BONUSNOVELLERNE

2007

15. December
Overrumplet i badekarret - af Pijay

Ih, hvor var det godt dette her. Bare at ligge i et dejligt, varmt karbad langt fra alle de trælse ting derhjemme. Hun havde været så træt af det begyndende gaveræs i København - så da hun havde set annoncen med en billig, forlænget shoppingweekend i London, havde hun straks grebet telefonen og bestilt en billet til sig selv, og nu lå hun her og nød livet.

De andre piger på turen var alle helt unge, og de var taget i byen. De havde spurgt hende, om hun ville med, men hun ville meget hellere slappe af her på hotellet efter rejsen hertil. Lige nu var hun enormt glad for, at hun havde brugt de ekstra penge på enkeltværelse med eget bad. Hun var faktisk lige ved at falde i søvn midt i karret, da hun hørte en banken på døren til værelset. Døren gik op, og hun hørte en pigestemme spørge: ”Excuse me, is anybody here? This is the maid.” Hun var så langt inde i drømmeland, at det slet ikke faldt hende ind at svare, så kort efter stod stuepigen I døren til badeværelset.
”Ooops – sorry”, udbrød stuepigen, der viste sig at være ældre end stemmen antydede. Eva så en kvinde på omkring hendes egen alder i det traditionelle, sorte stuepigekostume stå i døren med favnen fuld af store, bløde håndklæder. Uvilkårligt fór hendes tanker tilbage til nogle af de gange, hvor hun selv havde været iført stuepigekostume – der havde det bestemt ikke været rengøring og friske håndklæder, der havde været på dagsordenen.
Hurtigt fattede hun sig og fandt lidt af sit begynderengelsk frem fra hjernens gemmer. ”Ok, come in”, fik hun svaret. Stuepigen kom ind med sænket blik og gik hen til håndklædeholderen, hvor hun begyndte at fjerne de gamle håndklæder, der da så meget rene ud. Evas blik gled ned af hendes ryg og endte ved den ganske nydelige bagdel, der sås tydeligt i det korte skørt. Hun kom til at tænke på, om stuepigen mon sommetider tog sit arbejdstøj med hjem for at lege med kæresten?
Til sin egen forbløffelse begyndte Eva at føle en begyndende ophidselse ved disse tanker. Især da stuepigen bøjede sig forover for at hænge nye håndklæder på den nederste holder, og Eva fra sin sænkede position kunne se, at hun havde en rød g-streng på under det korte skørt. Hurtigt fattede hun sig dog, og kom i tanker om, at hun da måtte spørge stuepigen om noget. Hun gravede igen efter de rigtige gloser, og fik spurgt: ”Do You have a brush for washing the back?”. Stuepigen vendte sig om, og svarede: ”Sorry, only the sponge”, og pegede på den store natursvamp, der lå på siden af badekarret.
”Ok”, fik Eva svaret, og bemærkede pludselig et nyt glimt i stuepigens øjne. ”But I can help you if you want”, sagde hun med næsten uhørlig stemme.
En stormflod af billeder væltede gennem Evas hjerne, og ingen af dem var særlig artige. Hun havde følt sig let ophidset ved tanken om stuepigens sexliv, men nu viste billederne i hendes tanker hende selv og stuepigen i gang med at… Hurtigt fik hun et greb om sig selv igen, men hun kunne godt høre, at hendes stemme ikke lød helt som den plejede, da hun fik svaret: ”That would be nice.”
Stuepigen smilede bredt, og mens hun sagde: ”By the way, my name is Nicole”, tog hun sin skjortebluse af og åbenbarede en rød, nedringet blonde-bh med et par små, men nydelige bryster indenunder. ”My name is Eva”, fik hun svaret, mens en bølge af varme bredte sig ud i hendes krop. Hun havde aldrig før tænkt på andre kvinder seksuelt, men nu gav tanken om Nicoles hænder, der vaskede hende på ryggen, hende lyst til at prøve det.

Nicole kom hen og satte sig på kanten af badekarret, og Eva lænede sig forover i spændt forventning om det, der skulle komme. Det føltes som en evighed, mens Nicole sæbede svampen godt ind, men så følte hun den mod sin ryg. Det var skønt at føle svampen på ryggen, men hun var endnu mere bevidst om Nicoles anden hånd, der i blide bevægelser fulgte svampen hen over hendes ryg, og hun kunne ikke tilbageholde et lille ”Uhmmmm, that’s so nice”.
Svampen begyndte at kredse om hendes skuldre, og hun rejste kroppen lidt op for at komme med en ikke alt for tydelig invitation til, at også forsiden ville have godt af lidt vask. Reaktionen lod ikke vente længe på sig, og svampen kørte hurtigt ned på hendes mave, mens Nicoles frie hånd begyndte at bevæge sig fra skulderen ned mod hendes ene bryst. Eva drejede ansigtet om mod hende, og blev mødt af et vellystent blik i den anden kvindes øjne. Hun måtte selv have haft det samme blik, for Nicole bøjede sig ned mod hende, og samtidigt med, at hendes hånd lagde sig om Evas bryst, mødtes deres læber i et brændende og dybt tungekys.

Da de slap hinanden, var de begge stakåndede. Nicole rejste sig op, og begyndte hurtigt at tage sit sidste tøj af. Eva rejste sig også op i badekarret, så hun var klar til at modtage Nicole, da hun nu helt nøgen trådte op i karret til hende. De mødtes i en fast omfavnelse og pressede hinandens kroppe ind mod hinanden, mens de kyssede vildt.
Stadigt kyssende begyndte deres hænder at udforske hinanden, og Eva fandt snart sine kuplede over Nicoles faste bagdel, og Nicoles ene hånd var på vej ind mellem hendes ben. Hun gav et gisp fra sig ind i Nicoles mund, da en finger fandt vej til hendes nu meget våde – og det var ikke af vandet – sprække, og en finger lige så stille gled indenfor.
Fingeren gled helt i bund, og Nicole brugte den nu til at trykke på hendes g-punkt, mens hun lod håndfladen rotere mod hendes klit. Det svimlede for Eva, og hun pressede underlivet hårdt mod den hånd, der gav alle disse dejlige følelser. Da Nicole så også satte en finger mod hendes numsehul og begyndte at trykke mod det i samme takt som på g-punktet, kunne hun ikke holde sig mere. En dejlig varme bredte sig i hele hendes krop, da orgasmen rullede ind over hende. Hun knugede sig tæt ind til Nicole, og kunne ikke forestille sig nogensinde at give slip igen.

Efter kort tid løsnede hun dog sit greb og så ind i Nicoles storsmilende ansigt. Det slog hende, at denne kvinde havde givet hende den bedste orgasme, hun havde haft i lang tid. Hun kyssede hende blidt, og skubbede hende så langsomt ned at sidde på kanten af karret. Nicole spredte sine ben, så der var frit udsyn til hendes helt glatbarberede fisse. Stadig gennemstrømmet af varmen fra sin egen orgasme, så Eva dette kvindekøn i et helt nyt lys. Hun følte sig stadig meget ophidset, da hun lod sig glide ned i det varme vand, så hendes ansigt var lige ud for Nicoles vidt åbne kusse. Hun kunne tydeligt se perlerne fra hendes ophidselse på skamlæberne, og i det øjeblik vidste hun, at hun bare måtte smage.
Hun bøjede sig frem, og nød Nicoles stille støn, da hendes tunge langsomt kørte op ad hendes skamlæber. Da tungen ramte hendes klit, gav det et gib i Nicole, og Eva begyndte at køre med tungen i cirkler rundt om dette følsomme punkt. Nicole begyndte at jamre lige så stille, og Eva vidste, at det var nu. Målbevidst lod hun tungen spille hurtigt lige på Nicoles klit samtidigt med, at to af hendes fingre fandt vej op i den våde fisse.
Her kom Eva i tanker om, hvor dejligt, det havde været, da Nicoles finger trykkede hende på numsehullet, og hun lod den ene, nu meget våde, finger glide ud af fissen og om til det bagerste hul. Igen lød et støn af nydelse fra Nicole, og med et lille ryk med underkroppen, stødte hun fremad, så Evas finger gled indenfor. ”Oh, fuck me – lick me”, stønnede Nicole, og Eva begyndte at køre de to fingre hurtigt ud og ind, mens hun stadig slikkede som en besat på den spændte klit lige foran hende.
Nicole greb hedes hoved med begge hænder og pressede hende endnu hårdere ind mod sit skød. Eva slikkede som aldrig før, og der gik ikke mange sekunder, før hun mærkede Nicoles fisse og ringmuskel trække sig sammen om hendes fingre. Orgasmen pulsede gennem Nicole, og Eva blev selv helt salig af at få hende til at komme. Hun stoppede sine vilde kneppebevægelser, og løftede hovedet, så hun kunne se ind i Nicoles nu slørede øjne.
Hun rejste sig op på knæ, og stadig med fingrene dybt oppe i Nicoles huller, gav hun hende et langt og inderligt tungekys. Mens de kyssede, trak hun ganske langsomt fingrene ud, og hun mærkede et lille gib af skuffelse hos Nicole, da de slap hende helt. De to kvinder trykkede sig ind mod hinanden, og kyssede meget længe.

Da de endelig slap hinanden, kunne de begge se ind i et par storsmilende øjne, og uden et ord, forlod de begge badekarret og nød at tørre hinanden med de dejlige friske håndklæder, Nicole lige var kommet med. Nicole klædte sig på, men Eva lagde sig bare splitternøgen hen på sengen. På vej ud af døren vendte Nicole sig om og spurgte smilende: ”Can I visit you again?” Med et mindst lige så stort smil kunne Eva kun svare: ”Oh yes!”…

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Vil du læse andre noveller af samme forfatter kan du finde dem HER

RETUR

Har du en fræk novelle eller julehistorie du vil have
med på siden så send den i en e-mail