Anni Mela

2006

Hvad nisserne så i kostalden

Sneen dalede stille ned, dyrene i skoven var ved at gå til ro, uglen pudsede sine fjer og fløj ud på natterov, ræven kom stille frem fra sit skjul, nu skulle der findes mad til ungerne.

Nissefar sad inde i sin stol, med piben tændt og kakkelovnen tændt, der var godt gang i ilden, og han sad faktisk og svedte lidt.
Han lod hjemmesutterne falde på gulvet og vippede lidt med tæerne, ahhh, det var godt!
Nissemor kom ind og så ham sidde der og nyde tilværelsen, og sagde ”Nå, søde fatter, det er jo onsdag” og smilede lidt sødt, næsten ungnisseagtigt.
Han så op på hende og fik næsten julelys i øjnene. ”ja, bette mutter, det er det jo” han bankede piben af på armlænet og blinkede til nissemor der valgte at overse det med piben. Hun smilte i stedet for sødt til ham, og ville gerne han skulle komme med hende ind i høkassen.
Nissemor stod i sin natkjole og blev lidt utålmodig, mon ikke snart han var færdig med at sutte på den pibe, hun havde da noget andet han kunne sutte på, ja og pille ved.
Nissefar rejste sig fra stolen og gik hen imod nissemor, og lige forbi hende, han gik hen til kakkelovnen, og ragede i ilden.
Han rømmede sig og smilte til nissemor der efterhånden var ved at overveje om dette overhovedet blev til noget. ”Kom” sagde han og tog hende i hånden. ”Vi skal udenfor” – ”udenfor? Jamen fatter, hvad vil du dog udenfor, det er jo onsdag!” sagde nissemor med en smule skuffelse i stemmen.
”Ja, vi skal lige ud og se til dyrene” svarede han tilbage. Nissefar tog sin jakke på, og gik hen mod døren, nissemor fulgte efter, lidt sur over at det var onsdag, og om onsdagen plejede hun at bestemme, hvad de skulle, og hvor meget de skulle.
Men nu skulle han lige ud og se til dyrene og de skulle jo også ha det godt, så hun flugte med, de gik ud på gårdspladsen og over i stalden.
Inden i stalden, gik nissefar forbi alle dyrene uden så meget som at unde dem et blik, nissemor rynkede på panden, hvad var det nissefar ville?
Han forsatte om på loftet, op ad stigen de havde lavet, for menneskestigen var for stor til at de kunne bruge den. Oppe på loftet, gik han stille helt hen til kanten at gulvet, herfra kunne man se ned i stalden, se ned på dyrene. Her satte hans sig ned, smilte til nissemor og sagde ”kom nu og sæt dig bette mutter” han klappede på gulvet ved siden af ham, hun satte sig ned, hun syntes det var noget pjat at de skulle se her og kigge på dyrene, godt nok var hun glad for dyr, men de kunne da se på dem i morgen. Her sad de to små nisser så og dinglede med benene udover kanten af loftet.

Pludselig gik stald døren op, og ind kom bonden og malkepigen, malkepigen fniste og bonden smilede frækt.
”’Jeg har lavet klar til det herover i båsen” sagde bonden og trak malkepigen efter sig hen mod den tomme bås.
Malkepigen smed hurtigt tøjet, og satte sig på knæ foran bonden, og uden en masse snak og halløj, trak hun bukserne ned på bonden, og tog hans lem frem, bonden smilede.

Nissefar sad og så på de to mennesker og måtte lige rette bukserne for der var noget der godt kunne li’ det han så.
Nissemor smilte da hun så bonden lem, den var godt nok større end nissefars, hun kunne mærke at hendes tanker om dette store lem sendte signaler ned til hendes mis, hun lod lige en hånd glide ned mod missen, ganske forsigtigt så nissefar ikke så det. Hun kiggede over på nissefar der havde fundet lemmet frem og sad og legede lidt, han så på hende og blinkede. Ingen sagde noget, for bonden sagde ”lad mig slikke”, uden tøven lagde malkepigen sig ned og spredte benene, bonden kravlede ned mellem dem og løftede op i kjolen. En glatbarberet mis kom til syne.

Nissefar satte farten op på legen med hans lem, han kunne lide tanken og kunne godt tænke sig at være bonden.
Nissemor mærkede hvordan hun blev mere og mere klar og våd, hun satte den ene fod op ved siden at sig, og lænede sig tilbage, løftede op i natkjolen og begyndte at røre ved hendes klit, det var da lidt frækt det her med menneskesex.

Bonden stak en finger op i malkepigens varme mis, hun stønnede og bøjede let i ryggen, bonden lod tungen slikke og lege på klitten, han satte farten op på tungen og fingeren, malkepigen stønnede højere.

Nissefar så på nissemor der legede med hendes klit, han smilte og hviskede ”Tag kjolen af mutter, jeg vil gerne se dine store bløde bryster”, nissemor smilede og tænkte, nåå, han har da ikke glemt mig. Hun rejste sig og lod kjolen falde, nissefar tog den og bredte den ud så nissemor kunne ligge på den, og stadigvæk se på bonden og malkepigen, nu var gået skridte videre, malkepigen havde stillet sig på alle 4, og bonden lod tungen glide ned mellem hendes baller, han førte fingeren op i hendes mis, mens han slikkede på hendes baller.

Nissefar hviskede til nissemor ”Skal vi også prøve det der?”
Nissemor rystede på hovedet, ”jeg syntes vi skal kigge på, og lære noget” sagde hun med ungnissestemme.
Nissefar nikkede, og krammede nissemors bare bryster. De var nu de blødeste bryster han nogensinde havde rørt ved.

Bonden brød igen stilheden og sagde ”Er du klar til mig?” malkepigen nærmest råbte ud, ”Jaa, kom med dit lem, jeg vil gerne ha det!”
Bonden stak pikken ind i malkepigens varme våde mis, og tog fat om hendes hofter. Han stønnede højt mens pikken gik ud og ind. Malkepigen svajede i ryggen, og svingede håret op på ryggen.

Nissemor og nissefar nød forestillingen og legede med sig selv, nissemor lod en finger glide op i missen, hun nød at se hvordan bondens store lem bare forsvandt ind i malkepigen. Nissefars lem var vokset og han sad og legede med det, i samme takt som bonden kneppede malkepigen.
Pludselig kom malkepigen, hun stønnede højt og rystede lidt, men bonden gjorde ikke holdt, han foresatte og holdt malkepigen på alle 4, lige inden pikken ville sprænge, trak han sig ud af malkepigen fisse og nærmest automatisk vendte hun sig og suttede hans lem, han stønnede højt og dybt, han lod pikken gå, og fyldte munden på malkepigen.

Nissemor kneppede sig selv med tre finger og nød at se hvordan nissefar bare legede med hans lem, hun fik lyst til at sutte og uden at sige noget kravlede hun hen til nissefar og tog hans pik i munden, nissefar blev lidt overrasket og smilede. Nissemor suttede og legede med lemmet, og med sig selv. Nissefar og nissemor kom begge i en bølge af orgasme, spermen fyldte nissemors mund, hun spyttede det ud lige som malkepigen havde gjort det. De to små nisser lagde sig ned på nissemors natkjole og nød hinandens nærvær. 

Bonden og malkepigen, havde igen fået tøjet på og uden et ord gik de hver til sit. Nissefar tænkte, ”Ja, jeg er nu heldig, at jeg har bette mutter” han smilede og kyssede nissemor på panden.

”Tak for en dejlig onsdag” sagde nissemor ”men bette far, trænger vi ikke til tår kaffe nu?” og det kunne nissefar kun give hende ret i.

Anni Mela

RETUR

Har du en fræk novelle eller julehistorie du vil have
med på siden så klik på konvolutterne