BONUSNOVELLERNE

2007

24. December
Højt fra træets grønne top - Jens K.

Det var trist at opleve, hvordan Jacob blev mere og mere indesluttet og ligefrem sær. Han havde ellers altid været foran, når der skulle festes igennem, det var altid ham der tog friske initiativer, og det var da også ham, kvinderne gerne ville være i nærheden af. På det seneste var det imidlertid gået tilbage med både humør og initiativ, og Poul og Irene som nok var hans nærmeste og bedste venner, talte tit om, hvad der dog kunne være sket med ham. Poul havde også et par gange kikket indenfor og de havde da også hygget sig over en øl eller to, men der manglede alligevel et eller andet.
- Hvorfor fanden finder du dig ikke et kvindemenneske, havde Poul foreslået. Du trænger nok alligevel til noget ”på den dumme”, den slags kan godt kvikke op, fastslog Poul.
- Jeg ved det godt, men helt ærligt, så er der alt for mange kvindfolk, som ikke helt forstår den slags. Det er sku da noget helt andet med dig som jo har Irene, og jeg er sikker på, at hun lige ved, hvad en mand ønsker sig, sagde Jacob.
Den næste øl blev ”fortyndet” med en dram brændevin, og da der altid havde været et åbenhjertigt forhold de to imellem, kom snakken mere og mere direkte ind på kvindfolk og sex.
- Jeg kan sku da godt betro dig, at jeg af og til fantaserer lidt om Irene, betroede Jacob sin fortrolige ven.
- Jo, men det er der vel heller ikke noget galt i, bare det ikke er ondsindet fantasi.
- Det er vel et spørgsmål om temperament, svarede Jacob, men jeg må da indrømme at jeg mange gange har haft forestillinger om hendes fyldige barm, men det er vel ikke ondsindet?
- Nej, nej da. Du har sikkert forestillet dig noget ganske dejligt, hvis jeg kender dig ret, og jeg kan da også godt betro dig, at der sidder nogle ganske dejlige patter på hende. Hun kan blive så ganske ophidset, hvis de blive brugt på den rigtige måde, var Pouls temmelig åbne udmelding..
Denne bemærkning overraskede Jacob. Nok havde de to altid talt lige ud om tingene, men at Poul nu var i gang med at beskrive hans kones attributter og sex-lyst, havde han dog ikke tidligere været ude for.
- Hvad fantaserer du om, når det er Irenes patter du tænker på? var så Pouls meget direkte spørgsmål.
- Hør, vi må sku da ha en dram mere, svarede Jacob og skænkede op… jo, når du nu spørger så direkte, så må jeg også være ærlig og sige, at jeg tænker meget frække tanker – og det ender altid med, at jeg spiller pik i forbindelse med mine fantasier.
- Og hvad går dine frække tanker så ud på?
- Njae… det er nok alligevel for frækt, til at jeg tør afsløre det, men det er vel heller ikke så vigtigt.
- Jo, for helvede, jeg sidder jo her og bliver dejlig liderlig, fordi du fortæller mig, at du tit tænke frække tanker om min kone, så derfor vil jeg da også godt kende disse fantasier lidt nærmere.
Jacob skænkede endnu en dram op, sagde skål og tog en dyb indånding… ja, men så, hvis du gerne vil høre det, så er det i orden, men lov mig, at du ikke bliver vred på mig, når du hører hvad mine fantasier går ud på..
- Alt hvad vi to taler om, bliver mellem os, så hold dig endelig ikke tilbage, svarede Poul og rettede sig lidt op, fordi den strammede lidt dernede i skridtet.
- Det begyndte ved gadefesten i sommer, sagde Jacob så lidt forsigtigt. Irene havde en tynd bluse på, og hendes BH var også lidt gennemsigtig. Så kom jeg til at se hende i en hel vidunderlig position, sikkert helt ubevidst. Men hun havde altså begge sine arme støttende bag ude på bordpladen ved baren og kom derved til at skyde brysterne godt frem. Jeg ved sku ikke – jeg har aldrig haft den slags tanker, men pludselig forestillede jeg mig Irene med bagbundne arme, stå der forsvarsløs til brug, så jeg frit kunne gå over foran hende og bare åbne hendes bluse og hive hendes store flotte patter frem. Jeg fantaserede om hvordan jeg gramsede på hende, slikkede og nappede hendes vorter, og det var helt galt da jeg kom hjem og igen og igen kunne se denne velskabte kvinde foran mig til fri afbenyttelse… og det var altså ikke kun patterne der gav mig vilde fantasier, sagde Jacob.
Poul og Jacob fik en lang snak om Irene, og selvom der da også gik lidt fuldemandssnak i samtalen, så blev det seriøse og alvorlige dog fastholdt med stor fortrolighed.
Poul lod skinne igennem, at han og Irene af og til eksperimenterede med sex-lege som ikke var så fjerne fra Jacobs fantasier, og Irene blev meget ophidset af lege, hvor der indgik tvang, lettere s/m og ydmygelse. Det endte faktisk med, at Poul tilbød at ”lægge lidt madding ud” for Irene, så Jacob måske kunne få sine fantasier til at blive til virkelighed. Selv kunne Poul godt tænke sig at få hjælp af Jacob til en udnyttelse af sin kone.
Besøget hos Jacob kunne Poul ikke rigtig skubbe fra sig, og han fortalte da også Irene om besøget – dog ikke alt, men han lod antyde, at Jacob var lidt ensom, at han nok havde behov for lidt selskabelighed. Han trænger sku nok til en rigtig fræk gang sex, sagde Poul nærmest som en henkastet bemærkning.

Så en aften, da Irene og Poul var helt oppe under skyerne, kom Poul med en bemærkning om, at dette her helt sikkert ville være noget for Jacob.
- Er du gal mand, du mener da ikke?
- Jo, hvorfor ikke, jeg ville ikke have noget imod at få lidt hjælp til at gi dig, hvad du trænger til, sagde Poul, og han blev faktisk overrasket over, at Irene ikke var afvisende.
- Du tror da ikke, at Jacob vil være med til ”den slags”, sagde Irene med henvisning til deres ofte lidt avancerede lege – og i aften hvor Poul og Irene havde leget lidt med en ”voldtægt”.
- Du ved godt, man skal være gode ved andre mennesker her i juletiden, vi kunne jo invitere Jacob til at holde juleaften hos os, vi er jo alligevel alene.
Det var tydeligt, at tanken ikke var helt så fjern for Irene. Det ophidsede hende faktisk ganske voldsomt at forestille sig Jacob som medhjælper, men hvad ville han mon tænke, hvis han fik nys om Irene og Pouls perverse interesser?
Det korte og lange blev dog, at Jacob fik invitation til juleaften, og han tog med glæde imod tilbudet – med gode tanker på sin og Pouls åbenhjertige snak om Irene. Jacob havde lige siden spillet pik hver eneste aften, når han var kommet i seng, og hans fantasier om at være seksuelt sammen med Irene og Poul blevet dristigere og dristigere. Ikke siden han var en lille dreng havde han glædet sig så meget til juleaften, som netop i år, og det var svært for ham at holde lidt igen de sidste dage før den store dag.

Der var lagt op til rigtig julehygge fra starten. Irene havde travlt i køkkenet, der duftede naturligvis af andesteg og rødkål, mens Poul og Jacob sad i stuen og nippede til et glas rødvin. Af og til stak de lige hovedet ud til Irene for at skåle med hende og spørge om der var noget, de kunne hjælpe med. Det var der ikke – endnu, understregede hun, og så kunne de jo forstå det som de ville.
Efter andestegen var der også ris a la mande, og Irene sagde, at den der fik mandlen og ville få et kys af hende. Hun havde i øvrigt – ligesom ved gadefesten en tynd bluse og en næsten gennemsigtig BH på, og Jacob fornemmede, at hun af og til helt bevidst stillede sig i ønskepositioner, men det var måske bare fantasierne der tog over.
Middagen blev indtaget under megen snak, og det var helt utrolig som Jacob igen lignede den gode gamle Jacob.
Irene havde – snu som hun var - placeret en mandel i alle tre portioner ris a la mande, og den hun selv fik, tyggede hun bare uden bemærkninger. Mandelgaven til de to mænd ville hun først aflevere, når der var ryddet op.
Det gik stærkt med at få taget af bordet, stillet i opvaskermaskinen osv. Der blev også dækket op til kaffe, og der kom cognac på bordet, naturligvis også julegodter, selvom Jacob antydede noget om, at det da var nok med en enkelt godte. Mandelgaven blev også uddelt, og det foregik med rimelig grundighed. Juletræet var ikke særlig stort, men der var dog 12 levende lys på, og fra toppen strålede en elektrisk stjerne. Irene delte sanghæfter ud, og der var påbud om mindst at synge ”Højt fra træets grønne top”, så det gjorde man. Da de tre så satte sig i sofaen, med ”godten” i midten, blev der pludselig lang tavshed, men Poul søgte så at ”låste” op for den sammenkørte udvikling, da han spurgte Jacob, hvad han mente om Irenes bluse og BH.
- Jo, de passer da rigtig fint til en ”godte”, som ikke behøver at blive pakket ret meget ind, sagde Jacob med en sløret stemme og med stirrende blik på de delvis udstillede lækkerier. Irene havde nemlig lagt sine arme bag om skulderne på de to mandfolk, og derved havde hun bragt sig selv lidt i fikseret hjælpeløshed. Det betød også, at hendes bryster struttede godt frem, og helt hypnotiseret stirrede Jacob på Irenes bryster som tydeligt blev afsløret gennem det tynde tøj. Desuden var blusen knappet mere op end tækkeligt var, og Jacob mærkede nu virkelig pikken vokse og stramme.
- Du kunne sikkert godt tænke dig lidt mindre indpakning – ku du ik? sagde Poul, og så var begyndte han at pille lidt ved de uåbnede knapper, og selvom Irene forsøgte at få sine arme gjort frie, så sagde hun alligevel med svag, kælen stemme, at de godt måtte, men kun fordi det var juleaften.
Den imødekommenhed skulle kun siges én gang, Poul knappede op med Jacob som ivrig tilskuer, og så sad Irene hurtigt med blusen trukket tilbage og den tynde halvskåls BH som eneste klædningsstykke til at sløre hendes flotte bryster.
- Du skal hive hendes patter frem, sagde Poul med ophidset stemme, bare frem med dem og gør ved dem, hvad du har drømt om og spillet pik til, fortsatte han. Poul kunne dog ikke kun overlade det til Jacob, Han ville også selv være med og fik trukket ned i den ene halvskål så brystet vippede frem – og så tog han fat i brystvorten og trak…
Snart sad Irene med begge bryster fremme, og Jacob bedyrede, at de var de bedste julegodter han nogensinde have oplevet. – Bare bid hende i patterne, sagde Poul, og mens Jacob slikkede og bed i de hårde vorter, kyssede Poul sin kone på halsen, op mod ansigtet, bed hende i øreflippen og hviskede Irene i øret, at han også havde betroet Jacob hvor frække de kunne blive, når de legede.
- Har du også fortalt, at jeg ikke har noget imod at få smæk – på kussen? sagde Irene, nu tydeligvis meget ophidset, og så føjede hun til, at de godt måtte være rigtig frække ved hende – men kun fordi det er juleaften, fastslog hun dog, samtidig med at hun kom fri for at rejse sig op. Hun tog bluse og BH helt af, så hun nu stod med sin nøgne overkrop, meget fristende, meget ophidset og fræk. Så tog hun sin brysteholder og kastede den op på den elektriske julestjerne i toppen af juletræet, hvor de fleste lys efterhånden var brændt ned. – Nu kan vi da rigtig sige, at juleglansen stråler højt fra træets grønne top, sagde Irene samtidig med at hun løftede sine bryster frem mod de to mandfolk, - og skulle I så ikke se at komme af tøjet, så også jeg kan få noget at kikke på, sagde hun.
Det varede ikke længe før de to mænd vimsede rundt med deres stive pikke. Både Poul og Jacob gned deres ”spyd” mod Irene, som indtil videre kun var topløs.
- Du slipper altså ikke med bare at lade os tage os af dine patter. Nu skal Jacob sku da også se og følge, hvordan en liderlig kusse har det en juleaften, sagde han og begyndte at tage op under Irenes nederdel for at få fat i trusserne – og så af med dem – og op til julestjernen og brysteholderen. Så blev Irene igen hevet ned på sofaen, liggende på ryggen og nederdelen trukket op.
- Så er kussen din, sagde Poul henvendt til Jacob. Han lå ind over hendes overkrop, så Jacob have fri adgang til den nedre del. – skræv! beordrede Poul og trak Irenes ben grundigt fra hinanden, så hendes kusse trods den lidt dæmpende belysning i stuen, nu alligevel var til fri beskuelse. Poul trak også sin kones skamlæber til side og konstaterede straks, at hun svømmede af liderlighed.
- Bare tag på den, føl selv efter hvor liderlig kællingen er, bare brug hende som jeg fortalte dig, jeg gør, når vi er rigtig frække, opfordrede han Jacob, og nu skulle der ingen overtalelser til. Han tog simpelthen godt fat i kussedusken og ruskede, så stak han et par fingre op i kussehullet og begyndte at fingerkneppe hende, samtidig med at han nev i kussens kanter og skamlæber og daskede med flad hånd på den åbne fisse..
Dertil kom, at han gik helt amok med frække bemærkninger om Irene og hendes kusse, og det var lige netop hvad der fik hende helt op på mærkerne. Så kastede han sig frem i det dampende skød og begyndte at slikke, sutte og bide. Han tungekneppede Irene, så hun var meget tæt på orgasmen, og hun begyndte at råbe på pik, pik, pik! – og det fik hun.
Mens Jacob borede sin pik op i den hungrende kanal, tværede Poul sin pik rundt i sin kones ansigt og demonstrerede samtidig overfor Jacob, at kællingen var helt vild med at få ”mishandlet” sine patter med både niv og smæk.
Nu var det bare alt for meget. Jacob kom i et brøl samtidig med at Irene hylende kastede sig fra side til side, og det blev endnu værre, da Poul med kun en lille berøring af sin pik, fik den til at sprøjte ud over sin kone patter. Nogle store klatter ramte også Jacob, som med pikken i bund i Irenes kusse havde rettet sig op for at nyde Pouls frække ”voldtægt” af sin kones ansigt og bryster.

 Jens K.

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Vil du læse andre noveller af samme forfatter kan du finde dem HER

Dette var så den sidste af årets bonusnoveller på Juleerotik. Jeg vil hermed gerne sige tusind tak til:
Chessvaffi, Busse, Mizze Munther, Warlock, Merlin, Anni Mela, Jens K., Bent Habe, Pijay, og Flensborg tøs, der står bag månedens frække noveller. 

Jeg håber at du vil lægge en besked i deres gæstebog som tak for deres indsats.

RETUR

Har du en fræk novelle eller julehistorie du vil have
med på siden så send den i en e-mail