BONUSNOVELLERNE

2007

20. December
Så blev det alligevel jul 2 - af Jens K.


Har du ikke læst del 1 kan du gøre det HER

- Åh, lad bare være, jeg ved da godt, at du nød det, da du hørte drengene snakke sammen om, hvordan de kunne forestille sig at voldtage dig. Har jeg ikke ret? du blev pisseliderlig, gjorde du ikke?
Karen sad overskrævs på sin et par år yngre søster, Vera. Begge kvinder var aldeles nøgne, og Karen sad sådan, at hun helt havde overtaget og kunne give sin søster nogle små tjat af lussinger, men ellers var det Veras bryster hun havde fat i. Karen begyndte at trække og vride i den ene vorte, da Vera ikke svarede på spørgsmålet om, hvordan hun havde haft det, da hun belurede drengene på halmloftet.
- Nå, lad mig så høre, blev du våd i fissen over det drengene snakkede om? Karen havde fortsat et godt tag i søsterens ene vorte, hun ruskede den og krævede samtidig et svar.
Så brød Viktor ind og berettede, at hans kone i hvert fald var godt fedtet ind i kussen, da hun var kommet ned i køkkenet og havde berettet om, hvad hun havde hørt på halmloftet. Hun havde simpelthen bedt om straks at blive voldtaget inde i soveværelset – og det blev hun, fortalte Viktor. 

Der var blevet 1. juledags aften. Åge var kommet tilbage fra sin juleaften hos familien, og da Åge og Viktor var færdig med arbejdet i stalden, fik Åge for første gang lejlighed til at hilse på Veras søster Karen, der var kommet på julebesøg fra Slangerup. Hun skulle blive på ”Engmosegaard” i resten af det gamle år, og selvom Åge godt nok umiddelbart blev lidt skuffet over Veras søster - han havde fantaseret sig til en ung pige i 20-års alderen, og så var hun i virkeligheden to år ældre end Vera, så skulle det alligevel vise sig at blive en god oplevelse, at være til ”julefrokost” sammen med Karen.
Hun var en ”lige på og hårdt-pige”, måske ikke ligefrem charmerende, men hun havde en uforklarlig udstråling af mystik og sex. Den måde hvorpå hun kikkede på Åge, hendes både nedladende, ligegyldige og aldeles iskolde facon, gav Åge begyndende ståpik, da han blev præsenteret for Karen forud for julefrokosten.
Hendes påklædning var både primitiv, fræk og gav også et dominerende indtryk, hun havde tilsyneladende ikke bryster, der var grund til at prale af, og hun var absolut ikke smuk, nogle ville nok betegne hende som grim eller kedelig - og så stod Åge alligevel her og fik ståpik bare ved at tage hende i hånden og ønske glædelig jul.

Julefrokosten var en kulinarisk oplevelse, hvor Vera havde sat alle sejl til. Ikke det overdådige, men bare lidt som var helt i topklasse, og dertil lette vine, fint afstemt til de små lune retter med lækkerier fra det store hav.
De fire var næppe kommet til bords, havde smagt på de herlige specialiteter og skålet i den lidt perlende vin, før Karen begyndte at tale om erotik, og det var ”episoden” på halmloftet, hun drog frem, idet hun åbenbart havde fået alt at vide fra sin søster.
- Jeg var faktisk ret imponeret af jeres ”drengelege”, sagde hun henvendt til Åge, som straks blev ilde berørt og kikkede ned i bordet. Sådan legede min søster og jeg også tit derhjemme, fortsatte hun, og så udpenslede hun, hvordan de to pigebørn som 15-16 årige ofte hjemme på gården havde leget oppe i halmen. Hvordan Vera altid frivilligt havde ladet sig besejre, så Karen kunne trække bukserne af hende og lege med den lille liderlige tøsefisse. - Selvom jeg var to år ældre, havde Vera dog de største patter, og dem kunne jeg godt lide at ”mishandle”, fortalte Karen uden blusel, og hun berettede også om, at hun desuden nærmest havde tvunget Vera til at kikke og ”lege” med sin ret flotte kusse med en velvoksen dusk.
Karen plaprede løs om sin liderlige lillesøster, intet var åbenbart hemmeligt – eller tabu, og Vera deltog da også selv i offentliggørelsen af erindringerne ved detaljeret at berette om, hvordan Karen engang havde hjulpet en af sine daværende kærester med at ”voldtage” hende… og at hun – Vera - virkelig havde nydt det.
Sådan gik julefrokosten med mange artige afsløringer, der blev også drukket en del vin – og naturligvis smagt på de spændende retter.
Så kundgjorde Karen pludselig, og hun og Viktor havde besluttet, at denne 1. juledags aften skulle munde ud i en afstraffelse af Vera, fordi hun i høsten i den grad havde ophidset Åge og senere været årsag til, at både Åge og Svend var gået helt amok i deres fantasier om denne liderlige kælling.
Som om det var minutiøst aftalt spil rejste Viktor sig så pludselig op fra bordet, greb fat i sin kone og beordrede hende at følge med. Karen var straks klar til at hjælpe, selvom Vera ikke gjorde den store modstand.
- Du kommer naturligvis også med Åge, for det er jo på grund af det kællingen gjorde mod dig, at hun nu skal havde sin sag for, og du får både lov til at kikke og hjælpe til, sagde Viktor, mens han førte sin kone op ad trappen til det ”soveværelse”, som det unge gårdmandspar havde benyttet de første år, mens de bare var ansatte hos Viktors forældre.
Senere var forældrene flyttet til et parcelhus inde i byen, og lidt efter lidt havde Viktor fået indrettet ”soveværelset” til et særligt værelse, hvor de – ofte sammen med nogle få udvalgte venner kunne dyrke deres store hobby.
- Nu skal du fandeme få lejlighed til at vise Åge de patter som du så frit og frejdigt lod svinge, da du var med i høstarbejdet, og han skal også se, hvordan en liderlig kusse ser ud – for det gav du ham jo ikke tid til, da han bollede dig i forgårs… gjorde du vel? sagde Viktor og skubbede sin kone op ad trapperne og ind i ”værelset”.
Som rovdyr kastede Karen og Viktor sig over Vera, da hun blev skubbet om på sengen. Det gik hurtigt med at få tøjet flået så meget af hende, at de fyldige bryster snart var til fri disposition, og så af med trusserne, der tydeligt var præget af Veras opstemthed. Hun var nærmest apatisk og lod udviklingen ske som hendes mand og søster ønskede det, og derfor lå hun også hurtigt fuldstændig nøgen på sengen. Karen havde trukket Veras arme op over hovedet og mens hun holdt armene fast med den ene hånd, kunne hun overgramse Veras bryster med den anden, og hun ikke bare ”gramsede”, hun nev og ruskede – også nogle dask blev det til, og Vera var allerede begyndt at stønne. I mellemtiden havde Viktor trukket Veras ben godt fra hinanden, og hun fandt sig føjeligt i alt, hvad der blev gjort ved hende.
- Her skal du sku se liderlig julekusse! sagde Viktor henvendt til Åge. Han trak samtidig Veras skamlæber vidt fra hinanden, så Veras kusse blev frit udstillet. Åge havde godt nok været på et meget kort besøg med sin pik i Veras kussehul et par dage i forvejen, men han havde slet ikke haft tid eller fået mulighed for at se noget som helst, og han var lidt overrasket over det han så nu. Siden han for mange år siden havde beluret en mindreårig kusine, havde han nok haft en forestilling og en fantasi om, hvordan ”sådan en” så ud. Pornobilleder eller -tegninger kendte man ikke dengang, og det nærmeste var bibliotekets forbudte område med lægebøger… så det var lidt af et chok for Åge, da han pludselig så Veras vidtåbne og savlende kusse blive serveret lige foran ham.
– Den der skal du slikke på, sagde Viktor og rørte ved Veras store, strittende klit. Åge havde ingen betænkelighed, heller ikke selvom smagen lige i begyndelsen overraskede ham. Det varede heller ikke længe, før tungen også gik længere op i det varme, duftende kvindeskød. Åge blev helt vild og balstyrisk. Han gnaskede løs, han borede sin tunge op i Veras savlende hul, han slikkede, han bed også lidt, og så kunne man høre en blanding af støn og tale om en vidunderlig, liderlig, fræææk kusse, mens han tungekneppede Vera med stor lidenskab. Vera var også selv helt oppe på mærkerne, og hun havde fået et par orgasmer, som dog bare hidsede både hende og Åge endnu mere op.
Så var det igen Karen der tog styringen. Hun sagde nu, at alle skulle af med tøjet. – Kællingen her skulle straffes, men hun nyder det sku da. Se, hendes stive pattevorter! Og så begyndte Karen at slå sin søsters bryster med flad hånd, indtil de havde antaget en rødmende farve. – Så er det nu sagde Karen, rejste sig op og begyndte at smide tøjet. Viktor var heller ikke længe om at få sit tøj af, så han med stolthed kunne præsentere sin stive pik.
- Også dig, sagde Vera til Åge. Hun lå afslappet på sengen og så på, at de andre klædte sig af, mens hun fik Åge overtalt. – De skal se din store flotte pik, og jeg vil have den her op, sagde hun og demonstrerede endnu en gang en liderlig kusseåbning.
Det var nu mere Karen der samlede interessen hos Åge. Hun var ingen skønhedsåbenbaring, men alligevel var Åge helt fascineret af hendes ranglede krop. Bryster var der ikke meget af, men dog et par meget store helt mørkebrune vorter, og så en overdådighed af hår på kussen.
Viktor og Karen havde placeret sig i sofaen hvor de nu sad og hviskede lidt sammen. Så var det Karen der igen førte an.
- Slavekrapyl, kom her over. Ja, det er sku jer to det gælder, sagde Karen så med strenghed i stemmen og gjorde tegn til Vera og Åge om at komme over til sofaen… Kryb for helvede! råbte hun, da de rejste sig og bare ville komme over og stille sig op. 
- Ingen af jer har formået at protestere mod noget som helst i aften, I er sku bare et par usle slaver, og nu er det os der bestemme alt over jeres usle kroppe.
Så krøb Vera og Åge over til sofaen, hvor de bøjede hovederne ned mod gulvet og var klar til at modtage deres nærmere ordrer.
- Rejs dig op! sagde Karen til Åge. Lad mig se lidt nærmere på den slavepik, som vist godt kan bruges til noget sjovt. Hun var betaget af pikkens størrelse, hun trak skindet tilbage, klemte og følte grundig på stangen. Så lod hun de ranglede lår glide fra hinanden, og Åge fik nu lejlighed til at se Karens frække og liderlige kusse med nogle overdådige flappede skamlæber. Hun trak dem selv fra hinanden og sagde: Slik!… og det gjorde han, så hun var meget tilfreds med hans arbejdende tunge. Lidt efter råbte hun bare på pik og lagde sig tilbage i sofaen. Hun fik det ene ben om bag Viktor, som så kunne sørge for at hans karl med lethed kunne presse sin flotte pik op i Karen.  Mens Åge så med en vis forsigtighed begyndte at kneppe Karen, blev Vera beordret til at tage sin mands pik i munden, og det gjorde hun med stor grundighed. Det kneb nu noget med pladsen på sofaen, og da Åges pik smuttede ud af Vera, beordrede hun ”hele flokken” ned på gulvet. Så var der pludselig mange muligheder, og alt blev næsten prøvet.
- Kom her slave, tag min pik i munden som du gjorde det med Svend pik, sagde Viktor og uden at vente, pressede han bare sin pik ind i Åges beredvillige mund. Alle – dog nok mest Karen – var efterhånden helt oppe i skyerne, parate til hvad som helst. Karen råbte op om, at hun ville kneppes i både kusse og røv, og så skal du slikke din storsøsters patter som du er så god til, næsten skreg hun ud og kom hurtigt på plads, så det hele kunne lade sig gøre. Viktors pik, der var klistret godt ind i Åges spyt var straks klar til at tage Karens bagindgang, som hun dog i forvejen også havde smurt lidt ekstra med sin egen kussesaft… og så gled Viktor op i det hul han så mange gange havde brugt, Åge var ikke så rutineret, men det lykkedes ham dog at finde kussehullet, så han nu kunne fornemme sin arbejdsgivers pik lige på den anden side af den tynde væk. De to mænd kom ind i en blød rytme, og i mellemtiden havde Vera så fået kontakt til Karens små bryster med store vorter som hun aldeles ikke ville nøjes med at slikke på – hun bed og vred også vorterne – og så sugede hun dem lange og ruskede dem med læberne, så Karen nu fik pirret mange muligheder til liderlighed, og da Vera pludselig mærkede et par brutale fingre borer sig op i hendes kusse, blev hun endnu mere voldsom ved Karens vorter. Hun bed nu rigtig hårdt, mens Karen gjorde gengæld med fingrene i sin søsters fisse, hvor hun nu nev og vred skamlæber og kussekanter. Pigerne begyndte at klynke, ind imellem hylede de ligefrem, og så kunne mændene heller ikke holde til mere. I små geyser-agtige udbrud blev Karen fyldt op i sine nedre huller, mens hun selv havde fået fat i Veras ene bryst og bed som en hidsig terrier.
I nogle minutter – eller måske var det kun sekunder – lød der jammer, gråd, hyl og glædesudbrud. Alle fire kom i vilde orgasmer, og de lå nu over hverandre afslappede, slikkende, kyssende – eller bare berørende hinanden overalt…

Udenfor var en næsten fuld måne stået op, vinden var gået i nordøst, og der dryssede også lidt sparsomt julesne på den frosne jord.
Åge fik svagt fremstammet, da han stod og kikkede ud i den måneoplyste nat, at dette her havde været hans allerbedste jul – nogensinde, og de tre øvrige sagde, at de kunne de godt være enige i.

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Vil du læse andre noveller af samme forfatter kan du finde dem HER

RETUR

Har du en fræk novelle eller julehistorie du vil have
med på siden så send den i en e-mail