Fyrværkeri-fetishisten - af Hanne Stensgaard

2005

Jeg hviler albuerne på vindueskarmen, står foroverbøjet og nyder henført nytårs fyrværkeriet over H. C. Ørstedsparken, vrikker lidt med mine baller, mærker silkekjolen glide over dem.
Fyrværkeri gør mig fuldstændig fyrig. Fryder mig for i sofaen sidder min elskede. Jeg kan mærke hans brændende blik på mine baller i bevægelse, hvilket forstærker min liderlighed.
På den blåsorte vinterhimmel bimler og brager det løs. Kaskader af lys kastes mod mørket og min fisse bliver våd, det kilder som safterne springer frem og glider ned over mine lystne små læber, der begynder at svulme til akkompagnement  af forrygende raketter og fjerne henrykte råb fra byens beboere, der har investeret i hundrede tusindvis af kroner i krudt. Gud er god. 
Jeg hiver langsomt op i kjolen. Kigger mig over skulderen og kan se den dejlige mand gnubbe sin pik uden på smokingbukserne, bulen vokser og jeg bliver ufatteligt sulten efter at smage på den.
Kjolen er nu oppe over strømpekanten og hviler snart på min svajede ryg. Så er han der, lige bag mig, gnider sit velvoksne lem mod min fugtige fisse, hans bukser bliver våde, mens festfyrværkeriet fortsætter.
Mine nakkehår rejser sig og alle molekyler begynder at danse op af rygsøjlen i små eksplosioner. Hans hænder griber grådigt og hjemmevant om mine hofter, som svajer mod ham for at mærke mere til den svulmende pik – den er min lyst og hans pryd.
Jeg vender mig om, lyner ned og finder den frem, han har heller ikke underbukser på. Jeg nyder synet, som den strutter imod mig. Det er nok den bedste kompliment, han kan give mig - sit lystne velduftende lem. Gysende ilinger løber ud i hele kroppen ved tanken om, at den skal eksplodere dybt inde i mig, mens det eksploderer på himlen. 
Jeg sidder nu med hans lem lige ud for munden og nyder synet og duften. En lille gennemsigtig dråbe pibler ud af den svulmende skønhed. Jeg ser ham dybt i øjnene, og rækker min tunge ud og slikker dråben i mig med fryd, en kærlighedsgave med en sødmefuld smag. 
Jeg griber om pikkens rod, klemmer lidt, så den svulmer endnu mere. Lader den langsomt glide ind mellem mine højrøde læber, så langt ind at jeg får tårer i øjnene og er lige ved at kvæles - ud igen, lader tungen danse ned af skaftet til hans blommestore nybarberede nosser – begynder begærligt at slikke. De fylder hele mundhulen når jeg suger begge ind i varmen, og lader min tunge glide over den glatte hud… Slikker hele vejen op ad hans pik igen, tager den grådigt ind i munden med hånden til hjælp, mens den anden leger med hans magiske kugler. Ud og ind - ”He’s my Lollipop!”.
Dejligt at se ham nyde synet af eksplosionerne over byen og af mig med hans pik i munden ud og ind. Efter en tid løfter han mig op og vender mig rundt, så jeg nu kan nyde synet af det farvestrålende nytår, så sætter den dejlige mand sig med ryggen mod radiatoren og slikker mig så jeg drypper. Jeg føler mig som verdens mest delikate bolche, når han grådigt sutter, suger og nærmest slubrer mine safter i sig, de safter de gamle kinesere kaldte myrtesafterne. Gud ER god.
Så eksploderer jeg i en orgasme, som løber ud i hver fiber i kroppen, fra fisse til isse, lige så vildt som eksplosionerne på himlen.
Han rejser sig, tager sit tøj og min kjole af, så jeg står i mine elskede blonder, og trænger ufatteligt langsomt ind, så jeg kan mærke ham bane sig vej hele vejen ind, så dybt som han kan komme. Min fisse griber om hans pik, suger den til sig og jeg svæver. 
Vi nyder begge fyrværkeriet, som tager til i intensitet – mens vi bevæger os langsomt. 
Åh han er for lækker og nu begynder han at støde regelmæssigt med vægten af hele sin store krop, vi glider ind i en rytme hurtigere og hurtigere. Pludseligt stopper han og trænger i een lang glidende bevægelse ind - helt ind, så jeg kan mærke hans fuldmodne pikhoved, der bliver han, presser og kører langsomt rundt, holder den helt inde længe, mens jeg klemmer om den. Så er det jeg eksploderer, det svimler for mig, og jeg begynder en rejse ind i en stjerneregn af orgasmer lige så skøn som den, der eksploderer for mine øjne på den frostklare nattehimmel. Han begynder at støde hårdt og hurtigt igen, og jeg mærker hans pikhoved svulme til maximum derinde i varmen – jeg ryster af længsel efter at mærke hans sperm gøde mit skød med nydelse. Så eksploder han sprøjter sin varme safter ind i mig, og vi flyver sammen som eet kød, for vildt og for sært. 
Udvendige og indvendige eksplosioner i en uendelighed, en fyrværkeri-fetishist får sin drøm opfyldt i en intens orgasme-sammensmeltnings-eksplotion.
Virkeligheden bliver porøs og vore kroppe føles flydende og sære syner åbenbarer sig i en underlig mellemting mellem drøm og virkelighed, et parallelt univers eller billeder fra min fantasis skatkammer.
To kæmpe kobraslanger glider svajende op igennem vore kroppe og danser sammenslyngede over vore hoveder ud fra vore fuldstændigt forenede kroppe. Jeg er for lykkelig til at tage afstand fra det sære syn, stadig er vi viklet ind i hinanden på alle mulige planer, mens myriader af molekyler danser kinddans - sweet and slow. Slangerne glider ud på hver sin side af os, og står som to majestæter med de hypnotiske øjne rettet mod fyrværkeriet. Måske de også er fyrværkeri-fetishister. 
Han falder ned over mig, så hans store overkrop hviler svedig mod min våde ryg. Pikken skrumper og glider stille ud, hviler halvvejs ude i min lille fordybning, så jeg får en lille sitrende efter-orgasme. Slangerne opløses og forsvinder for mit indre blik, som en støvet tåge.  

Vi daler stille som sne ind i den kendte virkelighed igen. 
Klokken nærmer sig tolv og vore øjenæbler tæppebombes af farvestrålende fyrværkeri på firmamentet. 
Han skrumper og glider ud, bøjer sig ned og slikker min dryppende fisse. Vi lægger os ned, så jeg kan slikke hans nu helt lille bløde lem, som jeg også har så kært.
Rådhusklokkerne begynder at slå og han henter champagnen.
Det bomber og brager og stjerneregnen glimter i hans øjne, som de hviler dybt i mine og alt er så tåreblændet smukt og svulstigt. Vi skåler i et festfyrværkeri af champagne-bobler i blodet og i glassene. 
Tak alle sammen derude i den kolde nat, for alle raketterne. A happy start on a new year.

Har du en fræk novelle eller julehistorie du vil have
med på siden så send den i en e-mail

RETUR