Julegaven - af Marthin

2005

En sensommer dag stod jeg for mange år siden på toppen af en høj og så ud over landskabet femten kilometer fra Tappernøje på sydsjælland. Jeg blev så betaget af denne udsigt og naturen på stedet, at jeg besluttede mig for at se efter en ejendomsmægler, som havde et hus på denne egn til salg.

Godt nok boede jeg i et dejligt hus i Brønshøj, men jeg ville bruge det som weekend ophold og feriehus, også fordi der var tale om et helårshus, der kunne bebos engang, når man blev ældre og måske gerne ville væk fra storbyens larm, så ville denne egn lige være stedet, for et godt sted at nyde sit otium.

Jeg blev kort efter kontaktet af en ejendomsmægler der mente han havde huset, et lille tidligere bondehus med stråtag, med små palævinduer, tre små stuer, køkken og toilet, det lå ud til frie marker og min nærmeste nabo, var dengang et ægtepar, som boede i det sidste hus, på vejen hvor vi kun var tre huse og der var ikke ret langt imellem os, så jeg slog til og har lige siden, nydt mangen en sommer i den skønne natur, med køerne på marken som græssede, som grænsede op til min baghave, et ganske ugenert og dejligt lille sted, som virkede på de fleste, som et lille Paradis.

Men som årene er gået, så er ægteparret i det sidste hus, blevet til den efterlevende enke Mona, som efter sin mands død, overtog vagten af mit lille bondehus, når jeg var i Brønshøj.
Men denne Mona, som er min vogter, på mit hus og have, har efterhånden ingen familie tilbage og derfor ved jeg at hun juleaften det år, skulle sidde alene og jeg besluttede mig for at invitere hende, men hun var vant til at få én eller anden julegave, som jeg købte og afleverede inden jul.
Men da jeg denne jul, skulle havde hende med til min juleaften, bad jeg hende om at skrive en ønskeseddel, så jeg kunne købe lige netop det, hun ønskede sig mest.
Jeg pointerede overfor hende, du skal ønske dig det, du allermest ønsker dig, prisen og alt andet er uvæsentligt, det skal være, dit største ønske. Og her var ønskesedlen jeg fik fra hende.

Kære du!
Når jeg skal skrive om mit største ønske, uden at tage hensyn til pris eller andre omkostninger, så er jeg også nødt til at begrunde mit ønske, så du kan forstå, hvorfor jeg ønsker mig, lige netop det.

Jeg blev, ti år gammel sendt ud at tjene hos et ældre ægtepar, efter min barndom hjemme hos mine forældre, som stadig havde fem piger og to drenge at tage vare på, derfor var der for mange munde at mætte og her var jeg, til jeg seksten år gammel kunne sendes op på herregården. Som stuepige. Jeg vil dog, for at skåne dig for hele min livshistorie, springe let hen over de seks år, jeg var ansat på herregården, dog vil jeg sige, jeg var en levende pige, som alle syntes var en sød og rar pige, jeg var velopdragen og havde lært at danse af én af de andre stuepiger, så når der var bal eller dans i forsamlingshuset, så var det ikke mig der sad dansene over, jeg var på dansegulvet det meste af aftenen og derfor fik jeg mange tilbud fra de forskellige kavalerer.

Men jeg ville gerne være jomfru, når jeg engang skulle gå op ad kirkegulvet med ham, som jeg skulle leve mit liv med, når han engang dukkede op og friede til mig, hvad jeg hele tiden fra jeg fyldte enogtyve år, håbede snart ville ske.
Så kom Knud, han var forstmand med forstand på skove og jagt, så han skulle bo på selve herregården, men han havde lagt sit øje på mig, og jeg havde besvaret hans blik, men jeg boede sammen med de andre piger i sidefløjen, så vore chancer for at mødes var meget små.
Derfor besluttede han at skrive en seddel, som han stak mig under frokosten på herregården, hvor jeg serverede og jeg var ellevild, over beskeden om at mødes med mit livs udkårne, forst- og jagtmanden Knud.
Vi mødtes bag skovens hegn ind til markerne og de græssende køer og heste, skjulte os for nysgerrige blikke og vi blev mere og mere ivrige og dristige under vore møder hvor vi kælede, kyssede og krammede hinanden, i én lang og skøn tid, hvor vi var nødt til at tage hensyn, til min halvårskontrakt, som gik fra maj til november, og først da kunne vi bestemme os for en dato.
En aften hvor Knud skulle direkte op til herregården til et møde, travede jeg langsomt hjem gennem skoven, jeg var glad og opstemt af vores møde. Pludseligt hørte jeg skænderier fra et af landarbejder husene, det lød, som en meget dyb mands stemme, der truende råbte op, og jeg listede tæt hen til deres vindue og kiggede forsigtigt ind.
Her sad manden midt på gulvet på en skammel, med sin knyttede næve i truende bevægelse og råbte, jeg skal fandeme lære dig at danse kinddans med en fremmed mand, din forrykte madamme, jeg skal tugte dig din tøs, og han greb hende om livet, smed hende over sine knæ, løftede hendes skørter op og trak hendes bukser ned og blottede hendes ende. Hun fik en god gammeldags endefuld i sin bare ende, han slog hende mange gange. Hun hylede og bad om nåde og fortalte hun var sød, men han blev ved med at slå hende hårdt i enden. Så stoppede han, og lod hende stå på knæ og albuer på gulvet, og jeg troede, hun skulle have flere klø af remmen i hans bukser, da han flåede remmen op og smed sine bukser på gulvet, men da så jeg hans lem, som var kraftigt erigeret og han deflorerede hende og kopulerede med hende. Jeg var meget ophidset, da jeg endelig gik hjem, til pigekammeret på herregården. Jeg fortalte Knud om denne oplevelse, og jeg fik fortalt ham, at den oplevelse havde virket så stærkt ophidsende på mig, så jeg nok gerne ville havde været den landarbejderkone i den situation.
Nogle år efter Knud og jeg var blevet gift, så var vi inviteret til en julefrokost første juledag. Der var mange mennesker og en masse spiritus og mad og vi hyggede os og selvfølgelig var jeg ude at danse. Jeg elsker at danse og more mig, og jeg fik da også rigeligt at drikke, og da vi endelig skulle hjem, så foreslog Knud, at vi spadserede hjem, for at få lift frisk luft og for at få lidt af spiritussen ud af kroppen. Vi gik og krammede hinanden på hele hjemvejen.
Og da jeg ville lægge den lange kjole, så vi kunne komme i seng, så tog Knud mig i hånden og sammen gik vi op i sovekammeret. Her satte han sig på skammelen midt på gulvet, og tog mig om livet og sagde, du har vist fortjent en endefuld i din bare ende i aften skat, sådan som du har danset kinddans med alle de mænd.
Og han løftede min lange kjole op og trak mine trusser ned, og gav mig en rigtig god gammeldags endefuld i min bare ende, og da han mente jeg havde fået det, jeg havde fortjent, så bad han mig om at stille mig på knæ og albuer på gulvet. Han tog mig bagfra, aldrig havde jeg fået sådanne orgasmer, som dem, der rullede igennem mig efter denne oplevelse. Det flimrede igennem mit underliv, det var som tusindvis af sommerfuglevinger, der blafrede igennem mig og mit liderlige underliv, han kneppede mig så totalt og fuldstændigt, som jeg aldrig før havde oplevet. Det var, som alt andet erotik vi sammen havde haft, var noget vi bare havde gjort, som en slags tidsfordriv. Aldrig var jeg, blevet kneppet så totalt igennem og aldrig havde han følt sig så meget på toppen, som denne Juledags aften.
Vi gentog det flere gange i løbet af året, men første juledag, da var det en tradition i resten af hans liv.

Og det er mit største ønske, at opleve denne afslutning på julen én gang til, men er ønsket for stort eller for besværligt, så må jeg skrive endnu en ønskeseddel.

Hilsen Mona

Har du en fræk novelle eller julehistorie du vil have
med på siden så send den i en e-mail

RETUR