Og så siger man der kun uddeles julegaver den 24.12!
- af Sognare -

2003

Så var endelig ved at være jul. Normalt plejede vi at være en hel masse kolleger, som afslutter året på et værtshus af værste skuffe, men i år var vi kun to. Undertegnede og en ung pige. Jeg var, på daværende tidspunkt, sidst i 30´erne og hun, Mia, var i starten af 20´erne. Jeg gad faktisk ikke, men på den anden side, hun var tiltalende, om end lidt ung.
Jeg havde gennem de sidste par år lært hende bedre at kende. Lidt usikker var hun, ikke det største selvværd, men nysgerrig på livet. Var fræk i sin mund - nok, som skrevet før, for at dække over sin usikkerhed, men på en charmerende måde. Langt, lyst hår, velformet fra top til tå. Og det yndigste smil.
Vi kæmpede os gennem slud og regn hen til værtshuset. Væltede ind og blev næsten slået i gulvet af årgammel røg og spirituståger. Fandt vores "stambord" og jeg, gentleman som jeg er, hentede øl til os. 
Mia skulle stoppe på jobbet om ikke så lang tid, så vi talte lidt om fremtiden, løst og fast, mens den ene mundfuld øl efter den anden, roligt gled ned. Selvfølgelig kom vi ind på sex. Jeg har aldrig lagt særligt meget skjul på, at min seksuelle orientering går i retning af det blide SM, dog uden at trække mine interesser ned over hovedet på folk.
Så da jeg åbnede for "posen", måtte jeg fortælle stolpe op og stolpe ned, for at dække hendes nysgerrighed. Hun kom, selvfølgelig med en masse fordomme, uden på den måde, at dømme mig eller ligesindede. 
"Aarh, I går rundt med læderhætte og leger hund" drillede hun. "Men jeg er i hvert fald ikke til SM. Det siger mig ikke noget" konkluderede hun smilende.
Jeg spurgte hvad hun så var til. Om der ikke var noget der var lidt ud over missionærstillingen.
"Jooo da, jeg elsker at blive taget hårdt og gerne hvis gardinerne ikke er trukket for mine vinduer". Mia var ved at få lidt farve i kinderne. Og det var ikke på grund af de 3 øl vi indtil nu havde drukket.
"Ha" grinede jeg" så er du da også til SM" sagde jeg provokerende! "sådan lidt "voldtægtsrollespil!!!"
"Nej, det er jeg ikke" protesterede hun på det kraftigste!
Snakken gik frem og tilbage om de, for mig, temmelig flydende grænser inden for SM.

Jeg stoppede samtalen og kiggede Mia dybt i øjnene; "provokere du aldrig for at få en reaktion?"
Mia holdt mit blik og sagde med lav stemme "Jo, det gør jeg!"
Så kiggede hun ned i bordet og sagde med en endnu lavere stemme "jeg går trusseløs og lader fyren vide at jeg ingen trusser har på. Så ser jeg hvordan han reagerer!"
Jeg forsøgte at fange hende blik "Synes du dét er provokerende??" grinede jeg. "Har du trusser på nu?" Mia nikkede stille bekræftende, løftede blikket og sagde med trods i stemmen og et lille smil "men jeg tør godt smide dem!" Hendes blik sagde mere end ord.
"Så gør det!" sagde jeg bydende. Uden at vente et sekund forsvandt hun ud på det uhumske toilet og få øjeblikke senere var hun tilbage og afleverede en lille, sammenkrøllet stofbold i min hånd.
"Se, jeg turde godt" sagde hun triumferende og satte sig atter over for mig.
Jeg lagde trusserne i min jakkelomme og smilede til hende.
"Hvordan har du det med det? At side med åbent og blottet skød, lige over for mig og jeg ved at du har taget dem af for at vise mig, du turde?"
"Det har jeg fint med" var hendes korte kommentar.
"Hvordan fint?" spurgte jeg tilbage.
"Det er lidt frækt. Det tænder mig en lille smule". Rødmen steg atter op i hendes kinder.
Jeg forlod emnet for at lade hende vende sig til følelsen.
Efter nogle minutter var vi atter inde på SM, hendes drillende fordomme, trusseløs og med en provokerende udstråling.
"Hvis jeg nu bad dig om at knappe to knapper op i din skjortebluse, ville du så efterleve det?" sagde jeg med et varmt smil.
"Ja. Selvfølgelig!! Det er ikke noget problem" sagde hun mens hendes fingre, diskret, begyndte at knappe først den ene, så den anden knap op. Forsigtigt åbenbarede hun lidt mere af sine bryster, så jeg kunne se rimelig dyb kavalergang. Som jeg sad, så det ud til at være et par yderst velformede bryster!
"Smukt" sagde jeg med en lidt dybere stemme.
"Hvad gør det ved dig" ville hun vide og sendte mig et skævt smil.
"Jeg bliver temmelig tændt", svarede jeg grinende.
"Er din pik stiv?"
Dette måtte jeg indrømme!
"Hvor frækt!!" grinede hun.
"Du, skal vi ikke smutter herfra og tage hjem til mig. Jeg har lidt spiritus og et par øl. Så kan vi fortsætte samtalen der fra. Der er for store ører her!" forslog jeg. "Og jeg har ingen bagtanker!! Det er et løfte!"
"Øv, sagde hun lidt koket. Jeg ville ikke have noget i mod du havde bare lidt bagtanker!"
"Jeg skal gi´ dig bagtanker, skal jeg" sagde jeg og rejste mig. Vi tog frakker på og var hurtigt ude på gaden og prajede en taxa. Skyndte os ind i den i læ for slud og sjap. Gav chaufføren adressen og af sted gik det. Vi småpjattede på vejen hjem til mig. Jeg lagde en hånd på hendes strømpeklædte knæ. Stemningen var nok en lille smule spændt over hvad der kunne eller ville ske når vi kom inden for døren.
10 minutter senere drejede jeg nøglen rundt i låsen og viste Mia ind i stuen. Tog hendes frakke og halstørklæde viste hende plads i sofaen. Hentede øl, som hun bad  om. Tændte alle stearinlysene og lod musikken bølge stille ud i rummet. Skænkede øl op og satte mig ved siden af hende. Snakken fortsatte.
"Du fryser vel ikke?" spurgte jeg.
"Næ, men i så fald ville du vel kunne varme mig lidt?"
"Rejs dig op og stil dig foran mig." Jeg lod hænderne glide op ad hendes knæ og forsatte op, mens jeg skubbede hendes nederdel helt op om hofterne.
"Sæt dig overskrævs på mit skød" bød jeg hende.
" Så tror jeg at jeg kommer til at plette dine bukser" sagde hun med lille stemme, mens hun kravlede ind over mine ben. Jeg kunne akkurat se hendes skød, da hun placerede sig på mine lår. Lyst, som hendes hår, men en hel del kortere! Faktisk var der kun en lille veltrimmet trekant lige over venusbjerget.
"Det gør ikke noget" svarede jeg storsindet med et smil. Jeg lod mine hænder glide uden på hendes lår, op ad nederdelen, hofterne hendes sideben og ind foran hendes bryster. Knappede de sidste to synlige knapper op. Trak skjorteblusen lidt til side. To smukt hvælvede bryster var lige ud for mine øjne. Nænsomt lod jeg hænderne glide ned over bh'ens skåle og åbnede låsen mellem skålene. Nu viste der sig de mest faste bryster jeg nogensinde har set så tæt på. Endsige rørt ved. Et par virkelig pæne håndfulde. Jeg kuplede forsigtigt mine hænder under dem. Formede dem stille og blidt. Mias blik blev en smule svømmende - og mine med, da jeg krammede dem. Jeg pressede hende let bagover. Et yderst vidunderligt syn.
Hænderne lod jeg glide ned over hendes faste mave. Fulgte, med blikket, hendes bryst, der hævede og sænkede sig lidt tungere end før. Mine hænder var nu nået ned til hendes skød. Ganske stille begyndte jeg at lade fingrene lege lige omkring hendes varme åbning. Nænsomt kælede jeg for de glatte, bløde skamlæber med spidsen af pegefingrene. En sitren gennemstrømmede hendes krop og hun løftede sine hofter en anelse. Ikke et ord blev sagt.
Ikke et ord var nødvendigt.
Jeg lod en finger glide ind i hendes våde hule så min finger blev fugtet.
Lod fingeren glide op. Cirklede rundt om den lille hævede knop. Stadig usandsynlig langsomt. Tiden stod stille og alt foregik i slowmotion. Det var som vi begge ikke ville miste noget af dette intense øjeblik. Efterhånden begyndte jeg at røre ved hendes klitoris med fjerlette strøg. Hver gang kom der en svag stønnen fra hendes let åbne mund. Mia begyndte at lade sine hofter roterer i takt med mine fingres leg. Jeg stoppede uden varsel. Der gik flere øjeblikke, før hun "kom tilbage" og bøjede hovedet og kiggede på mig med store, stirrende og svømmende øjne. Så lænede hun frem og pressede sine barm mod mit ansigt og holdt krampagtigt om mig. Lod sine fingre glide gennem mit hår og hviskede:
"Jeg er beruset. Både af spiritussen men mest af sex. Det er for vildt det her".
Jeg kunne ikke være mere enig. Blidt skubbede jeg hende ned i sofaen, rejste mig og tog tøjet af mig selv, for, til sidst, at løfte hende op og bære hende hen til sengen.
Rejste hende og vendte hende, så hun stod med ryggen til mig. Jeg fjernede hendes lange hår fra ryggen og rakte mine hænder frem foran hende. Kyssende hendes nu blottede nakke, trak skjorten ned af hendes skuldre. Jeg fulgte, stadig kyssende, skjortens bane ned af hendes ryg, indtil jeg nåede nederdelens øverste kant. Med tungespidsen tegnede jeg små, våde kruseduller på vej op af hendes ryg til jeg nåede bh'ens hægter. Løsnede den og lod den falde til gulvet. Pressede hende forover, knappede og lynede nederdelen op og lod også den glide til gulvet. Jeg trådte et skidt tilbage og nød synet af hendes smukt svungne ryg og balder. Så gik jeg i knæ. Kyssede hendes balder, mens jeg rullede først den ene, så den anden selvsiddende strømpe ned. Siddende i hug, vendte jeg Mia om. Kyssende og slikkende hendes hofter, lår, mave og lår. Langsomt lod jeg atter tungen tegne mønstre. Lige fra navlen og ned til det aller helligste. Villigt og lystent spredte hun sine ben, så jeg uhindret kunne glide ind under hende. Jeg lod tungen lege med skamlæberne, nappede blidt i dem. Sugede og kyssede. Tungen pressede jeg ind i hende og skilte skamlæberne. Lod tungen søge rundt på hver eneste, våde og varme hudfold. Gled op mod hendes klitoris og begyndte at slog små smut hen over den voldsomt hævede lystknop. Gisp og rystelse var reaktionen på min nærkontakt med hendes meget våde hule. Jeg selv var begyndt at gå over i en anden verden og måtte meget snart mærke hende. Bestige hende. Det primale i mig krævede sin ret og jeg fornemmede hun var ved at nå samme stade. 
Hendes hænder gled ukontrolleret gennem mit hår og ned af min nakke. Underlivet skød hun mod mit ansigt og mund og hendes vejrtrækning blev højere og højere. Jeg rejste mig op, fangede hendes bryster. Begærligt fangede jeg dem med munden. Savlende sugede jeg som en kalv der underernæret mangler mælk fra sin mor. Æltede dem, nappede, slikkede, sugede på de små, strittende brystvorter. Mias hænder havde fået fat i mine balder. Hun krammede dem og trykke os sammen, da jeg, med hendes kåde skrig i ørerne væltede os om på sengen. Vi rullede overstadigt rundt på sengen. Kyssende, slikkende og fingerflettende. Den første, åndelige forløsning var sket. Vi var nået over den usynlige grænse af hæmning og generthed. Fra nu af, kunne sneen vælte ned. Orkaner kunne rive huse op. Vi ænsede kun os selv og hinanden kroppe. Pludselig var hovedet på mit lem lige akkurat inden i Mia. 
Det var som et stød gik gennem os begge. Vi lå helt stille. Nu var det som en ikke synlig hånd presse os endnu tættere sammen. Jeg vil den dag i dag, sværge på at jeg ikke bevægede mig. Og at Mia heller ikke foretog sig det mindste. 
Trods det gled jeg langsomt ind i hende. Hvilken fornemmelse. Mia var så stram at jeg kunne mærke hendes indre presse min forhud tilbage. Som en våd, stram og meget varm handske der gled ned over mit lem. Jeg gled i bund med brøl. Mia spændte i sin ryg og skød hofterne mod mig. En ubeskrivelig tilstand.
Stille begyndte jeg at glide frem og tilbage i hende mens jeg forsøgte at læse hendes sjæl gennem hendes opspilede øjne. En dyb stønnen begyndte at komme fra Mias strube. Hendes hænder gled ned over min ryg og fattede igen om mine balder. Hun begyndte at ælte dem som når en bager tager fat i dejen.
Med en intens fart steg jeg mod udløsningens tag, da jeg igen og igen kunne mærke hendes våde, stramme skød kæle for mit lem fra hoved til rod. Jeg måtte inden længe stoppe for ikke at komme alt for hurtigt. 
Her efter forsvinder det hele i en tåge. Skrig, støn, leg, orgasmer og udløsninger fulgte efter hinanden i en blanding af smil og latter fra to salige personer.
Det blev en lang, varm og sanseløs aften, sammen med denne unge Mia hvis grænser blev rykket en smule og hvor jeg fik lov til at mærke ungdommens fanden-i-voldskhed samt fik nogle flashback fra min egen ungdom.

Kontakten blev holdt ved lige en stykke tid. Velvidende at dette kun skulle være en engangsoplevelse, var vi enige om, at ingen af os ville have undværet denne aften.

Og så siger man, at der kun uddeles julegave den 24. december.

Har du en fræk novelle eller julehistorie du vil have
med på siden så send den i en e-mail

RETUR