BONUSNOVELLERNE

2007

10. December
En tjeneste - af Merlin

Din chef har spurgt om du vil gøre ham en tjeneste. Han skal have nogle forretningsforbindelser til julemiddag, og han har ikke nogen til at servere. Du ærgrer dig lidt ved at have sagt ja, men der er altså et par bestemte uger du MEGET gerne vil have juleferie i, og de er allerede optaget, så du håber på lidt goodwill fra hans side, hvis du siger ja.
Du møder op i god tid, har endda gjort lidt mere ud af dig selv end ellers, for du vil jo gerne gøre et godt indtryk.
Din chef åbner selv døren da du ringer på, og da du kan høre stemmer gennem den lukkede dør til stuen, aner du instinktivt at gæsterne allerede ER kommet. Din chef virker lidt nervøs, en anelse irriteret.
Jeg troede at du kom tidligere, vrisser han lidt fornærmet, og straks bliver du blussende rød, mener bestemt at han sagde kl. 18:30 og du er endda i god tid. Du ser allerede i ånden de to ferie ugers juleferie forsvinde ud i den blå luft.
Gå ind i soveværelset og klæd om, og kom så ud i køkkenet. Han drejer om på hælen og forsvinder ind i stuen, efterlader dig ude i entreen, alene. Soveværelset? Hvor mon det er, og klæde om, hvad mente han med det? Du har ellers taget en af dine bedste kjoler på. Du ser dig om, og gætter på at soveværelset må være oven på, så du skynder dig op ad trappen. Du er heldig, den første dør du prøver er den til soveværelset. Du skynder dig ind. På sengen ligger en uniform, kjole, forklæde, kappe, og neden for står et par sorte højhælede sko. Hvad pokker tror han at jeg er, mumler du ved dig selv, og spekulerer på om du nu også har så hårdt brug for den ferie, men så smiler du lidt ved dig selv. Herre Gud, det er jo bare en uniform, og hvis han gerne vil give indtryk af at have tjenestepige, så lad ham dog.
Du begynder at tage dit tøj af, lyner kjolen ned, og lader den falde på gulvet, træder ud af den. Folder den pænt sammen efter at have samlet den op, og lægger den på sengen, og tager så uniformen op,.
Idet du tager uniformen op, falder noget på gulvet, du bukker dig ned og samler op, kigger forbavset, det er en strømpeholder, og et par sorte silkestrømper. Nej, NU må han sgu, når du lige at tænke inden en stemme nede fra utålmodigt spørger hvor du bliver af. Du er parat med et skarpt svar, men bider det i dig, og lader silke strømperne glide gennem dine fingre. Hmmm dette kan da blive lidt morsomt tænker du, mens du trækker strømpeholderen op, og smiler lidt for dig selv. Du sætter dig på sengen og lader dit ene ben glide ned i silkestrømpen.
Den bløde silke føles behagelig mod din nøgne hud, og du gyser lidt af velbehag og skynder dig at tage den anden strømpe på også. Så rejser du dig, og går hen foran spejlet.
Hmm ikke dårligt. Du lader hænderne kæle for den glatte silke, der kælent omfavner dine ben og lår, lader dem langsomt glide op ad, nyder fornemmelsen af silken mod din hud. Din hånd søger næsten af sig selv ind mellem lårene, presser mod trussen og med de samme mærker du den velkendte kriblen gennemstrømme dig, og du må lige tage et tag i dig selv og minde dig selv om hvorfor du er her.
Hurtigt tager du uniformen på, og her er en ny overraskelse,. Du stirrer forbløffet på dit spejlbillede. Ja, men!! uniformen når dårligt nok ned og dække din fyldige bagdel, og hvad nu når du skal bøje dig frem og servere? Det næste chok får du da du opdager at ryggen på uniformen er så nedringet at du ikke kan have bh på. Tøvende tager du din bh af, og smider den på sengen, trækker uniformen op. Den støtter godt, og virker nærmest som en push-up. Du håber bare at der ikke er nogen der lægger mærke til at dine nu stive brystvorter presser sigende mod dit tøj. Så skynder du dig ud af værelset og ned i køkkenet hvor din chef utålmodigt har ventet. Han er tydeligvis irriteret, og skælder dig ud da du træder ind i køkkenet. Hvis du ikke kan være hurtigere end det der, så kommer jeg til at lære dig det, på den hårde måde, vrisser han arrigt og for at vise at han mener det alvorligt trækker han dig hen til sig, griber om din nakke og skubber dig hen over køkkenbordet. Du gisper forskrækket, nægter at tro dette her, men inden du når at slide dig løs, lander det første af en række hårde klask på din rumpe. Fem hårde slag på hver balde, der får det til at svide brændende, så skubber han dig fra sig igen og står gispende af anstrengelse ved siden af dig. Nu ved du at jeg mener hvad jeg siger, siger han, og uden videre dikkedarer går han i gang med hurtigt at fortælle dig hvad han forventer af dig. Inden han går ind til julemiddagen, kaster han lige et blik op og ned af dig, og inden du når at sige noget om størrelsen på uniformen, nikker han, og mumler. I det mindste passer uniformen da. Han lader hurtigt en hånd glide ned over din bagdel, løfter op i din uniformskjole og studerer dine trusser, Nikker og lader kjolen falde og forsvinder og lader dig alene tilbage i køkkenet.
Forvirret står du og ser rundt på diverse fade og bakker. Hvad var det han sagde? Hvad skulle først og hvordan? Lidt nervøst, stadig med den brændende fornemmelse på balderne, forsøger du at huske, griber så en bakke med drinks og går med rystende knæ ind i stuen.
Stuen er halvmørk, og der er fire fem mænd derinde, alle ulasteligt klædt i dyre jakkesæt. Din chef står i midten af stuen og fortæller om et eller andet projekt. Han vender sig mod dig, nikker, og du begynder at servere drinks. De fleste af mændene sidder ned, så du bliver nødt til at læne dig frem for at servere, og giver dem mere end et godt glimt ned i din kavalergang, for ikke at tale om bagi hvor din kjole glider op om dine balder ved hver bevægelse. Du indkasserer mange beundrende blikke og begynder at synes at dette her egentligt er meget sjovt. Nyder jo også lidt de anerkendende blikke, og bliver lidt varm.
Efter at have serveret drinks går du ud i køkkenet og retter fadene an.
Du hører at de går til bords derinde, og du skynder dig ind igen med det første fad.
Du er ikke nået ret langt rundt om bordet før en af mændene, lader en hånd glide op ad dit lår. Du udstøder et gisp, retter dig uvilkårligt op, og spilder sovs på hans jakkeærme. Din chef, rejser sig halvt i stolen, ser med lynene øjne på dig, men bliver beroliget af gæsten der undskylder på dine vegne. Lettet gør du serveringen færdig, og går ud efter næste fad.
Samme ting gentager sig, en af gæsterne lader sin hånd glide op af dit lår, lader fingrene spille hen over dine trusser, og igen spjætter du uvilkårligt, og sender fad med indhold af vagtler og tilbehør ned i hans skød.
SÅ ER DET NOK! Brølet kommer fra din chef der har rejst sig. Han knalder juleservietten ned i bordet, går med hastige skridt over mod dig, og griber dig hårdt i armen. Hvad pokker er det du laver kvindemenneske? Sjældent har jeg set mage til klodsethed. Han trækker dig ud midt på gulvet, griber om dine skuldre og tvinger dig fremover.
Du kan ikke gøre andet end at følge. Du bliver holdt som i en skruestik af hans jerngreb. Med bedende stemmer undskylder du, igen og igen, men taler for døve øren. Din uniform, som i forvejen ikke dækkede ret meget, bliver trukket op om dine hofter. Du føler dig, blottet, udstillet for de andres blikke. Din chef, rækker ud og trækker brutalt dine trusser ned om din bagdel, efterlader den nøgen og frit udstillet. Din bedende stemme slår over i et skrig af smerte da det første slag rammer din ubeskyttede ende, og sender et jag af smerte op igennem dig. Du spjætter med benene, vrider dig for at komme fri, mens slagene med utrolig præcision rammer dine lår og balder,
Langsomt mærker du at slagene ikke gør så ondt mere, men snarere spreder en behagelig sviende varme, og du mærker hvorledes dine brystvorter stivner, og dit skød bliver fugtigt efterhånden som varmen, smerten spreder sig.
Din chef holder en kort pause, mens han lige retter lidt sørger for at få bedre fat. Dit ansigt presses mod hans skridt, og din kind gnider mod den voksende bule i hans bukser, Ohhh Gud, tænker du, manden er jo liderlig! Tanken om din chefs pik, stor og tyk, sender frydefulde gys igennem dig, og da han begynder at slå dig igen, presser du uvilkårligt din kind hårdere mod hans pik, og gnubber i samme rytme som slagene der nu hagler ned på din ende.
Endelig stopper han, dine øjne skinner liderligt, men samtidig skræmt for hvad der nu skal ske. Han ser på dig. Klæd dig af! Ordene smælder gennem luften, Du ser forskrækket fra gæst til gæst, men møder ingen sympati, kun interesserede blikke. Din chef synes åbenbart at det går for langsomt. Han rækker ud og griber fat i din uniform og trækker til.
Med en lyd af stof der revner, blottes dine bryster, og inden du når at dække dem med dine hænder har hans fingre fat i en stiv brystvorte som han brutalt vrider om. Dit smertens skrig giver genlyd i stuen, og dine knæ er ved at give efter under dig mens dit nu våde skød trækker sig sammen i en frydefuld krampe da smerten skyder gennem dig. Du rækker bagud, finder lynlåsen og lader uniformen falde ned om dine fødder. Alle ser på dig. Deres blikke sluger din krop, trækkes ned mod dit skød, hvor en stor våd forræderisk plamage på dine trusser fortæller hvor meget du nyder dette her. Hvad pokker, siger din chef, Tøsen er sgu blevet juleliderlig, skammen farver dine kinder røde og du ser ned i gulvet. Ja, men så gør noget ved det, griner han og træder et skridt tilbage. Du ser spørgende på ham. Ja, vrisser han, du ved hvad jeg mener, gnid dig selv, det kan da ikke være noget nyt for dig. Du rødmer dybt, og tænker på den store dildo der ligger hjemme i din natbordskuffe og de dejlige timer den har givet dig.
Du lader en hånd glide op til dine trusser og begynder lidt kluntet at gnide din fisse gennem dem. Nej, nu er det sgu nok. Din chef kommer hen til dig, med en af mændenes hjælp binder han dine hænder og bruger et andet reb til at trække igennem knuden,. Han ser op, og du følger hans blik og får nu øje på de fritliggende bjælker under loftet. Du ser også slidmærkerne fra tidligere reb og begynder at ane hvad der venter dig.
Dine arme hejses op, og med dem, den sidste rest af chance du havde for at beskytte dig. En af gæsterne har allerede klædt sig af, og står nu nøgen foran dig, hans store pik svingende fra side til side. Han rækker ud, tager fat i din trussekant og med et ufatteligt ryk, trækker han opad. Din mund åbner sig i et skrig, men lynhurtigt bliver en knippel skubbet ind og kvæler skriget allerede i begyndelsen. Smerten i din fisse brænder, din trusse gnubber brutalt mod din klitoris og sender smertefulde vellystige jag op igennem dig. Et slag rammer dine lår, en smerte som knive skærer igennem dig da piskesnerten skærer ind i dit kød. Igen og igen bider pisken, bølgerne af smerte er nu næsten gået ud i et, og du hænger i armene som et liderligt nervebundt, ænser ikke meget andet end din egen lyst, din fisses lystcenter, drivende af dine safter. Slagene stopper, og dine trusser bliver flået af dig. Du er nu nøgen, bortset fra silkestrømperne, strømpeholderen og de højhælede sko.
Nogen, du sanser ikke hvem, trækker dine ben fra hinanden, spreder dem, binder dem, så du ikke kan samle dem,. Gennem liderlighedens tåger ser du mændene begynde at klæde sig af, og inden længe står de all fem foran dig, nøgne, med stive pikke. Du ser bønfaldende på din chef, beder ham med øjnene om at stoppe dette. Han ser på dig, smiler og nikker så.
En mand, høj og med lyst hår og gennemborende øjne går hen mod dig, stiller sig lige foran dig, og lader hovedet af sin anseelige pik, glide op mellem dine ømme skamlæber. To andre tager hans hænder, lægger dem bag din nakke og binder dem, så i nu står tæt sammen. Hans øjne møder dine, du læser liderlighed kun nådesløs liderlighed, og i næste nu, begynder to andre mænd at piske jer begge.
Det første slag får manden foran dig til at støde fremad med hofterne, og bore sin lange tykke pik op i dig med brutal styrke så det føles som om din fisse skal flækkes. Inden du når at skrige gennem kniplen, lander den anden pisk på din røv, og smerten får dig til at støde fremad, og skubbe pikken endnu længere op i dig. Og sådan fortætter det, du knepper til piskeslag, med en næsten uhyggelig præcision, lander piskene på jer samtidig, og får jeg til at støde mod hinanden. Din røv gløder, varmt,. næsten glo hedt, sender bølger af nydelse igennem din krop, og samtidig mærker du pikken i din fisse tage dig i besiddelse igen og igen. Smerten er liflig, næsten total, og du mærker din orgasme bygge sig op. Du grynter, stønner gennem kniplen, nyder at mærke den brutale pik, glide op i dine mest intime dele, ønsker bare at det bliver ved,. så eksploderer du, hvide lyn flasher gennem din hjerne, al din liderlige lyst bliver koncentreret i din fisse, og eksploderer i en lavastrøm af ufattelig lyst. Du mister kontrollen, ved ikke hvad du siger eller gør, safterne driver ud af dig. Din fisse malker instinktivt pikken der pumper ind og ud af dig. De første sprøjt, den varme sperm der rammer dybt oppe i din fisse, får dig til at komme endnu engang. Manden foran dig bliver trukket væk, en ny tager hans plads, en frisk pik glider op i dit indre og knepper løs. Dine balder spredes, ingen spørgsmål, to fingre bores hårdt op i din stramme røv, finger puler dig, åbner dig, trækkes ud, erstattes af en ny pik. Du prøver at dreje hovedet ved den nye smerte, så dybt oppe i din ende, du stirrer ind i din chefs grinene ansigt. Jeg lovede jo, at jeg ville straffe dig, stønner han, mens hans hænder klemmer dine bryster, hans negle, borer sig ned i dine brystvorter og hans pik, hamrer ind og ud af din røv. Det varer ikke længe før han lader sin sperm skyde op i din ende, fylder dig, presser dig hårdt bagud mod sig. Langsomt trækker han sig ud, og du mærker hvorledes hans sperm siver ud af din ende og fisse, ned af dine lår, du står svedig og gisper efter vejret, tilfreds, mættet.
Et par hænder løsner dine bånd og du falder om på gulvet, for udmattet til at gøre noget andet end bare at nyde efterveerne. Din chef har overtaget rollen og serverer glühwein, og alle stimler sammen om dig, og ser beundrende på dig som du ligger der, nøgen, med vidt spredte ben.
Du venter på at din chef skal løsne dig, men i stedet går han hen og åbner døren, og pludselig mærker du en fugtig hundesnude presse sig op mellem dine skamlæber, og en ru tunge begynde at slikke dig.
Gudddd neeejjj ikke det! ikke det, dine øjne trygler, du ryster på hovedet, nægter at tro det, men den hurtige ru tunge i din fisse er rigtig nok. Det føles som om din klitoris bliver pisket af noget fløjlsblødt, og langsomt overgiver du dig igen til liderlighedens varme favntag, og begynder at bevæge hofterne op mod tungen der så dygtigt bearbejder din fisse…
Det bliver vist en lang nat, tænker du, inden din orgasme igen splitter dig, en dejlig lang decembernat.

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Vil du læse andre noveller af samme forfatter kan du finde dem HER

 

RETUR

Har du en fræk novelle eller julehistorie du vil have
med på siden så send den i en e-mail