BONUSNOVELLERNE

2007

21. December
Jul på slottet - Jens K.

Poulsen og hans unge elskerinde, Vivian, var på vej ned over Sjælland i en sort Alfa Romeo sportsvogn. Poulsen var i de højere kredse en kendt forretningsmand og ejendomsbesidder, og af en eller anden grund gik han under kælenavnet ”den blanke” eller bare ”Poulsen” – altid til fest og frie tanker, ofte i de mere avantgarder kredse.
Vivian havde han kun kendt i et halvt års tid, hun var med sine 26 år en halv snes år yngre end Poulsen, en meget smuk og velskabt kvinde, der havde rige erfaringer fra et både hektisk og spændende liv.
Nu var de altså på vej til et større herresæde syd for Farø broerne, hvor parret var inviteret på juleferie oven på nogle meget travle måneder i det københavnske, og begge vidste godt, at det ikke var et søndagsskole-ophold de var på vej til.
De små perlesten hvirvlede op, da den sorte Alfa Romeo med frisk fart rullede ind på gårdspladsen efter først at have passeret den gamle vindebro i ”skridtgang.”
Det gamle slotsagtige herresæde som i julen var målet for Poulsens og Vivians ophold tilhørte en pensioneret oberst. Sammen med oberstinden, der var godt en halv snes år yngre end sin mand, boede parret på herresædet sammen med nogle få medarbejdere, bl.a. en ”oppasser” og en stuepige, der dog også tog sig af husførelsen og mange andre forhåndenværende opgaver, når der var selskab. Så var der også en ”gårdskarl” i halvtredserne, selvom der dog ikke længere var noget landbrug til gården, og der var også i staben en ung chauffør, som var gift - og hvis kone gik lidt til hånde i huset med lidt af hvert.
Så var der også en ret omfattende vennekreds, bl.a. et tysk kunstnerægtepar, der arbejdede med halvabstrakt maleri og skulptur - altid med nøgne mennesker som hovedmotiv.
Obersten var blevet pensioneret tidligt, da han stort set blev tvunget til at søge afsked fra Forsvaret. Der gik nemlig vilde rygter og sladder om forhold i oberstens hjem, hvor et par værnepligtige havde deltaget i et sex-orgie. Der havde været iværksat en undersøgelse, som ikke gav noget egentligt resultat, men det endte så med en ordning om afsked med pension.
Det der skulle være foregået ifølge rygter og sladder var, at obersten havde en svaghed for at straffe unge mænd, og at oberstinden havde en lige så stor forkærlighed for at overvære ritualet. Således gik rygtet bl.a. på, at obersten en gang i sit hjem havde haft besøg af to unge mænd, der nøgne blev bundet med opstrakte arme, mens obersten smækkede dem med sin altid uundværlige lille ridepisk.
Oberstinden ikke alene overværede afstraffelsen, hun provokerede også de unge mænd ved at vise både bryster og kusse, mens de stod bundne. Det gav naturligvis de to unge fastbundne mænd meget stive pikke, som obersten så på forskellige måder havde taget under behandling. At det hele foregik aldeles frivilligt, tjente dog ikke til nogen undskyldning for den højt dekorerede oberst, og han valgte så at gå af med pension.
Overfor meget fortrolige venner havde obersten senere erkendt, at der ofte var sket ting og sager i hjemmet på kasernen – og efter pensioneringen var ”udskejelserne” da også fortsat, men nu var det jo så til gengæld ikke længere nogen forbrydelse, og nu skete det ikke på militært område.
Det var første gang Vivian skulle stifte bekendtskab med Poulsens bekendtskabskreds syd for Storstrømmen. Hun var forberedt på, at det ikke ville blive kedeligt, og hun glædede sig allerede ganske godt.
Det var oberstens oppasser og stuepigen der tog imod, og mens oppasseren fik nøglen til den sorte Alfa Romeo, tømte den for kufferter og kørte den i garage, så tog stuepigen imod Vivians og Poulsens overtøj og viste ind til obersten og oberstinden, der opholdt sig i biblioteket.
Den ret højrøstede oberst bemærkede i sin velkomst, at det sku da var en herlig overraskelse med Vivian, og det så da også ud til, at han var særdeles interesseret i Poulsens nye tøs. Også obertstinden gav udtryk for forventning til opholdet, og så blev stuepigen ellers hidkaldt, så de fire kunne få en velkomstdrink.
En stiv whisky til både obersten, oberstinden og Poulsen.
- Og hvad må vi så byde den unge dame? spurgte obersten henvendt til Vivian. Hun var lidt usikker i den retning, og så foreslog oberstinden en PCKèr, og det blev straks anbefalet af de tre øvrige.
Vivian spurgte, hvad det var for noget, og fik så bare en forklaring om, at det var en drik der gjorde kvindfolk utrolig liderlige… den har vi tidligere haft megen glæde af, tilføjede obersten.
- To PCKèr! understregede obersten, og så forsvandt stuepigen.
Vivian havde frygtet, at hun skulle have dobbelt drinks, men det viste sig, at obersten havde tiltænkt den ekstra til stuepigen.
- Du skal også være med til at hilse på vore gæster, og jeg tror både du og tøsen vil have godt af én der kilder lidt. Skål og velkommen! Jeg kan sku allerede mærke, der er stemning på vej, sagde obersten opstemt - og tog sig en ordentlig slurk, og så opfodrede han i øvrigt stuepigen til at blive. - Vi kan jo aldrig vide, om vi får brug for nye forsyninger – eller om der er andet, du kan være behjælpelig med, sagde han og havde allerede delvis tømt sit glas.
Det varede ikke længe før samtalen i biblioteket blev meget fri og afslappet, og det var ikke helt uventet den nye gæst, der var samtaleemnet.
- Det har du gjort godt Poulsen, sagde obersten, det ser da ud til, at hun har nogle lækre patter, har du nu også forberedt hende på Jens Gårdskarl? spurgte han og forsøgte at observere, hvordan Vivian reagerede på de faldende bemærkninger. Vivian så bare lidt forundret ud, og Poulsen slog fast, at tøsen ikke vidste noget. - Der skal sku da være nogle overraskelser, mente han, og så kunne han i øvrigt ikke forestille sig, at hans tøs skulle få problemer med at klare gårdskarlen. Det er jo først i morgen, det er lillejuleaften, så vi kan godt bruge hende lidt på forskud, erklærede Poulsen med et skævt grin over til tøsen.
- Hvis du mener det, så syntes jeg da godt, du skal lade os se lidt på hendes patter, sagde obersten, som fik samtykkende tilkendegivelser fra både oberstinden og stuepigen.
- Jamen så kunne det da være en god ide, hvis I to pigebørn giver os mandfolk lidt underholdning, få tøjet af tøsen, og gejl hende bare lidt op samtidig, sagde obersten… nu som en kommando, der ikke kunne misforstås. Så hev han en skuffe ud i den store lædersofa og frembragte nogle effekter, som både oberstinden og stuepigen kendte brugen af. Det var en slags læderhætte og halvmaske samt et par læderhåndjern, og inden Vivian overhovedet havde tænkt på, hvad hun skulle gøre, var kvinderne over hende. De fik hurtigt remedierne på plads, og Vivian fulgte bare med op at stå med overansigtet dækket og hænderne forsvarligt spændt sammen på ryggen.
Godt nok havde Vivian prøvet lidt af hvert indenfor det seksuelle, men direkte sex med andre kvinder, det kendte hun ikke til. Derfor var det da også med både gysen og ophidselse, hun lod sig føre med af oberstinden og stuepigen. Det at to andre kvinder skulle tage sig af hende, gav vibrationer lige ned i kussen, og det ophidsende hende også voldsomt, at obersten bare kunne forlange, hvad de to kvinder skulle gøre ved hende - og at hendes kæreste bare lod det ske.
- Vent lidt råbte obersten, vi skal lige have glassene fyldt op, kom bare lidt ekstra PCK i til tøsen.
Stuepigen forsvandt og kom hurtigt tilbage med nye forsyninger. Vivian tog villigt imod den spændende drinks, som stuepigen nu heller ikke holdt sig tilbage fra. Tilsyneladende havde PCKèren da også en eller anden virkning, for lige nu var Vivian rigtig meget ophidset.
- Sidder I godt, frække drenge, spurgte oberstinden, som nu holdt Vivian i et stramt greb, mens hun kørte den ene hånd over tøsens bryster uden på blusen.
- Det skal nok blive en god oplevelse for obersten, sagde oberstinden, mens hun fra bare at føle lidt på Vivians bryster, nu også begyndte at klemme og søge efter et svagt punkt i blusens halsudskæring. – Så drenge, nu skal I se patter, og så rev hun til og flænsede blusen ned foran, så Vivian kom til at stå med flået bluse og begge bryster fremme, for bh var der ingen af. Oberstinden trak laserne helt tilbage over de sammenbundne arme og puffede Vivian i ryggen, så hun måtte strutte ekstra med brysterne, der tydeligt bar præg af ophidselse. Hårde, stive vorter, som stuepigen slet ikke kunne lade være med at nappe i. Hun løftede dem op ved at tage godt fat i vorterne, og samtidig søgte hun at få dem til at svinge.
- Det må jeg sku sige, din tøs har ikke stået i bageste række, da der blev delt patter ud, konstaterede obersten, som havde taget sig endnu en god slurk af glasset. Skål! dette her skal vi fejre, tøsen skal også ha en sjat mere, sagde han - og det fik hun.
- Vi skal lige finde ud af, om tøsen har fulgt husordenen, sagde oberstinden, som samtidig ville undersøge, om Vivian – som det var foreskrevet alle kvindelige gæster – var uden trusser.
Den korte nederdel blev så hevet op, nu da stuepigen og oberstinden stod ganske tæt med Vivian mellem sig med front mod de to mandfolk i sofaen.
- Hvad fanden! Udbrød obersten med høj røst. Tøsen har jo hår på kussen som et pindsvin har pigge, det har du sku da alligevel aldrig tidligere budt os, sagde obersten - både overasket og tilsyneladende også lidt ekstra ophidset, fordi Poulsen altid havde præsenteret sine tøser med total nybarberede og glatte fisser.
Oberstinden var hurtig til at føle efter… og jo, hun fik fat i Vivians kraftige dusk og spurgte straks, hvad der dog var gået af Poulsen.
- Det skal jeg såmænd fortælle jer, jeg har bemærket at alle mine venner helst vil lege med tøsen, når hun har sine kussehår intakte, så derfor skal I også have den oplevelse, sagde Poulsen – og specielt henvendt til obersten: - ser det ikke liderligt ud med en god dusk?
- Jo, for helvede da, og jeg tror også at den dusk vil falde i gårdkarlens smag i morgen, når han skal have sin julegave. Kom her over med tøsen, jeg skal lige prøve at ruske hende i skægget, sagde han og greb fat i Vivians kussehår, da hun blev presset frem mod mændene.
- Lækkert, rigtig lækkert, spred benene tøs, sagde obersten og ragede rundt i Vivians nu let tilgængelige kusseåbning. Det er da vist noget tøsen kan bruge, hold da kæft, hvor hun er liderlig, sagde han og viste sine indsmurte fingre frem. I hast fik han åbnet sine bukser og trukket dem ned… og frem med hans meget opstemte pik. Så ville han have Vivian til at sætte sig, så hun kom til at ride på hans pik.
- Jaae, stønnede Vivian… så knep mig dog, sagde hun, mens hun bevægede sig op og ned i hurtigt tempo. Obersten havde sine hænder foran på Vivians bryster, og nu var de virkelig kommet i mandehænder. Obersten råbte om liderlige kællingepatter, mens han trak og vred i vorterne, og både oberstinden og stuepigen ville også være med. Lige før pikken gik på obersten, fik de to kvinder trukket Vivian af, slæbte hende ud på det ægte tæppe, hvor hun blev væltet omkuld på ryggen.
Nu kunne oberstinden godt indse, at det kunne være en fordel med en god dusk hår på kussen, når en tøs skulle makke ret. Hun hev nemlig solidt i Vivians behåring og råbte samtidig, at tøsen skulle skræve. Stuepigen havde taget fat i Vivians skamlæber og sørgede nu for frit syn op i den liderlige kanal, hvor ”knoppen” strittende frækt og provokerende frem.
Stuepigen havde tilsyneladende fået lidt rigeligt PCK, for hun gik helt amok, da hun lå der mellem Vivians lår og ruskede i pigens skamlæber. Hun kastede sig frem og stak sin tunge så langt op, som det nu lod sig gøre. Hun slikkede og bed, hun råbte sjofle ord og lod den frie hånd glide ned til Vivians bagindgang, som hun så gav en kærlig omgang.
Samtidig havde oberstinden ladet sin kusse glide ned over Vivians ansigt, og meget hurtigt mærkede hun Vivians tunge slubre løs i kusseindgangen. Det var første gang, Vivian overhovedet blev tvunget til at slikke en anden kvinde, men hun gjorde det meget gerne.
- Åh, hr. oberst, vil du ikke nok røvkneppe den liderlige luder mens jeg ser på det – ligesom den gang du kneppede den unge soldat i røven, ah jo, vil du ikke nok?… Så skal jeg tvære indgangen ind i tøsens egne kussesafter, så oberstens store pik kan komme op, sagde stuepigen og gjorde som lovet.
Vivian havde aldrig oplevet noget så frækt, ophidsende og både vidunderligt og gyseligt på én gang, og hun hylede af fryd, da obersten efter nogle forsøg endelig fik sin pik til at glide ubesværet op i hende. Stuepigen blev vildt betaget af sceneriet, og hun kunne ikke lade være med i sin ophidsede tilstand, at klaske løs på Vivians stramme balle med den ene hånd og ruske og klemme tøsens ledige fisse med den anden hånd. De to kvinder prøvede åbenbart på at overgå hinanden i støn og skrål, og pludselig satte oberstinden også ind med råb og hyl, mens hun tværede sin kusse ud ansigtet på Vivian. Så gik pikken på obersten, og da Poulsen ikke ville efterlade dette fantastiske øjeblik i utilfredsstillet tilstand, begyndte han bare at spille sin pik ud over de tre stønnende mennesker på gulvtæppet.

Fortsættes

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Vil du læse andre noveller af samme forfatter kan du finde dem HER

RETUR

Har du en fræk novelle eller julehistorie du vil have
med på siden så send den i en e-mail