BONUSNOVELLERNE

2007

8. December
Glædelig jul - af Anni Mela

Det store ur på væggen over den store dør, gav sig til at ringe.
DONG DONG DONG!
Alle kiggede op, nu var der kun et døgn tilbage, men stadig en hel del at lave, til det igen var tid.
Alle så hinanden og så var det skete, noget der mindede om stjernestøv, dryssede ned fra himlen, og alle begyndte at bevæge sig meget hurtigt, for det blotte øjne ville man måske tro at ingen bevægede sig, for det gik så hurtigt at man ikke kunne se det, var det ikke for bunken at legetøj der bare blev større og større, så var det ikke til at se at der skete noget…

Han sad og så på listen, listen som hver dag bare blev længere og længere, for folk blev ved med at ønske ting og sager, han lo. - Ho ho ho. Holdt sig på maven, smilte som kun han kunne smile, rejste sig op og gik ud i værkstedet for at se hvordan det stod til, med at lave alle de ting som folk ønskede sig, han kunne se hvordan de små arbejder løb omkring, med dimser og gummi, plastikrør og ledninger, igen slog han sig på maven og lo. - Ho ho ho, hvorefter han gik videre ind i den afd. hvor alle tingene blev prøvet af, der var et værre snurren og brummen og småstønnen, jo tingene virkede vist fint. I et hjørne stod et bord, henover dette bord, lå 5 nissekoner, med måsen bar, og de lagde huller til testprøvning, af alt det legetøj som de voksne mennesker i verden ønskede sig.

Testnissene, skiftede sig til at stikke den ene dims ind i hullerne efter den anden, og barmåsnissekonerne, stønnede og klagede sig frækt, mens de blev testet i alle retninger.
Han fik øje på en testnisse der vist skulle forflyttes til næste jul, testnissen stod foran en af barmåsnissekonerne, og spillede den af, mens han så hvordan hullerne blev fyldt, og mens han hørte hvordan nissekonen med bar mås, kom i en bølge af orgasme.

Han lo igen dybt og højt, HO HO HOO, slog sine to store hænder sammen, og et brag at et klap fór igennem alle lokalerne, alle stoppede op. Barmåsnissekonerne fik tømt alle huller og rejste sig op, vendte sig om så de kunne se den store mand i den røde lange dragt, og det lange hvide skæg, den flotte røde hue, der dækkede hans hvide hår. Han smilte venligt og meddelte, - vi har nu nået alt hvad vi skulle, nu er det tid at pakke gaverne ind og komme dem i sækkene, og så på kanen, derefter. SMÅKAGER OG MÆLK TIL ALLE!!
Der blev vild jubel, og igen blev der fart over tingene, i løbet at meget kort tid, var den store bunke at legetøj, svundet ind til en bunke at sække, alle mærket med det flotte logo på siden.
Det du ønsker, skal du få, selv om vores gaver ikke er for de kære små!
Ligeså hurtigt som gaverne var blevet paket ind og puttet i sække, lige så hurtigt kom de på kanen, og så blev det tid til småkager og mælk.

Festen stod på hele natten, der blev grint og danset, alle var glade, da det store ur igen slog, tre store slag, var festen slut.

Julemanden satte sig op i kanen og som et lyn fra himlen slog han med pisken i jorden og rensdyrene foran begyndte at løbe, henover gulvet i den store sal, hen imod den store port der automatisk åbnede sig, og videre henover sneen der lå flot og hvid, han lo, - Ho ho hoooo, og som rent trylleri begyndte kanen at flyve, rensdyr efter rensdyr svævede op i luften, og skønt det så ud til at de ikke var bundet fast til kanen fulgte den efter, i måneskinnet kunne man ane de fine tynde edderkoppespinds tråde der forbandt dyr med kane, den lille klokke på den første af dyrene ringede klart og flot, det var et enestående syn.
Kanen forsatte henover himlen og videre ud i verden, og hver eneste skorsten han mødte på sin rute, stoppede han ved, steg ud af kanen, og ganske stille lod han sig glide gennem skorstenen, ned i menneskernes huse, stille og lydløst, gik han rundt i huset, kunne se hvordan menneskerne allerede havde pyntet juletræet og hvordan gaverne til huset børn allerede lå fint og flotte under træets grene. Men de gaver han kom med skulle ikke ligge der, de var til de voksne, og derfor måtte han lægge gaverne inde hos de voksne mennesker.
Han åbnede stille døren, for at sikre sig at de sov, der lød en snorken, forsigtigt trådte han ind i rummet, lagde forsigtigt gave ovenpå kommoden og forsvandt så ud igen, op af skorstenen og op til kanen.

Igen fløj kanen videre til næste hus, og sådan gik det hele natten, henover land og by, gaver til unge og gamle, single og par, menneskerne kunne godt li disse gaver, for efter hvert år, blev der ønsket flere og flere ting. Han var efterhånden holdt helt op med at lave ting til børnene, de fik så meget i forvejen af deres forældre, nej han havde slået sig på legetøj til de voksne, for var der noget mennesker ikke var gode til, så var det at gøre julen rar for de voksne også. I flere år havde det heddet sig, at julen var børnenes fest, men nu skulle det også være de voksnes fest, derfor havde han bytte biler ud med vibrator og dukker ud med anal-stave, jo nu skulle der ske noget nyt.

Kanen landede af sig selv på et tag, han steg ud, tog sækken på ryggen og gik med store skridt hen til skorstenen, men den var blokeret.
- Hmm underligt, tænkte han og tjekkede sin liste, joo det var her, den sidste gave skulle afleveres, han forsøgte igen at komme igennem, men lukket var den. Det kunne kun betyde to ting, enten at den der boede i huset ikke troede på ham eller at de stadig ikke sov. Han lod sig glide ned fra taget, og kiggede ind af ruden. Der var mørkt derinde, han gik hen til døren, tog i håndtaget, døren gik op, helt uden en lyd listede han indenfor, op ad trappen op til soveværelset, han gik forbi døren til børneværelset, derinde lå Peter, den lille bandit, og drømte om gaver, og han skulle nok få alt det han ønskede sig.

Henne ved døren til soveværelset, kom der en lyd, efterfulgt af et lille fnis, julemanden listede hen og så ind, der stod fruen i huset iført en nissedragt, mens herren i huset sad i sengen og lignede julemanden, fruen vrikkede lidt med bagen og mens sangen ”santa baby” spillede i cd-afspilleren, dansede nissepigen, hun bukkede sig ned, og viste nissefar på sengen sin numse, der frækt var pyntet med en rød g-streng, den lårkorte nissekjole svingede frækt fra side til side, mens hun bevægede sig i takt til musikken. Hendes hænder stod ikke stille, de gled rundt på kroppen, og kærtegnede sig selv, hun tog fat i kvasten på nissehuen og nussede pirrende den tydelig stive brystvorte, der smukt var dækket af stramt rødt stof.

Nissefar i sengen trak sine bukser ned, og fremviste et flot og stift lem, han tog om den nede ved roden og viftede med den, viftede med den, så det så ud som om den bad nissepigen om at komme tættere på. Hun fangede budskabet med en fræk kravlegang, bevægede hun sig hen over sengegavlen og videre henover madrassen, langsomt og lidt katteagtigt, stadig i takt til musikken.

Hun lod tungen glide op langs hans ben, videre forbi knæet, og mens hun kravlede tætter og tættere på ham, voksede lemmet, med måsen lige i vejret, kom hun frem til målet, og uden nogen forvarsel, lod hun munden glide ned, sugede blidt og stillede bevægede hovedet op og ned af det store lem. Nissefar satte sine hænder på hendes bag, og kørte dem i cirkler, mens hun øgede farten. Med et snuptag, hev han i velcroen på nederdelen, så den gik op, og en flot røv, med runde faste baller, kom til syne.

Julemanden, der stadig stod i døren, var lige ved at le igen, men fik stoppet latteren, for han ville jo ikke afsløres. Det tændte ham at se den frække nisse give blowjob, og den røv hun havde, den var fræk. Hendes lyse hår, gled i takt til hendes bevægelser frem og tilbage mod hans lår. Julemanden kunne ikke lade være med at gnide ganske let på sin egen bule, der efterhånden var blevet temmelig stor nede i bukserne.

Han lod en hånd smutte ind under tøjet og ned til sit lem. Den var lige som nissefars på sengen, stor og stiv. Han spillede den stille af, mens hans øjne slugte menneskerne på sengen.

Nissepigen stoppede med at sutte, og kyssede nissefars mave, rundt om hans navle, og højere op af hans krop, langsomt kravlede hun højere op og inden længe sad hun, henover ham, et ben på hver side, musikken skiftede til ”Santa Claus Is Comin' To Town".
Nissepigen sang med imens hun stille løsnede de små stropper der holdt hendes lille fine røde g-streng oppe.

-You better watch out
You better not cry
You better not pout
I'm telling you why
Santa Claus is coming to town

Mens hun sang blinkede hun frækt, og lod trussen falde på gulvet. Med vrikkende bevægelser bevægede hun underlivet i takt til musikken, henover lemmet der næsten virkede som om det selv prøvede at komme op i den varme mis, der dansede så frækt henover det.
Hun forsatte med at synge med på sangen, mens hun stille og frækt åbnede overdelen af nissedragten.

He's making a list,
Checking it twice;
Gonna find out who's naughty or nice.
Santa Claus is coming to town

Med en let hånd, røg overdelen på gulvet, julemanden i døren kunne næsten ikke forstå at dette var sandt, aldrig havde han set noget så frækt, og han syntes nu ellers at nissemor derhjemme, kunne være super fræk, men aldrig havde hun strippet mens hun sad henover ham.
Han spillede lemmet og nød forestillingen.

Nissepigen kyssede nu nissefar dybt og inderligt, den frække røv bevægede sig stadig i takt til musikken, frem og tilbage, op og ned, flot og pirrende. Julemanden satte farten op, og kunne mærke at det ikke ville vare længe før hans klokke ringede.

Nissepigen suttede frækt på sin finger, mens hun lukkede sine øjne, og langsom satte sig tilbage, ned over lemmet, der nemt og uden besvær forsvandt op i den varme våde mis, stadig med dansede bevægelser vrikkede hun med underlivet og sang med, mens hun stillede gled op og ned af lemmet, der bare nød at være dybt oppe i hende

You better watch out
You better not cry
You better not pout
I'm telling you why
Santa Claus is coming to town

Hun øgede farten og red nissefar i et fast og hurtigt tempo.
Julemandens lem kunne ikke holde til ret meget mere, han glemte om roden og spillede alt hvad han kunne, men han så, hvordan nissepigen lænede sig tilbage, så hendes klit blev blottet, nissefar satte tommelfingeren på, og gned i cirkler, nissepigen stønnede højt og forsatte med at synge med, nu med en fræk og stønnede stemme.

Santa Claus is coming to town
Santa Claus is coming
Santa Claus is coming
Santa Claus is coming to town

Julemanden kunne ikke mere, lemmet gik af og en stråle ramte dørkarmen, han stod med lemmet i hånden, det dunkede og dunkede, han smilte træt, hvis bare nissepigen der stadig red nissefar, vidste hvor meget hun havde ret, i at ”Santa Claus is coming” så ville den sang aldrig blive det samme igen. Julemanden blev stående og nød resten, hans lem begyndte stille at slappe af, og da den var helt slap, pakkede han den ind i buksen i igen, og tørrede panden.

Nissepigen var i mellemtiden kravlet af, og havde vendt sig om, og stod nu på alle 4, nissefar, stillede sig bag ved hende og kneppede hendes mis, hårdt og dybt.

Santa's a busy man he has no time to play
He's got millions of stockings to fill on Christmas day
(Santa Claus is coming to town)
(Coming to town)
(Santa Claus is coming to town)
(Coming to town)

Forsatte sangen, mens nissefar knoklede på, som et stempel gik lemmet ud og ind af missen, der bare blev vådere og vådere.

Et kraftigt stød, nissefar udbrød et stønnede brøl, og klaskede nissepigens balle, hun sank sammen, og stønnede dybt.
- Åhhh julemand, jeg ønsker mig en dildo, så jeg kan blive tage i begge huller, på samme tid.
Nissefar klaskede ballen igen, denne gang efterlod han et rødt mærke.
- Nååhh, er du en af de slemme nisser? Jamen har du fortjent sådan en?
- Jaaahh, det har jeg, klynkede nissepigen mens hendes øjne lyste væk af liderlighed
Nissefar tog fat om hendes hofter og bankede lemmet op, hans lår klaskede mod hendes.

Julemanden tog fat i sækken, åbnede den, og stak hånden i, han fandt en gave frem som han lagde på kommoden der stod ved siden af døren. Han smilte, den ville de sikkert blive glade for, mere nået han ikke at tænke før nissefar, trak lemmet ud af missen og nissepigen satte sig om på måsen, og stråle ramte hendes bare bryster, det løb ned mellem dem, og mens nisserne kyssede og kærtegnede hinanden forsvandt julemanden igen.

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Vil du læse andre noveller af samme forfatter kan du finde dem HER

 

RETUR

Har du en fræk novelle eller julehistorie du vil have
med på siden så send den i en e-mail