JUL"BAG" - AF ANNI MELA

2005

Jule"bag"

Der duftede af brunkager, han lå stadig i sengen, ikke helt vågen men alligevel så meget vågen at han kunne høre hvad der forgik i huset.

Ungerne var i gang med at pakke, de skulle på ferie hos bedsteforældrene, og hun gik i køkkenet, og det duftede som om hun var ved at bage brunkager, han smilede ved sig selv, over den hyggestemning det gav.

Bilen dyttede, og ungerne stak lige hovedet ind til ham og sagde ”Hej, hej vi ses,” og inden han nået at svare, var de væk igen. Han stod op og kiggede ud af vinduet. Nede i indkørslsen kunne han se ungerne stige ind i bilen med morfar bag rattet.

Han gik ud i bad, kunne dufte julebag i hele huset.
Hun gik rundt i køkkenet og nynnede. Han kom ned iført sin badekåbe, kyssede hende i nakken, hvorefter hun vendte sig, hun havde mel på kinden.
Han kyssede hende igen og hviskede ”Det dufter dejligt søde skat!”
Iført en stor T-shirt, løst hår og med mel på kinden, stod hun bare der og smilede. ”Du dufter også dejligt,” hviskede hun tilbage.
Han lagde armene om hende, og badekåben åbnede sig. Hun smilede og tog om hans bare og slappe lem. Hun legede med den ganske stille og meget forsigtigt.
Han lukkede øjnene og nød hendes hænder om sit lem, hun vidste altid lige, hvordan hun kunne tænde ham.
Hun satte sig på hug og kyssede hans pikhoved. Hans pik begyndte at vokse og live lidt op, hun tog den i munden og suttede den af, han tog om hendes hoved og vippede med underlivet, så pikken gled ud og ind af hendes mund.
Hun begyndte at nusse sine egne bryster, klemte dem lidt og stønnede stille.
Hun rejste sig op, smed T-shirten og stod nu helt bar. Han tog hendes ene bryst i munden og sugede og kyssede det, suttede på det som et barn der skulle have føde.
Stønnende lagde hun hovedet tilbage og nød hans tunge og hans mund.
Med et lille hop sad hun oppe på bordet mellem mel og dej, men det betød ingenting nu, hun ville slikkes. Han tog en skammel og satte sig mellem hendes ben og begyndte at slikke hende. Hans tunge gled rundt i små cirkler og ind imellem slog han med tungen mod den hårde klit, han nød at slikke hende, hun blev altid meget våd, og han kunne godt lide lyden og fornemmelsen af våd fisse der bare trængte til at blive kneppet.
Han kørte en finger ned mellem læberne på hendes fisse, fandt hullet og lod en finger komme ind, helt ind, han bøjede fingeren let og begyndte stille og forsigtigt at køre den ud og ind, fissen blev mere og mere våd. Han satte farten op, mens hun stønnede og nød det.

Hun ville ha mere, men han ville ikke bolle hende endnu, hun skulle komme først også kneppes bagefter, for så var fissen godt våd, og meget mere følsom.
Han overvejede at gå i soveværelset og hente deres legetøj, men det ville tage for lang tid, så han greb ud efter kagerullen. Den var lavet af marmor, og den gled let ind i hullet. Hun gav et ryk, da hun fik den kolde kagerulle ind i sit varme hul, han forsatte og satte farten op. Hun lagde sig helt ned på ryggen og spredte benene mere og hviskede ”Find alt hvad du vil skat, jeg er klar.” Han så sig om, han kunne ikke lige finde på noget at stikke ind i hende, men tanken var fræk.
Han fik øje på en pakke med marcipan, han tog den, lagde på bordet i nærheden, trak kagerullen ud, den var våd og fuld af fissesaft, hun lå med lukkede øjne og stive brystvorter.

Han satte tungen til klitten igen og slikkede, mens han tog marcipanen og lod den smutte ind i hendes meget våde hul. Hun stønnede og vippede med numsen, han lod en finger smutte ned mellem hendes baller og nussede stjernen.
En finger fandt det lille hul og pirrede hende. Han satte håndryggen mod bordet og lod hende selv glide ned over hans finger og op i stjernen. Hun tog hans fingre næsten uden besvær. Hendes baller ramte bordet og hun lå helt stille, hun skulle lige vænne sig til fingeren oppe i stjernen på sig.
Han tog fingeren ud, og inden han nåede at finde en erstatning, førte hun sin egen finger ind.
Marcipanen gled ud og ind at fissen. Han tog sin pik i hånden, den var stiv, og han havde lyst til at kneppe hende. Han rejste sig op og vendte hende om, så hun stod henover bordet. Hun tog om marcipanen og førte den selv ind og ud. Han satte pikken mod stjernen, pressede til, og fik hovedet indenfor. Hun spændte i røven og klemte om hans pik. Han pressede den helt ind og langsomt ud igen.
Hun stønnede og kneppede sig selv med en rulle marcipan, mens hun fik pik i røven. Hans pik pumpede og bankede, han kom, fyldte hendes røv med alt sit sperm, stødte et par hårde stød, for at får hende til at komme, men hun ville ha’ mere.
”Stik din finger i min røv!” sagde hun med en meget liderlig stemme. Han gjorde hvad hun bad om, og mens han fingerkneppede hende, fik marcipanen ingen pause i fissen på hende.
Som en stor bølge kom orgasmen brusende henover hende. Hun rystede og dirrede over hele kroppen, stoppede næsten med at trække vejret og tog en dyb indånding og stønnede højt og blev helt slap i kroppen. Marcipanen faldt på gulvet, og hun fjernede hans finger.

Hun blev stående lidt, han tog om hende og løftede hende ind på sengen, her lå de og kyssede stille, og faldt begge i søvn.

Anni Mela

RETUR

Har du en fræk novelle eller julehistorie du vil have
med på siden så send den i en e-mail