BONUSNOVELLERNE

2007

23. December
Juletræssmæk 2 - af Chessvaffi

Har du ikke læst afsnit 1 kan du gøre det HER

Jeg traskede rundt i skoven, fældede små som store juletræer til forhippede købere, der flokkes rundt omkring træerne i granskoven. Det var søndag d. 23. december, lillejuleaftensdag, dagen før juleaften. Humøret var godt og snakken gik lystig mellem forventningsfulde juleglade mennesker i alle aldre. Der var faldet et tynd lag sne i nattens løb, der gjorde julestemningen noget lettere at indfange for os, der ikke havde små børn længere, der hele tiden kunne minde os om julens store betydning.
De kære små stakler, anede jo ikke det fjerneste om, at netop dette var dagen, hvor forbrugsfesten til årets julehandel kulminerede til nye uanede milliardhøjder. Dankortene ville være rødglødende og terminalerne ville være tæt på nervesammenbrud, over alle de pengetransaktioner automaterne skulle kapere i minuttet. Handelsstandsforeninger landet over, sad og savlede over deres omsætningsfremgang i kaffekopperne. Dersom da ellers, de fandt tid til denne loppebeskæftigelse i baglokalet, i totalforvirringen af gavepapir, sakse, sløjfer og ruller af flerfarvede gavebånd, der blev svunget faretruende rundt i luften, mellem andre sindsforvirrede kolleger, der i den grad allermest trængte til juleferie og bare fred. Inden de kunne begynde på næste fase af galskaben, når det groteske bytteorgie, startede i fuldt flor 3. juledag klokken ni.
Nej - juletræssalg tænkte jeg, det var sgu` lige sagen. Den slags handel var der kun fiduser og fordele ved. Lidt jyske dollars lige ned i foret. Ingen indpakningsbøvl, ingen garanti efter rendestenen og ingen påsætning af byttesedler. Når træet var nede i bagagerummet, oppe på taget eller ombord på traileren, var handlen afsluttet for stedse og kunne ikke på nogen måde omgøres. Skønherlig profession og så blev gøremålet effektueret ude i moderjords frie natur.
Jeg smilede over mig selv og min tankespind om juleræset. Idet samme væltede det træ, som jeg var i gang med at fælde. Sikkert formiddagens sidste ekspedition. Klokken nærmede sig hastig tolv. Erfaringsmæssigt vidste jeg, at der gerne blev en mindre pause lige over middag. Mens familien Danmark spiste middagsmad og mens unge som gamle derefter fik sig en velfortjent morfar på divanen.

På gårdspladsen ventede der dog en lille kvinde på mig, da jeg returnerede dertil.
”Hvad kan jeg så hjælpe dig med?” Spurgte jeg hjerteligt.
”Jeg er næstformand i en organisation der afholder en juletræsfest for småt bemidlede enlige mødre mellem jul og nytår.” Sagde hun befippet. Hun var sikkert midt i tyverne, radmager og så temmelig forsagt og mildt sagt røv kedelig ud.
"Og.” Svarede jeg noget overrasket.
”Vi er blevet lovet en juletræ herfra.” Fortsatte hun med sin forknytte stemme.
”Nåh ja det er der vist noget i.” Svarede jeg. Og huskede på den arrogante tandlæge, der havde besøgt mig for et par weekender siden. Vi havde haft noget af en seksuelt oplevelse sammen, hvor der var så meget gang i løjerne, at min gård næsten var brændt af, på grund af en tændt og glemt adventskrans i køkkenet. Jeg havde fortrængt oplevelsen, da jeg ud over mit almindelige arbejde, solgte juletræer i weekenderne, så mit arbejdsliv flød nærmest ud i ét for tiden. Jeg bad kvinden gå med mig i ud skoven, så hun kunne hjælpe til med, at bære det forholdsvise store træ med tilbage til gårdspladsen, når det var fældet. Hun var kørende i en lille skriggrøn Ford Ka observerede jeg forbløffet og der var heller ingen anhængertræk på, så jeg kunne ikke en gang låne hende min trailer.
”Det går altså ikke med et så stort træ i den bil.” Sagde jeg desillusioneret og kløede mig i nakken.
”Så må vi lægge den op ad skuret derovre. Så får jeg fat i et andet køretøj og kommer tilbage senere.” Svarede hun tørt.
”Det er bare i orden.” Konstaterede jeg og begyndte at gå over mod stuehuset. Hun kom trippende bagefter og da hun nåede op på siden af mig sagde hun.
”Angående betalingen.”
”Ja.” Mens jeg sikkert skævede mærkværdigt på hende. 
”Skal jeg gå med ind og ordne det nu.” Pustede hun med let rystende stemme. Jeg trykkede dørhåndtaget ned og trådte ind i baggangen. Hun fulgte lige i hælene på mig som en lille forskræmt skødehund.
”Mener du pengene.” Spurgte jeg hende uforstående. 
”Nej… du ved inde i soveværelset.” Svarede hun og blev total rød i hovedet.
”Undskyld – jeg forstår ikke hvad du taler om.” Bemærkede jeg og lignede et stort spørgsmålstegn.
”Formanden sagde jeg bare skulle betale med min krop – det var du indforstået med.” Forklarede hun og rødmede om muligt endnu mere.
”Nå ja – hvorfor ikke – du kan falde på knæ der henne foran vinduet, opad køkkenlågen. Så kan jeg holde øje med potentielle købere imens.” Sagde jeg og rystede på hovedet. Hvad fanden var det for en forening, de der drev. Hun måtte være én eller anden kvinde, der var fuld af penge, siden hun gjorde frivillig arbejde i den samme forening, som tandlægen. Jeg stillede mig med hænderne i bordpladen og kiggede ud af vinduet. Jeg havde ikke været velbeslået med kvinder den sidste stykke tid. Havde ikke fået udløsning, siden formanden for deres forening, havde været her sidst. Nu var det så næstformanden der ville lette mine nosser for naturalier. En gavmild forening, de der havde kørende, selv om jeg ikke hørte ind under kategorien enlig mor.
”Så kan du godt lyne ned og komme i gang med det blowjob.” Sagde jeg nedladende. Hun åbnede med rystende hænder min lynlås. Gravede rundt derinde med famlende hænder. Jeg fik ondt af hende og knappede mine bukser op og trak dem ned til knæerne.
”Så er der serveret, søster.” Bemærkede jeg. Jeg mærkede ikke det store sus, da hun mutters forsigtig lukkede munden om min halvstive pik. Det her ville aldrig komme til at fungere tænkte jeg.
”Rejs dig op. Læg dig i stedet op på bordet.” Sagde jeg stædigt. Jeg pillede stykke for stykke alt hendes tøj af hende. Jeg samlede hendes trøje som en pude og lagde den under hendes hoved. Hun lå på siden, bryster havde hun ikke noget af, så jeg spredte hendes ben og kiggede på hendes lille fisse. Hun lignede fandeme en mindreårig, der var blevet voksen, uden kroppen udviklingsmæssig var fulgt passende efter.
”Åben så munden.” Sagde jeg hårdt og pressede stille og roligt min pik indenfor hendes små læber. Jeg begyndt at støde hende i munden og pikken begyndte først nu at blive rigtigt stiv.
”Leg med dig selv.” Opfordrede jeg hende til. Men hun forsøgte blot at finde ind i mit tempo med munden. Jeg kørte stille en finger ind i hendes fisse. Tør var hun ikke, så situationen havde alligevel påvirket hende. Jeg øgede legen med fingeren i hendes skød. Hendes øjne ændrede sig, der kom meget mere liv i dem. Hun begyndte at ligge uroligt og ville selv overtage legen i sit skød.
”Fingrene væk – her er det mig der bestemmer. Du kan begynde at sutte pik, som en rigtig kvinde kan og skal, det er ingen sut eller en stykke vingummi du har i munden.” Sagde jeg fortrydeligt. Så tog fanden ved hende, hun begyndte nu rigtigt at sutte mig af. Smilerynkerne kunne heller ikke skjule omvæltningen, de afslørede alt. Hun havde forsøgt at fuppe mig og jeg var hoppet på den uden at blinke det mindste. Jeg tog fat i pandehåret på hende og trak hende af min pik. Jeg optimerede fingerens arbejde mellem hendes skamlæber. Hun lå med et frækt glimt i sine øjne nu, munden stod åben og hun stønnede let.
”Du snød mig din lille frække tæve.” Sagde jeg og smilede med lyd på.
”Hm.. men det lykkedes åh.. ikke åh…” Stønnede hun storsmilede.
”Hvor gammel er du.” Spurgte jeg.
”Åh.. jeg fylder 31 åh… åh.. åh.. til februar.” Stønnede hun og lukkede sine øjne.
”Og du rødmer stadig som én på sytten.” Fortsatte jeg, som om jeg afhørte hende.
”Ja og det åh.. virkede sgu` åh.. åh.. ikke sandt skovmand åh.. hver sød at øge åh… tempoet.” Stønnede hun nu højlydt. Jeg lod mine spillefingre give hende den orgasme, som hun så inderlig ønskede, men måske helt ikke havde fortjent. Da hun var færdig med at sunde sig over sin orgasme. Tog jeg fat i nakkehårene på hende, og pressede beslutsomt min pik ind i hendes lille tøsemund. Så begyndte jeg at mundkneppe hende bestemt mellem læberne. Jeg holdt hende fast i et skruestik og pumpede løs mellem hendes stramme læber. Hun fandt ind i rytmen og kørte samarbejdsvilligt med sit hoved, som om hun kunne lide at blive brugt konsekvent. Da jeg var ved at komme, trak jeg pikken ud af hendes mund.
”Så må du godt lege med dig selv.” Erklærede jeg opstemt. Jeg ville have det frække glimt tryllet frem i hendes ansigt igen. Hun begravede sin ene hånd i fissen og begyndte rutineret at tilfredsstille sig selv. Jeg begyndte at spille pik ud over hendes ansigt, da det tøjteløse glimt atter gled ind over hendes ansigtstræk.
”Åben så munden.” Stønnede jeg. Jeg holdt stadig fat i hendes manke og styrede hendes hoved hen lige foran min pik, der snart var klar til at eksplodere. Hun kunne lide behandlingen, det var tydeligt. Hun begyndte at stønne temmelig højt og jeg kunne ikke holde mig ret meget længere. Og pikken sprøjtede med ét en lang ladning af sperm ud over hendes ansigt. Det ramte hende i håret, på næsen, udover det ene øje og ned i hendes mund. Jeg tømte mig fuldstændigt, mens hun hylede sin anden orgasme ud fra den lille kvindekrop. Jeg gled ind i hendes mund og hun suttede min pik ren, mens hun ublufærdigt kiggede mig lige i øjnene. Hun rødmede, men ikke fordi hun var genert, men fordi hun ikke kunne lade være med det.
”Er i svingerpiger, dig og din veninde, siden i er så vilde med sex.”
”Vi væddede 5000,- kr. om jeg kunne nedlægge dig.”
llykke med det. Dem har du så vundet nu. Selv om det i grunden var mig der nedlagde dig – på køkkenbordet.”
”Næh..”
”Nå… Hvorfor dog ikke det.”
”Fordi du hverken kneppede eller smækkede mig.”
”Nej jeg… øh..”
”Du behøves ikke at undskylde noget som helst. Jeg kunne sagtens se på dig, at min krop ikke tændte dig synderligt meget. Strygebræt, lille – pige – fisse og afpillet røv, det er ikke lige dig. Min mand er vild med den sammensætning. Du er ikke – fair nok. Men min mund var okay – lød det til.” Erklærede hun leende og begyndte at samle sit tøj sammen.
”Du trænger til et bad.” Sagde jeg, mens jeg kiggede på hendes ansigt, der var smurt ind i min sperm ud over det hele.
”Ja – tak. Det ville da være rart.” Svarede hun. Jeg viste hende vej til badeværelset og fandt et par håndklæder til hende.
Jeg klædte mig på igen. Udenfor var det begyndt at regne. Det tegnede ikke godt for eftermiddagssalget af juletræer. Men himlen var virkeligt blevet buldermørkt, så det tydede ikke på, at regnen lige havde tænkt sig at stoppe. Jeg gik tilbage til badeværelset. Blev enig med mig selv om, at jeg lige så godt kunne udnytte den lille kvinde noget mere, når hun nu alligevel var her og stillede sit krop til rådighed. Jeg var mere trængende og havde lige pludselig også tid til noget frækt på lagnet.
Jeg hev forhænget til side og kiggede på den lille kvindekrop, der var sæbet ind og fuld af hvidt skum. Hun blev forskrækket over det voldsomme ryk i forhænget.
”Gør dig rent analt.” Sagde jeg afgjort og holdt hendes blik fast med mit eget. Hun reagerede ikke først, men nikkede så som accept.
Jeg gik tilbage til køkkenet og skævede ud af vinduet, regnen den silede bare ned. Det var ikke vejr at lukke en hund ud i. Jeg stod lidt og betragtede regnvejret, inden jeg gik tilbage til hende. Hun var ved at tørre sig. Jeg løftede hende op og bar hende ind i soveværelset. Hun slog benene omring mig og kyssede mig inderligt.
”Min stærke skovtrold.” Kvidrede hun kælent. Jeg satte hende på sengekanten, åbnede atter mine bukser og lukkede en halvstiv pik ud i det fri. Hun var ikke sent til at lukke sin tøsemund omkring pikhovedet. Pikken voksede stille ved hendes berøringer og var snart stor og parat til nye eventyr. Jeg puffede hende bagover. Hev hende så tilbage mod mig med hendes ben placeret op over skuldrene. Jeg begravede mit hoved i hendes skød, slikkede hendes lille fisse begærligt og skubbede en finger op i hende også. Da den var godt sovset til af hendes safter, pressede jeg den op i hendes anus. Hun havde svært ved at lægge stille med den vilde aktivitet i hendes nederste huller. Jeg faldt på knæ foran hende og skubbede en finger mere op i hendes anus. Hendes fisse glinsede af liderlighed og hun prustede af begær. Jeg trak fingrene ud spyttede ned i hendes anus, inden jeg masede min store pik ind i hendes lille stramme røv.
”For satan hvor er du da stram – din lille vildkat.” Stønnede jeg. Jeg løftede hende op fra sengen, så pikken kom helt i bund i hende. Jeg greb fat i hendes små baller og begyndte stående, at røvpulle hende som et afsindigt handyr. Hun hjalp selv til med at bevare en rytme, der var hel fantastisk og utrolig pirrende. Hun skreg af glæde da hendes røv rystede en orgasme af sig. Jeg troede hun ville flække af den forholdsvisse hårde udblokning, så jeg løftede hende af min pik, som var hun en slatten Lolitadukke, der trængte til tømning. Hun rystede over hele kroppen af den voldsomme ridetur, men hun var alligevel fattet nok til at lade sig sænke ned over pikken med sin fisse. Så kneppede jeg alligevel hendes lille pige fisse. Der var mere plads i hendes fisse, til dels fordi hendes fisse var velsmurt af hendes sejlende safter. Jeg jog min pik energisk ud og ind af hendes lille fisse og hun kom igen i en ligeså vanvittig orgasme, som hun havde gjort i hendes bagerste hul. Hun lagde armen om min hals og pustede ud, mens hun sagde.
”Jeg kan ikke holde til mere. Din pik er enorm stor i sammenligning, med mine små pige huller. Jeg vil sutte dig til udløsning skovmand.” Jeg tungekyssede hende og vi væltede ned i sengen.
”Nej… jeg vil kneppe dig – du har stadig et disponibelt hul.” Sagde jeg og hævede mig op i armene. Hun gloede åndsfraværende på mig.
”Tag et par hovedpuder og læg dig ind under mig. Din mund tilhører mig.” Fortsatte jeg. Hun forstod nu hvad jeg mente og fangede et par hovedpuder og lagde sig villigt ind under mig.
”Luk så munden op og tag dine hænder om på mine baller.” Instruerede jeg hende videre.
Hun åbnede munden og jeg gled ind i hendes mund. Jeg stødte i et jævnt tempo, mens jeg kiggede på hendes øjne. Men de var hermetisk lukket.
”Se på mig tøs.” Stønnede jeg krævende. Hun skubbede sit hoved så langt bagover som hun kunne, så hun kunne se mig direkte i øjnene. Det gjorde også samtidigt at jeg gled længere ind i hendes mundtøj. Jeg var endnu ikke helt inde, men det skulle nok komme. Jeg bevarede det jævne tempo og kiggede på hendes frække øjne imens. Hun slappede mere og mere af i kæbemuskulaturen og jeg indtog efterhånden hendes mund, med hele længden af min pik. Hendes lille mund var spændt ud til bristepunktet nu, da jeg endelig nåede helt ned i halsen på hende. Jeg nød synet af hendes underdanighed og bevarede tålmodigt samme kneppetempo. Havde ingen hastværk, selv om det begyndte at rumstere akut af eksplosionstrang i nosse regionerne. Jeg fastholdt hendes tøse blik og hun slap heller ikke mit, da jeg endnu en gang højtråbende sprøjtelakerede hendes hals, for anden gang denne dag.
Hun hostede da jeg trak mig ud af hendes udspilede mund, men det forhindrede hende ikke i at sutte pikken ren. Hun smilede storsindet, da hun var færdig. Hun takkede mig ligefrem for den træningsrunde, som hun lige havde modtaget i alle sine tre huller. Ny inspiration til ægtemanden kaldte hun det.

Juletræet udenfor var glemt for en stund.

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Vil du læse andre noveller af samme forfatter kan du finde dem HER

RETUR

Har du en fræk novelle eller julehistorie du vil have
med på siden så send den i en e-mail