BONUSNOVELLERNE

2007

14. December
Julemanden - af Bent Habe

I mine unge dage arbejdede jeg for "Studenternes julenisser" som nisse - det gav gode penge og det var nødvendigt, når man studerede - Husk på, at den gang fandtes der næsten ikke nogen form for økonomisk hjælp og SU var ikke opfundet. 

Nok om det - jeg var altså julenisse og det foregik på den måde, at man nogle aftener inden juleaften opsøgte de hjem, man havde fået tildelt, for at aftale de nærmere detaljer omkring julemandens ankomst på selve aftenen. Det var nødvendigt med denne personlige kontakt af flere årsager bl.a. var telefonen forbeholdt de mere velstillede, så den var ikke almindelig.

På en sådan aften ringede jeg på et sted og blev lukket ind efter at have præsenteret mig. Det var en yngre kvinde, som præsenterede sig som Grethe - hun havde tilsyneladende lige overstået sit aftenbad efter at have lagt sit barn i seng. Hun var nemlig iført en lækker silkekimono, der rigtigt fremhævede den smukke kvindekrop - hun spurgte om jeg ville have et glas portvin eller en øl. Jeg sagde tak til det sidste, og hun skænkede et glas portvin op til sig selv.

Vi sad overfor hinanden og talte om juleaftensforløbet, hvornår jeg skulle komme osv. - jeg kunne ikke holde mine øjne fra den dejlige kvinde, der sad der ugenert foran mig. Hun gjorde sig ingen anstrengelser for at skjule for meget af sin krop under den hvide silkebeklædning, mens jeg derimod forsøgte at skjule den efterhånden store bule i mine bukser. Da hun længe nok havde haft mig på pinebænken, gik hun over til mig og lagde sig på knæ foran mig i stolen, befriede min pik fra dens fængsel og tog den til en kærlig behandling med munden. Jeg nød det, men turde ikke give sig helt hen, for sæt nu om hendes barn dukkede op midt i det hele.

Grethe havde nok mærket dette, for hun slap min pik og sagde sagte, at vi ikke ville blive forstyrret og jeg bare skulle slappe af. Efter et stykke tid slap hun min pik, hvilket også var på høje tid - hun rejste sig og vore læber mødtes dernæst i et langt og lidenskabeligt kys - min ene hånd gled inden for hendes kimono, hvor den kærtegnede snart det ene bryst og snart det andet - det rykkede nu gevaldigt i ejerindens nedre regioner, så min hånd vandrede nedad og et par fingre kunne nu få lidt plads til at kærtegne den dejlige kusse, der var ved at blive godt våd.

Grethe begyndte nu at knappe min skjorte op, så jeg skyndte mig med at hjælpe til - så inden længe stod vi begge nøgne. Hun tog nu fat om min pik, slikkede den og lod tungen glide rundt om dens hoved, mens hun greb om min pung - nu lod hun min pik komme helt ind i hendes varme mund. Min pik var stor af liderlighed og den nød at blive taget så kærligt af hende. Efter et stykke tid på denne vidunderlige måde, lagde Grethe sig nu på ryggen med spredte ben, og jeg skyndte mig at finde mit gummi frem for at sætte det på pikken, men det fik jeg ikke lov til, for hun ville rulle det på.

Under "påklædningen" af min lystne ven, nød jeg synet af den nøgne kvinde, som hun nu lå der med brystvorter, der nu var stive og hårde. Jeg lagde mig ned ved hende og lod min tunge glide langsomt ned over hendes mave, mine hænder gled samtidig ned over hendes sider, standsede ved hendes hofter, og min tunge fandt hendes skamlæber, jeg sugede dem blidt ind i min mund først den ene så den anden, og hørte hendes suk. Jeg bevægede mine hænder om foran hende, og lod mine tommelfingre sprede hendes kusse lidt mere, så minipikken trådte frem imod mig, og jeg lod nu min tungespids berøre den ganske blidt, frem og tilbage over den, og lod en finger glide lidt op i hende, åhhhh sukkede hun.

Jeg pressede herefter min tunge så langt op i hende, som jeg kunne, lod den glide ud igen, og sugede hendes klitoris ind i min mund, hvor jeg lod tungen glide hen over den først langsomt, men siden hurtigere og hurtigere, og hårdere og hårdere, jeg lod tre fingre glide op i hende, mens jeg nød smagen af hendes kusse, det rykkede i hendes krop efterhånden som hendes ophidselse blev mere og mere intens.
"Åhhhhh stønnede hun, det er så dejligt" Hendes underkrop begyndte at bevæge sig frem og tilbage under min mund og mine fingre, imens hun bevægede sin liderlighed frem og tilbage under mig, så jeg næsten ikke kunne få luft.
"Åhhhh ja - åhhh ja" stønnede hun sagte, mens jeg vildere og vildere slikkede hendes dejlige kusse, og sugede hendes safter i mig. "Åhhh hvor dejligt" stønnede hun, samtidig hermed mærkede jeg, at hun spændte kroppen og koncentrerede sig om sin egen orgasme, og bevægede hidsigt hele sit underliv under min mund, mens hun stille skreg orgasmen ud, og jeg blev ekstra liderlig ved at høre og mærke hendes nydelse.

Herefter lå vi lidt og småkælede - Grethes hænder begyndte nu at stryge mig op og ned over min mave, jeg lå helt udstrakt og så op på hende, da hun halvvejs lå på siden med hendes hoved over mit, hun kom nærmere ned mod mig og åbnede sin mund hen over min, jeg kunne mærke hendes ene hånd gilde ned over min mave, længere ned og mærke hendes hånd glide hen over min pik, der rejste sig imod den, hun kyssede mig på halsen, og bevægede sig nedad, jo hun var klar igen og min pik voksede. Jeg lagde mig tilbage og nød hendes berøring, mærkede hendes hede ånde, og hendes læber nærme sig min pik.
Jeg mærkede hendes tungespids begynde at lege med mit pikhoved ganske blidt, jeg lukkede øjnene og nød hende i fulde drag, mærkede hendes læber åbne sig om min pik, og glide ned over den, blidt frem og tilbage.

Mens hun på denne måde legede med mig, vendte hun sig, så jeg kunne nå hendes kusse, jeg begyndte at lege med hende med den ene hånd mens jeg blev mere og mere liderlig over hendes munds arbejde med mit svulmende lem, jeg nød at hendes kusse var våd, og jeg begyndte igen at slikke den og småkneppe den lidt med et par fingre.

Hun rejste sig nu lidt, og gled længere ned og fik placeret min pik i kussen - det var bare skønt. Langsomt begyndte hun at lade pikken glide helt ud og helt ind igen i sin kusse. Jeg nød synet af hendes ryg og balder og kælede for den med begge mine hænder - efter et stykke tid på denne måde, steg hun af og vendte sig for igen at føre min pik ind i kussens varme, indbydende og våde indre.

Jeg nød at se op på hendes ansigt og dejlige barm, som jeg tog i med mine hænder og nulrede, mens hun vildere og vildere red mig, hendes underliv var i konstant bevægelse, og hun begyndte at småstønne. Jeg kunne mærke, at jeg var ved at komme, jeg ville nyde min udløsning dybt oppe i hende, pludselig mærkede jeg hende spænde vildt, hun bøjede sig bagud i en bue og stønnede sagte, min pik gled nu næsten helt ud, men hun fik den på plads igen, og så kom hun for alvor, jeg mærkede min pik svulme op, og min sæd forlod mig pumpende helt oppe i hende, jeg hørte hende næsten ikke i sin orgasme, for jeg var på himmelflugt i min egen udløsning - hun var bare dejlig.

Helt udmattede, og med en dejlig afslappet fornemmelse faldt vi begge småslumrende hen - men ikke ret længe, for jeg skulle videre og tale med de andre, jeg skulle besøge.

Sneen var begyndt at dale, da jeg forlod hende.

Juleaften oprandt og jeg startede min julemandstur til de små glade hjem og de forventningsfulde børn. Første besøg var som aftalt hos Grethe, da hendes lille søn skulle relativt tidligt i seng. Jeg fandt sækken med gaverne og ringede på. En nissepigeklædt Grethe lukkede op og gav mig et stort kys, som tydeligt viste, at hun var glad for at se mig igen - jeg havde ellers været meget spændt på dette gensyn. Jeg gik ind i stuen og tog et par gaver op ad sækken og gav drengen - resten af gaverne lagde jeg under juletræet og sagde til ham, at jeg havde meget travlt i aften. Grethe fulgte mig ud i gangen, hvor hun omfavnede mig tæt og hviskede: "Kommer du og giver mig en gave, når du er færdig med børnene?" Jeg kyssede hende og hviskede tilbage: "Det kan du tro - de voksne skal jo også have gaver".

Jeg fortsatte min tur rundt til de små hjem og de forventningsfulde børn - en sådan juleaften for en ung studerende var pragtfuld og der var altid en lille gave til julemanden, oftest cigaretter med penge stukket ned under cellofanen. En juleaften gav gerne lige så meget som en uges arbejde som ekstrapost. Julemanden skulle jo også gerne vise, at han kunne drikke lidt rødvin eller portvin med sit store vatskæg - så lidt bedugget blev han i løbet af aftenen.

Da jeg var færdig, skyndte jeg mig tilbage til Grethes bopæl, hvor jeg stilfærdigt bankede på døren. Den blev hurtigt åbnet af Grethe, og jeg skyndte mig ind. Grethe omfavnede mig og pressede sin krop mod min - min pik voksede og hun pressede sit skød mod bulen i mine bukser. Min småbeduggethed havde fjernet alle mine hæmninger, så jeg gik straks på opdagelse under nederdelen med min ene hånd - jeg konstaterede hurtigt, at hun ikke havde nogen trusser på - kun hofteholder, som jo var normal kvindebeklædning dengang. Hånden fandt hurtigt op til det bare stykke lår over nylonstrømperne og videre op til den fugtige revne.

Liderligheden havde fået hendes kusse til at sejle af væde og hun begyndte at trække vejret tungt og stødvis, da en af mine fingre fandt ind imellem skamlæberne og videre til hendes blodfyldte minipik. Hun var ikke længe om at få min godt liderlige pik frem fra dens skjul og med hånden førte hun den ind mod sin kusse, så jeg måtte lade mine fingres leg ophøre - i stedet lod jeg mine hænder nyde hendes hofter og balder. Jeg mærkede, hvordan hun lod pikhovedet køre ind mellem skamlæberne og op til hendes stive knop - vi stønnede begge af liderlighed. Sådan stod vi og kærtegnede hinanden et stykke tid - pludselig hviskede Grethe: "Jeg vil ha' dig nu - læg dig ned på gulvet - ikke noget gummi - jeg har taget pessar på".

Jeg gjorde, som hun sagde og hun satte sig straks på hug over min pik, som hun hurtigt fik placeret højt oppe i sin kusse. Den dejlige nissepige stønnede, mens hun kørte kroppen op og ned: "Hvilken dejlig julemand"
Min pik kørte ind og ud i den yderst velsmurte kusse - det var en fryd - Åh, hvor vi begge nød det!

Hun stønnede og mumlede ting, jeg ikke rigtigt kunne høre - min stive pik var kommet på arbejde i nissepigens kusse. Jeg kunne mærke, at det nærmede sig og det gjorde det også for Grethe. Hun hoppede nu nærmest op og ned og begyndte at komme med nogle små hvin og pludselig kom vi begge i en kæmpe udløsning. Jeg skød min ladning ind i hende, hvorefter hun faldt ned over mig og kyssede mig heftigt. Efter et stykke tid på denne måde, sagde hun stille: "Tak for julegaven - nu må du nok hellere gå"

Jeg fik samlet tøjet og cyklede hjem til mine forældre. De spurgte mig, om det havde været en god aften og om der havde været glæde over gaverne, hvilket jeg kunne bekræfte.

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Vil du læse andre noveller af samme forfatter kan du finde dem HER

 

RETUR

Har du en fræk novelle eller julehistorie du vil have
med på siden så send den i en e-mail