En julefrokost - af Mr. De Bond
2003

En sen aften havde vi væddet, og hun havde tabt. Det var ikke blot julefrokosten hun havde tabt, men også retten til at sige nej til de forslag jeg nu måtte komme med!

Jeg havde mange ting i tankerne da jeg indgik væddemålet, vel vidende at det også kunne være mig der tabte, - men nu var det mig der vandt!

Jeg havde en hel del forberedelser, for jeg havde lagt en plan for det meste af den eftermiddag og aften. - Og så skulle der være nogle indbyggede overraskelser for hende.

Jeg havde i længere tid kigget mig omkring efter noget af det helt pikante undertøj, nu skulle det bare købes. Det var en ganske rar fornøjelse i sig selv, ikke mindst når man sådan verbalt leger lidt med ekspeditricen, om det nu også har den virkning på en kvindekrop som man nu er gået efter, - det var lige før jeg fik hende overtalt til at prøve tingene så jeg kunne se det i virkeligheden. Jeg kom derfra med en BH der ikke kunne skjule brystvorterne, en hofteholder der ikke  skjulte noget, kun indrammede og de mindste G - strengs trusser jeg havde set, samt et par strømper, der passede både i farve kvalitet til resten. Man skulle have råd til at gøre den slags ting noget oftere.

Næste indkøb var  alt legetøjet. Vi havde talt lidt om det, men nu skulle det være, og så for fuld udblæsning. På listen var en gummi dildo af naturlig omfang, et massage apparat og som rosinen i pølseenden, hvis jeg må bruge det udtryk, en anus-plug med indbygget vibrator. Det havde selvfølgelig været helt suverænt om man kunne have fået en sådan med fjernbetjening, men det kan man ikke lige her og nu!

Så var der bare tilbage at få det rigtige værelse på hotellet og få bestilt bord det rigtige sted til selve frokosten.

Vi havde aftalt at mødes hos mig, og så køre videre i en bil, det var det mest praktiske, og så havde det den fordel for mig at jeg kunne begynde at lægge op til eftermiddagen og aftenen stille og roligt.

Medbringende hver sin lille weekend kuffert tog vi en taxa til hotellet. Hun  skulle bare vide hvad der var i min kuffert.

Da vi havde lukket døren efter os til hotelværelset, fik hun ordre på at strippe. Nej kunne hun jo ikke sige, for det var jo en del af væddemålet.  Det var unægteligt svært at holde fingrene fra hende som hun blev mere og mere nøgen, men det skulle gå i det tempo jeg på forhånd havde udspekuleret!  Det blev ikke mindre svært at holde fingrene fra hende da jeg fik jordens største knus da hun så de pikanterier jeg havde gemt i kufferten til hende.

Det var lige så stor en nydelse at se hende klæde sig på som det var at se hende strippe. At dømme efter farven i hendes kinder, så nød hun også situationen. Jeg  havde været heldig, det hele passede perfekt. Da hun trak kjolen over hovedet, så lignede hun sig selv, men der var alligevel et eller andet der var anderledes, - måske var det den mere nøgne fornemmelse de nye pikanterier gav hende!

Det var  med fuldt overlæg at jeg havde valgt at vi skulle indtage frokosten et andet sted end på hotellet, bare det at skulle ud i byen, med det lidt inden under kjolen, havde sin virkning på hende. Rouge på kinderne var der ikke brug for!

Jeg havde selvfølgelig bestilt bord til os, og det hele forløb som  det skulle, indtil vi var lidt over midten af måltidet, så bad jeg hende om at gå ud på toilettet og tage trusserne af og komme tilbage og give mig dem i lommen.

Det var ikke bare snapsene til sildemadderne der havde farvet hendes kinder, da hun kom tilbage fra toiletterne,  jeg havde på fornemmelsen at hun følte sig ganske nøgen og at alle kunne se, at hun ikke havde trusser på.  -  Det var lige netop det, jeg ville opnå!

Kun et par små skjulte bemærkninger under resten af frokosten hentydede til hendes nøgne underliv. 

Kaffen og cognacen blev serveret i baren, hvor der også var dans, ganske rart at kunne røre sig en smule oven på “ædegildet”, og så var der jo lige det at det gav mulighed for at gøre hende opmærksom på at hun kun havde hofteholder på, ved bare at lade en hånd følge hofteholderens stropper fra strømpekant til selve hofteholderen. - Det havde sin virkning på hende, ind imellem var jeg lige ved at kigge efter på gulvet om hun dryppede, hun var som gelé i mine arme, det var lykkedes mig at få overtaget, eller rettere hun overlod sig helt og fuldt til mine luner!

Vel tilbage på hotellet, gik vi direkte i baren, for at få en longdrink, snakke og danse lidt mere. Jeg var lidt mere direkte i vores samtale, men undlod at fortælle, hvad der yderligere skulle ske. Men et var sikkert, hun var mere end tændt!

Da vi forlod baren for at gå til værelset hængte jeg hendes frakke løst over skuldrene på hende. Medens vi ventede på elevatoren, kyssede jeg hende, samtidig med at jeg førte begge arme om på ryggen af hende og snap, så klikkede håndjernene. Hun stivnede lidt men slappede så af. På vejen op i elevatoren fik hun et dybt tungekys, efterfulgt af at jeg gav hende bind for øjnene. Hun sagde ikke noget, men jeg kunne mærke, hvordan hun nærmest sitrede af spænding. Vel oppe, og efter at have sikret mig at der ikke var nogen på gangen, løftede jeg op i hendes kjole foran så man kunne se hele herligheden, sådan blev hun ført hen til døren til værelset. Inden jeg stak nøglen i låsen, stak jeg prøvende min hånd ind imellem hendes ben, - jo hun var drivende.

Inden for døren befriede jeg hende for frakken, og trak kjolen op over hovedet på hende, lidt akavet, for hun havde stadig håndjernene på. 

Jeg åbnede håndjernene og trak kjolen helt af hende og låste så håndjernene igen, men denne gang foran. Det ville have været perfekt med en krog i loftet, men hotelværelser med den slags udstyr er svære at finde!

Dørhåndtaget måtte holde for, sammen med et stykke snor, ja så stod hun smukt foroverbøjet med måsen lige bagud.  Åben og glinsende var hun og smukt indrammet af hofteholderen. Jeg kunne ikke lade være med at kæle for hende, først det bare stykke lår over strømpekanten, så hele måsen helt ud til indramningen, og så ganske blidt på begge ydersider af hendes skamlæber. Det var helt bevist at jeg kælede drillende, jeg kan ikke sige at jeg tændte hende, for det var hun, men jeg bragte mere ved til bålet. Hendes åndedræt lod mig ikke i tvivl.

Jeg tog mig sammen og kælede for resten af hende, især brystvorterne fik en kærlig omgang, - hun kunne ikke stå stille, hun forsøgte hele tiden at være i nærkontakt med min  krop.  Hun var virkelig tændt.

Det var tid at finde legetøjet frem. Det var lidt af et massage apparat jeg havde fået fat i, blødt og tilpas struktureret udvendig til at det også kunne bruges som dildo, og det var i den funktion det kom i funktion i første omgang. Der var ingen problemer med at trænge ind i hendes grotte, jeg gjorde med fuldt overlæg ganske langsomt, og i første omgang kun 3 cm ind, hun stødte bagud for at jeg skulle trænge dybere ind men nej, jeg drillede hende med de kun tre første cm. Ganske langsomt ud og ind, hun stønnede og tiggede mig om at gøre noget ved, så jeg kvitterede med at tage  det helt ud og lege med det på spidsen af kilderen, stadig med helt langsomme bevægelser. Nu skal man jo heller ikke overdrive, så jeg skiftede igen til grotten, og denne gang lod jeg det trænge helt ind, samtidig med at jeg masserede hendes klitoris. Hun åndede tungt, og hele kroppen fortalte at hun var på vej mod skyerne, så jeg fandt at det var på tide at åbne for det bagerste hul.

Jeg lagde ud med en finger dyppet godt og grundigt i hendes egne safter, der var ikke megen modstand at spore, selv om det var første gang, og hun reagerede absolut positivt, med en stønnen, der helt fulgte mine bevægelser. Det var tid til at tage but - pluggen, væde den i hendes safter, og dem var der rigelig af, de var på vej ned ad lårene på hende, og så ganske bestemt med blide til stadighed dybere bevægelser gled pluggen ind i hende, under hendes dybe suk. Massage apparatet var stadig bagravet i hendes skede. Med pluggen helt inde  var det tid at lege med massage apparatet igen, men denne gang startede jeg vibratoren, på helt langsomme omdrejninger. Med helt rolige bevægelser legede jeg med både G - punkt, pluggen indefra, samtidig med at jeg kørte frem og tilbage, og så var der lige kilderen den fik en tur af den anden hånd. Det holdt hun ikke til, hun var nødt til at overgive sig, hun begyndte at ryste over hele kroppen, masede kussen mod mine hænder og var alt andet end lydløs. Da hun kom var det så benene eksede under hende, så det var heldigt at jeg havde den ene hånd unde maven på hende. Jeg slukkede for vibratoren, men lod det blive siddende i skeden, indtil hun var kommet lidt til sig selv.

Det var tid til at nyde et glas champagne, og befri hende fra bindet for øjnene og håndjernene, men pluggen lod jeg blive siddende. 

Jeg skal ellers love for at hun havde fået farve i kinderne og at øjnene tindrede af hengivenhed, og hun blev ganske opmærksom på pluggen da hun satte sig ned. Det var med fuldt overlæg at jeg havde ladet den blive i, aftenen var jo ikke gået endnu. Hun var en smule hektisk i sin tale medens vi sad og nød champagnen, men hun var jo også blevet kørt igennem en situation hun ikke havde prøvet før. Medens jeg skænkede op for os igen, fortalte hun mig at det næsten havde virket uvirkeligt på hende, at hun ikke ville være i stand til at sige hvad der var sket hvornår og hvordan. Det havde været en oplevelse af de specielle for hende. 

Nu var aftenen jo ikke slut, og der var en grund til at jeg havde ladet hende beholde pluggen i, jeg tror hun havde sine anelser.

Jeg begyndte at kæle for hende, ganske blidt, samtidig med at jeg løsnede først Bh'en og siden resten af hendes diminutive påklædning. Det blev til kys både her og der og hun gik i gang med at tage tøjet af mig. 

Hun kunne ikke lade være med at tage den i munden, men den var jo også klar til det efter det “vi sammen” havde oplevet, det havde været en prøvelse at holde sig på måtten.

Hun suttede den til sig, som om det var hendes private ejendom, det var skønt, men jeg havde en lidt anden afslutning i tankerne.

Jeg førte hende op til dobbeltsengen, værelset var sådan indrettet at sengen stod en etage oppe.  Jeg kælede lidt for hende da vi lå i sengen, og så bad jeg hende lægge sig på knæ, og med hænderne ved knæene. Jeg havde gemt lidt snor under hovedpuden, og med dem bandt jeg hendes håndled til knæene. Hun var et smukt syn som hun lå der med måsen lige i vejret stadig med pluggen i numsen. Jeg spredte hendes knæ, så hun passede mig i højden og så foretog jeg det første angreb på hendes kusse. Ikke så megen forberedelse, den var drivende våd. Jeg stødte helt i bund og kunne mærke hvordan pluggen også bevægede sig. Hun stønnede dybt og så synes jeg at det var tid til den rigtige varer i det bagerste hul, så jeg trak pluggen ud af hende, drillede lidt og så pressede jeg pikken ind .

Hun havde jo selv gjort mig våd, så der var kun et dybt suk som svar på min indtrængen.

Kors hvor var hun dejlig snæver og jeg kunne mærke hvordan hele underlivet var med i det der foregik. Med alt hvad der var gået forud, var det ikke længe jeg kunne holde til at tage hendes bagerste “jomfrudom” , men det var som at få trukket hele centralnervesystemet ud gennem pikken, - spørg mig ikke om hvor lang tid det tog, det var bare helt skønt. Jeg fandt mig selv hængende over hendes dejlige ryg, da jeg endelig vendte tilbage til de mere kødelige. Om hun kom, spørg mig ikke jeg sansede kun mig i det øjeblik. Jeg løsnede hende og vi endte i en meget varm omfavnelse og med det håndarbejde hun straks gik i gang med, så sluttede vi ikke med det, hun fik vagt den slumrende kriger til live og satte sig oven på mig og red løs. Jeg kunne ikke dy mig for at anbringe en finger således at hver gang hun kom i bund, så fik klitoris en ekstra omgang, med den anden hånd legede jeg skiftevis med hendes bækkenoverkant og hendes stive brystvorter, - behøver jeg at sige at vi fandt toppen sammen?

Det var måske ikke den længste  seance vi  havde haft sammen, men der var ingen tvivl, det var den mest intense, vi begge havde oplevet.

Vi fik tømt champagneflasken og faldt i søvn helt filtret ind i hinanden, helt enige om at det var ikke sidste gang vi begav os ud over de grænser der normalt er!


Har du en fræk novelle eller julehistorie du vil have
med på siden så send den i en e-mail

RETUR