Nytår hos en fremmed - af Mr. De Bond

2003

Jeg havde fundet ham via en kontaktannonce. En jeg havde sat i, og han lød ganske tilforladelig. Vi snakkede ganske godt i telefonen og da nu nytår var lige for døren så foreslog han at jeg skulle bide hovedet af al skam og komme til ham på denne lidt specielle aften! Nu er det jo sådan at jeg godt kan lide at manden tager føringen og hvad kunne jeg så andet end at sige ja, selv om jeg ikke viste hvad jeg helt reelt gik ind til. Min sidste weekend-kæreste havde jo også altid været den der bestemte hvad der skulle ske, det var jo derfor at jeg havde holdt ved ham så længe, men man er jo ikke herrer over skæbnen og han gik bort alt for tidligt, så jeg var åben for en ny ven der kunne styre mig igennem en varm weekend sådan cirka hver 14 dag, hvor børnene er hos deres far.

Optakten var nu ikke den bedste, jeg var lidt sent på den og ville bare tage en taxa til stationen i Holbæk. Men det var ganske umuligt at få en. Man skulle have bestilt lang tid i forvejen. Der stod jeg, jeg måtte ringe til Claus og sige at jeg ville blive to timer forsinket, mindst. Det havde jeg det ikke godt med! Men der var ikke andet at gøre.

Han var hurtig til at træffe en beslutning, han ville stoppe madlavningen og bare komme og hente mig. Bare sådan! Jeg tror han virkelig gerne ville se mig! Det var da en kompliment til mig, sådan følte jeg det.

Det varede lidt over en time inden han var her. Han har i hvert fald ikke kørt for langsomt.

Jeg kunne ikke lade være med at være en smule genert da han stod der i døren! Han havde ikke sagt noget forkert omkring hvordan han så ud eller hvordan han selv syntes at han var som person. Ja han havde roser med til mig. Den slags er jeg godt nok ikke forvendt med, så han havde min tillid lige på stedet. Jeg var slet ikke mere betænkelig ved at begive mig ud i det uvisse, og med alt det jeg havde fået sagt om hvad jeg gerne så i fremtiden, at jeg når jeg var hos ham ikke måtte have tøj på for jeg ville gerne bruges når han ellers ønskede det og som han ønskede det, ligesom det forhold jeg havde haft med min nu afdøde weekend kæreste i næsten 3 år.

Claus var meget koncentreret om kørslen hele vejen til København, men han havde nu også god fart på, jeg tror mere vi fløj end egentlig kørte, men jeg følte mig alligevel helt tryg ved den måde han kørte på, ikke noget med hårde opbremsninger, han havde læst situationen før det var nødigt.

Hans højre hånd hvilede en stor del af turen på mit lår, det var en varm hånd der bevægede sig behageligt ind imellem. Jeg havde en dejlig fornemmelse i hele kroppen på hele turen. Vi småsnakkede hele vejen uden at komme ind på det mere intime; det skulle ligesom vente til senere.

Det var dejligt endelig at være fremme! Jeg var lidt spændt på at se hvordan han boede, det fortæller jo lidt om personen!

Der var dækket bord og et pænt et! Der var høje glas sat frem og han havde ikke meget mere end taget min frakke før han lukkede en flaske mousserende vin op og skænkede for mig og ”bød mig velkommen”,  Han var på en gang en klassisk gentleman og så var der alt det vi havde talt i telefonen om. Kunne han vente, så kunne jeg også. Han fik mig til at føle at jeg var noget specielt! Jeg sad bare der, med vinglasset i hånden og så på at han lavede maden. Det så ikke dårligt ud. Og det var helt tydeligt at det var noget han kunne lide at lave, og noget han gik op i.

Vi var blevet forsinkede af køreturen men tiden bare fløj af sted. Han havde lavet både forret, hoveret og en dessert. Og der var bare god tid til både at spise og snakke. Og jeg fik fortalt ikke så lidt om mit tidligere forhold hvor jeg skulle møde fredag aften kl. 19 og derefter afføre mig mit tøj for ikke at komme i det igen før søndag kl. 19.  Jeg måtte aldrig sige nej til noget. – og hvorfor skulle jeg det! Jeg kan jo lide at blive brugt! Ikke at jeg kommer hver gang jeg bliver udnyttet, - langt fra men det giver en dejlig varm fornemmelse indeni at man kan få et andet menneske til at bruge alle sine kræfter på en. Somme tider er det at mærke at den anden ikke kan lade en være, tilfredsstillelsen i sig selv, det der virkelig gør en varm og erotisk. Hvem styrer den, der bliver brugt eller den der bruger?

Hele den samtale over maden, samtidig med at jeg havde fornemmelsen af at jeg var ”fanget i situationen”, selv om der ikke var nogen tegn på at jeg skulle ”udnyttes” så vidste jeg det jo godt, jeg slap ikke fra denne Nytårsaften uden at der var sket noget af det, jeg gerne ville. Det var faktisk ganske rart, at der var denne venten på at noget skulle ske, det satte sine spor i mit underliv, det føltes varmt og vådt. Jeg burde have taget kjole og ingen tusser på, men det måtte være, hvad det var, jeg var i hvert fald varm indvendig.

Vi snakkede og snakkede og skålede vel også ind imellem, tid og sted eksisterede ikke rigtig. Det hele var bare varmt og vedkommende lige her og nu.

Ja vi var lige ved at glemme at klokken ville slå tolv, ja vi nåede lige at få skænket champagnen op inden at Rådhusuret slog tolv. Det er godt nok ikke sket for mig nogensinde før.

Han kyssede mig dybt og inderligt efter vi havde skålet og jeg kunne fornemme at nu ville der ske noget, – og det gjorde der.

Han bare åbnede mine bukser og trak både bukser og trusser ned til mine knæ, lod mig bukke mig ind over spisebordet og jeg var helt klar over hvad der skulle ske. Ja, jeg håbede at det ville ske. Jeg kunne næsten mærke hvordan jeg blev mere våd mellem benene, hvis det ellers kunne lade sig gøre, for hans stille måde at tænde mig på, havde haft sin virkning, jeg var stille og roligt kommet i den situation, at han kunne gøre, som han ville med mig. Ja selv bryde mine grænser, hvis han ville! Jeg havde ikke noget at stille op mod det! ”Han bare gav mig den fornemmelse, at alt hvad han ville gøre ville være i orden” !

Han kunne ikke lade være med at lege med begge mine huller, og jeg bare nød det, det at ligge hen over spisebordet og vide at han havde fri adgang til mig som han nu måtte ønske, og så tog han sig alligevel tid til at kæle for mig og gøre mig endnu mere vild i varmen. Ja jeg kunne næsten ikke vente på at han tog mig.

Det føltes som en befrielse da han endelig trængte ind i min kusse med pikken, som om der ikke var andet for mig end lige den. Han tog sig god tid, stille og roligt ud, næsten helt ud og så helt i bund, jeg var ved at blive vanvittig, det her kunne han bare ikke gøre, jeg ville kneppes hårdt og brutalt lige nu. Da jeg endelig sagde det til ham, svarede han ved at være ubevægelig, - han havde virkelig fat i mig, det var ham der bestemte! Der gik næsten et minut, men det kunne lige så godt have været en time, sådan føltes det i mit indre, så fik jeg ellers så hatten passede, hårdt og uden tanke for mig. Det var bare for meget, ja jeg er stadig ikke klar over, om han kom eller ikke, for der skete bare ting og sager inden i mig. Det var, ja flere dages opsparet liderlighed der fik frit løb.

Jeg har faktisk helt glemt at fortælle at det var en virkelig gentleman i smoking der havde hentet mig, og lige nu liggende og prøvende at få vejret igen efter den omgang, så blev jeg klar over at der skulle tages en del tøj af ham før han var nøgen.

Han bad mig rejse mig og tage resten af mit tøj af. Jeg var kun glad for det og der var dejlig varmt i stuen, så det ville bare være en helt naturlig ting for mig at gøre!

Så skulle jeg klæde ham af, men jeg skulle kysse alle de dele der blev nøgne. Det blev til lidt af en opgave for han var ikke tilfreds med et enkelt kys!

Han satte sig i en lænestol og gav mig besked på at slikke hans pik! Der lå jeg så på knæ og slikkede og suttede hans pik. Den blev stiv igen på næsten ingen tid.

Han førte mig ind i soveværelset, og fik mig til at lægge mig på ryggen på sengen, med spredte ben og armene over hovedet. Alene stillingen fik det til at gyse lidt inden i mig. Men han havde nu noget andet i tankerne. Det blev til et godt gammeldags knald, hvor han holdt mine arme fast medens han bankede løs, så jeg virkelig kunne mærke det. Jeg kunne kun bruge benene til at kvittere for den dejlige fornemmelse så jeg holdt hans underliv så fast som jeg nu kunne med mine ben sammenlåst på ryggen af ham. Jeg havde visse associationer omkring det der skete, det var på en gang at blive voldtaget og blive gjort gravid. Han fik mig til at eksplodere, ikke bare at komme.

Han rullede rundt så jeg kom til at ligge øverst. Jeg kunne mærke hans hænder over alt på min krop, især alle de steder der gør godt. Ja jeg tror faktisk at han havde en plan med det! Jeg var bare varm og våd! Dels af mig selv og dels af ham.
Han fandt steder på min krop jeg ikke troede var erotiske, men det er de!

Jeg havde den følelse i hele mig, at lige meget hvad han ville foreslå, så ville jeg blindt sige ja!

Han rejste sig og hentede mere champagne. Det var bare lige hvad jeg trængte til!

Han åbnede en skuffe og ud kom der noget hvidt tov. Jeg var ikke i tvivl om hvad det skulle bruges til, men jeg kunne overhovedet ikke finde et eneste argument for at han ikke skulle have lov til at gøre med mig som han ville, han havde vist at han ville være den der styrede og at jeg trygt kunne underkaste mig hans vilje.

Han bandt mine håndled til mine ankler, med knæene uden på armene,  det virkede ikke specielt dristigt, som jeg lå der på ryggen, men da han så vendte mig så jeg kom til at ligge på knæ og med hovedet i puden, så blev jeg til fulde klar over hvor udsat jeg var i den stilling. Alle herlighederne lige i luften klar til at blive brugt, alene tanken gjorde mig mere end våd.

Jeg kunne høre at han åbnede en skuffe, som jeg lå kunne jeg ikke se hvad han foretog sig, men det kunne jeg mærke umiddelbart efter, han havde kommet creme på fingrene og nu gik han til angreb på mit bagerste hul. Igen var han blid, men bestemt, jeg kunne bare åbne og tage imod. Han var grundig, han kom langt ind med cremen, og jeg belavede mig på næste træk! Hans blide men alligevel bestemte måde at gøre tingene på fik mig på en gang til at lade ham gøre hvad han ville men samtidig øgede det spændingerne inde i mig, der skulle bare ske noget.

Han kunne ikke holde fingrene fra min kusse under forberedelserne, ja jeg var helt klar over at han ville tage mig i det bagerste hul, det er ikke nyt for mig, men ligefrem at se på det som noget man bare ikke vil undvære og at det skal være lige nu, er ikke det jeg normalt har følt, snarere noget jeg ikke kunne komme uden om, fordi jeg bare skulle adlyde, men det var faktisk lykkedes ham at gøre det til noget særligt, noget jeg kunne se frem til!

Hans finger i skeden legede med mit g-punkt, lidt for langsomt, men det var måske det der tændte mig i den grad at jeg ikke kunne lade være med at sige til ham at nu måtte han altså røvpule mig til den store guld medalje.

Han trak tiden yderligere, men så kunne jeg mærke hans pik trænge sig på, og lige så stille åbne mit bagerste hul. Det var bare en frydefuld fornemmelse, på en gang ligge der bundet og uden mulighed for at sige fra og så blive taget blidt men alligevel med den helt klare følelse af at det ville fortsætte uanset hvad jeg ville sige! Ja næsten essensen af at blive brugt og nyde netop det!

Hans hænder på mine hofter og hans tommelfingre der masserede bækkenoverkanten medens han bollede stille og velovervejet, det hele byggede en næsten uvirkelig situation op inden i mig, jeg var på en gang en pige og alligevel var det eneste der virkelig talte for mig var at blive brugt. Alle mine sanser sad mellem mine ben! Den lette berøring af hans nosser, der hver gang han var i bund, blidt men helt sikkert vedkommende var i kontakt med mine skamlæber og min opsvulmede klitoris, alt sammenholdt med fornemmelsen af hans pik, der rytmisk gled ud og ind af min røv. – det var ikke noget jeg kunne klare i evigheder, jeg lukkede mig inde i min egen orgasme, helt egoistisk.

Spørg mig ikke hvordan det egentlig endte, jeg kan ikke sige det for jeg var vist ikke ved mine fulde fem. Jeg kan dog huske at et par blide hænder løsne mine bånd og jeg kunne smyge mig ind til ham og bare lade søvnen tage over.

RETUR

Har du en fræk novelle eller julehistorie du vil have
med på siden så send den i en e-mail