BONUSNOVELLERNE

2007

16. December
Dorte på rideskolen - af Flensborg tøs

Dorte havde søgt job i julemåneden hos landsdelens førende rideskole. Hun blev ret overrasket over at få feriejobbet. Hun boede jo ikke lige i nærheden, og troede, de nok ville tage en, som kunne komme frem og tilbage. Men hun var heldig, at de havde et lille værelse fri, hun kunne få lov at have under sit ophold hos dem. Hun glædede sig meget over det. Hun blev enig med sig selv, at det nok var fordi de fleste ikke ville bruge julemåneden på at tjene lidt ekstra. Men det var hun nu ligeglad med. Hun havde haft mange rengøringsjob hos ældre mænd og var glad for at et feriejob som godt nok havde meget med rengøring at gøre, men at hun ville slippe for de ældre mænd. Hun havde nu ladet sig udnytte af en del af dem lidt for meget. Hun var så dårlig til at sige fra, og lod tingene bare ske, selv om hun ikke altid brød sig om det. Hun var da ikke snerpet hvad sex angik, og var også selv ret tit liderlig, men det er ikke det samme, som at få det lige på den måde, man gerne ville ha det.
Hendes første møde med Ridelæreren var ikke forløbet så godt. Han var streng og virkelig meget hård og direkte. Dorte var ikke i tvivl at han nok var ret dominerende. Fodermesteren, som også var ansvarlig for personalet, som havde med rengøring af stalden at gøre, fortalte hende, at hun nu ikke ville få så meget at se til Riderlæreren. Så længe stalden var rent og hestene blev plejet godt ville Riderlæreren ikke blande sig. Han havde ret travlt og rigeligt at se til. Men fodermesteren gjorde Dorte nu også opmærksom på, at han ville bli godt gal på hende, hvis hun ikke gjorde hendes arbejde ordentlig. Og det ville endda føles som det rene ingenting i forhold hvor gal Ridelæreren ville bli på hende.
Hun tvivlede ikke et ord af hvad fodermesteren sagde til hende. Hun vidste nu godt hvordan en hest skulle plejes og stryges, da hun havde prøvet det før. Hun var desværre ikke så god til at ride endnu, men håbede lidt på at hun måske ville få lejlighed her til at blive bedre til det. De andre staldpiger viste hende alt hun skulle vide - og hun måtte indrømme at det slet ikke var så nemt at holde rent i en hestestald. Især hestepærerne skulle fjernes - også fra ridepladsen og andre steder i det fri så hele Rideskolen var nydelig og pæn for gæsterne. Dorte fik hurtig fornemmelsen af at det her var en rideskole for de lidt mere rige.
Hun stod og striglede en af hestene, som hun havde fået besked på.
Pernille, en af de andre staldpiger var begyndt fra den anden ende. De skulle strigle alle 8 heste som var herinde. Det var nu ikke så lidt - Dorte var sikker på at det ville tage resten af arbejdsdagen. Men det var hun nu glad for - meget bedre end at løbe rundt og samle hestepærerne op. De var begge allerede færdige med 2 heste hver, så det gik da fremad. Dorte så hvordan pikken på hesten som Pernille stod og striglede begyndte at vokse. Hun flyttede sig lidt så hun bedre kunne se ind til hesten som Pernille striglede. Hun kunne faktisk se ret godt ind mellem bredderne. Pernille stoppede og ventede.
"Ja de der hestepikke er godt nok store hva?" fniste hun.
"Ja det må jeg nok sige." svarede Dorte hende.
"Nå jeg er vel også færdig med ham her," sagde hun og gik videre til den næste hest.
"Hvad så Dorte, skal du bare stå der og glo ud i luften eller hva?" Det gav et gip i Dorte. Hun havde slet ikke hørt at fodermesteren var kommet ind i stalden. Hun blev helt forskrækket over hvor gal han lød. Hun havde jo bare lige stået et lille minut og var allerede blevet taget på fersk gerning.
"Nej, undskyld…, det var bare…"
”Nej tøs, der er ikke noget der hedder ”det var bare”. Du stod og kikkede huller ud i luften. Det bli’r du ikke betalt for tøs."
Pernille kom hende ikke til hjælp.
"Skal ikke ske igen Hr. Fodermester." Fik hun fremstammet.
"Ja, jeg skal nok sørge for det ikke sker igen tøs. Kom herhen Dorte. Da det er første gang du dummer dig får du kun 3 slag med ridepisken. Næste gang er det mindst 5 slag du får, har du forstået det tøs." Han så meget streng på hende og tog en ridepisk i hånden, som hang ved en af hestestaldene. Dorte så hen til Pernille, men der var stadig ingen hjælp at hente fra den front. Hun stod bare og striglede hesten og gjorde som om hun ikke så og hørte noget. Så Dorte besluttede sig for at det var bedst at gå hen til Fodermesteren for at modtage straffen. Han bøjede hende lidt forover mod den ene fold og trak hendes nederdel op og hev trusserne ned på hende. Det første slag sved utrolig meget, det næste knap så meget og det sidste sved igen enorm meget idet Fodermesteren ved sidste slag lige markerede ekstra hårdt, at hun fremover nok skulle se at få gjort hendes arbejde ordentlig.
"Jeg håber det hjalp tøs."
Dorte stod og aede hendes ømme baller. "Ja Hr. Fodermester, jeg skal nok passe mit arbejde bedre fremover."
"Ja det håber jeg du gør tøs." sagde han til hende.
"Pernille?" råbte han.
Hun så forskrækket hen på ham. "Ja Hr. Fodermester," sagde hun med let rystende stemme. Dorte opdagede at hun også var lidt ængstelig over for ham.
"Kom herhen Pernille," sagde han. Hun nikkede som svar og kom med let nedbøjet hoved til dem. "Løft så op i din nederdel og vis Dorte hvad der sker når man ikke passer sit arbejde godt nok her på gården." Han så meget streng på hende. Pernille bøjede sig lidt frem og trak nederdelen op. Han stod og trak trusserne ned på hende. Dorte kunne godt se de røde striber på Pernilles baller.
"Pernille var så uartig i går at jeg måtte gi hende 15 slag med ridepisken." Han stod og famlede på hendes baller og Dorte kunne godt se at han gned fissen på Pernille. Så tog han sin hånd til sig igen. "Så piger, så må I vist hellere se at blive færdig ikke, og så henter du mig Pernille, så jeg lige kan kontrollere at det hele er i orden." Han gik uden at sige mere, eller afvente svar. Der var heller ikke noget at rafle om. Det var en klar ordre og straffen for ikke at følge den, var klar.
Efter han var gået fik Pernille en creme hentet frem fra hendes arbejdsredskaber. Hun var altså forberedt på lidt af hvert. Men ok, tænkte Dorte, hun har jo nu også været her lidt længere allerede. Pernille kom over til hende og gned creme på hendes ømme baller. Det føltes godt, selv om Dorte ikke lige var vant til at en pige stod og gned hendes baller ind i creme. Dorte syntes også, at Pernille blev længere ved end nødvendig var. Men hun sagde ikke noget. Tvært imod. Det føltes faktisk ret rart at have Pernille til at gnide creme på hendes baller. Pernille havde i mindst 5 minutter stået og gnedet creme ind i hendes ømme baller.
"Vi må hellere se at komme videre før Fodermesteren igen dukker op," sagde Pernille så og stoppede, smilede lidt genert til Dorte, og gik så tilbage til sit arbejde.
"Tak," sagde Dorte nærmest hviskende efter hende og gik så også i gang igen med sit arbejde. De måtte jo hellere se at blive færdige til tiden for ikke at få mere vrøvl i dag. Hun glædede sig allerede til at have fri resten af dagen.
Da Pernille var færdig, kom hun hen til hende og sagde, at hun ville hente Fodermesteren nu. "Når jeg kommer tilbage med ham er du jo for længst færdig med din sidste hest, så det kommer nemt til at passe."
"Ja, det er helt ok." sagde Dorte til hende. Hun manglede ikke meget - så det var ikke noget problem. Hun havde også næsten ventet i 5 minutter, før de 2 kom tilbage til stalden. Alt så ud til at være til hans tilfredsstillelse, men så blev han stående ved hesten som var skyld i det hele. "Åh nej," tænkte Dorte.
"Hvad er det her for noget," rungede det i stalden. "Hvem er jer 2 tøser har fusket? Er I klar over hvilken ballade jeg ville få af Ridelæreren hvis han så det her?" Han skreg nærmest. Pernille så forfærdet over til Dorte. Al det ballade kun pga. en hest. Dorte blev også grebet af panikken. "Jeg skal nok gøre det." Pep hun nærmest.
"Det var jo ikke hvad jeg spurgte om vel tøs. Jeg vil vide, hvem af jer der mener, at jeg ikke ville opdage det?"
"Det var min fejl Hr. Fodermester." kom det hviskende fra Pernille. Dorte kunne se at hun nærmest kæmpede med at holde på tårerne.
Hun ville jo nok få en mindre straf end Pernille, så Dorte besluttede sig for at tage straffen på sig.
"Det er nu desværre min skyld Hr. Fodermester, jeg hindrede Pernille fra at gøre hendes arbejde ordentlig med denne hest, idet jeg spurgte om for meget."
"Nå, så du står og forstyrrer hendes koncentration tøs? I stedet for at arbejde så står du og forhindrer også Pernille i at gøre sit arbejde hva’ tøs."
"Undskyld Hr. Fodermester, det skal aldrig ske igen,” sagde hun med en meget forsigtig stemme.
"Nå så blev du reddet på stregen, hva’ Pernille?” Hun nikkede sagte, og med gråd i stemmen fik hun fremstammet et ja. "Se så at få den hest der gjort færdig." Hun nærmest fløj af sted.
Fodermesteren gik over til Dorte. Han fik drejet hende rundt og fik hende ned på alle fire. Bad hende om at tage nederdelen og trusserne af. Det var så pinligt at skulle tage det af mens hun var nede på alle fire. Pernille vovede næsten slet ikke kikke over til dem, alligevel kunne hun ikke lade være. Dorte fik nederdelen og trusserne af og fik at vide at hun skulle se at få strittet med røven. Det gjorde hun uden tøven og fik med det samme et hårdt slag med ridepisken over ballerne. Dorte undslap et højt gisp.
"Du får et slag med ridepisken hvert andet minut indtil Pernille har gjort hendes arbejde ordentligt. Og hver gang selvfølgelig en smule mere hårdt."
"Ja Herre," pep begge piger nærmest på samme tid. Pernille skyndte godt på sig, men måtte også passe på at gøre det ordentlig, ellers ville straffen bare blive endnu mere hårdt.
"Av" lød det i stalden og der var der gået 2 minutter.
"Av" og igen var der gået 2 minutter. Hvert sekund føltes som en evighed lige nu for begge piger. Fodermesteren nød sin leg og nød at lade pisken ramme de dejlige baller. Næste gang var han sikker på han ville få en tåre frem hos Dorte.
"Ahhh" skreg hun, efter der igen var gået 2 minutter og pisken havde ramt hendes baller. Fodermesteren syntes at det næsten lød som om hun nød det, men hendes ansigtsudtryk talte et andet sprog. Alligevel havde han nu ikke fået en tåre frem hos hende. Næste gang, tænkte han. Og ja, efter næste slag løb der en tåre ned på kinden af Dorte.
Det blev til 8 slag i alt, før Pernille endelig var blevet færdig, og hun havde virkelig skyndt sig og alligevel gjort det ordentlig. Fodermesteren så nærmest lidt misfornøjet ud over, at hun var blevet færdig.
"Ja så kan du godt se at forsvinde Pernille," sagde han til hende. Hun blev stående og så over på Dorte. "Hvad venter du på tøs?" Han hævede ridepisken lidt i luften. "Se så at skrubbe af med dig." Dorte skreg inderst inde, da Pernille skyndte sig ud af stalden, men hun kunne nu godt forstå, at Pernille ikke turde sige Fodermesteren imod.
"Dorte du bli’r her," Pernille var ikke mere end lige kommet ud af stalden. "Jeg er ikke færdig med dig endnu." Fodermesteren ventede dog lidt endnu før han fortsatte. Der var helt stille i stalden - kun Dortes sagte klynken kunne høres. Hendes baller sved og hendes kinder var helt våde af hendes tårer. "Helt ærlig tøs, tror du ikke jeg ved at du har dækket over Pernilles svineri. Jeg er da godt klar over, at hun har sløset den af. Du er måske helt vild efter at få med ridepisken?" spurgte han nærmest lidt hæs.
"Nej Fodermester, bestemt ikke, men det var min fejl," stammede hun med grådig stemme.
"Ja, ja tøs den er go med dig. Og jeg så for resten godt at Pernille ragede dig på dine baller," sagde han.
"Hun prøvede bare at være god ved mig efter slagene med pisken og smurte lidt creme på mine baller Hr. Fodermester," forsvarede hun sig.
"Ja det tog altså lidt over 6 minutter for en smule creme på dine baller. Så næ, næ tøs. Det er altså at lade sig rage på ballerne. Nød du at Pernille ragede på dine røvballer tøs?" Hans stemme var stadig streng, men også lidt hæs. Hun overvejede, hvad hun skulle svare, og besluttede sig for, det nok bedst var at prøve med sandheden.
"Ja Hr. Fodermester jeg nød det."
"Godt du i det mindste er ærlig, for jeg kunne godt se at du nød det," sagde han til hende. Det blev pludselig meget koldt på Dortes baller og hun blev hurtig klar over at Fodermesteren havde hældt noget creme på hendes baller. Han begyndte at gnide ballerne med cremen. Det føltes godt selv om han gjorde det en del mere hårdt end Pernille gjorde. Hun havde gjort det så utrolig blidt, hvor fodermesteren klart var mere bestemt i sit greb om hendes baller. Alligevel nød hun det. Det var dejligt efter slagene med ridepisken. Det var lige hvad hendes baller trængte til lige nu. Så selv om der stadig løb nogle få tårer ned på kinden af hende kunne hun ikke forhindre sin mis i at blive våd af hans behandling af hendes ømme baller. Hun kunne mærke, hvordan hans fingre kørte igennem hendes mis. Hvordan han blidt skilte skamlæberne ad og hun var klar over at han havde lagt mærke til at hendes mis var våd. Hun sagde ingenting. Der kom af og til et sagte klynken, når han kom til at røre et sted på ballerne som var for ømme til at kunne klare berøring. Tårerne begyndte så at trille ned af kinderne på hende.
"Vend dit hoved tøs og se op til mig." sagde han med fast stemme, dog ikke så streng mere som før, til hende. "Hvorfor græder du tøs? Din liderlige mis er jo plaskvåd." Han så spørgende og også en smule streng på hende.
"Mine baller er bare så ømme, derfor jeg stadig græder en smule Hr. Fodermester." Hun prøvede at smile indbydende til ham, hun ville ikke ha mere med ridepisken i dag, så hellere lade ham rage mine baller lidt mere tænkte hun, mens hun smilede op til ham.
Han rejste sig helt op og så Dorte ind i øjnene og begyndte så at tage sine bukser af. Frem kom en stiv pik.
- Ja også hellere det end ridepisken, tænkte Dorte, det sagde hun dog ikke. Kikkede bare på den ret store pik han havde. Den var over 20 cm og også ret bred. Hun følte sig alt for øm lige nu til at kunne klare den, men hun sagde nu ikke noget til ham.
"I det mindste ved jeg nu at du er en staldpige som løber rundt med en dejlig våd, og som jeg kan se, glatbarberet mis ikke Dorte?" Han så streng på hende.
"Jo Hr. Fodermester," svarede hun ham. Hun tørrede nogle tårer af
ansigtet og så med lidt rødlige øjne til ham.
"Hvor gammel er du Dorte?"
"17 Hr. Fodermester," svarede hun.
"Dejligt," sagde han og Dorte kunne godt høre på hans stemme at han mente det. "Jeg har jo ikke straffet dig endnu for at du i din arbejdstid lod Pernille rage dig på dine røvballer."
"Åh nej Hr. Fodermester," begyndte Dorte at klynke.
"Hvad skal du straffes med tøs. Ridepisken eller skal jeg straffe dig med min pik?"
"Jeg kan ikke klare at få mere med ridepisken," svarede hun klynkende og ærlig.
"Jamen så bli’r det straf med pikken."
"Ja Hr. Fodermester, De må godt straffe mig med pikken."
Hun kunne mærke hvordan hans hårde pik trængte op i hendes mis. Han stødte hårdt til, alligevel gjorde det ikke ondt på hende. Hun var godt våd og det føltes faktisk ret godt at få hans pik op i missen. Han havde et godt greb om hendes hofter og kneppede til. Han nød det, det kunne hun godt høre på ham.
"Du kan vel godt huske du selv sagde at du skal straffes med pikken, ikke tøs?" Jo, ja, det kunne hun jo ikke nægte, hun lige havde sagt til ham, nede på alle fire og uden nederdel eller trusser på.
"At kneppe din fisse er jo ikke ligefrem nogen straf for dig," sagde han tørt til hende.
"Æh er det ikke?" spurgte hun lidt akavet. Og straffen kom prompte - det sved på hendes baller efter hun havde fået med den flade hånd. Tårerne skød frem igen.
"Jeg må vist få ridepisken frem igen," sagde han og rejste sig op.
"Nej Herre, det er bare, at den er så stor," klynkede hun.
"Ja stor og tyk - og hvilket af dine huller skal kneppes, når det skal være en straf?"
"Er det min røv Herren gerne vil kneppe som straf?" spurgte hun lidt ængstelig for svaret. Han havde godt nok en tyk og stor pik. Han kom lidt nærmere igen og gik lidt ned i knæ igen. Kælede kort for hendes mis og så pressede han, uden så meget at forberede hendes numse, en finger op i hendes røv. Kort efter havde hun allerede 2 fingre op i røven. "Hold da op Dortetøs, du har da vist fået pik op i røven før hva tøs?"
"Ja Hr. fodermester," svarede hun. Hun turde ikke lyve for ham. Det ville han hurtig afsløre og hun frygtede ridepisken for meget.
"Hvor mange gange har du fået pik i røven tøs?" spurgte han hende. Stadig turde hun ikke lyve, men hun vidste heller ikke mere hvor mange gange det var.
"Det ved jeg ikke Hr. Fodermester." Hun håbede på at han i det mindste kunne høre at hun talte sandt. Det kunne han.
"Du har med dine 17 somre ladet dig kneppe så mange gange i røven at du ikke engang har et tal på det længere?" spurgte han, selv om han allerede vidste svaret. Hun havde ikke løjet. Så meget vidste han med sikkerhed. Han kunne høre det på hendes stemme, og han vidste også godt, at hun lige nu frygtede ridepisken mere end alt andet.
"Helt ærlig nu Dorte - husk ellers gi’r det med ridepisken."
"Ja Hr. Fodermester, jeg skal nok svare ærligt."
Hun kunne mærke hans pikhoved mod hendes stjerne - kort efter havde hun hans pikhoved oppe i numsen. Langsomt - meget langsomt trængte han længere op. I det mindste vidste han hvad han gjorde, tænkte Dorte. Hun blev næsten liderlig af at mærke hvor udfyldt hun var. Hendes numse var fyldt til bristepunktet - og hun begyndte at nyde at blive røvkneppet af hans store pik.
"Du ved ikke engang længere hvor mange fyre der har kneppet din røv vel?"
"Desværre ikke, Hr. Fodermester."
"Har du ligefrem prøvet at blive røvkneppet af en vild fremmed fyr, du kun lige har mødt, og som gerne ville røvpule dig tøs?" spurgte han med hæs stemme.
"Ja, Hr. Fodermester."
Han lod pikken glide ud af hendes røv. "Jeg har ikke tid mere desværre, men i morgen har jeg bedre tid til dig. Og jeg lover dig jeg nok skal
udnytte dig seksuelt min lille tøs, ellers skal jeg nok fortælle dine
forældre, at jeg har overrasket dig her i stalden med en stor og stiv
pik oppe i røven." Han stod og smilte skadefro til hende.
"Jeg skal nok behage Dem, Hr. Fodermester." Hun gik ned i knæ foran
ham og begyndte at sutte hans pik, selv om den lige har været oppe i hendes numse.
"Jeg skal nok sørge for du får pik under dig ophold her tøs."
"Tak Hr. Fodermester."
"Og du skal rides til i alle dine 3 huller, ja og især din røv skal ha’ pik ikke tøs?"
"Ja Hr. Fodermester," sagde hun kort og fortsatte med at sutte ham.
Hans store tykke pikhoved var meget nemmere at få i munden end hun havde troet. Hun kunne godt mærke på ham at han var ved at komme. Hun glædede sig næsten til det. Hun ville meget hellere lade ham kneppe hende end at få med ridepisken. Og hun måtte være ærlig over for sig selv. Hun havde nydt at få hans pik. Også da han havde taget hendes numse.
Han kom i munden på hende og hun slugte, turde slet ikke andet lige nu.
"Det var godt tøs, jeg må gå nu, vi ses i morgen Dorte. I morgen har
jeg mere tid, bare vent." Han drejede rundt og gik uden at se sig
tilbage.

Dorte listede ud af stalden og op på sit lille værelse.
Ja den dag var jo indtil nu ikke lige gået helt som hun havde regnet med.

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Vil du læse andre noveller af samme forfatter kan du finde dem HER

RETUR

Har du en fræk novelle eller julehistorie du vil have
med på siden så send den i en e-mail