SNEPLOVEN - AF ANNI MELA

2005

Sneploven

Alarmen bibbede. Han vågnede med et sæt, gned sin i øjnene og så på klokken. Det røde skær fra clockradioen viste 02.30, han tog telefonen og ringede ind på stationen, som han skulle når alarmen gik.
”Jensen her,” sagde han, og fik at vide, at der var snevarsel, og at han skulle ud og rydde sne. Træt fik han tøjet på og ud i bilen, nede på stationen stod de andre allerede klar.

Han fik sagt hej til dem, gik ind og stemplede ind, ud til ploven, og så af sted. Han sad bag rattet stadigvæk noget træt, det var blevet lidt sent inden han var kommet i seng, han havde siddet og set lidt film og havde pludselig fået lyst til at spille pik, så han havde fundet sig en pornofilm frem og havde leget til den. Han tænkte på filmen og tænkte for sig selv, at det er utroligt så hurtigt tiden går, når man er i godt selskab, han grinede for sig selv og den bemærkning.

Han drejede ned ad en lille vej, sneen væltede ned fra himlen, og der var helt mørkt, kun lyset fra hans egen forlygter viste vejen. Pludselig fik han øje på noget der skinnede lidt længere fremme. Han satte farten ned, der holdt en bil i grøften, lyset i bilen var tændt.
Han stoppede op og gik hen til bilen. Vinduerne var helt duggede, og han kunne ikke se ind. Han bankede forsigtigt på ruden og hørte et par stemmer der snakkede. Ruden blev rullet ned og en pige kiggede ud.
”Hej,” sagde hun, og så på ham med store dådyr øjne.
”Hej,” svarede han tilbage, ”er der sket noget?”
”Nej,” grinede pigen – ”kun lidt!”
”Ok,”, sagde han og ville gå, men hun snakkede videre, ”der er sket det, at vi godt kunne tænkte os lidt hjælp, hvis du ville hjælpe, min veninde og jeg lå bare lige og nussede men nu trænger vi til mere – vil du hjælpe?” Hun så på ham med bedende øjne.
”Øhh, ja det ved jeg da ikke lige helt, hvad skal I da ha?” spurgte han stille.
”Vi vil gerne ha pik!” kom det bag fra pigen der kiggede ud.
Han blev lidt overrasket over den melding, men det var da et tilbud han burde tage imod, han havde stadigvæk filmen i tankerne, og hans lem ville gerne leges med.
”Ok,” sagde han ”det kan vi da godt finde ud af, men der er da ikke meget plads her!”
De to piger steg ud af bilen, den ene var brunette og den anden rødhåret. Den rødhårede hviskede til den anden, og de grinede, ”Vi vil gerne bolles deroppe,” sagde de og pegede op på ladet at ploven.
”Deroppe?” sagde han og smilte, det ville være frækt.
Pigerne kravlede op på ladet, mens han gik ind i førerhuset efter tæpper. Han havde altid et par tæpper med, hvis han mødte nogen, der var kørt fast i sneen og stod og manglede et.
Smilende gik han om til ladet og klatrede op, da han kunne se op i ladet, blev han mødt med det dejligste syn, to piger der slikkede hinanden, det var dejligt. Det var som ænsede de slet ikke kulden og deres omgivelser.
Sneen dalede stille ned over dem, de lagde ikke mærke til at det var koldt, deres lyst varmede dem.
Han forsatte op på ladet, kravlede hen til dem, bredte tæppet ud, lagde sig på siden og nød synet. Han fandt sit lem frem, der allerede var stort og stift. Han spillede den af, pigerne stoppede op, smilte og kravlede over på tæppet hvor de begyndte at slikke ham, han lagde sig på ryggen og nød de to tunger der slikkede hans lem og hans nosser.
Brunetten satte sig henover ham og førte pikken op, hun vippede med underlivet og begyndte stønne stille.
Den anden lagde sig ned mellem hans ben og slikkede hans nosser. Brunetten satte farten op. Han hviskede ”Hold op det er godt, du har en stram fisse!”
Den stramme fisse gled op og ned over hans store lem, det dunkede og føltes som om den ville sprænge om lidt. Brunetten stoppede og smilede til den anden, ”Din tur skat!” sagde hun.
Den rødhåret satte sig over lemmet og førte den op i det lille hul. Hun gled langsomt ned over ham og stønnede. Brunetten satte sig henover hans mund og ville slikkes. Han slikkede, mens hans pik gik ud og ind af røven på den rødhåret. Han slikkede og stak en finger op i brunetten, han kunne mærke, at det ikke ville vare længe, før pikken ville fyre sin ladning af. Han fingerkneppede brunetten i samme tempo, som den røde kneppede ham. Hendes stramme hul klemte om hans lem, hans pik bankede op i hende, og hans tunge slikkede hurtigere. Han ville bolle dem til de ikke kunne mere.
Han stoppede op, smilte, det var, som om de viste hvad han ville, begge piger, stillede sig på alle fire og vippede frækt med numserne, han tog fat om pikken og stødte den op i røven på den rødhåret, imens stak han i finger i brunettes hul, hun fingerkneppede sig selv imens, hans pik bankede hårdt imod hendes bare hud, han trak sig ud og satte pikken mod brunettes hul, og skubbede sig uden tøven helt i bund. Hun svajede i ryggen og tog i mod hans store stive lem.
Han lænede sig fremover og greb fat om hendes store bløde bryster, der hang løse og gyngede til hans pik bevægelser. Den rødhårede lagde sig ned og ville slikkes, mens de kneppede. Brunetten satte tungen mod hendes fisse og slikkede hurtigt.
Han stønnede højt, det var så frækt, han kunne se hans pik forsvinde op i røven på en dejlig pige, som lå og slikkede fisse på en anden, hvad mere kunne han ønske sig?
Han tabte selvkontrollen og pikken gik af, han sprøjtede hen over ryggen på brunetten

De to piger stoppede op, og smilede. ”Tak du,” sagde de, ”vi bor nede i huset der, du er da velkommen til at komme, når du har fået fri – så skal vi give dig juleeventyr!”

Anni Mela

RETUR

Har du en fræk novelle eller julehistorie du vil have
med på siden så send den i en e-mail