Gaver - af Nilthergon

2004

Julegaver. Rosengårdscenteret den 23. December. Rædselsfuldt. 30.000 mennesker havde besluttet at købe gaver denne dag. Der var en skubben og masen. Hysteriske udbrud. Uvenlighed i tusindfold. En glad dag, blev til et mareridt. Desværre var jeg selv et af de mennesker, som havde et ærinde der. Det var rent sjusk fra min side, at jeg ikke havde fået handlet min datters gave noget før. Som jeg prøvede at mase mig igennem centeret, forbandede jeg mig selv og min dovenskab. Udenfor var det hundekoldt og inde i selve centeret var luftfugtigheden utrolig høj. Jeg skuttede mig i min lange frakke og banede mig vej gennem den store sorte masse af handlende.

Jeg havde modtaget en mail fra min eks. med datterens ønsker, og samtidig en bøn om at handle en gave fra min eks. Jeg skulle købe noget undertøj fra hende til Tanja. Bh og trusse var ønsket. G-strengs trusse. Jeg var blevet lidt paf over dette ønske. Havde da ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at min egen datter, i en alder af 14 år, gik med g-strengs trusser. Jeg havde da indvilliget i det, og her var jeg så. Med kurs mod en butik med lingeri.

Tryde Andés var fyldt til bristepunktet. Butikken var egentlig temmelig stor; men der var så mange handlende, at det virkede som en umulig opgave bare at komme indenfor. Nu er jeg temmelig høj. Derfor var det muligt, forholdsvis uhindret, at beskue varerne fra afstand. Der var mange flotte modeller af undertøj. Også temmelig vovede modeller. Jeg sukkede dybt og pressede mig ind i mængden. Bare jeg dog vidste hvad jeg skulle gå efter. Jeg fik, med større besvær, mast mig ind i midten af butikken. Derfra var der rimeligt udsyn til hele butikken. Jeg kunne se fem prøverum, som var optaget. Foran dem stod folk endda i kø for at prøve undertøj. Jeg må have set temmelig opgivende ud, for en kvindestemme ved siden af mig sagde :
“Sidste udkald, for gaven til lillemor?” Der var smil i stemmen.
Jeg kiggede mig omkring og fik øje på en lille dame. Hun var vel omkring de 165 cm. høj. Som hun stod der, virkede det nærmest som om hun var ved at drukne i den store masse af handlende. Hun var egentlig en køn dame, omkring de 60 vil jeg tro. Håret sat op og hun havde en næsten usynlig makeup. Hun var iført en sort frakke, som ikke kunne skjule en ordentlig barm. Den var knappet lidt op, og jeg kunne fra min højde se, at hun havde en rød skjorte på indenunder. Den var nemlig også knappet lidt op, så det var muligt at tage bestik af hendes kavalergang. Jeg smilede til hende.
“Nææææ. Det er til min datter; men sidste udkald er rimeligt godt ramt.”
“Hvor gammel er sådan en størrelse?” spurgte hun og smilede tilbage.
“14, og jeg har ikke en anelse om hvad jeg skal købe. Min eks. har bedt mig om at købe noget med en g-streng,” jeg må have set lettere betuttet ud, for hun brød ud i en kort latter.
“Ak ja”, sagde hun, “det er jo lidt svært når de vokser sig så store”. Hun holdt en kort pause.
“Blonde eller mere klassisk?”
Jeg må virkelig have set forfærdet ud, for hun grinede over hele femøren.
“Er hun frisk, den lille?”
“Joh. Det må man sige hun er”. Jeg lod blikket glide rundt i lokalet igen. Der var forsvundet et par stykker af mængden og det så ikke ud til at der var flere på vej ind i butikken. Vi havde stået, nærmest, som sild i en tønde. Nu gav det lidt mere plads. Der var fem ansatte. Alle damer og de havde virkelig mere end rigeligt at se til. De var hurtige og venlige; men desværre var der lang vej op til dem. Massen bevægede sig. Jeg mærkede kroppe blev klemt mod hinanden. Jeg kunne mærke hvordan et par, store bløde bryster, blev klemt op ad mig. Det var den lille dame. Hun var blevet presset frem mod mig af dem, som stod bag hende. Hun kiggede op på mig og smilede igen.
“De skubber”, sagde hun opgivende, lige før dem bagved trak sig en anelse tilbage. Det var som at se på brændingen ved stranden. Hun fik lidt plads igen.
“Er den til din datter?” spurgte jeg, og hentydede til de ting hun stod med i hånden.
“Nææææ, de er til mig selv”, smilede hun skælmsk, “vil forkæle manden med lidt godt for øjnene.” Hun viste mig hvad hun havde i tankerne. Et par bordeaux g-strengs trusser og samme farve brystholder. Trusserne så ikke ret store ud; men det gjorde bh’en godt nok.
“Tror nu nok jeg kan passe trusserne; men ved ikke rigtig med bh’en så, jeg må nok hellere prøve den”.
“Er nok klogt”. Jeg nikkede stille.
Massen rykkede igen og vi blev båret fremad mod disken og de hjælpsomme ekspedienter. Pludselig, som lyn fra en klar himmel, forsvandt det meste af massen omkring os. Mange havde åbenbart lagt mærke til, at butikkernes lukketid nærmede sig, og derfor måtte de finde andre steder at handle. Det gav da så meget plads, at jeg kunne begynde at gå rundt derinde og ligesom se mig om. Jeg nikkede høfligt til damen ved min side og gik ud blandt stativer og reoler. Jeg var et stort spørgsmålstegn og må have lignet det, for pludselig stod der en ekspedient ved min side.
“Kan jeg hjælpe med noget?”
Hun var pragtfuld. Høj som jeg selv var. Hun var i en bordeaux body, med flæser på ærmerne. Hun havde en cowboy nederdel på og nogle sorte strømper, klæbede til hendes lange ben. Bodyen sad stramt til, og den fik hendes i forvejen fyldige bryster, til at fylde endnu mere. Specielt når de ikke havde støtte af en bh. Hun var gyldenbrun i huden, og hendes lyse hår var sat op til narrestreger. Et par høje kindben og nogle fyldige, sensuelle læber, prydede, sammen med et par brune øjne, ansigtet. Hun havde et lille skilt på hvor der stod hendes navn : Irene. Hun var et stort smil. Jeg rømmede mig.
“Jeg skal ha’ et sæt med bh og g-strengs trusse”, fik jeg sagt.
“Noget specielt?”
“Næææ....ved ikke rigtig”...”, længere nåede jeg ikke.
“Til konen?”
“Til en 14 årig. Min datter”, jeg smilede skævt til hende.
“Hvad størrelse?”
Jeg må have set mærkelig ud, for hun havde lidt svært ved at styre sit smil.
“Bryst størrelse?” Hun hævede øjenbrynene.
“Det...det...øøøhhhh...”, mit blik faldt uvilkårligt på hendes store barm
“Den her størrelse?” Hun stirrede vantro på mig.
“Nej, nej...slet ikke så...store”, mit blik vandrede uvilkårligt omkring. Utroligt. Der var kun en fem seks kunder tilbage foruden mig og damen fra køen. Hun forsvandt ind i det ene prøverum.
“Det er mere sådan en...eehhhh...”, jeg viste med hænderne, hvad jeg mente og fik øje på en af de andre ekspedienter.
“Måske ligesom hende der”, fik jeg sagt.
“Mette ! Kom lige herover”, hun vinkede af den anden, som lige gjorde en kunde færdig, før hun sluttede sig til os.
Hun var ligeså køn som Irene. Mindre, lidt tyndere og med en mindre barm.
“Hvad størrelse er det lige du bruger?”
“85 A”, svarede Mette. De kiggede begge to på mig.
“Det lyder da fornuftigt,” fik jeg fremstammet med et smil.
Irene gik resolut hen mod en reol i det fjerneste hjørne. Mette smuttede op til disken igen og de andre ekspedienter forlod butikken. De var ved at lukke.
“Blonder eller klassisk?” spurgte hun, mens hun bukkede sig forover. Hendes nederdel kravlede næsten helt op over balderne på hende. Strømperne var i hvert fald selvsiddende, kunne jeg nå at se.
“Aner det ikke”, svarede jeg. “Hvad er pænest?”
Hun vendte sig om og rettede sig op.
“Kommer lidt an på hvem der skal se det”, smilede hun og blinkede med det ene øje.
“Undskyld mig et øjeblik.”. Hun smuttede forbi mig for at lukke Mette ud.
Jeg må da indrømme, at jeg synes rigtig godt om blonder; men til ens datter? Irene fik lukket Mette ud og vendte tilbage til mig da, vi hørte en kvindestemme rømme sig oppe fra prøverummene. Den lille dame stak hovedet ud.
“Undskyld, men kunne jeg ikke få lidt hjælp her?”
Irene undskyldte igen og smuttede op til prøverummet. Jeg stod og funderede nærmere over valget mellem blonder og klassisk, da jeg blev hevet ud af mine overvejelser af Irene.
“Undskyld; men kunne jeg ikke få dig til at komme herop engang?”
Jeg gik op til prøverummene. Irene fulgte mig med sit blik hele vejen.
“Gitte, damen, herinde, vil gerne høre en mands mening om hendes valg af undertøj”. Hun løftede sine øjenbryn, spørgende. Jeg nikkede vantro, og hun trak forhænget til side.
Det tog nærmest pusten fra mig. Inde i prøverummet stod den lille, barmfager dame fra køen. Hun var nu krøbet i det undertøj hun havde valgt. Hun stod nu der iført selvsiddende strømper, g-strengs trusse og bh. Hun havde lidt mave; men ellers var hun utrolig velskabt af en ældre dame at være. Hendes bryster var tunge og meget store. Hun var velplejet, og jeg kunne se igennem trussen, at hun også var glatbarberet. Hun drejede rundt så, jeg kunne se hende bagfra. Balderne var lidt slappe og rynket; men hun så ganske enkelt fantastisk ud. Det begyndte at rykke i min pik. Irene iagttog min reaktion.
“Jeg tror undertøjet har den ønskede effekt”, sagde hun stille.
“Tror du?” Lød det fra Gitte. Irene stillede sig hen til mig.
“Der er kun én sikker måde at finde ud af det på”. Hendes hånd gled ind under frakken og fandt min halvstive pik, smilede og nikkede til damen.
“Joh. Der er liv”. Hendes øjne blev store. “Der er meget liv”. Hendes hånd bevægede sig op ad pikken. Følte hele dens længde. “Rigtig meget liv”.
“Så går det her an?” Damen fugtede sine læber.
Irene knappede min frakke op og lod den falde på gulvet. Damens blik faldt uvilkårligt på mit skridt. Det er svært at skjule en erektion, når den har en vis størrelse.
“Ifølge ham her”, Irene knappede mine bukser op, “går det rigtig meget”.
Bukserne røg ned om haserne og pikken strittede, strunk og frejdigt, pegende mod Gitte. Hendes øjne blev store og et lille gisp undslap hende. Irene tog fat om nosserne og masserede dem blidt. Jeg tog om livet på Irene og lod min hånd gå på opdagelse ned over hendes hofter og balder. Det var dejligt.
Gitte sank ned på hug foran mig, kyssede pikhovedet, lod sin tunge spille hen over det, glide hen over. Jeg lukkede øjnene og mærkede en fugtig varme da, hun lukkede læberne omkring hovedet. Blidt øgede hun presset på pikken, som gled længere ind i hendes dejlige varme mund. Jeg kunne høre og mærke, hvordan Irenes nederdel forsvandt ned på gulvet. Min højre hånd havde nu fat i Irenes, faste balder. Bodyen var en g-strengs model. Det gav mig rig mulighed for at mærke hendes spændstige hud. Hun slikkede mig på halsen og flyttede sin hånd om nosserne. Førte den op under min skjorte. Kærtegnede mig op ad maven og mit bryst. Min venstre hånd fandt uvilkårligt hendes bryster. Uden på stoffet, kærtegnede jeg hendes bryster. De var bløde. Spændstige. Hendes vorter rejste sig øjeblikkeligt. Jeg kyssede hende prøvende. Søgende. Det blev krævende, gengældt. Hendes tunge fór rundt omkring min. Jeg mærkede metal og spærrede øjnene op. Hun var piercet i tungen. Vore læber skiltes og hun trak sig væk fra os. Satte sig i en stol. Spredte benene. Jeg kunne nu se at bodyen var knappet i skridtet. Hun knappede op og enderne, nærmest sprang fra hinanden. Hun åbenbarede, at hun også var helt glatbarberet. Hun førte sin højre hånd ned til fissen. Med langemand skilte hun skamlæberne i en glidende bevægelse, nedad. Trak fingeren tilbage opad. Jeg kunne se at det yderste led på fingeren var mellem skamlæberne. Da hun nåede klitoris, lavede hun cirkel bevægelser, før hun gentog seancen. Alt imens iagttog hun os andre.
Jeg kunne mærke hvordan Gitte nu tog fat om pikken, med den ene hånd og masserede mine nosser med den anden. Alt imens hun suttede pik, med dybe, langsomme bevægelser. Jeg tog fat om hovedet på hende. Kærtegnede hendes nakke. Hendes hals. Begyndte at støde i samme takt som hun suttede. Det var en vidunderlig følelse af velvære. Hun vidste bestemt hvordan man tilfredsstillede en mand. Ud af øjenkrogen, kunne jeg se at Irene havde smidt bodyen. Bodyen havde haft et solidt hold på hendes store bryster; men nu hang de bare lige der. De trodsede på det nærmeste tyngdeloven. De var flotte runde, og vorterne knejsede som små tårne fra det bløde kød. Hun sad med halvlukkede øjne og gned stadig sin fisse. Hendes fingre var drivvåde, af hendes safter. Jeg trak Gitte op og stå. Hun forlod modvilligt min pik og hendes gøremål. Jeg kyssede hende. Krævende. Jeg kunne smage mig selv i hendes mund. Holdt hende ind til mig. Hun gengældte min omfavnelse. Mine hænder kærtegnede hendes ryg, hofter, røv. Lukkede brysterne ud af deres trange fængsel. I guder. Store, runde, bløde, meget bløde. De trodsede ikke nogen tyngdelov; men hold kæft hvor var de lækre. Jeg skubbede hende hen mod det nærmeste bord, ved siden af Irene. Lagde hende på ryggen. Vore tunger skiltes. Jeg begyndte at arbejde mig ned mod hendes skød. Kyssede og nappede halsen. Mine læber gled ned over hendes bryster. Smagte på huden. Arbejdede mig over de store brystvorter. Bed blidt i dem. Hun klynkede og skød ryg. Nulrede mit hår. Lod tungen slå smut hen over dem. Hendes klynken, blev afløst af en tilfreds sukken. Hun bevægede sig uroligt. Jeg begav mig ned over det store åbne landskab. Bort fra de vældige bjerge. Trak et spor af kys og kærtegn efter mig. Gittes mave, skiftevis trak sig sammen og udvidede sig.
En skygge faldt over os. Irene havde rejst sig og lænede sig nu ind over bordet. Slikkede på Gittes bryster. Gitte slap mit hår og greb fat om Irenes hoved. Pressede det mod brysterne. Irene æltede og nulrede hendes tunge bryster. Gitte bevægede sig mere og mere uroligt, mens hun hendes sukken gik over i en lav stønnen. Jeg selv nærmede mig det allerhelligste. Det var stadig beskyttet en smule af trussen; men ikke længe. Med trussen væk lå hun fuldt åbenbaret. Jeg spredte hendes ben noget mere så, jeg bedre kunne komme til. Irene kravlede op på bordet. Med front mod mig satte hun sig overskrævs på Gittes hoved. Pressede sin egen fisse mod Gittes mund. Hun havde stadig et godt tag i hendes bryster og Gitte gengældte hende kærtegn ved at kærtegne og ælte Irenes. Irene sukkede dybt af velvære, da Gitte begyndte at slikke hende. Med mine fingre skilte jeg Gittes skamlæber ad. Kunne se det rosenrøde kød glinsende af fugt. Jeg lod prøvende min tunge glide op og ned i revnen foran mig. Smagte hendes safter. Dejligt. Tungen dansede hen over klitten. Gittes stønnen blande sig med Irenes sukken, og hun løftede sit underliv. Mine læber omsluttede klitten, og jeg sugede blidt på den. Med min ene finger lavede jeg cirkel bevægelser omkring indgangen til hendes fisse. Lige på kanten. Pressede forsigtigt fingeren lidt indenfor. Der var lidt modstand, som ophørte efter omkring et fingerled. Jeg trak den tilbage og lod fingeren trække et fedtet spor efter sig, om mod hendes bagerste hul.
I det samme blev jeg hevet hårdt i håret. Hevet op og stå. Irene havde fat i mit hoved, og jeg måtte forlade min beskæftigelse. Irene havde lænet sig forover, så Gitte rigtig kunne få plads til at slikke og kærtegne hende. Gittes hænder var, tydeligvis, beskæftiget omkring Irenes balder. Jeg kunne høre smaskelyde omme fra Gittes hoved. Irene kyssede mig vildt, og trak mig ind til sig. Hun tog fat om min pik og førte den til Gittes åbning. Jeg gled indenfor i varmen. Der var meget lidt modstand fra hendes fisse. Grådigt åd den centimeter efter centimeter. Indtil hele pikken var begravet varmt og godt i hende. Irene hang nu nærmest på mine skuldre. Hendes øjne var blanke og blikket fjernt. Jeg løftede hendes spændstige bryster. Nulrede vorterne. Vore tunger legede kispus med hinanden. Jeg begyndte, med rolige overvejede bevægelser, at kneppe Gitte. Det var en sand fornøjelse at mærke hendes fisse, nærmest modvilligt slippe taget om min pik, når jeg trak den helt ud i kulden, hvorefter den beredvilligt sugede pikken til sig igen, når jeg stødte op i hende.
Jeg kneppede Gitte med lange seje bevægelser. Lokalet genlød af en slubrende lyd, når jeg bevægede mig. Hendes safter løb ned ad mine lår. Irene slap mine skuldre og lagde sig ned på Gittes krop. Hun fandt Gittes klit og oversiden af pikken. Der lod hun tungen danse fandango, til Gittes og min store fryd. At få pik og blive slikket samtidig, var for meget for Gitte. Hun skød pludselig ryg og var ved at vælte Irene ned fra sig. Med en høj stønnen og nogle vilde sammentrækninger omkring min pik, kom hun. Som en hest til rodeo bevægede hun sig, og Irene måtte holde fast i hende, for ikke at blive smidt af. De malkende bevægelser om min pik, bragte også mig til himmerigets dør. Med et dybt suk og et sidste langt stød op i Gitte, sprøjtede jeg dybt i hendes indre. Begge rystede vi lidt efter oplevelsen. Jeg var stadig oppe i hende; men Irene skubbede mig væk fra Gitte. Pikken svuppede ud af hendes indre. Våd af hendes safter og min sperm. Det var koldt omkring pikken og det var som om den opgav at kæmpe mod tyngdekraften. Den vendte hovedet nedad. Jeg stavrede et par skridt baglæns. Irene slikkede sig om munden og dykkede mod Gittes skød. Gitte gav sig en smule, da Irene begyndte at pirre hendes fisse med sin tunge.
Jeg stod lidt og fik vejret. Pigerne lå stadig på bordet slikkende hinanden. Irenes tunge var utrolig bevægelig, og Gitte sukkede og stønnede under hendes kyndige behandling. Den der piercing i tungen gjorde åbenbart underværker. Det varede ikke længe, inden jeg var ophidset af synet foran mig. Pikken rørte igen på sig, og jeg gik rundt om bordet. Om til Gittes hoved. Gittes hænder kærtegnede Irenes balder og hun var i gang med sin tunge. Hun virkede ikke så engageret som Irene; men det var tydeligt at Irene nød behandlingen. Gittes ansigt var smurt ind i Irenes safter. Det var en lækker røv hun havde, Irene. Jeg skyndte at finde en lille skammel. Irene lå for højt til, at jeg kunne nå at nappe hende bagfra. Da jeg stod på skammelen, var det udlignet. Min pik var stadig på halv; men Gittes dejlige tunge fik hurtigt sat det på plads. Igen stod jeg der og strittede med mine 21 centimeter. Gitte spredte Irenes skamlæber, og jeg tog et fast tag om hendes hofter. Med et enkelt hårdt stød, trængte jeg op i hende. Irene løftede hovedet, fra Gittes skød og klagede sig højlydt. Klagen gik over i stønnen og sluttede som en guttural brummen. Gitte slikkede min pik på undersiden. Tog min nosser i munden og kærtegnede mine balder. Jeg trak mig ud og stødte hårdt til igen. Endnu en klagende stønnen fra Irene. Endnu engang. Igen og igen. Jeg slog hende hårdt på højre balde. Irene holdt helt op med at behandle Gitte og rejste sig på albuerne. Hendes klagende stønnen var nu en underlig blanding af, knurren og brummen, blandet med gisp, når jeg trængte i bund i hende. Hun fik endnu et slag på balden, samtidig med at jeg trængte op i hende. Jeg tog hårdt fat om hendes balder. Lod neglene synke ned i kødet og kneppede hende som en olm tyr. Med voldsomme bevægelser, klaskede mit underliv hendes røv. Balderne dirrede frækt, efter hvert stød. Gittes tunge gled langs undersiden af pikken, ved hver bevægelse. Irenes balder fik endnu nogle slag og hun gennemrystedes nu af en voldsom orgasme. Hun skreg som pisket, da hun kom, rettede sig op og svajende i ryggen, så jeg stadig kunne komme til. Jeg trak hende hårdt i hendes hår. Trak hovedet bagover med venstre hånd, mens jeg med højre kunne nå at klemme hendes ene bryst. Under hendes orgasme, blev jeg ved med at kneppe hende, slå hendes balder, klemme hendes bryst. Orgasmen blev afløst af den næste og den næste. De rullede ind over hende, som brændingen ved stranden. Det sortnede for mine øjne. Jeg trak pikken ud af hende og endnu en gang, tømte jeg mig. Ud over Irenes ryg og balder. Gitte masserede mine nosser. Sørgede for at der ikke var en dråbe tilbage i dem. Vi faldt sammen ovenpå Gitte. Lå lidt og sundede os.

Irene lukkede os ud, efter en halv times tid. Vi aftaltes at jeg skulle besøge hende en dag mellem Jul og nytår; men det blev aldrig til noget. Gitte mødte jeg en gang på mit stamværtshus. Hun var i byen med en veninde. Det viste sig at hendes mand, havde været meget glad for hendes undertøj. Det vigtigste var, at jeg fik købt noget undertøj til min datter. Klassisk.

Har du en fræk novelle eller julehistorie du vil have
med på siden så send den i en e-mail

RETUR