BONUSNOVELLERNE

2007

12. December
Nissepigen fik dobbelt julepik 2 - Jens K.


Har du ikke læst afsnit 1 kan du gøre det HER

Der var dengang stadig tradition for, at der ikke blev arbejdet i juledagene, lige bortset fra at fodre dyrene og malke køerne, så der blev til gengæld rigtig god tid til indendørs sysler, og Hans-Aage blev i de dage indført i en helt ny verden af fritidsbeskæftigelser for voksne, frie mennesker. Det var ikke pebernødder der blev spillet om i juledagene, når ludo spillet var på bordet..
Først tredje juledag kom Merete - tjenestepige og en slags husslave for ægteparret - tilbage fra Thisted-egnen, hvor hun havde været hjemme på juleferie, og hun lod helt tydeligt forstå, at hun havde savnet sit herskerpar. Det eneste hun havde fået i sin næsten konstant liderlige fisse i julen var hendes egne fingre, og da Gurli fortalte hende om hvordan juleaften var forløbet på "Kildegården", var hun straks parat til "bare noget frækt" som hun udtrykte det.
Mens Rasmus og Hans-Aage var ude i stalden for at fodre og malke, sad Gurli og Merete i stuen ved brændeovnen og talte om begivenhederne juleaften. Det var begyndt at mørkne udenfor, og det var rigtig hyggeligt at sidde her og kikke ud over de åbne marker, hvor mørket nu sneg sig frem, selvom der var hvidt overalt.
 Det var temmelig bevidst, at de to kvinder gejlede hinanden op, og beretningen fra Gurli om, hvordan både hendes mand og karlen havde haft deres pikke op i hendes kusse samtidig, fik Merete til helt at savle over.
Merete kendte jo alt til, hvad Rasmus kunne udrette, men hun ville gerne høre noget om Hans-Aage, og Gurli fortalte meget udførligt og detaljeret om Hans-Aage, om hans pik og hans måde at sutte, slikke og kneppe på.
Merete berettede til gengæld om, hvordan hun virkelig havde savnet Rasmus og Gurli, mens hun var hjemme på juleferie, hvordan hun om aftenen og natten havde givet sig selv den ene udløsning efter den anden ved at tænke på alle de frække oplevelser, de tre havde haft - alene - eller sammen med andre.
- Jeg kan blive ved og ved, når jeg tænker på den gang, da I sidste sommer "solgte" mig på et slavemarked hos jeres venner i Århus. - deres frække tilråb, mens jeg blev klædt af, og så ham den store kreaturhandler og hans kone som grundigt ville undersøge og afprøve mig, som om jeg var et kreatur på et marked… ååh, nu bliver jeg altså forfærdelig ophidset igen, vil du ikke godt bruge mig som kreaturhandleren og hans kone gjorde det, vil du ikke nok?
Gurli tænkte sig lidt om. Skulle hun give sin tjenestepige en lille forsinket julegave, eller skulle hun trække "pinen" ud... Hun valgte det første. - Men så skal du også fortælle mig, hvad ham kreaturhandleren gjorde ved dig, sagde Gurli. Hun skubbede Merete tilbage i sofahjørnet og trak op i hendes kjole. Merete havde ingen trusser på, og uden opfordring spredte hun sine ben og viste med sin savlende fisse, hvor liderlige hun var. Selvom mørket havde bredt sig i stuen, sørgede de levende lys alligevel for et flot udsyn til tjenestepigens kusse.
- Nå, hvad var det så der var så godt ved at blive "solgt" til kreaturhandleren? leg lidt med din kusse, mens du fortæller, sagde Gurli, og det skulle kun siges én gang.
- Jamen, det var nok den måde han i alles påsyn gav mig en grundig undersøgelse - og ikke mindst både hans og kællingens kommentarer. Han mente, at mine bryster var for små, og han tvang mig så til at indrømme, at jeg var helt vild med at blive taget på patterne. Jeg skulle sige, at han godt måtte vride mine vorter, men det fik så hans kone til at sige, at det skulle hun nok tage sig af, og jeg skal lige love for, at hun gjorde det.
 Hun kaldte mig en liderlig tøs, vred og nev mig i brysterne, og så pludselig havde hun fået sine egne patter frem. Dem skulle jeg slikke og sutte på, og det fik hende til at gå helt amok. Hun råbte op om, at nu ville hun se slavetøsen blive kneppet, og hun sørgede selv for at styre sin mands pik op i min kusse. Det var en ordentlig moppedreng, helt afgjort den tykkeste pik jeg nogensinde havde haft på besøg i min kusse… Åhh hvor var det vidunderligt.
Mens Merete berettede om sin oplevelse som slavetøs, kneppede hun sig selv med 2-3 fingre, men da så Gurli også gerne ville være med og stak et par fingre op ved siden af, skreg Merete så det må have kunnet høres helt ud i kostalden. - Jeg vil have piikk! jeg vil også prøve to pikke i kussen samtidig, åh jo, I skal straffe mig med to pikke på én gang!
Så fjernede Gurli Meretes fingre fra kussehullet og tog selv fat, hårdt og bestemt, som hun vidste Merete helst ville have det…og pludseligt kom der som et vandfald fra den i forvejen sjaskvåde kusse, og Meretes råb og hyl gik langsomt over i stønnen og suk... og så total stilhed.

- -

Da Rasmus kom ind fra stalden, havde han et lunt glimt i øjet, da han spurgte Gurli og Merete om de havde hygget sig. Gurli fortalte, at Merete havde været meget forsømt i julen, og Rasmus kommenterede det med, at det skulle der da gøres noget ved.
Senere kom Hans-Aage ind efter at have været i bad og gjort sig i stand, og da alle var samlet til aftensmad i køkkenet, fortalte Gurli uden omsvøb, at hun havde lovet Merete samme omgang som hun selv havde fået juleaften, Merete er helt vild med at prøve to pikke på én gang - er det ikke rigtigt? spurgte hun Merete, som bare nikkede.
- Det kan vi da så prøve nytårs aften, når Lene og Knud kommer på besøg, sagde Rasmus. Jeg går da også ud fra, at Hans-Aage også vil fejre nytår sammen med os? Der blev nikket bekræftende. Jamen, så bliver der jo mulighed for at du kan prøve "tre i én" fastslog Rasmus over for deres lille slavetøs.
Gurli mente dog, at de nok burde holde en lille generalprøve allerede i aften. - Merete er slet ikke til at styre, så hvis I stærke mandfolk vil have en fræk oplevelse, så bør I slå til!

Det gjorde de så, og det blev en helt forrygende aften og nat, men dét du kan høre om i næste afsnit om nissepigen, der fik dobbelt pik juleaften, men det bliver imidlertid noget helt andet, nemlig et "festfyrværkeri" af nytårsløjer, når Lene og Knud gæster "Kildegården" nytårsaften.

Fortsættes i morgen

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Vil du læse andre noveller af samme forfatter kan du finde dem HER

 

RETUR

Har du en fræk novelle eller julehistorie du vil have
med på siden så send den i en e-mail