MARTHIN

2006

Jul E Nissen

Han var vågnet lidt sent, men han så sig om, mon alt var, som det plejede at være, der lå nissemor, men næsen lige over dynen og blinkede med øjnene og han spejdede hen til lemmen i gulvet, jo der stod to store fade med grød, så han gik hen til nissemor, stak sin kolde hånd ind under hendes varme dyne og hviskede til hende, hvad vil du helst nissemor, stå op og gøre klar til spisning af vores første risengrød i år, eller vil du hellere blive liggende, så jeg kan nå at kneppe dig, inden vi spiser.
Han fik ikke noget svar, men han var lige ved at vælte, da nissemor sprang ud på gulvet og var i gang med at dele skåle ud, så de kunne få årets første morgenmåltid, med den friske gode risengrød.

Han spiste den sidste skefuld grød, tørrede sig om munden og tog sin pibe frem og satte sig tilbage i stolen, klappede sig på maven, da nissemor gik rundt og samlede skålene sammen, kom hun forbi hans stol og han langede en arm ud og fangede hende, stak hånden op under nissekjolen og nev hende i den ene balde og sagde stille, i aften lille skat, så skal vi hygge os mor. Hun slog ham over armen og hvæsede, det kan du godt glemme alt om, næh du, se du hellere lidt på menneskene dernede og få lidt inspiration, til lidt fornyelse, så kan vi så småt begynde at tale om det.

Ja, det kan da godt være hun havde ret, han plejede jo at sidde roligt på sin hanebjælke og se ned til de underlige skabninger, som menneskene nu engang var, set med en nisses øjne.
Nu ham, den gamle trikotagehandler, som nissen sidste år sad og så på. Han stillede en stige op og bad én af de unge piger om at rydde op i æskerne på de øverste hylder. Selv stod han neden for stigen og støttede den unge pige med sin hånd, mens han så op under hendes kjole og pludseligt skubbede til pigens fod, så hun mistede balancen og han greb hende i sine arme, med den  ene hånd inde under pigens kjole og  gramsede løs, indtil pigen igen fik lov til at kravle op ad stigen.

Det der undrede nissen mest, det var den med tikroneseddelen, den måtte han spørge sin kone om, når han kom hjem, nok var han ikke dum, men hans lille nissemor, hun var altså mere med på, hvad det var der skete, med de der underlige mennesker.
Han sad og så den gamle trikotagehandler tage en tikroneseddel i kasseapparatet og lægge den ned i én af ekspeditricernes tasker, og det syntes nissen var så pænt af ham, sådan at give hende en gave på ti kroner.
Men senere på dagen, så stod den unge pige, der havde fået den gave af trikotagehandleren, inde i baglokalet og græd, og fortalte at hun ikke vidste hvordan den seddel var havnet i hendes taske. Og så hørte nissen, trikotagehandleren sige, hvad tror du der vil ske, hvis du kommer hjem til dine forældre og fortæller, at du er blevet sagt op på grund af tyveri.
Pigen snøftede og sagde, så får jeg en endefuld i min bare ende af min far, og så bliver jeg sendt i seng, græd pigen. Trikotagehandleren klappede hende på enden, uden på hendes kjole og sagde, så er det da bedre, at jeg giver dig en endefuld her, ikke lille ven, så beholder du jo dit arbejde, og dine forældre får ikke noget at vide om den lille fejl, men så må du heller ikke stjæle mere.
Men nu behøvede nissen ikke spørge nissemor, den kunne han godt selv regne ud, da han så pigen lægge sig over trikotagehandlerens knæ med løftet kjole og hun fik bukserne trukket ned.
Og da pigen havde fået sin endefuld i sin bare ende, nejede hun for trikotagehandleren og sagde pænt tak. Hun gik ud og kaldte på førstedamen frøken Møller, som trippede ud i baglokalet.
Han nikkede til hende og sagde, jeg er liderlig skat, stil dig hen til skrivebordet. Hun trak skørtet op og trak bukserne ned, og han trak sin stive pik ud af sine bukser og tog førstedamen bagfra.
Du er altså den bedste førstedame jeg har haft, kan du lide at få pik skat, ja, ja, jublede hun.

 

Nede hos købmanden, stod ekspedienten og talte med en dame, nej sagde han, deres klodsregnskab er lukket fru Jensen, de kan ikke få flere varer på klods, før de får betalt deres regninger, ja hviskede hun til ekspedienten, men hvad  skal jeg dog gøre, det er snart jul og jeg har ingen penge, hvad siger min mand og børnene, når jeg ikke kan købe mere, jeg mangler jo alt hvad jeg skal købe, for at holde en god jul, for min familie. Hvad skal jeg arme menneske dog gøre.
Købmanden dukkede op og hørte på sin ekspedient og så på damen og sagde kom lige op i baglokalet fru Jensen, så kan det være vi kan tale os frem til én eller anden aftale.
Købmanden, der var gift med et isskab, havde ikke følt varmen om sin pik i det sidste års tid, men hans vurdering af fru Jensens skikkelse, fortalte ham at hun havde sikkert det, han manglede i sine erotiske drømme, så da de var kommet ind på hans kontor og han lukkede døren. Sagde han hvad kan de tilbyde mig, lille fru Jensen, de vil jo gerne have lidt købmandsvarer til jul ikke.
Joh, svarede hun, men jeg har jo ikke noget at tilbyde dem hr. Købmand. Jeg ejer jo ikke kongens mønt og jeg har intet at sælge af, så hvad skulle det dog være, jeg kunne tilbyde dem.
Vi kunne jo, holde en lille auktion og det jeg så køber af deres ting, det fratrækker vi regningen, hvad synes de om det fru Jensen. Det lyder da meget godt, men hvad skal de så byde på, jeg har jo ikke noget, de kan være interesseret i, den smule vi ejer, er ikke ret meget værd, sagde hun opgivende.
Rejs dem op fru Jensen og lad mig se dem dreje rundt, som en mannequin så jeg kan se deres frakke, den byder jeg fem kroner på, vil de sælge den for fem kroner fru Jensen, hun nikkede og sagde ja, så tag frakken af, så skriver jeg minus fem kroner, hvad skal de have for deres fornavn to kroner, jeg hedder Irma ja, to kroner, minus igen to kroner, så drej dig lidt igen Irma, otte kroner for kjolen, nej svarede hun, jeg vil have femten kroner for kjolen, det er i orden Irma, så tag kjolen af.
Ni kroner for underkjolen, nej svarede hun tolv kroner, fint så får du tolv kroner. Det vil sige, jeg regner det ud, mens du giver mig din underkjole, nu har du allerede tjent enogtredive kroner, så skylder du kun femogfirs kroner, men jeg vil give dig tyve kroner for dine trusser og atten kroner for din brystholder. Jo men hvordan kommer jeg dog hjem, når du har købt mit tøj.
Når vi kommer så vidt lille Irma, så låner du bare tøjet og så får jeg det igen, bagefter.
Se så, lille Irma, nu nåede vi dertil, hvor priserne må regne med at stige en smule, i dit favør, men lad mig kontrollere at de udstillede ting, nu også er brugbare, sagde Købmanden og gik hen til Irma og lod sine fingre undersøge hendes kusse og han nikkede anerkendende, jo, din kusse Irma, den fungerer fint, du er allerede våd, så jeg vil byde dig resten af din regning, for din kusse.
Og for at din familie, også skal have lidt glæde af vores auktion, så byder jeg dig halvtreds kroners varekøb, i min forretning for en bagstikker, hvad siger du til det bud Irma. Jo og nej, jeg tror gerne jeg vil sætte prisen lidt op, omkring hundrede kroner, eller er det for meget, ja, jeg ved ikke, svarede købmanden, men du får jo også gevinst, ud af det., når jeg knepper dig i din kusse, så får du i hvert fald én orgasme og måske flere små, så femoghalvfjerds vil jeg sige, jeg mener ti kroner mere sagde Irma, du får hundrede kroner, men så vil jeg også have glæden at varme dig lidt op, med en endefuld, i din bare ende, som et forspil.
Hov, jeg troede da, man skulle være en uartig pige, for at få en endefuld i sin bare ende og jeg føler da ikke jeg har været uartig, sagde Irma
Hov, hov, svarede købmanden, hvis nu du går hjem og spørger din mand, om han mener du er en uartig pige, når du står nøgen i baglokalet, hos den lokale købmand og er i gang med at få købmandens pik, ind i din kusse, hvad tror du så din mand ville svare dig lille Irma.
Du har ret købmand, jeg er en meget uartig pige, så jeg trænger til en god gammeldags endefuld, i min bare ende, men burde jeg ikke først få pik og så få klø, ellers får jeg smæk, to gange, ikke?

Nissen sad med et jern der, var så stift og liderligt, så han  nær havde væltet ned af hanebjælken, da han flyttede på sig, jeg må hjem til nissemor og holde auktion, sagde han og rejste sig.
Men inden han nåede at komme hjemad, så blev han endnu mere nysgerrig, da han så købmanden lægge Irma over sine knæ og gav hende en endefuld i hendes bare ende, men i stedet for at skrige og hyle, som han var vant til at høre, når pigerne fik smæk i numsen.
Så sagde Irma, hvis du slår mig lidt blidt til at begynde med, så bliver jeg mere liderlig og du får mere ud af mig, som din partner, men nu har jeg ikke alene fået betalt min gæld til dig købmand, men nu tjener jeg jo hundrede kroner og så er alt det her jo slut.
Hvordan får jeg så igen oprettet en gæld til dig, så du er nødt til at afholde en ny auktion, eller er du ikke interesseret i flere auktioner.
Hør nu her, lille Irma, de sølle hundrede kroner du tjener nu, på din liderlige kusse og den endefuld, i din bare ende og den bagstikker, du får om lidt, med mine stive liderlige pik, som efterhånden er så liderlig at det er lige før jeg kommer, inden jeg når et komme ind i din varme kusse.
Dem køber du ind for, til juleaften, som bliver en alle tiders jul for din familie og dig, men der er jo noget der hedder julefrokost første og anden juledag. Da køber du brændevin og øl i lange stimer, så din mand, bliver dødeligt beruset og lægger sig døddrukken i sengen og falder i søvn.
Men det køber du på klods, så holder vi auktion mellem jul og Nytår, så er der kun otte dage, imellem vores auktioner, for så kommer indkøbene til Nytår og der har vi så et nyt år at afholde auktion i, kan du ikke se det, lille Irma.
Jo, købmand, du er nu en klog gammel rad, er du snart færdig med at slå mig i enden købmand, for nu trænger jeg til et godt, liderligt knald, er du ikke også snart godt liderlig, hvad Købmand.

 

Nissemor stod hjemme på loftet, hun morede sig rigtigt over nissens forslag om at holde auktion, på hendes gamle klude, jeg byder fem kroner for din uldne slidte gamle trøje og han blev ved, men nissemor var en snu nisse, så hun sagde betal ved kasse eet, hver gang han bød på hendes tøj og han måtte rykke op, med alle beløbene kontant og give hende pengene i hånden, som hun lagde ned i et lille skrin. Men da hun endelig stod i det små hvide nylontrusser, med små blonder og den forholdsvis nye brystholder, med blonder og små søde blomsterbuketter og hun drejede sig koket rundt, som en anden mannequin, så begyndte hun at byde med, næh du den går ikke, jeg vil hæve prisen med tre kroner, så skal du jo have femten kroner,  for de nye trusser, jeg gav dig forrige jul, det er snyd nissemor, men så kan få du tyve kroner, for trusser og brystholder, næh nej du den får du ikke mig med på, tredive kroner for trusserne og brystholder.
Så slog han til og nissemor trak trusserne ned og rakte ham dem og brystholderen, kastede hun hen til ham, så er festen slut, sagde nissemor og grinede over hele hovedet, hvorfor er den slut, sagde han og så sur ud, hun begyndte at danse foran ham og sagde med sang i stemmen, du har ikke flere penge så du kan ikke byde på min kusse, da sagde selv hvor mange penge du havde i lommen, så jeg har regnet ud, du er flad lille ven. Så nu kan du ikke købe mere af mig slut, sagde hun og jublede, næh du nissemor, den kusse du har siddende mellem din ben, den købte jeg da vi blev gift og du skrev under på at du ville være mig tro, så enten kommer du her hen lille ven og lader mig kneppe dig, eller også gør vi ligesom menneskene.
Hvordan gør de spurgte nissemor? Der starter han, med at give damen en god gammeldags, endefuld i hendes bare ende og bagefter får hun pik, så hun hyler og skriger, hvis du hellere vil starte på den måde, så henter jeg lige spanskrøret nissemor, men hun stoppede ham og sagde smigrende du er en god gammel klog nisse, farmand, kom skat, så skal du få lov til alt hvad du vil, med mig, bare du lader spanskrøret hænge ude på sømmet, han smilede for sig selv, da han tog fat i hendes slanke hofter og tog sin stive liderlige pik og satte den ind i hendes varme liderlige kusse og stødte til.

Inden nissen og hans lille nissekone, lagde sig til at sove, så lå han på siden og morede sig over alle de ritualer, som han i løbet af aftenen havde bildt hende ind, de ikke havde udført, i hele deres ægteskab og når de ikke havde gjort det, så var de slet ikke lovformeligt gift, men om ikke hans eller så kloge lille nissekone, havde troet på ham og derfor havde han kneppet hende fem seks gange i løbet af aftenen og begyndelsen af natten. Og nissemor lå med ryggen til ham og fnisede over at hun, havde spillet dum i aften, fordi hun følte for første gang,  i meget lang tid at hun virkeligt var i hopla og gerne ville gennempules rigtig godt og grundigt, virkeligt føle at nu kom hendes orgasmer, der fik hele hendes univers til at hænge rigtigt sammen og med deres små fnisende udbrud, i hver sin side af sengen, sov de ind i lang afslappet søvn

Men da nissen, endelig kom til kræfter, efter aftenens og nattens hidsige erotiske udfoldelser og havde fået sig et bad og lidt frisk grød, med en stor smørklat, som nissekonen med et lille blink til ham, fortalte at sådan en klat smør, satte slam i hans pistol, så den snart var skudklar igen.
Men det hele forsinkede ham en del og da han endelig kom ud på sine hanebjælke og så ned i isenkræmmerbutikken, så kunne han se det virvar der herskede dernede og han blev helt optaget af det skuespil der foregik, for der måtte være sket en frygtelig ulykke, med alle de mennesker der stod og klumpede sig sammen, men han drog lidt længere ud på bjælken, så hans syn blev forstærket , ned i det lokale,  hvor hele miseren var under behandling.

På sofaen lå én af de unge ekspeditricer, uden trusser og med skrævende ben og imellem hendes ben stod isenkræmmeren og åbnede den unge piges fisse og forsøgte at adskille læberne endnu mere, mens hans kone stod og rev ham i armen og råbte perverse mandsperson, liderlige stodder, jeg vil skilles, dit dumme svi, nu er det nok, jeg finder mig ikke i mere..
Men førstedamen rev konen i armen og blev ved med at sige hør på mig, fru Strøm, hør dog på mig fru Strøm og da hun endelig tog sig sammen til  at høre på førstedamen, som nissen udmærket kendte, fordi han tit så hende stå, foroverbøjet ind over skrivebordet, med løftet kjole og isenkræmmeren bag sig der kneppede hende bagfra og de fortalte altid hinanden, hvor højt de elskede det at kneppe sammen i hans kontor.
Men da konen endelig hørte på førstedamen, som fortalte hun var ude for at vaske hænder i formiddags, da hun hørte liderlige støn, inde fra et af toiletterne  og da hun flåede døren op, sad den unge ekspeditrice, på toilettet, med fødderne stemt imod hver sin side af dørstolperne, med et massageapparat inde i fissen og da førstedamen flåede døren op, blev ekspeditricen forskrækket og toppen af apparatet, satte sig fast i den unge piges fisse. Og det er den deres mand er så behjælpsom at forsøge på at finde, inde i den unge piges fisse.
Og da han endelig fandt den og fik den ud i friheden, så tilgav fruen sin mand og gik hen for at kysse ham og sagde du må undskylde elskede, men han tog hende i armen og sagde dæmpet til hende, nu skal du høre kone. I aften lille ven, så får du sådan en endefuld,  i din bare ende, med spanskrøret, har du forstået, hun nikkede skamfuldt og sagde ja, elskede, undskyld mine hidsige udtalelser, ja, ja svarede han, det står du til regnskab for i aften, gå nu hjem skattepige.
Og den unge ekspeditrice, fik besked af isenkræmmeren, på at gå hjem og lægge sig syg i tre dage, så kommer du ind på mit kontor, når din fisse har det lidt bedre, end den har nu, så taler vi om denne her spids, du og jeg alene, ikke lille ven, men du skal nok regne med at jeg bliver nødt til at straffe dig, men slap nu af i et par dage. Og førstedamen stod og trippede, da han viftede hende ind på kontoret, klaskede hende i enden og sagde den klarede du jo fint, lille skat, buk dig ind over skrivebordet, så skal far give dig lidt godt frem og tilbage teknik, som vi er så glade for begge to.

Da han sent om aftenen, endelig var færdig med den lange fortælling, fra isenkræmmeren, så mærkede han nissekonens hånd nede i sine nat bukser og hun hviskede smilende til ham, jeg skulle bare sikre mig at toppen på dit apparat, stadig sidder fast, godnat skat.

Havde der været kaos nede i isenkræmmerforretningen, så var det for intet at regne, for den totale forvirring der var nede i barbersalonen, næste dag. Da nissen havde fundet sin plads på hanebjælken og sad og så, lige ned  i hele det virvar der opstod dernede
Byens lady, borgmesterens unge frue, steg ind ad døren og henvendte sig til frisøren, kan jeg blive barberet spurgte hun, frisøren så på hende og svarede dæmpet, de mener klippet frue, nej, svarede damen jeg mener selvfølgelig barberet, når jeg siger det.
Selvfølgelig ikke i ansigtet, men min mis, trænger til en ordentlig barbering, helst med ragekniv, hvis én af de herrer er fiks på fingrene, så mit underliv ikke kommer til skade.
Jeg skal sige dem, min mand, borgmesteren, kan bedst lide at jeg dernede, ligner en lille pige, så jeg kræver selvfølgelig der er tale om en glatbarbering, hvis de forstår, hvad jeg mener, men hvornår er det min tur og skal jeg sidde eller ligge, under denne barbering.

Frisøren bad hende følge med ind i baglokalet og bad hende om at afføre sig sine trusser og helst kjolen også, for ikke at plette den, hun lå med bare lår og havde fået en pølle under numsen, så fissen stod bedre opad og frisøren bad hende om at skræve lidt mere ud til siden, så hans  arbejdsplads blev lidt bredere og han placerede to varme små servietter på hendes mave og fisse, for at blødgøre stubbene, som så lettere lod sig skære af, når sæben og rageknivens blad, kom og skar håret over. Frisøren tog sæbe koppen og en stor blød barberkost og sæbede hele hendes fisse og mave ind i det bløde skum og bedst som frisøren gik i gang, med at barbere hendes fisse og han lå på knæ, med ansigtet helt nede ved fissens indgangsvinkel, gik døren op og frisørens kone trådte ind og begyndte at sjofle ham til og minsandten om ikke hun titulerede byens første dame som en beskidt luder og sådan en liderlig mær, hun skulle smides ud. Så fik frisøren dæmpet sin kone ned, da hun pludseligt så damens ansigt og udbrød, jamen dog, nej uha dog, åh ja, men nej, åh hvad skal jeg sige, undskyld fru Borgmester.
Frisøren sagde ud af sine sammenbidte tænder, hold så din kæft kone og stil dig hen bag i lokalet, så skal du få sådan en endefuld i din bare ende, når jeg er færdig med fru Borgmester Fimsen, han satte spejlet op, så ladyen kunne se sin fisse, efter den var glatbarberet og han sprøjtede lidt eau de cologne på fissen, uha sagde damen, det svier jo lidt i min fisse, men ved de hvad Hr. frisør.
For at være lidt rationelle, så var det mig, deres kone generede så groft, da hun kom ind i forretningen, hvis nu de gav mig spanskrøret, så kunne jeg straffe deres kone, med en god gammeldags endefuld, i hendes bare ende og når jeg alligevel skal koncentrere mig om det, så ville det jo være på sin plads at jeg bøjer mig lidt frem, for rigtigt at kunne lægge endnu flere kræfter i denne afstraffelse, derved indtager jeg jo en perfekt stilling, i lettere foroverbøjet, med let adskilte fødder, for bedre at holde balancen, så ville det være rart for os alle at vi var beskæftiget, så kunne de tage mig bagfra og så er det jo dem, der bestemmer, hvor længe jeg skal slå deres kone i hendes bare ende, for lige så længe de knepper mig, så slår jeg deres kone og så får deres kone jo sin velfortjente straf, der bliver af en længere varighed, end hvis de bare gav hende femten rap

Da hele denne trekant gik i gang, da sad nissen, godt fast på sin hanebjælke, han kunne ikke lade være, hans pik var simpelthen så stiv og så liderlig, så han sad og spillede den af i hånden, nok havde han set meget, men de sidste tre dages oplevelser, fortalte ham at det var godt at julen, snart var overstået, for det ræs, holdt han ikke til, ret længe, åh nu hamrede safterne i hans pik åh Åhh.

Gud ved hvad nissemor siger til den historie, med barberen i sin villa. 

Marthin

RETUR

Har du en fræk novelle eller julehistorie du vil have
med på siden så klik på konvolutterne