BONUSNOVELLERNE

2007

18. December
En fremmed banker på 2
(Den kære gamle julemand)
af Jens K.


Har du ikke læst afsnit 1 kan du gøre det HER

Det havde været en helt forrygende aften og nat, efter at den 22-årige Maja som en aldeles fremmed havde banket på vores dør.
Desværre skulle jeg allerede den næste dag på en arbejdsopgave på Sjælland sammen med min noget ældre kollega. Vi var en slags udrykningshold, inden for elektronik, og tit var det til fjerne lande, men denne gang altså kun til København.
Jeg havde aftalt med min kone, at hun skulle sørge for noget tøj til vores nye slavetøs, og de havde så aftalt at tage ind til Århus og gå på indkøb der, mens Per og jeg skulle tilbringe et par dage i hovedstaden, alt efter hvor hurtigt vi fik udbedret skaden på den lille skotøjsfabrik.
Per vidste godt, at min kone og jeg havde en lidt avanceret tilværelse, for når vi var så meget sammen som han og jeg var, kunne det ikke helt undgås, at vi da også kom til at snakke lidt om privatlivet, men det var dog kun små antydninger, han af og til havde fået, og på samme måde kendte jeg heller ikke så meget til hans private forhold – ud over at han aldrig havde fået etableret sig med en kvinde, selvom der da vist nok havde været nogle stykker i tiden løb.

 Nu sad vi så på et røvkedeligt hotelværelse i Københavns sydøstkvarter, og jeg var ikke helt kommet ned på jorden efter sidste aften og nats oplevelser med den fremmede kvinde, der på mærkværdig vis pludselig var blevet en del af husstanden.
Mens fjernsynet kværnede, havde vi fået os et par øl, og vi opdagede så, at der også kunne ses pornofilm på hotellets egen tv-kanal, og selvom det ikke var det helt vilde, så sad vi alligevel og blev lidt småliderlige. Der kom så også en lidt skrappere film, hvor en kraftig kvinde skulle straffe en ung tøs, som havde været lidt for indladende overfor kvindens mand.
Det var tydeligt, at vi begge nu fulgte meget opmærksom med, og selvom der alligevel ikke skete så meget ud over lidt smæk i tøsens bare røv, så fik det alligevel åbnet lidt mere op for vores ”bekendelser”, og jeg kom da også til at fortælle lidt om den foregående aftens hændelser hjemme i Jylland.

Vi havde fået et par øl mere, og jeg skulle så lige ringe hjem og sige pænt godnat. Jeg fornemmede straks, at der var god stemning, da jeg endelig fik forbindelse. Min kones stemme var utrolig kælen, og da jeg spurgte til dagens forløb, indkøb af tøj m.v., fortalte min kone helt utilsløret, at Maja var blevet en fantastisk slavetøs.
Min kone troede åbenbart, at jeg sad alene på mit værelse, og da jeg kunne forstå, at de to var fuld i gang med hinanden, slog jeg medhør til, så Per kunne lytte med.
Jeg fortalte min kone, at jeg netop havde set en fræk film på hotellets tv-net om en moden kvinde, der skulle straffe en anden meget ung kvinde, og min kone var helt vild med at høre mere. Hun ville vide, hvordan afstraffelsen var foregået, om tøsen havde en lækker kusse, om hun var blevet pisket… og hvor?
Jeg kunne se på Per, at vores telefonsnak gjorde et stort indtryk på ham. Han sad og gned på sin bule i bukserne og ville vist gerne have taget sin pik frem.
Så begyndte jeg at spørge til, hvad pigerne havde gang i, og min kone indrømmede blankt, at Maja netop havde prøvet sit slavindedress, men at hun ikke længere havde noget på.
- Tøsen har lige givet mig en helt vidunderlig orgasme bare ved at slikke og slikke, kan du ikke høre, hvor stakåndet jeg er? Spurgte min kone.
- Jo, for helvede, bare jeg dog var hjemme lige nu, så skulle slavetøsen have fået sin sag for, sagde jeg og skævede over til Per, som tydeligvis var meget overrasket over den telefonsamtale, han netop nu lyttede til.
- Åh ja, vi glæder os til du er hjemme igen, men må jeg ikke godt få min herskers tilladelse til at straffe den liderlige slavetøs?
- Jo, men så skal du gøre det lige nu, så jeg kan høre det, svarede jeg og kunne samtidig høre skratten og småsnakken, da telefonen åbenbart blev anbragt på natbordet. Så var min kone der igen, ikke særlig tæt på telefonen, men tæt nok til, at jeg dog stadig kunne høre, hvad hun sagde, og hendes stemme lød meget ophidset.
- Spiller du så pik, mens jeg straffer tøsen? spurgte min kone, og samtidig hørte jeg et klask og et aaaavv for helvede!
Der kom flere af samme slags lyde, og pludselig var min kone tæt på telefonen. – Hør hvor liderlig tøsen er, sagde hun og førte åbenbart telefonen ned til Majas sjaskvåde kussehul, for selvom den lydmæssige kvalitet ikke var den bedste, så afslørede den dog nogle smaskelyde, som ikke kunne misforstås.
- Nu straffer jeg hendes liderlige kusse… er det i orden?
- Ja, for helvede, bare rusk hende i skamlæberne, lad mig høre hende skrige lidt!
Det kom jeg dog ikke til, for i stedet for at jamre sig, kunne jeg nu høre, hvordan Maja lidt langt borte råbte om, at hun ville have mere… jaaee, bare giv min kusse, hvad jeg har fortjent, du skal også slå min kusse… og min røv… jaee, meer, bare giv din uartige slavetøs en røvfuld!
Så kunne jeg fornemme, at Maja nok vendte sig om og bød sin røv til, men samtidig fik hun også revet telefonen ned fra sin plads, og nu kunne vi faktisk ikke mere høre, hvad der skete.
Per rejste sig og forsvandt ud på badeværelset, helt sikkert for at spille sin pik. Jeg kunne selv holde lidt igen, selvom jeg var meget ophidset, ikke mindst fordi det havde været utroligt ophidsende at have haft Per med på en lytter.
Jeg prøvede et par gange at få telefonforbindelsen bedre, men pigerne havde åbenbart glemt alt om den, og først noget senere, da Per også var tilbage, fik igen kontakt.
- Var det godt? Spurgte min kone. Maja brød også ind og sagde noget om, at det var den bedste røvfuld hun nogensinde havde fået. Du spillede den da også af, gjorde du ik? - spurgte min kone.
- Jo, det kan du lige tro, det var helt vidunderligt. Kan I nu sove rigtig godt, eller tag en tur mere, sagde jeg - og så kom der kysselyde i telefonen fra de to tøser.

Per og jeg fik en lang, meget lang snak om hændelsen og meget andet frækt, og så pludselig fik jeg en plan.

Når vi kom hjem ville jeg arrangere en fræk aften, hvor Per skulle komme uanmeldt på besøg, udklædt som den kære gamle julemand, og så skulle han ellers få lov til at få sine hedeste drømme og fantasier udlevet. Det talte vi meget om, planlagde det hele meget detaljeret, og jeg fortalte også Per meget udførligt om de to slavetøser. Maja vidste jeg jo ikke så meget om, men jeg afslørede, at min kone kunne blive helt vild, hvis hun virkelig blev ydmyget og udnyttet seksuelt under tvang. 

På vej hjem den næste dag lykkedes det os efter en del besvær at finde et nissekostume til Per, og jeg bestemte mig også for, at Per allerede den næste aften skulle være vores gæst.
Både min kone og Maja havde lidt svært ved at forstå, at jeg ikke straks var klar til den helt store aften, men jeg undskyldte med, at det ville blive meget bedre den følgende aften, så kunne vi også være mere friske og rigtig gå til den.
Pigerne var ellers meget opsatte på at berette om deres indkøbstur til Århus og vise mig deres nye dress, ikke mindst talte de meget om Majas slavindekostume, som godt nok var tilberedt af nogle af min kones kasserede beklædningsgenstande. Det lykkedes dog at udsætte ”fremvisningen” til den næste aften, hvortil Per og jeg havde udarbejdet en meget nøjagtig slagplan. Det havde pigerne åbenbart også, for deres plan gik ud på, at min kone skulle fremvise vores slavinde i hendes nye kostume, og det var lige ved at gå lidt for hurtigt for at Pers og min plan kunne overholdes.

Jeg sad og nød virkelig synet af både min kone og Maja, sidstnævnte i en kjole der på det nærmeste bestod af laser og pjalter og det var tydeligt, at hun under kjolen var aldeles nøgen. Hun var også lagt i håndjern, og min kone var flere gange ved at flå laserne af hende, samtidig med at hun overfusede slavetøsen som doven og liderlig – en tøs der havde fortjent en røvfuld og at få sin liderlige kusse brugt godt og grundigt.
 Jeg kikkede flere gange tilfældigt på uret, og så på slaget 21,39 blev der banket temmelig hårdt på vores dør. Jeg for forskrækket op, gennede pigerne ind i soveværelset, og sagde at de bare skulle være helt rolige, og så gik jeg ellers ud for at lukke den kære gamle julemand ind i varmen.
Da vi gik ned ad gangen til soveværelset, talte han ekstra højt med rigtig ”julemandsstemme” og spurgte, om det var her vi havde nogle uartige piger, der skulle have smæk i deres bare numser.
Så åbnede jeg døren til soveværelset, hvor de to kvinder noget benovede stod og så mærkelige ud.
Julemanden skrattede op med sit ”ho, ho,ho” og føjede så til, at det lige var sådan et par tøser han havde brug for, hvis han skulle komme i det rette julehumør.  
Jeg præsenterede den kære gamle julemand, og beordrede også straks min kone til at vise vores slavetøs frem for julemanden, så han kunne komme i den rigtige julestemning.
Min kone var vistnok hurtig klar over, hvad det var vi havde gang i, mens Maja fortsat var noget desorienteret.
Jeg blandede mig naturligvis også og sagde til julemanden, at han bare kunne sige frem, hvad han havde af ønsker, og da jeg jo havde fortalt ham, hvad min kone tændte på, var han ikke længe om at forlange, at hun skulle afsløre sine store patter, inden hun viste tøsen frem.
Jeg pålagde så min kone at imødekomme julemandens ønsker, og da min kone i forvejen ikke havde meget tøj på, kunne hun hurtigt præsentere sine bryster for Per, og jeg kunne se, at hun virkelig nød situationen, hvor julemanden med det hvide skæg og guldbriller nu med megen grundighed tog fat i hendes brystvorter.
- Åh, dejlige patter, sagde Per og trak samtidig brysterne lange ved at hive i vorterne. Jeg tror julehumøret kommer igen, når først jeg har haft min pik i klemme mellem kællingens patter, men jeg vil sku også se tøsens patter, føjede han til, og straks sørgede min kone for, at flængen i Majas slavindedragt blev lidt større, så hun kunne fremvise Majas ene bryst med den meget hårde og stive brystvorte. Men det var ikke nok for den kære gamle julemand, han flåede simpelthen kjolen op i halsudskæringen og trak til side, så Maja nu også stod med begge bryster fremme, og så blev de ikke helt så store bryster udsat for Pers gramserier. Han nøjedes dog ikke med det, han trak også Majas kjole op, så han kunne konstatere, at hun intet havde på under kjolen, og så greb han fat med den ene hånd mellem hendes lår – bare for at konstatere, at tøsen var pisse våd og liderlig.
Så henvendte Per sig til mig og spurgte om det var muligt at få begge kællinger til at smide alt hvad de havde på.
- Naturligvis! Sagde jeg. I denne søde juletid vil vi gøre alt for, at den kære gamle julemand kan komme i den rigtige stemning. Så kom det pludselig til at gå stærkt. Begge piger strippede for os og stod i løbet af nul komme fem uden en trevl på kroppen. Jeg beordrede dem til begge til at lægge sig på sengen med spredte ben, og jeg fik noget af en overraskelse, da jeg opdagede, at Maja var totalt glatbarberet på kussen, hvilket hun aldeles ikke var den første aften, da jeg muntrede mig med herligheden. Pigerne havde åbenbart leget barbersalon, mens jeg havde været på rejse, men min kones kraftige dusk af kussehår var dog stadig intakt.
Den kære gamle julemand havde i mellemtiden fået noget af sit nissekostume af, men han havde dog stadig både nissehue, jakke og træsko på, og det var unægtelig et sælsomt syn at se ham løbe rundt i dette kostume med en stor strittende pik, som ikke blev mindre af hans granskning af de to kvindekroppe med skrævende ben og halvåbne kusser. Det var ikke længere kun med hænderne han berørte deres kroppe. Julemandens pik blev meget flittigt brugt på min kones bryster og Maja fik den også i ansigtet, mens hun forsøgte at nappe den ind i munden.
- Skulle de uartige piger ikke have smæk, spurgte jeg så ligesom lidt tilfældigt… og rakte min livrem til Per.
- Jo, for helvede, vend jer om på maven og så bare strit med de frække kællingerøve, råbte Per - nu efterhånden helt, helt på toppen af liderlighed.
Så begyndte han at daske de to bare pigerøve på skift, og på skift lød deres aaav, som senere gik mere over i småhyl og stønnen. Så ville Per igen havde kvinderne om på ryggen, og det ville pigerne åbenbart også gerne, for meget hurtigt lå de igen med skrævende ben og gabende kussespalter. Maja klynkede noget om, at hendes kusse skulle straffes… Åh, jo kære julemand, slå mig på kussen, du må godt – og så spredte hun benene så meget hun overhovedet orkede… Og du skal også kneppe mig, joo, du skal - jeg skal kneppes af din store pik, du skal kneppe os begge to, også i munden… og i røven. Giv så den uartige tøs en rigtig god røvfuld… på kuuussen for helvede, lige på mit liderlige kussehuuul… jaaaaae!!
Så kom Maja i aftenens første store orgasme. Sammen med Per hjalp jeg hurtigt min kone til en vild udløsning, og så kan jeg faktisk ikke huske hvem der kneppede hvem, hvor meget vi skiftede, og hvem der sprøjtede i hvilken kusse.

Men ét var vi enige om, da vi senere sad og drak julegløgg og spise æbleskiver foran den knitrende brændeovn:
Dette her skulle ikke bare være et juleeventyr, det måtte simpelthen følges op af endnu frækkere voksenlege.

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Vil du læse andre noveller af samme forfatter kan du finde dem HER

RETUR

Har du en fræk novelle eller julehistorie du vil have
med på siden så send den i en e-mail