BONUSNOVELLERNE

2007

19. December
Så blev det alligevel jul 1 - af Jens K.

Drengene – eller skal vi sige de unge mænd – for de var nu blevet henholdsvis 16 og 17 år – havde for vane at kravle op på halmloftet for at få en middagssøvn. Det var nu nok mere for helt uforstyrrende at kunne snakke lidt frækt om landsbyens tøser. Det kunne da også hænde, at de voksne koner af og til blev draget ind i drengenes spind af pral, fantasier og drømme.

Åge og Svend havde tjent på de to nabogårde siden de som 14-årige var kommet ud af skolen, og eftersom de hver eneste morgen skulle tidligt op, var middagsstunden til gengæld rimelig lang – indtil klokken 2, og derfor mødtes de to knægte temmelig tit, når middagsmaden var overstået og inden slæbet igen begyndte, men middagssøvn - det blev der aldrig noget af.

Nu var det tæt op under jul, men selvom frysepunktet var nær udendørs, så var der rigtig lunt oppe på halmloftet, hvor ”drengene” havde lavet en solid hule af halmballer, og deres snak kunne da også få varmen til at brede sig i kroppen.
- Er det rigtig, at du har prøvet at taget Kaja på fissen? spurgte Svend sin 17-årige ”hulekammerat”. Åge var godt nok den ældste, men han var næppe den mest erfarne. Alligevel ville Svend godt have Åge til at fortælle noget frækt, men det var nu ikke så meget der kom ud af det spørgsmål, i hvert fald ingen saftig beretning om Kajas fisse.
Så tog Åge alligevel selv over, og han kunne frejdigt berette, at Vera – konen på gården og først i 30èrne – havde masser af hår på kussen. - Er det rigtigt? Er du nu også sikker? kom det lidt tvivlende fra Svend.
- Gu er det da rigtigt, og hun har også nogle rigtig store patter, kunne Åge nu med stolthed berette… og det er vel at mærke rigtig flotte, faste og struttende patter, gentog han og ligefrem smagte på ordene.
- Åh, du har sku da aldrig set hendes patter og kusse, sagde Svend så igen med megen tvivl og mistænksomhed i stemmen.
I det samme kastede han sig over sin kammerat, væltede ind over ham og beskyldte ham for at være fuld af løgn. – Du har sku da aldrig set Veras kusse og patter… hvad fanden… den stritter jo, konstaterede Svend og klemte om bulen i Åges bukser.  Nu ligger du helt stille, truede han og begyndte at knappe Åges bukser op (det var før der kom lynlås i gylpen).
Svuupp! sagde det, da Åges pik vippede ud og straks blev grebet af Svend. Den leg havde de prøvet så tit. Det var næsten altid Åge, der uden problemer lod sig overmande og lod Svend hive hans pik frem til lidt spilleri. Åge havde ikke noget imod at blive brugt af den lidt yngre, som til gengæld fandt glæde og tilfredsstillelse i at dominere og derved true Åge til beretninger om rigtig frække oplevelser. Det gjorde ikke så meget, at oplevelserne så for det meste var fri fantasi.
- Fortæl mig så, hvad du kender til Veras kusse og patter – og hvad med hendes lækre røv? - Jeg vrider sku din pik, hvis du ikke fortæller mig det, sagde Svend og trak skindet helt tilbage for så også at vride lidt på skaftet. Så begyndte Åge at fortælle om, hvordan han under høstarbejdet havde bemærket Veras løse og meget åbne bluse, mens hun stak neg op til ham på læsset.
- Jeg kunne sku ikke undgå at se ned på hendes patter, åh, hold da kæft nogle frække pattevorter, hun svingede med, jeg måtte virkelig passe på, at hun ikke opdagede min stive pik, sagde Åge.
Svend spillede et par gange på Åges pik… nåe, lad mig så høre… kussen kunne du sku da ikke se fra kornlæsset? Nej, men det var tydeligt, at hun havde hår på kussen – en rigtig kraftig måtte helt, sikkert. Du har altså ikke set kællingens kusse, sagde Svend nu temmelig ophidset, og så begyndte han at daske Åge meget stive pik og råbte samtidig op om, at han var en løgner.
Åge undskyldte sig så med, at han under høstarbejdet havde bemærket, at Vera i den ærmeløse bluse helt tydeligt demonstrerede et par ordentlige duske af mørkt, næsten silkeagtigt hår i armhulerne. Sådan ser hun med garanti også ud på kussen, og jeg tror nok den gik lidt på mig, bare ved tanken om den hårdusk, fortalte Åge.
Så var Svend der igen. Nåe, og hvad kunne du så have tænkt dig at gøre ved konen, hvis du nu havde fået hende op på halmloftet, hele alene? - du ville have voldtaget hende, ville du ikke? – bare frem med de store patter… Hvis vi nu havde haft chancen begge to, så skulle jeg nok have holdt kællingen, mens du brugte hendes kusse igen og igen.
Så kunne vi have flået alt tøjet af hende og bundet hende til de store hanebjælker, så skulle hun have fået pik i både kusse og røv, og jeg ville have taget mig af hendes store patter, mens du kunne ruske hende i kussedusken, plaprede Svend løs uden ophold.
Jeg ville godt spille pikken, så den sprøjtede ud over hendes patter, og du skulle give hende en ordentlig ladning mellem benene – og du skulle svine hendes kussehår godt ind i piksaft, sku du ikke? sagde Svend i samme øjeblik som han sprøjtede ud over Åge. Så krammede han igen Åges pik og gav den 2-3 hurtig stryg, mens han lidt usammenhængende fortalte, hvilken behandling Vera skulle blive udsat for… så gik den også på Åge. 

Der var gået en uges tid, siden Åge havde set noget til Svend, han var måske taget hjem på nogle dages juleferie. Nu var det lillejuleaftensdag, tidligt om morgenen. Åge sad i det lune komfuropvarmede køkken og ventede på morgenmaden. Vera var i gang med at røre i havregrøden, der var sat brød, smør og pålæg frem, og pludselig lagde Åge mærke til, at Vera havde samme ærmeløse bluse på som hun havde benyttet i høstarbejdet i august – og hold da kæft… hun havde også meget synlige, kraftigt behårede armhuler, og... blusen var da heller ikke lukket til helt op i halsen, tvært imod!
 I samme øjeblik kom Viktor – det var gårdejeren og altså Veras mand - ind i køkkenet. Han havde allerede skiftet arbejdstøjet ud med lidt pænere tøj, for som han sagde: - Jeg kommer nok til at smutte en times tid her i formiddag, jeg mangler lige et par gaver mere.
Maden blev spist i stilhed, og da Åge sagde tak for mad og skulle til at gå ud, sagde Vera, at der var formiddagskaffe og vaniljekranse kl. 10. – Har du for resten bemærket, at jeg har taget høsttøjet på i dag? spurgte Vera som en henkastet bemærkning, og Åge svarede noget forvirrende, at… joo, ja – det havde han da godt lagt mærke til.
Der var rigtig hyggeligt i det lune køkken, hvor brændet knitrede i komfuret. Der duftede af kaffe og hjemmebagte småkager og ruderne dukkede. Alt elektrisk lys var slukket, så det kun var et par stearinlys der lyste op på den grå og disede formiddag. Det havde intet som helst med julevejr at gøre, til gengæld var man så fri for større trafikproblemer.
Vera låste køkkendøren, skænkede kaffen og bød på hjemmebagte småkager. Så kikkede hun lidt bestemt på Åge og spurgte om han ikke mente, han skulle omgås Svend fra nabogården lidt mindre?
Åge sagde ingen ting, kikkede bare ned i bordet, som om han fornemmede, hvad der var under opsejling.
- Jeg tror ikke, han er godt selskab for dig, fortsatte Vera så.
Endelig svarede Åge, at Svend da var meget flink, men måske skulle han…?
Så kom det som et lyn, der var tæt på at få Åge til at gå i gulvet. – Jeg var oppe på loftet i torsdags, i den ende af bygningen, hvor vi har oplagret korn, og jeg kunne simpelthen ikke undgå at høre dig og Svend. Det var vist ikke pænt af mig at lytte, men da I også nævnte mit navn, kunne jeg ikke lade være.
Så slog det hele klik for Åge, nu vidste han, hvad Vera havde hørt… det var jo ganske forskrækkeligt.
- Undskyld, undskyld! Udbrød han. Lad mig gå nu, og jeg kommer aldrig mere tilbage, luk mig uuddd!! råbte den nu totale rådvilde, ulykkelige og desperate ung mand.
- Hvorfor vil du løbe væk, sagde Vera så i en helt anden tone. Det er da min skyld det hele, og du har sandelig ingen grund til at sige undskyld. Jeg vidste godt, hvorfor jeg havde taget denne skrækkelige bluse på, da jeg skulle være med i høstarbejdet. Jeg vidste lige bestemt, hvad det var jeg præsenterede dig for, jeg gjorde det kun med én eneste hensigt, jeg ville vise dig mine patter – jeg ville gøre dig liderlig. Jeg bemærkede da også, at du havde et ordentligt jern på, så jeg overvejede naturligvis også at gå videre i det spil jeg havde startet.
Åge kikkede op. - Ja, men alt det vi talte om, hørte du virkelig det hele?
- Søde dreng, jeg ved da godt, hvad mænd, og måske allermest store drenge, har af fantasier. Jeg blev frygtelig liderlig af at høre jeres snak – og leg. Har det altid været Svend, der spillede den af på dig?
- Må jeg ikke godt gå? Spurgte Åge igen, han var langt fra tryg ved situationen, og Viktor kom måske snart hjem, hvad ville han sige, hvis han fik at vide, hvordan de to knægte havde fantaseret om hans kone.
Det var næsten som om Vera kunne læses Åges tanker. - Viktor ved det hele, sagde hun. Vi har ingen hemmeligheder for hinanden. Han fandt det faktisk ret flot, det viser da bare vi har en ung opmærksom mand her på gården, havde han sagt, og han havde så tilføjet, at det måske ikke var så tosset en ide at binde mig oppe på loftet til hanebjælkerne… så kunne Åge og jeg gi dig, hvad du virkelig trænger til, havde han sagt.
Åge var totalt forvirret. Han fattede intet, men nu kunne han da godt begynde at kikke lidt op på Veras høstbluse. Hun havde sku da åbnet den foran. – Lover du mig Åge, at du nu ikke løber nogen steder, hvis jeg viser dig, hvad jeg har hér, spurgte hun skælmsk. Hun ventede ikke engang på svar, men trak frækt blusen til side. Åge blev tør i munden, han sagde ingen ting, men forsøgte heller ikke at løbe. Så kom det lavmælt frem: - Hvor er de dog smukke, dine bryster!
- Så kom dog og gi dem et ordentligt sugekys… kom - lige på vorterne! Vera løftede tilbydende brysterne frem mod Åge, som dog stadigvæk var lidt betænkelig og ikke straks sprang op. Han lænede sig bare frem over bordet og begyndte at røre ved klenodierne. – De er vel nok bløde, sagde han så og aede dem blidt. Så blev han mere dristig, rørte ved den ene vorte, tog fat om den og klemte.
- Kom lad os gå ind på pigeværelset, der bor alligevel ingen, sagde Agnes og rejste for at trække Åge med.
- Ja, men Viktor?
- Han ved alt, kom nu, vi skal da lige prøve inden jul – skal vi ik?
Hurtigt lå Vera og Åge så i den ny redte seng på pigekammeret. Det var første gang, Åge var i seng med en kvinde, han havde aldrig nogensinde rigtig set, hvordan sådan én i grunden så ud, ja, det vil sige, der var godt nok en kusine, der havde været på sommerferie en gang, men hun var bare 8-9 år, og det var ikke meget han havde nået at få set, da han belurede hende. Men nu – en rigtig voksen, varm og velskabt kvinde, som havde hjulpet ham godt af med tøjet, så de nu begge var delvis afklædte.
Vera lagde sig på ryggen. – Kom så! sagde hun med kælen stemme, og Åge lod sig rive med. Han kyssede Vera på hals og bryster, han var helt ellevild som et barn der netop havde fået sin julegave – og det havde han jo i virkeligheden også. Han begyndte at nappe lidt i de hårde brystvorter med munden, han bed vist også lidt, og Vera havde fået fat i hans pik som godt nok størrelsesmæssigt overraskede hende. Åge nåede slet ikke at få set den kusse, som han ellers havde haft mange drømme og fantasier om, for pludselig havde Vera fået styret ”dyret” på plads, og Åge mærkede denne vidunderlige følelse af varme og fugtighed. Han kastede sig frem, stødte sin pik i bund og krammede Veras bryster som i en brydekamp. Så igen slikken og kys på den ene vorte… og så gik pikken simpelthen på Åge.
- Hvad nu, hvad nu? Du bliver da vel ikke med barn? Stønnede en forfærdet ung og uerfaren mand.
- Nej, bare rolig, dette her var bare en prøve. Når du er tilbage juledag, så lover vi dig, at du ikke skal slippe så let som denne gang. Vi spiser først julefrokost til aften, når arbejdet i stalden er overstået. Min søster Karen fra Slangerup kommer også. Hun er blevet alene, fordi hun vist nok var lidt mere i hopla, end hendes mand ønskede det. Glæd dig til at møde hende, og se så at komme hjem og holde lidt jul hos familien. Rigtig glædelig jul! sagde Vera og tog fat i den nu slatne og indsmurte pik. Få den nu på højkant igen, den får sin sag for juledag – og behøver jeg at sige, at vi glæder os alle tre, konstaterede Vera.
- Alle tre? spurgte Åge.
- Ja, du glæder dig vel også?  og min søster Karen ved godt, at du også er her til julefrokosten – så derfor er hun altså også en af dem der glæder sig – meget.  

Fortsættes.

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Vil du læse andre noveller af samme forfatter kan du finde dem HER

RETUR

Har du en fræk novelle eller julehistorie du vil have
med på siden så send den i en e-mail