BONUSNOVELLERNE

2007

13. December
Nissepigen fik dobbelt julepik 3 - Jens K.


Har du ikke læst afsnit 1 kan du gøre det HER
Har du ikke læst afsnit 2 kan du gøre det HER

Det var blevet dagen før nytårsaften. Rasmus og Hans-Aage havde ryddet gårdspladsen og vejen ned til gården for sne, så der nu igen var fremkommeligt for landposten og brugsens vareudbringning. Begge havde været på besøg i formiddagens løb, og da Rasmus og Hans-Aage kom ind til middagsmaden, var Gurli og Merete også ved at gøre klar til morgendagens nytårsaften.
Begge kvinder var rødmossede og virkede meget veloplagte, og Rasmus havde dem mistænkt for at have taget en tur.
- I ser så velfornøjet ud, I har da vel ikke forført posten? spurgte Rasmus lidt spøgefuldt.
- Vi burde nok have gjort det, for han havde gode nyheder med - et rigtig sødt brev fra Lene, jeg skulle da hilse!
Så fortalte Gurli, at Lene og Knud glædede sig voldsomt til at skulle fejre nytåret på "Kildegården", og så skrev Lene også, at de havde en overraskelse med… en overraskelse? spurgte Rasmus lidt desorienteret.
- Ja, de vil medbringe deres "nyerhvervelse", og Lene var sikker på, at det nok skulle blive til glæde for os alle.
Og så fortalte Gurli ellers alt om, hvad Lene havde oplyst i brevet om "nyerhvervelsen", der blev betegnet som en "tyskertøs" over de 40 - en fjern slægtning, som Lene næsten ikke var i familie med, men efter befrielsen i 45 havde tøsen ikke længere kunne opholde sig i Frederikshavn, hvor hun under besættelsen havde drevet en slags bordel for den tyske krigsmarine. Hun havde også selv ligget i med nogle af de overordnede, der ved fester og orgier benyttede hende som slavetøs.
Hun var flyttet til Aalborg, men her var hun åbenbart også for godt kendt, og så var det hun havde søgt "tilflugt" hos Lene og Knud i Århus.
De havde givet hende husly mod at udnytte hendes situation, men åbenbart havde "tyskertøsen" det godt med, at blive "misbrugt" både af Lene og Knud og af venner i deres omgangskreds. Kreaturhandleren og hans kone havde flere gange "købt" retten til at opdrage hende i en længere periode.
- Og det er så derfor I har røde kinder? spurgte Rasmus igen, og henvendt til Hans-Aage sagde han: - Jeg tror sku tøserne har taget forskud på nytårsaften.
- Gu' har vi da det, erkendte Gurli, vi kunne slet ikke lade med at snakke om, hvad kreaturhandleren og hans kone mon havde gjort ved "tyskertøsen" i opdragelsesperioderne, men det få vi jo nok mere at vide om i morgen… og så får I to liderlige mandfolk nok også lejlighed til at prøve en kusse, som ellers kun var forbeholdt tyske officerer.

Det var sidst på eftermiddagen, da Lene, Knud og deres "nyerhvervelse" dukkede på ”Kildegården" nytårsaften. De kom i en lillebil, som Gurli havde bestilt til at være på stationen, når toget fra Skanderborg ankom, og de fire på gården var meget spændte - ikke mindst på "tyskertøsen".
Hun viste sig at være en flot kvinde, godt nok sidst i fyrrerne, men hun virkede smart og sexet, lidt fyldig, mørkhåret og tilsyneladende med både flotte bryster og en fast røv.
Lene præsenterede hende kort og godt som "tøsen" - hun bøjede sig, og lidt spagt fik sagt tak fordi hun måtte komme med.
- Bare rolig, du kommer sku til at betale for opholdet, og da du ikke ejer en krone, så må vi jo se om du har andet der kan bruges… er det ikke rigtigt? spurgte Lene ud i flokken af nysgerrige.
- Jo, jo, sagde Rasmus, det skal vi nok finde ud af, men nu trænger I vel til en kop kaffe - eller vi må jo desværre sige en kop erstatning - en halv Richs og en halv Danmarks, men til næste nytår, så har vi sikkert både ægte kaffe og cognac, var han overbevist om.
Lene, Knud, Gurli, Rasmus og Hans-Aage tog plads ved bordet. Knud havde forinden demonstreret, at "tyskertøsen" havde manchetter på sine håndled, og de blev straks låst sammen med hænderne på ryggen, og så kunne hun ellers bare stå der og se til, mens Merete serverede kaffen, der havde holdt sig varm på komfuret det sidste kvarters tid, men med lidt godt hjemmegjort bagværk til, var det nu slet ikke så ringe endda.
"Tyskertøsen" måtte imidlertid ikke nøjes med bare at se til, hun blev også ydmyget på det groveste, mens Lene plaprede løs om tøsens fortid, og ikke mindst om, hvordan hun nu blev brugt af den lille kreds i Århus, der havde slaver og slavinder som interesseområde.
- Tøsen elsker det, hun er helt vild med at blive brugt af både mænd og kvinder, og hun er rigtig god… Åh, Knud, du kunne da godt lade hendes patter komme ud i friheden, så vore venner kan se, hvad der venter dem, sagde Lene så, og straks gik Knud over og begyndte uden protester at åbne tøsens sorte, højhalsede kjole foran. Da han havde åbnet ned til bæltestedet, gik han om bag hende. - Ret dig op tøs og strut med patterne, sagde han og trak lidt brutalt kjolen ned over skulderne og straks derefter kom stropperne i den sorte BH samme vej - og så et rask ryk, og begge bryster sprang frem i friheden. Så fik hun et knæ i ryggen og et hårdt rusk i håret, så overkroppen blev presset frem.
Det var flotte bryster, der blev vist - store og alligevel faste og struttende med et utroligt stort brunt vorteområde, og så de stive og hårde vorter, der nok så frækt bare strittede til fri beskuelse og brug.
- Nå, hvad siger I? spurgte Lene, tror I ikke, vi kan få en spændende nytårsaften? se hvor tøsens vorter stritter som små stive pikke, hun er allerede godt liderlig, kunne Lene konstatere bare ved at kikke på patterne.
Og mens der blev drukket kaffe, stod tøsen så der og viste sine bryster frem, og specielt Lene snakkede i et pløre om tyskertøsen.
- Selv om hun har haft mange tyskerpikke i sin kusse, så er den faktisk rigtig stram, bare vent!
I virkeligheden kunne hun jo godt være din mor, men tror du ikke hun kan bruges alligevel? spurgte Lene - nu henvendt til Hans-Aage, og så fortsatte hun. - Men tøsen skal nu ikke have hele fornøjelsen, du skulle da også gerne kunne give os andre nogle oplevelser… ikke sandt? det ved du jo alt om Gurli.
 Hans-Aage var noget forvirret over Lenes frimodighed, for godt nok havde han den sidste uges tid oplevet lidt af hvert - en helt ny verden havde åbnet sig, men alligevel - Lene blev bare ved:
- Nå, unge mand, frister tyskertøsens patter dig, du får vel strådreng bare ved at kikke på dem? sagde hun og greb ned i skridtet på Hans-Aage. Ja, jeg tænkte det sku nok, du er da vist ved at være klar - og hvad med dig Rasmus, er hun ikke lækker? Skyd brysterne lidt mere frem tøs, så de liderlige mandfolk kan få noget at kikke på, sagde Lene, og tøsen rettede sig straks mere op og skød brystpartiet frem, mens hun stadig måtte finde sig i Lenes grovkornede vurderinger af hendes krop.
Knud brød også ind og sagde henvendt til Hans-Aage og Rasmus, at de godt kunne glæde sig til tøsens kusse, og så sutter hun pik som bare fanden. I mellemtiden havde han rejst sig og var gået over til tøsen og var begyndt at trække og vride de strittende vorter, så tøsen straks begyndte at småstønne og vrikke med kroppen - måske i håb om, at også hendes kusse kunne komme i brug.
Men så brød Gurli ind og sagde, at nu skulle de holde op. Vi skal være rigtig oplagte og liderlige til i aften, så nu ikke mere forskud på glæderne. Rasmus og jeg har besluttet, at i aften skal vi alle være lige, både slavinder og herskere, men den sidste time af det gamle år får én lov til at være hersker over alle os andre. Hvem det bliver, ja, det spiller vi om til den tid.
Så gik Rasmus og Hans-Aage ud for at malke og fodre. Knud var også med, men han vendte hurtigt tilbage. Stald var ikke ligefrem noget for ham, så han gik i stedet damerne til hånde med de sidste forberedelser i køkken og stuer.

En rigtig lækker nytårs menu (det store kolde bord med lune retter) var overstået. Det var noget af det, Gurli også var fremragende til, selv under vanskelige forsynins-forhold bare to år efter krigens afslutning.
Det havde været noget ejendommeligt, at hersker/slave-forholdet var ophævet for en stund. Det medførte bl.a. at tyskertøsen, som i virkeligheden hed Eva, var blevet så opgejlet, da hun tidligere blev ydmyget og fremvist, at hun nu havde svært ved at styre sig under nytårs frokost: - I kan ikke være kendt at gøre mig så ophidset, og så bare slutte af uden videre, sagde hun, da de første snapse var skyllet ned, og øllet fra nabogården var åbenbart også en del stærkere end postevand. Eva kunne ikke holde sig fra Hans-Aage som hun havde til bords - eller omvendt, og hun prøvede flere gange at komme til at kontrollere, om den unge tjenestekarl havde ståpik. Lene viste stor interesse for Merete, og hun fortalte temmelig højlydt om, hvordan Lene og Gurli havde truffet hinanden på Ryslinge Højskole, og hvordan de to piger havde haft glæde af hinanden på deres fælles værelse gennem otte måneder. - Hun er bare en vidunderlig slikker, men det ved du naturligvis alt om, føjede hun til og skævede til Gurli, som hun havde lige over for sig.
Alt forløb helt perfekt under frokosten, og det gik fint med at herskab, tjenestefolk og slaver havde været én stor familie. Den halve flaske rationerede snaps fra brugsen var tømt, men Knud havde haft en reserve med, og den sad man nu og nød til kaffen - fortyndet med Gurlis solbærsaft.
Rasmus havde været alle vinduer rundt for at kontrollere de gamle mørklægnings rullegardiner. Sådan en nytårsaften kunne man nemlig godt risikere ubudne gæster, selv langt ude på landet, og det var også derfor den sidste time af 1947 var henlagt til l. salen.
 Spillet om retten til at være hersker i sidste time af det gamle år var i fuld gang. Det var et lidt kompliceret spil, som Gurli havde "opfundet", og der indgik både pebernødder, tre terninger og et spil kort i konkurrencen. Længe stod tyskertøsen til at skulle vinde, men det blev til sidste Lene, der fik overdraget pisken og en times ret til at herske uden begrænsninger over resten af nytårsselskabet, og denne time skulle foregå i "den hemmelige stue" oven på.

Her var der kun levende lys, tre petroleums-lamper og en del stearinlys, lidt spartansk møbleret, men dog møbler der var tiltænkt lidt andre roller end bare det at sidde ved eller på dem, og så var der også (godt skjulte) flere kæder med manchetter og låse som kunne trækkes ned fra loftbjælkerne og anvendes til at gøre ofrene totalt hjælpeløse. På samme måde var der i den murede væg også et par solide ringe, der kunne tjene samme formål. I et meget lille rum, som Lene nu havde fået overdraget nøglen til, var der et rimeligt udstyr af håndjern, halsremme, piske, klemmer og meget andet.
Lene havde været der flere gange, så hun kendte værelset ud og ind, og selskaber var kun lige kommet op og havde indtaget tilfældige pladser, da stueuret med elleve slag kundgjorde, at nu var årets sidste time inde.
Nærmest som en furie styrede Lene over mod Merete, som hun hev op fra sofaen.
- Kom ud på gulvet tøs, og så af med alt dit tøj, alt sammen, og lad det gå lidt hurtigt!
Og du tyskertøs, du skal også af med kludene, vis os, hvad det var tyskerne fik lov til at lege med, patter, kusse og røv, bare vis os det hele!
For at understrege krav om hurtighed var Lene gået over mod Eva som allerede havde fået overkroppen helt blottet, så de store bryster dansede og svingede, mens hun også fik de sidste klædningsstykker af. Så svingede Lene pisken i luften og lod snerten glide ned over tyskertøsens bryster. Drej dig lidt om, så vi også kan se din røv.
- Kom her over tjenestekarl! råbte hun så efter Hans-Aage, som også var hurtig til at parere ordre.
- Nå, hvad siger du? spurgte Lene og tog et fast greb i tyskertøsens kussehår - og ikke helt fri for at være lidt ophidset i stemmeføringen. - Hun er da lækker, svarede Hans-Aage.
- Nå, det mener du, så giv kællingen en røvfuld med pisken her.
Hans-Aage var målløs, det kunne hun da ikke mene. Lene havde i mellemtiden fået loftkæden ned og fæstet tyskertøsens håndled, så hun kort efter stod med strakte arme, aldeles forsvarsløs.
- Du hørte vel hvad jeg sagde, giv kællingen en røvfuld med pisken - og bag efter giver du også hendes patter en tur! nej vent lidt, jeg vil sku se om du bliver liderlig af at bruge pisken på den gamle "feltmadras"… af med tøjet knægt og lad mig se om din pik bliver stiv, når du bruger pisken - det har mange tyskere prøvet før dig, har jeg ikke ret? spurgte hun og hev fat i Evas ene strittende brystvorte.
- Jo… aww for helvede… og han må også godt bruge pisken. 
Hans-Aage var i mellemtiden temmelig ugenert kommet af tøjet, en flot, muskuløs yngling, og han gjorde intet for at skjule sin pik, der strittede op mod maven, pæn størrelse og pikhovedet helt blotlagt. Det var tydeligt, at Lene var meget interesseret, for hun nappede i den og prøvede at vippe den ned mod tyskertøsens krat, men pikken vippede bare op igen, og så gik Lene ned på knæ og begyndte at slikke Hans-Aages vidunderlige pik.
- Den pik forbeholder jeg mig retten til sagde Lene så og gav den et smækkys lige på spidsen. Giv så tyskertøsen den røvfuld!
Merete havde hele tiden stået uden en trevl på kroppen og ikke rigtig vidst, hvad hun skulle gøre, og mens Rasmus og Knud var gået i aktion med Gurli uden herskerindens tilladelse, var der ved at gå lidt rod i det hele, og tiden bare løb, der var nu under et kvarter tilbage af det gamle år.
Lene var åbenbart nu mest af alt interesseret i sex med Merete, som blev tungekysset, slikket og suttet på brysterne og konstant havde hun et par af Lenes ivrigt arbejdende fingre i sin fisse, i øvrigt selskabets eneste helt glatbarberede. Denne behandling fik Merete helt op på mærkerne, og mens Hans-Aage stod og daskede lidt på Evas hvide røvballer, fik Merete skubbet aftenens hersker bag over på det store bord, så hun kunne give hende en rigtig dybdeborende kyssekollektion i kussen, hvilket så fik begge kvinder til at gå helt amok i en vild orgasme.
Hans Aage havde lige nået at give tyskertøsen et par stød med pikken i hendes savlende kusse, mens Lene var optaget af Merete, men nu var Lene så kommet sig lidt over sin voldsomme orgasme, så hun begyndte at få styr på sin herskerrolle. Hun råbte og skreg som en gal om ulydigt kryb, om mænd der burde have nosserne revet af og kællinger det burde piskes, så deres kusser blev ubrugelige i de næste 14 dage.
- Kom nu her og hjælp mig med tyskertøsen, klokken er snart 12, vi skal sku have skudt det nytår ind med manér.
Så frigjorde hun Eva fra loftkæderne, beordrede hende ned på gulvet. Så blev manchetterne om anklerne tage i brug og kæderne strammet ud til siderne, så tyskertøsen nu kom til at ligge med kussen helt blottet. Lene trak de fyldige, svulmende skamlæber fra hinanden, så det smattede kussehul blev vist frem i al sin liderlighed.
Så blev Merete beordret ned ved siden af, hun måtte også sprede sine ben, så kussen var til fri beskuelse, og hvilken forskel. Meretes skamlæber var næsten silketynde, og da de blev trukket fra hinanden åbenbaredes et rosafarvet dyb i modsætning til tyskertøsens mørke brønd. Så var der også den forskel, at den ene kusse havde en kraftig vækst af mørke bløde hår, mens Merete godt vidste, at "Den skarpeste klinge er Ginge", så hun var glat som en barnerumpe.
Så måtte også Gurli over på gulvet. Også hun måtte skræve bredt, så hendes kusse lå fri og tilgængelig. Gurli havde ret store flapper som Lene var faldet vildt for, da de to unge piger begyndte at dyrke sex sammen under deres højskoleophold for mange år siden. Det ophidsede hende voldsomt at få lejlighed til at sutte på de flappede skamlæber, og ophidselsens var gensidig. Det kunne bringe Gurli helt på grænsen af vanvid, når hun fik trukket, suttet eller ligefrem suget kusselæberne, og netop som Gurli lydigt havde lagt sig på gulvet med spredte ben, kastede Lene sig over hendes kusse og gav hende en tur som meget hurtigt gik over i hylen og jammer for at ende med en fabelagtig orgasme.
Så faldt stueuret pludselig i slag, det gamle år var ved at rinde ud, og mens uret slog 12, gav Lene ordrer til, at Knud, Rasmus og Hans-Aage skulle spille deres pikke og sende deres "krudt" ud over de tre nøgne og skrævende kvinder på gulvet. Det gik stærkt, store ladninger bare sprøjtede ud af de spændte pikke, og ingen undgik at blive ramt… jo, herskerinden i årets sidste time fik ikke noget, men så tog hun det bare selv. Hun slikkede løs i Meretes fisse, borede tungen op og tungekneppede hende, samtidig med at hun nu mærkede en tunge hun kendte i sin egen kusse-indgang. Det var Gurli der tog fat, samtidig kunne de fra en radio et eller andet sted i huset pludselig svagt høre Studentersangerne stemme i med "Vær velkommen Herrens år" - og i bunken af nøgne mennesker, indsmurt i sperm og kussesafter blev der ønsket "Godt nytår" - og udvekslet kys og kram.

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Vil du læse andre noveller af samme forfatter kan du finde dem HER

RETUR

Har du en fræk novelle eller julehistorie du vil have
med på siden så send den i en e-mail