BONUSNOVELLERNE

2007

17. December
En fremmed banker på 1 - af Jens K.

Det var midt i december – bare en uge til årets korteste dag. I de seneste dage havde vejret vekslet mellem slud og tøsne, altså så surt og trist, som det næsten kunne blive.
Heldigvis var der lunt inden døre, og da det samtidig var lige før spisetid, bredte der sig også en liflig duft i køkkenet, så vel var der da også lyspunkter på en sur decemberdag.
Pludselig blev der så banket på yderdøren (vi bor på landet og har ikke elektrisk dørklokke og den slags). Jeg troede straks, det var en eller anden indsamler til julevelgørenhed, der ulejligede os her ved spisetid, men da min kone gik ud for at åbne, kunne jeg hurtigt høre, at den fremmede havde et noget andet ærinde, og jeg kunne høre, at min kone bød indenfor.
Den fremmede viste sig at være en kvinde i 20-årsalderen, hun så noget forpjusket ud efter opholdet udendørs, og min kone fortalte mig så, at den fremmede havde bedt om et måltid mad, hvad jeg da principielt ikke noget imod – slet ikke her op under jul, hvor vi jo skal være så gode mod andre. Jeg havde dog en lille mistroisk tanke i baghovedet – var hun ude på at stjæle, eller måske bare sondere huset til et senere indbrud o.l.? Hvor kan man dog have mistillid overfor alt og alle, der ikke bare er lige efter normerne!
Nå, pigebarnet præsenterede sig om Maja. Hun fortalte ellers ikke meget, men hun var bare gået efter huset, hvor hun havde set lys i køkkenet – og så var hun faktisk ret forkommen og sulten.
Under spisningen spurgte både min kone og jeg til hendes situation. Hvor kom hun fra, hvorfor her ude på landet, hvordan var hun kommet hertil, hvad var hendes plan? osv. Jeg måtte også spørge helt kontant, om hun var flygtet fra noget, om hun eventuelt var efterlyst, om vi skulle kontakte politiet og den slags… men hun havde ingen problemer i den retning.
Måltidet var såmænd ikke særligt prangende, bare en æggekage med flæsk – og så også en rimelig stor dram brændevin, måske var det netop den sidste, der tøede pigebarnet lidt op.
Vi fik nemlig lidt efter lidt at vide, at hun var blevet træt af kæreste og familie og bare ville ”gå på landevejen”, men hun erkendte dog også, at det nok var en forkert årstid hun havde valgt til den slags.
Min kone spurgte indgående til, om hun på nogen måde var eftersøgt og fik bekræftet, at pigebarnet var taget af sted af egen fri vilje, at hun havde sendt en SMS med besked om, at hun havde det godt, så der var absolut ingen der ville søge efter hende.
Denne oplysning fik min kone til at sende mig et specielt blik, et par nik og så et hm… hm, som jeg kun kunne opfatte som en tilkendegivelse af, ”at dette her skal vi da udnytte, skal vi ik'?”
Jeg svarede så igen med en bemærkning om, at kvinden da ikke igen skulle ud i det sure snuskevejr. - Vi har da en ekstra seng, så vi skal nok få dig til kræfter igen, sagde jeg. Det fik så min kone til yderligere at tilbyde lidt ”julehjælp” i form af tørt tøj. - Jo naturligvis skal vi nok hjælpe Maja til at få varmen igen, skal vi ik? Sagde min kone med et tilfreds smil.
Det blev til en dram mere, og mens jeg ryddede bordet, tog min kone Maja med ud på badeværelset, fandt noget af sit eget tøj, som Maja udmærket kunne passe, og så kom min kone ellers tilbage og fastslog, at vi helt sikkert havde fået ”en herlig tøs i nettet”. Min kone havde nemlig sikret sig et lille kik på den helt nøgne Maja, mens hun havde hjulpet hende ned afklædningen.  – Hun er bare en lækkerbisken, serveret på et sølvfad, fastslog min kone.
Vi var enige om ikke at gå for hurtigt til værks, selvom vi måske begge to lige nu havde mest lyst til at tage tøsen med ned i kælderen og voldtage hende der, men vi forstod heldigvis at lægge lidt bånd på os selv.
Da Maja kom tilbage fra badet, iført min kones lånte tøj, havde vi gjort klar i pejsestuen til en hyggeaften. Maja udtrykte glæde og overraskelse over vores store gæstfrihed og venlighed, og den tillid vi havde vist hende medvirkede åbenbart til, at hun senere ret åbent fortalte om sit liv.
Vi havde også fået åbnet en flaske rødvin, og på et tidspunkt kom vi så også ind på det altid centrale emne – erotik.
Maja betroede os, at hun havde haft en streng barndom. Hun havde ofte fået smæk i den bare ende af både sin far og mor – også efter at hun var fyldt 15 år. Hun betroede os også, at hun havde været meget, meget flov over, at hun faktisk havde nydt afstraffelserne, nogle gange havde hun helt bevidst gjort sig skyldig til en endefuld. Engang havde Maja opført sig meget provokerende og endefuld-indbydende, da hendes fars soldaterkammerat havde været på besøg.
- Den gang var jeg netop fyldt 16 år, og fars soldaterkammerat hjalp mor med at holde mig, mens far hev trusserne af mig og begyndte af slå mig med en rem, fortalte Maja.
Hun havde godt nok hylet og skabt sig voldsomt, men det blev det kun værre af, og det endte da også med at hun var blevet lagt op på spisebordet og presset ned på ryggen, så også hendes fisse var blevet vist frem.
- Jeg tror sku tøsen er liderlig, bemærkede soldaterkammeraten da jeg i nogle øjeblikke fik trukket benene fra hinanden, så min ophidsede tilstand ikke kunne skjules, fortalte Maja. Hun sagde også, at der ikke var sket mere, ud over at hun var blevet sendt i seng. Hun kunne dog fra sit værelse tydeligt høre, at både hendes far og soldaterkammeraten i flere timer forlystede sig med hendes mor.
- Gjorde du da slet ikke noget selv? Røg det ud af munden på min kone.
- Jo, for helvede da, jeg måtte simpelthen give mig selv den omgang, som jeg havde håbet på at få af far og soldaterkammeraten, og jeg kunne slet ikke tælle de mange orgasmer jeg fik, mens jeg slog mig selv på fissen og nev og klemte mine bryster, samtidig med at jeg med spænding og fryd,  tydeligt kunne høre, hvordan mor både blev hånet, ydmyget, fik smæk og blev kneppet.
Der var efterhånden kommet en meget afslappet og samtidig ophidset stemning i pejsestuen. Jeg var selv blevet ret liderlig af pigens beretninger og var nu sikker på, at vi nok senere skulle få glæde af hende. Vi var da også gået i gang med endnu en flaske rødvin, og min kone fortalte helt uden omsvøb, at hun åbenbart led af samme ”perversitet” som Maja, nemlig at blive ydmyget seksuelt og få smæk eller andre former for straf.
Det var tydeligt, at disse ”tilståelser” både glædede og ophidsede Maja. Hun spurgte også til, om det så var mig, der var den grusomme bøddel, og jeg fortalte hende, at vi også havde en meget lille vennekreds – to mænd og en kvinde, som vi af og til dyrkede vore sex-interesser sammen med. Jeg fortalte også, at kvinden var meget dominerende, og det fik Maja til at erkende, at hun tit havde fantasier om netop at blive domineret og straffet af en kvinde.
Efterhånden var jeg klar over, at nu måtte tiden være inde, så jeg foreslog simpelthen, at Maja underskrev kontrakt på, at blive husets slavetøs – og hvis du ikke vil, så bliver du det alligevel, for der er ingen der ved, at du er her, vi kan jo bare bruge dig som vi har lyst til, kundgjorde jeg nu i en mere barsk tone. Jeg gav samtidig udtryk for, at nu skulle tøsen af med kludene.
- Kom her begge to, kommanderede jeg og hev Maja op af sofaen. Hun protesterede overhovedet ikke, tværtimod var hun meget imødekommende, da jeg trak hendes hænder om på ryggen og gav min kone besked på at få tøjet af Maja.
- Det er jo dit tøj alt sammen, af med det - og lad mig se om vi kan bruge tøsen til noget frækt, sagde jeg.
Og Maja lod det bare ske. Hun havde ikke så meget tøj på, en aflagt bomulds T-shirt, og derunder en undertrøje, ingen bh, og så trusser og et par cowboy-bukser. I et rask tag fik min kone flænset T-shirten, og undertrøjen fik samme behandling, så Maja pludselig stod med bare bryster. De var ikke særlig store, men faste og struttende og med vorter, der var hårde og store i forhold til brysternes størrelse.
Min kone gik næsten amok og begyndte straks at trække og klemme Maja i vorterne for i næste øjeblik at kaste sig frem og på skift kysse og slikke tøsens bryster med vorterne helt begravet i munden. Mens hun fortsatte sit kysseri og slikken op ad pigens hals og ansigt, var hun også gået i gang med at åbne bæltet i cowboy-bukserne, og i samme øjeblik var det så, jeg fik en vild idé.
Jeg ville være tilskuer – i hvert fald i første omgang – til et spændende sceneri, så jeg beordrede min kone til hurtigst muligt at få alle kludene af tøsen – og giv hende så hvad hun trænger til, sagde jeg, samtidig med at jeg trak mig tilbage til lænestolen.
Maja lod det bare ske, og i løbet af nul komma fem stod hun splitter nøgen og lod sig overrage af min kone, som fortsat var fuldt påklædt.
Det var ikke ligefrem hendes rolle at skulle dominere, men det var nu ikke noget problem, da Maja var mere end villig.
- Er det ikke en lækker tøs? Spurgte min kone og begyndte at vise vores gæst frem. Hun blev vendt og drejet, så jeg fik rig lejlighed til at beskue hende fra alle vinkler, og det var et ophidsende syn.
Bortset fra at brysterne var lidt for små efter min smag, så var Maja særdeles velskabt, og på en eller anden måde så jeg virkelig en god slavetøs i hende, nok også på grund af den måde, hvorpå hun bare lod min kone gøre med hende, hvad hun havde lyst til.
Det gik også bedre for min kone i den ”helt forkerte” rolle. Lidt efter lidt blev hun skrappere, tvang Maja frem mod mig, beordrede hende til at sprede sine ben, tog hende kontant og vel også lidt brutalt og trak skamlæberne fra hinanden, for som hun sagde: - Vores hersker skal have lov til at se din liderlige kusse, og det fik jeg – og liderlig det var den, våd og snasket, så der kom meget tydelige smaskelyde, når min kone stak fingre op i tøsens kussehul.
- Du skal da også give mig smæk, skal du ik? hørte jeg Maja sige i en nærmest klynkende tone til min kone, jo, du skal, du skal give mig smæk med mit bælte… jeg fortjener en røvfuld, bare gør det! Du må også godt straffe mig på fissen, du skal vise vores hersker, at jeg er en uartig pige… åhh jo, nærmest tiggede Maja om at blive straffet, mens hun var inde i en serie af små orgasmer, der fik hende til at småklynke næsten uafbrudt.
Så tog min kone sig sammen, hun væltede Maja om på sofaen, så hun kom til at ligge med røven strittende bag ud… og så klædte hun sig selv helt af. Åh, hvilket syn med disse to nøgne tøser, der ikke helt kunne finde ud af, hvad de skulle gøre. Min kone havde dog fået frigjort bæltet fra cowboy-bukserne og begyndte nu at daske lidt på Majas strittende røv. Det fik tøsen til at rejse sig på knæ og endnu mere strittende med røven bag ud, og da hun samtidig skrævede alt hvad hun kunne, fik jeg også et vidunderligt syn til en nu gabende kusse.
Maja fik nu et par lidt kraftigere dask på ballerne, men så beordrede min kone Maja om på ryggen, og straks bøjede min kone sig så ind over Maja og pressede sine mere fyldige bryster ned over tøsenes ansigt. Maja var helt klar over hensigten, for hun greb fat i min kone, trak hende ned og begyndte at sutte og slikke hendes bryster. Hun havde også fået en hånd ned mellem min kones lår og var i fuld gang med at fingerkneppe hende, så hun kom tæt på en udløsning.
Det havde hidtil været helt vidunderligt at iagttage, hvordan to m-tøser kunne glæde hinanden – og for den sags skyld også mig, men nu måtte der altså ske noget andet og mere.
Jeg var hurtigt kommet af tøjet, snuppede den næsten ubrugte livrem og kommanderede så begge tøser ud på gulvet og ned på maven. Så faldt der hurtigt nogle svidende rap på de fristende røvballer, og så var jeg klar til at tage fat.
- Om på ryggen med jer liderlige kællinger, spred benene og vis mig, at I er liderlige i jeres kusser, befalede jeg med hårdhed i stemmen. Så lagde jeg mig på knæ mellem min kone og Maja, mærkede lige efter og konstaterede straks, at de begge var særdeles opstemte, og så lod jeg ellers deres fisser i fred og gik i stedet i gang med deres patter. Maja var utrolig spændende med hendes små bryster men til gengæld store stive vorter, som jeg trak og vred, så hun hylede af fryd og smerte.
Så fik tøserne også min pik at smage, jeg mundkneppede dem begge og tværede pikken rundt i deres ansigter og kunne godt mærke, at de nu var kørt helt op.
- Åh, knep mig dog! råbte Maja så i sin vilde tilstand.
Meget vredt sagde jeg så, at tøsen skulle holde sin kæft og begyndte igen at være lidt brutal ved hendes fantastiske vorter. Jeg slog dem med min stive pik, og bøjede mig også frem og bed i dem indtil hendes klynken gik over i hyl.
Så rejste jeg mig igen op og stod skrævende over de to kvinde som igen havde fået bensprednings ordre. Det første rap fra livremmen ramte min kone på det venstre inderlår, så fik Maja remmen at smage lidt tættere på kussen, og nu ramte jeg bare hid og did, nok mest på de gabende kussehuller, for jeg kunne jo se, at de begge nød det ved at sprede benene mere og mere.
Så ville jeg se mine to slavetøser bide hinanden i patterne, og det gjorde de meget gerne, mens jeg fik et par svidende rap ind på deres røvballer.
Jeg kunne mærke, at de begge nu var tæt på vej mod en orgasme, og jeg var også selv klar til et punktum, så jeg opmuntrede bare min pik med et par enkle stryg, så den sendte en lille lavastrøm ud over mine to slavetøser, mens de endnu lå og slikkede, suttede og bed i hinandens bryster. Dette varme sprøjt og deres egne behandlinger af hinanden resulterede så i at de begge på én gang blev gennemrystet af en vild, vild orgasme.
Jeg behøver vel ikke at fortælle, at vi senere fik utrolig mange oplevelser med denne fremmede der bankede på vores dør på den sure, snuskede decemberdag, måske mere om det en anden gang.

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Vil du læse andre noveller af samme forfatter kan du finde dem HER

RETUR

Har du en fræk novelle eller julehistorie du vil have
med på siden så send den i en e-mail