Marthin

2006

Julerejsen

Hele familien var i oprør, endelig kunne de alle sammen blive samlet hos morfar og mormor i Århus, som måske blev den sidste jul, for morfars vedkommende, da han ikke var rask og måske allerede skulle indlægges kort efter jul. Men selvfølgelig var det som altid, moster Ellen der ikke kunne rejse to dage før jul og de var alle enige om, de skulle rejse samtidig, så derfor stod diskussionen, om ikke moster den ene gang, kunne tage fri fra sit arbejde og rejse sammen med os andre og hvis hun ikke kunne det, så kunne hun ikke komme op til Århus, fordi alle pladser i toget var udsolgt og vi var også alle enige om at vi skulle køre derop i bilerne, det ville være en flot kortege af fem store flotte biler, der kørte sammen op gennem Jylland.
Da alle havde skændtes, om dette emne i mere end fjorten dage, så fik jeg mulighed for at låne min gode vens bil, så jeg, som lige havde fået kørekort for et par år siden, kunne så køre dagen efter med moster Ellen og jeg gav dem besked på at sådan kunne det blive, hvis de indvilligede i det.
Alle var glade, selv moster Ellen, som smilende igen havde gennemtrumfet sine egne ideer og hun klappede mig på kinden og sagde nedladende, det er vel nok sødt af dig, lille ven, sådan at ofre dig, for din gamle moster.

Hun var ikke min kop te, hun havde aldrig været den søde moster for mig, en jomfrunalsk gammelklog dame, der sleskede og fedtede for sin elskede direktør, i det firma, hvor hun havde knoklet siden hun var en ung pige og mine forældre havde altid sagt, dog uden at de vidste at jeg havde hørt dem at hun sikkert var direktørens elskerinde og det var så hendes måde at overleve på, ligge med en gammel mand, for at beholde sit arbejde.
Men det værste for mig, var hvad pokker jeg skulle tale med hende om, på den lange tur til Århus og i den time, vi skulle tilbringe på færgen over Storebælt, men jeg måtte jo se at finde på noget, nu hvor jeg havde ofret mig, som hendes chauffør.
Jeg kørte ud for at hente hende og hendes kuffert og hun så meget sød ud, lige da hun satte sig ind i bilen og noget jeg lagde mærke til, hendes måde at lade som var hun en ung pige, hun satte sig ind, med skrævende ben, så jeg kunne se hende langt op ad lårene, inde under hendes vide kjole, der blafrede ud til siderne og hun smågrinede og sagde, næh hvor det dog blæser, nu så du vel ikke op under mosters skørter, vel min ven, nå men det har du vel set før, ikke skat.

Det blæste godt ude på vandet, da vi omsider var kommet om bord på færgen til Nyborg og mens vi sad i restauranten og fik lidt mad, så begyndte det at sne, men det var jo jul, så snevejret var jo ikke noget særsyn, men da vi kørte fra borde i Nyborg og kørte mod Odense, så tog blæsten og sneen til, så det mindede meget om en snestorm, der var ved at tage til i styrke og efterhånden som vi kom frem, så var sigtbarheden nede på under halvtreds meter, så vi sneglede os af sted og talte så småt om vi ikke skulle køre tilbage til København.
Men vi var begge mest interesseret i at nå frem til Århus, for hvad skulle jeg dog stille op, med mosters selskab, alene i København, det ville sikkert blive en noget trist jul, med hende alene ved bordet, selvom hun sludrede meget mere, end jeg troede da vi startede turen. Men da vi så skiltet, med Middelfart syv kilometer, så gled bilen ned i grøften og vi sad stille og gloede på hinanden, hvad nu? Sneen væltede ned udenfor og jeg tog resolut tæpperne og lommelygten og sagde kom så moster, vi må finde et hus, men nu gik hun i panik, hun strittede imod og skabte sig og jeg måtte true hende med klø, før jeg fik hende til at følge med.

Endelig stod vi uden for bilen, sneen føg os ind i øjnene og vi stod i sne, til midt op på livet og igen begyndte moster Ellen at beklage sig, vi skal dø, her på en mark på Fyn, lad mig dog dø, lad mig lægge mig ned, jeg kan ikke vade gennem al den sne, klagede hun sig og jeg svarede hende, følger du ikke med godvilligt, så bliver jeg nødt til at slæbe dig med, kom nu, for fanden moster og jeg gik foran, med tæpper, lommelygte og hende i hånden, sneen trængte ind i alt vores tøj og vores varme, bevirkede at vi efter kort tid, var drivvåde, da der endelig dukkede en lade frem i mørket.
Jeg fik lirket porten så meget op, så vi kunne snige os indenfor, jeg gav hende lygten og jeg fik lukket porten igen og lagde nogle halmballer hen, så den værste træk, forsvandt.
Jeg bredte tæppet ud på en stor stak halm og sagde til moster Ellen at hun skulle klæde sig af, tag alt det våde tøj af og rul dig ind i det tæppe, så du kan få varmen. 
Men hun stod bare paralyseret og græd, da jeg flåede frakken af hende, kjolen fulgte efter og hendes undertøj fik jeg også revet af hende, selvom hun protesterede meget, over at hun skulle stå nøgen, foran sin nevø, så fik jeg hende til at rulle sig ind i det ene tæppe og jeg begav mig til at hænge hendes og mit eget tøj til tørre i den kolde lade, inden jeg også rullede mig ind i et tæppe, men varmen var umulig at få, vi rystede over hele kroppen, begge to.
Så jeg sagde til moster, vi er nødt til at varme hinanden og det gør vi bedst, ved at ligge sammen, så tæt som muligt, så jeg rullede mig ud af mit tæppe og lagde mig ind til moster Ellen, nu lå vi nøgne, tæt op ad hinanden med to tæpper udenom os.

Varmen havde efterhånden forplantet sig ind i vore kroppe og jeg lå og talte dæmpet til moster, for at berolige hende, med at vi nok fik hjælp, næste dag af bonden der havde denne lade og jeg talte til hende, som til et uroligt og forskrækket barn, jeg lindede lidt på tæppet og kom til at ramme mosters ene bryst og jeg kunne mærke hendes hånd nede omkring min pik og efter få øjeblikke var vi ikke mere moster og nevø, end vi nok kunne blive ophidset af at ligge tæt sammen.
Min mund lukkede sig om hendes og vore tunger dannede krydsninger, der fik vore hænder til at finde frem efter det, de havde mest lyst til i det øjeblik.
Hendes kusse var fugtig efter få øjeblikke og jeg kunne mærke hvordan hendes hænder, mødte min liderlige pik, der rejste sig i den tykke tæpperulle, der dog levnede så meget plads at hun ved at trække enden lidt bagud, fik lirket mig frem til hendes våde og liderlige indgang til hendes krater og vi fik ved fælles hjælp, min pik ind i hendes liderlige hule, jeg trængte ind i bunden af hende og mine hænder var beskæftiget med hendes bryster, jeg nulrede dem og kælede med vorterne der var som to stive små pikke, der sad og dirrede af lir og jeg begyndte at kneppe moster Ellens kusse.
Hun skrævede ud, så meget som hun kunne, i den tæpperulle vi begge lå i og hun jamrede sine små skrig ud i en fryd, så hun nærmet hoppede med sin bagdel og klaskede sig endnu tættere ind på mig, jeg kom, jeg eksploderede inde i hende og hamrede mine safter ind i hendes dybe og liderlige kusse og hun rakte armene ud og pressede mig endnu tættere ind til sig, som ville hun presse hele min krop, ind i hendes kusse og vi lå længe og bare kælede tavse med hinanden, men hun lagde sig nu, endnu tættere ind til mig og vi faldt i en rolig og udmattet søvn.

Jeg vågnede og hørte stemmer, det var sikkert bondemanden, der ville ind og se, hvem der befandt sig i hans lade, så jeg vækkede moster og jeg var i gang med at klæde mig på, i det tørre men iskolde undertøj og jeg så mosters lidt generte blik, da hun vendte sig om og trak sine trusser op, men hun bad mig stille, om jeg ikke ville hægte hendes brystholder, så gik vi langsomt ned til porten, med vores tæpper og lommelygte og det var et strålende solskin, hen over det kridhvide landskab og der stod bondemanden og smilede, da han inviterede os ind på morgenkaffe, klokken var kun seks og han lovede at hjælpe os op ad grøften, så vi kunne køre videre.

Moster Ellen lånte telefonen og ringede til familien i Århus at vi havde det godt og havde overnattet i en lade, men da vejene var isglatte i Jylland, især omkring Vejle, så var vi enige om at køre til København og holde jul, hos moster.
Og jeg kunne se på hende at enten glædede hun sig, til vores juleaften og natten sammen, eller også var det generthed der skabte en underlig atmosfære, hun var både rastløs og ivrig efter at komme af sted og samtidig havde hun helvedes god tid og sad og drak kaffe og sludrede med bondekonen, som var lidt usikker på at den nat vi havde opholdt os, i hendes lade, havde været så lykkelig, som vi gav udtryk for, da moster fortalte om vores overnatning, hvor hun selvfølgelig ikke fortalte at vi havde kneppet hinanden, indtil flere gange.

Men det var sikkert bondeangeren i moster Ellen, som bevirkede hendes underlige optræden overfor mig, hun holdt sig på afstand og ville lige pludseligt sidde på bagsædet, og ikke foran som hun gjorde på udturen. Men jeg lod som ingen ting og vi kørte mod København, og fra Nyborg og hjem, der var der overhovedet ingen sne, så vi var hjemme hos moster, længe før middag og jeg så hende gøre gæsteværelset klar til mig, her skal du så bo, til dine forældre igen kommer hjem, eller til vi kan køre op til Århus, når sneen er væk, men nu må vi se, sagde hun og smilede til mig.
Jeg var i tvivl om hun virkelig var indstillet på at det vi oplevede sammen, for knapt et døgn siden, det skulle altså ikke genoptages fra hendes side, så måtte jeg jo tage mine forholdsregler i brug.

Julemiddagen var improviseret til en Kylling, med almindelige kartofler og rødkål og en sjat brun sovs og vi havde hos en bager, på vejen købt et par skåle desserter, som mindede lidt om ris a la mande og selvfølgelig var der rødvin, som vi heldigvis havde nok af, så vi skålede og drak og hyggede os, som man kunne hygge sig, i mosters selskab, som efter vi var kommet hjem, igen var ved at være den gamle kedelige jomfrunalske madamme, som jeg slet ikke havde lyst til at være sammen med, hverken ved bordet og da slet ikke i sengen, men jeg måtte sidde stille og høre på alt hendes sludder.

Men da hun pludseligt, gik over til at beskylde mig, for hendes elendige juleaften, som hun udlagde det, så havde jeg kørt bilen ned i grøften med vilje, for at slippe for at køre til Århus.
Her knækkede filmen for mig, jeg hamrede min næve ned i bordet og sagde med vred stemme, nu tier du stille moster Ellen, ellers ved jeg fandeme ikke, hvad jeg gør ved dig, har du forstået?

Nej gu havde hun ej, forstået noget som helst, så hun fortsatte sit angreb på mig og min kørsel, men jeg rejste mig så hurtigt, så stolen væltede og inden hun nåede at smide skeen fra sig, som hun holdt i sin hånd, så lå hun, over mine knæ og jeg var i fuld gang med at løfte hendes kjole og trække hende trusser ned, under hendes kraftige og hidsige udbrud, med trusler om politi.
Og hun gik over i en hidsig skrigende stemme, nej, du slår mig ikke, det siger jeg dig, hvis du gør det, så kommer du til at fortryde, min lille ven, jeg vil ikke finde mig i det, hører du, lad være, du må ikke, hører du, jeg vil ikke finde mig i det.
Men da min hånd ramte hendes bare ende, så gik hun over i en anden toneart og lød bedende og grædende og hun bad mig om tilgivelse og om ikke at slå mere, jeg er sød, jeg skal nok sige undskyld, det var ikke din skyld, åh nej, jeg beder dig om ikke at slå mere, ja jeg giver dig ret, jeg er en uartig tøs, nej ikke mere, ikke mere, jeg skal nok være sød, stop nu, ikke mere.
Men jeg stoppede ikke, jeg nød min magt over hende, alle hendes indrømmelser, om sin skyld i denne rejse, alle hendes klynkende og små grædende bønner om, sin egen egoistiske opførsel, som hun råbte ud i stuen, og jo mere jeg straffede hende, jo mere liderlig blev jeg. Men da slagene mod hendes ende stoppede, så fortsatte mine vrede stemme, da jeg forlangte hende ned på knæ og albuer.
Man kan ikke sige andet, end at hun adlød mine ordrer, men der var noget helt andet i hendes reaktioner, efter den endefuld, jeg havde givet hende, hun virkede endnu mere liderlig og lettere at få til at gøre det, jeg krævede af hende og da jeg først var kommet godt i gang, med at lire hende op, i denne knælende stilling, så var hun slet ikke imod det, jeg var i færd med.
Hun gispede og sitrede liderligt og bad mig kneppe hende hårdt, gør mig fortræd, du store dejlige og liderlige mand, knep mig, åh ja, knep mig så jeg kan mærke dig i mig, stød mig hårdt, pres dig ind i mig, åh, åh.
Jeg stødte mig ind i hende, pressede mig i bund og lod mig stå stille i hendes dybe og liderlige kusse, mens jeg kælede med hendes baller og klaskede dem ind imellem, så hun stadig vidste hvem det var der bestemte over hende og hun nød det, jeg følte hende et hundrede procent, hun var min underlegne slavinde, hun føjede mig i alt og hun nød det, nød situationen og selve det at blive domineret af mig, jeg kneppede hende hårdt, red hende ind i den sanseløse rus, der fik hendes orgasmer til at sprede sig i hende og flimre, som tusind sommerfuglevinger i hendes liderlige kusse.

Det er sikkert unødvendigt at fortælle at vi så at sige, ikke var ude af sengen det næste døgn, uden at det var påkrævet eller nødvendigt at stå op, hun var ikke alene liderlig, hun var simpelthen umættelig, i sine krævende erotiske udfoldelser, der var ikke den stilling, vi ikke prøvede eller forsøgte at gennemføre, men da jeg fik hende ud af sengen og ned på sengeløberen, ved siden af hendes seng og tog hendes samlede ben og bøjede dem op, så hendes knæ pressedes mod hendes ansigt og hendes fødder sad presset fladt ind mod mit bryst, så hendes ende og kusse stod frit brugeligt frem, foran mig og jeg borede min stive liderlige stav, der i denne stilling kom helt i bund, til roden, jeg kneppede hende hårdt, liderligt og meget, meget langsomt.
Hun sitrede efter få sekunder og hun lå totalt fast i mit greb, hun kunne intet gøre, i denne slavestilling, der gav mig fuld råderet over hendes totale af magt i denne situation. Hun var min og mit eje, det var mig der bestemte hvad og hvordan der skulle kneppes og hun lå skrubhamrende liderlig og tiggede mig om mere, jeg red hende hårdt, jeg hamrede mig ind i hendes dyb og jeg hørte hendes klageskrig, da orgasmerne rev og flåede i hende og udslettede hendes lir, så hun udmattet tiggede mig om en pause og jeg kneppede videre, for at nå op på klimaks og da jeg følte mine safter rive sig løs i mine organer og jeg var ved at smadre safterne ind i hendes sjaskvåde kusse, så krævede jeg stille at hun rettede sit blik mod mig, så vi havde øjenkontakt, da jeg smed mine safter ind i hende og jeg masserede dem ind i hendes kusse.  

Da julen var overstået og alle kom hjem fra Århus, så flyttede jeg hjemmefra og lejede mosters gæsteværelse, som hun alligevel havde stående tomt og mange gange havde tænkt på at leje ud til et ungt menneske, fortalte hun i hvert fald. Men hvor mange af familien, der gættede, hvad der var sket, mellem moster og mig, i den kolde og sne fyldte juleferie, det anede vi ikke, men vi vidste hvad vi havde sammen, hun kendte sin plads i vores slavindeforhold, som vi dyrkede vildt og meget, når vi var alene.
Var vi til det berømte familieopløb, så var jeg, den korrekte nevø til moster Ellen, men når vi atter begav os hjemad, så var hun den underdanige lille søde Ellen, som fik lov til, denne aften at være længe oppe, fordi familien jo ikke skulle blandes ind i vores stramme ritualer.
Som normalt gav mig mange muligheder for at straffe Ellen, hun havde bestemte tider, hvornår hun skulle være hjemme og hun bestemte selv, hvornår spanskrøret skulle i brug.
Så var det hver gang, hendes egen skyld, fordi hun slækkede af, på de krav, hun selv havde afsat, i vores liderlige forhold, som ingen af os, kunne undvære, da vi først var begyndt, her lå vores garanti på at ingen af os, ville på noget tidspunkt svigte den anden, gjorde vi det, hvor fandt vi så en afløser til vores noget aparte forhold, som moster og nevø?

Marthin

RETUR

Har du en fræk novelle eller julehistorie du vil have
med på siden så klik på konvolutterne