulterede i, at hun kom igen og igen. Vil du ikke godt blive færdig, jeg kan ikke mere, stønnede hun, og jeg øgede tempoet, og efter få stød tømte jeg mig i hende.
Jeg gled ned ved hendes side, og vi faldt i søvn og sov godt til min mobiltelefon vækkede os.

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Vil du læse andre noveller af samme forfatter kan du finde dem HER

RETUR

Har du en fræk novelle eller julehistorie du vil have
med på siden så send den i en e-mail